De Stentor logo

De Stentor reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
De Stentor reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2317
De Stentor logo
Website
webwinkel.destentor.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Stentor

De Stentor is de ideale webshop om naartoe te surfen als je er eens een dagje, weekendje of weekje tussenuit wilt. Je vindt er namelijk allerlei toffe activiteiten en uitstapjes. Er zijn zelfs interessante promotieartikelen te vinden! Voordat je iets bestelt in de webshop is het wel zo fijn om een beter zicht te krijgen op het bedrijf. Dat kan je aan de hand van de ervaringen die je op onze site terugvindt!

Over De Stentor

De naam 'De Stentor' zal je waarschijnlijk niet onbekend voorkomen. Het is namelijk al sinds 2003 een populair dagblad. De webshop van dit bedrijf heeft dan ook voornamelijk als doel om hun lezers van de beste aanbiedingen te voorzien. In de webwinkel vind je dus heel wat leuke activiteiten en reisjes die je aan scherpe prijzen kan boeken. Ook niet-lezers kunnen er uiteraard terecht om leuke deals te scoren.

De Stentor webshop werkt samen met verschillende partners om jou als klant een zo divers mogelijk assortiment te kunnen aanbieden. Hoewel het assortiment voornamelijk bestaat uit reizen en activiteiten, zoals pretparkbezoekjes, toneelvoorstellingen, enzovoort, vind je bij De Stentor ook interessante producten aan een hoge korting. Ook als je een leuk cadeautje zoekt, kan je er dus terecht. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief om zo geen enkele promotie te missen. Maar dit is uiteraard niet verplicht!

Waarom kiezen voor De Stentor

Voor een plezierig uitstapje, een leuke activiteit of kwalitatieve producten aan scherpe prijzen, is kopen bij De Stentor een goed idee. Deze webshop is vooral een aanrader doordat het enkel en alleen dingen aanbiedt in promotie. Dat betekent dus dat je veel geld kan besparen. Ook het feit dat je veel diverse producten, reisjes en leuke activiteiten terugvindt in het assortiment, is een goede reden om de webshop te bezoeken. De kans is op die manier groot dat je er precies vindt wat je zoekt!

Door dat De Stentor al bijna 20 jaar bestaat en ondertussen uitgegroeid is tot een populair en betrouwbaar bedrijf, hoef jij je ook nooit geen zorgen te maken om in deze webshop te kopen. Er zijn dus veel redenen om voor De Stentor te kiezen!

Is De Stentor betrouwbaar?

Je kan er zeker van zijn dat de De Stentor webshop betrouwbaar is. Het maakt namelijk deel uit van het Vlaamse mediabedrijf DPG Media dat in 2003 het gelijknamige dagblad opstartte.

In de webshop kan je bovendien via allerlei veilige betaalmethoden betalen, waaronder Visa en iDeal. En ook de vele positieve beoordelingen zijn een goede indicator dat de webshop te vertrouwen is.

Klantenservice en klachten

Heb jij al eerder aankopen gedaan in de De Stentor webshop en zit je met klachten? Dan kan je het bedrijf bereiken via het contactformulier op de website. Daarnaast is het mogelijk om met een medewerker te chatten of om het bedrijf te bellen op weekdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. Bij vragen loont het ook de moeite om de sectie 'Veelgestelde vragen' te bekijken onderaan de pagina.

Wil jij ook beoordelen?

Aarzel niet om je beoordelingen bij ons na te laten als je al De Stentor ervaringen hebt opgedaan. Het geeft anderen namelijk een goed beeld van het bedrijf en helpt hen bepalen of kopen in deze webshop echt iets voor hen is. Een review schrijven is ook helemaal niet moeilijk. Laat ons gewoon weten wat je fijn vond aan je ervaringen en wat er eventueel beter kon!

Reviews over De Stentor
Gerelateerde bedrijven
Gezinnig logo
Gezinnig
0 beoordelingen
10
Veronica Magazine logo
Veronica Magazine
1 beoordeling
9,5
BookBeat logo
BookBeat
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
4
23% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Waardeloos en onbeschoft

Administratie reageert niet conform hun eigen schrijven. Heb het idee dat er standaard een zin wordt geknipt en geplakt.
Stentor zegt zelf abonnement op omdat ze hun zin niet krijgen maar blijven dan berichten sturen dat er nog betaald moet worden.
Stuur je een mailtje of vul je de contactpagina in dan krijg je geen antwoord. Wel blijven de mailtjes komen dat je moet betalen.
Ook wordt er dan ongevraagd en ongewild een krant bezorgd.
Bij de Stentor weten ze kennelijk niet dat ongevraagd bezorgd geen verplichting tot betaling geeft. Mailtjes ,et u moet betalen blijven komen.
Je zou bijna denken dat deze krant failliet is en het op deze manier wil afwenden.

Geplaatst op: 11-07-2023
Laatst bewerkt op: 11-07-2023
Geschreven door: Hans R.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Journalistiek gehalte beneden alle peil. Als je overweegt abonnee te worden, niet doen. Probeer een gratis krant.

Slechte journalistiek. Slecht Nederlands en heel veel heel veel taalfouten. Merendeel freelancers, die met een sterk, of slecht onderbouwd verhaal willen scoren. Zelfreinigend vermogen van noodlijdende journalistiek is niet groot helaas. Vooral journalist Michiel S. is gemakzuchtig en talentloos. Hoor en wederhoor, factchecking, basale principes en alles wat journalistiek verder kwalitatief nodig heeft hebben ze bij deze redactie weinig affiniteit mee of wellicht nog nimmer van gehoord. Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl bedient de krant zich van abominabel Nederlands, zowel qua spelling als stijl. Ik ken echt geen enkele krant, die zo makkelijk zijn geld verdient. Ze zijn een smet op het blazoen van de dagbladen. Als ik moest kiezen tussen deze krant of geen krant… lijkt me duidelijk. Kies beter een andere.

Geplaatst op: 07-06-2023
Laatst bewerkt op: 07-06-2023
Geschreven door: Willem V.

5 / 10
3/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos hoe men met klanten omgaat.

Wou een proefabonnement maar ja als je kan betalen uit 5 banken lukt dat niet ze willen dat niet aanpassen dus geen krant bel je ze 's,avonds erover op hoor je een stel giechelende meiden op de achtergrond en wordt de hoorn erop gegooid. Wat een heerlijke service. NIET DUS. Dit is echt iets voor Tros radar.

Geplaatst op: 08-03-2023
Laatst bewerkt op: 08-03-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
Waardeloos

Word gewoon niet bezorgd. Voor mij nooit meer de stentor. Je betaalt Well maar krijgt niks. Wat een waardeloze krant en service!!!!!!!!!

Geplaatst op: 07-03-2023
Laatst bewerkt op: 07-03-2023
Geschreven door: Willem S.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

al bijna 5 weken geen krant , je kunt bellen wat je wil, maar het standaard antwoord:we zetten het in het systeem, maar we kunnen niets voor u doen. oplichters zijn het.

Geplaatst op: 27-01-2023
Laatst bewerkt op: 27-01-2023
Geschreven door: Henk

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Ik had ja ik had een proefabonnement op de Stentor. De eerste 2 dagen kwam het niet op de mat dus geen krant uiteindelijk derde dag wel ging een paar dagen goed en toen weer niet etc etc telkens melding gemaakt.
Tot afgelopen week ik werdt gebeld door een medewerker van de Stentor hoe het bevallen was het abonnement waarop ik netjes vertelde dat dit slecht bevallen was en eigenlijk niet wil verlengen waarop meteen de hoorn er werd opgegooid.dat was woensdag het is nu vrijdag en vanaf die tijd geen krant meer gezien. Dus ik neem nooit meer een proef of normale abonnement op de Stentor. Ik zou voor de Telegraaf gaan deze is betrouwbaar Stentor zijn onbeschoft en niet vriendelijk zoals velen al aangegeven hebben in de revieuws blijkbaar lees men deze niet en leren ze er niet van. Stentor succes verder

Geplaatst op: 16-12-2022
Laatst bewerkt op: 19-12-2022
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Artikelen zijn extreem misleidend om zo meer abbonementen te verkopen, ga hier niet in mee zo blijven ze het doen

Meerdere artiekelen gezien dat de samenvatting en titel enorm misleidend zijn en vaak heer anders als het artiek zelf puur om mensen te laten betalen

Geplaatst op: 20-12-2022
Laatst bewerkt op: 20-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
2/5 1/5 1/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service

De krant wordt of te laat of helemaal niet bezorgd. Als je de klantenservice belt komt het er op neer jammer dan. wij kunnen niets voor u doen.

Geplaatst op: 21-11-2022
Laatst bewerkt op: 21-11-2022
Geschreven door: Peter E.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Ja
profielfoto Peter E.
Peter E. 21-11-2022
niet meer kopen
profielfoto Peter E.
R.U.K.

Mijn ervaring is dat de Stentor (Zwolle) na jarenlang ok bezorging, nu volledig in de soep is gelopen (sinds een half jaar)

De krant wordt meestal niet bezorgd. Wanneer dit wel gebeurd, dan wordt er bij voorkeur eerst een prop van gemaakt.

Je moet iedere dag klagen en tenminste wekelijks (anders kan er niet gecrediteerd worden.

Dus in de vakantie 5 weken geen krant ontvangen, pech. Naar je centen kun je fluiten. Niet helemaal correct akls je het mij vraagt.

Ondanks vaak geklaagd te hebben en duidelijk sprake is van een wanprestatie, houdt men vast aan de maand opzegtermijn. Dus ook de laatste maand klagen ander kun je die centen ook vergeten.

Kortom, ok krant. Zeer, zeer matige service.

Geplaatst op: 31-08-2022
Laatst bewerkt op: 31-08-2022
Geschreven door: Joost S.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over De Stentor
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Gezinnig logo
Gezinnig
0 beoordelingen
10
Veronica Magazine logo
Veronica Magazine
1 beoordeling
9,5
BookBeat logo
BookBeat
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Stentor een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over De Stentor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Stentor actief?

De Stentor is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Stentor reviews? Dan kun je naar de website van De Stentor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie