DentaPlan logo

DentaPlan reviews, ervaringen en beoordelingen

DentaPlan reviews, ervaringen en beoordelingen
3657
DentaPlan logo
Website
DentaPlan
Categorie
Verzekeringen

Reviews en ervaringen DentaPlan

Tanden zijn een ontzettend belangrijk deel van het lichaam. Als er een probleem is met jouw tanden doet dat niet enkel heel veel pijn maar kan dat ook nefast zijn voor jouw algehele gezondheid. Met een DentaPlan tandverzekering ben je gedekt voor heel wat kosten die met het gebit te maken hebben. Maar is zo’n DentaPlan verzekering een goed idee? Wat zijn de ervaringen van klanten van DentaPlan? Hoe beoordelen zij die service? Op deze webpagina ben je voor het antwoord op die vragen alleszins aan het juiste adres. Hier vind je immers reviews terug over DentaPlan. Zo kan jij een correcte inschatting maken van wat deze tandverzekering al dan niet voor jou kan betekenen.

Over DentaPlan

DentaPlan is eigenlijk de naam van een tandverzekering die je kan afsluiten bij de ziekenfondsen De Voorzorg of Bond Moyson. Het is één van de populairste tandverzekeringen op de markt omdat de premies heel erg laag liggen en de terugbetalingen vrij hoog liggen. Bovendien is de dekking ook relatief breed. Zo heb je een 100% dekking van kosten die betrekking hebben op preventieve tandzorg (denk bijvoorbeeld aan het verwijderen van tandsteen) en tot 60% terugbetaling voor echt orthodontie (denk aan beugels of blokjes). Nog een sterk punt van DentaPlan is dat er geen uitsluiting kan gebeuren op basis van medische voorgeschiedenis. Dat er geen leeftijdsbeperking is en ten slotte dat het derde kind van een gezin gratis verzekerd is. Bovendien vind je op de website van DentaPlan ook heel wat informatie terug over verzorging van jouw tanden en wat DentaPlan nu exact voor jou doet.

Waarom kiezen voor DentaPlan?

DentaPlan is dus een tandverzekering die enkele duidelijke voordelen biedt. We spraken al over de hoge terugbetalingen bij preventieve tandzorg en orthodontie. Er is echter meer waarvoor je bij DentaPlan terecht kunt. Moet je bijvoorbeeld curatieve tandzorg ondergaan (denk aan vullingen) of heb je een probleem met jouw tandvlees? Dan krijg je tot 90% terugbetaald. Bij implantaten en protheses ontvang je een terugbetaling tot 80%. Het systeem werkt zoals een typische verzekering. Je betaalt als lid een maandelijkse premie om te genieten van DentaPlan. De hoogte van deze premie hangt af van jouw leeftijd. Ook goed om te weten is dat de jaarlijkse maximale terugbetaling stijgt naarmate je langer aangesloten bent bij DentaPlan.

Is DentaPlan betrouwbaar?

DentaPlan is een verzekering die door de bekende ziekenfondsen De Voorzorg en Bond Moyson uitgegeven wordt. Dat betekent ook meteen dat DentaPlan een bekende naam is en een goede reputatie geniet. Bovendien betekent dat ook dat je een vrij harde garantie hebt dat de terugbetaling effectief zal gebeuren. Op de website zelf vind je bovendien alle informatie terug die je nodig hebt om bij onverwachte situaties te reageren. Je vindt er de nodige contact- en bedrijfsgegevens. Je vindt er een eigen klantenservice en de website beschikt bovendien over een duidelijke privacy policy en eigen algemene voorwaarden. DentaPlan is dus zonder enige twijfel een website en een dienst die je kunt vertrouwen.

Klantenservice en klachten

Zeker met een delicaat iets als een verzekering spreekt het voor zich dat je vragen hebt. Op de home page van DentaPlan vind je dan ook al meteen een vrij uitgebreide sectie veelgestelde vragen terug. Staat hier nergens het antwoord tussen dat je zoekt? Dan kan je nog altijd de klantenservice van DentaPlan contacteren. Dat kan door per brief jouw vraag en/of probleem op te sturen of door het contactformulier op de website in te vullen. In de regel ontvang je van DentaPlan binnen enkele werkdagen een antwoord op vragen. Alternatief is het ook mogelijk om langs te gaan bij één van de kantoren van De Voorzorg of de Bond Moyson om meer informatie te verkrijgen. Heb je een klacht over DentaPlan? Dan kan deze klacht gericht worden aan de Ombudsman van de Verzekeringen of aan VMOB SOHO. Dit kan je doen per briefwisseling.

Wil jij ook beoordelen?

Een belangrijke manier om meer te weten te komen over een webshop, een dienst of een product zijn de reviews en ervaringen van anderen. Op basis van hun beoordelingen kan je vaak een gegronde mening vormen over of een bepaalde webshop of dienst voor jou de juiste fit is. Heb jij zelf DentaPlan? Of had je dat misschien vroeger? Dan kan jij misschien deze levensbelangrijke dienst voor toekomstige bezoekers uitvoeren. Schrijf op deze pagina jouw review over DentaPlan en help met een kleine moeite anderen verder!

Reviews over DentaPlan
Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met DentaPlan

Ons team van experts heeft DentaPlan geverifieerd op een aantal punten. De webshop van DentaPlan bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. DentaPlan is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

DentaPlan is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van DentaPlan te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over DentaPlan
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Unive logo
Unive
13 beoordelingen
4,8
ZorgKiezer.nl logo
ZorgKiezer.nl
2 beoordelingen
9
ZorgDirect logo
ZorgDirect
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DentaPlan een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DentaPlan. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DentaPlan actief?

DentaPlan is vooral actief in de categorie verzekeringen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) zorgverzekeraars.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DentaPlan reviews? Dan kun je naar de website van DentaPlan gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie