De Stentor logo

De Stentor reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
De Stentor reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2317
De Stentor logo
Website
webwinkel.destentor.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen De Stentor

De Stentor is de ideale webshop om naartoe te surfen als je er eens een dagje, weekendje of weekje tussenuit wilt. Je vindt er namelijk allerlei toffe activiteiten en uitstapjes. Er zijn zelfs interessante promotieartikelen te vinden! Voordat je iets bestelt in de webshop is het wel zo fijn om een beter zicht te krijgen op het bedrijf. Dat kan je aan de hand van de ervaringen die je op onze site terugvindt!

Over De Stentor

De naam 'De Stentor' zal je waarschijnlijk niet onbekend voorkomen. Het is namelijk al sinds 2003 een populair dagblad. De webshop van dit bedrijf heeft dan ook voornamelijk als doel om hun lezers van de beste aanbiedingen te voorzien. In de webwinkel vind je dus heel wat leuke activiteiten en reisjes die je aan scherpe prijzen kan boeken. Ook niet-lezers kunnen er uiteraard terecht om leuke deals te scoren.

De Stentor webshop werkt samen met verschillende partners om jou als klant een zo divers mogelijk assortiment te kunnen aanbieden. Hoewel het assortiment voornamelijk bestaat uit reizen en activiteiten, zoals pretparkbezoekjes, toneelvoorstellingen, enzovoort, vind je bij De Stentor ook interessante producten aan een hoge korting. Ook als je een leuk cadeautje zoekt, kan je er dus terecht. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief om zo geen enkele promotie te missen. Maar dit is uiteraard niet verplicht!

Waarom kiezen voor De Stentor

Voor een plezierig uitstapje, een leuke activiteit of kwalitatieve producten aan scherpe prijzen, is kopen bij De Stentor een goed idee. Deze webshop is vooral een aanrader doordat het enkel en alleen dingen aanbiedt in promotie. Dat betekent dus dat je veel geld kan besparen. Ook het feit dat je veel diverse producten, reisjes en leuke activiteiten terugvindt in het assortiment, is een goede reden om de webshop te bezoeken. De kans is op die manier groot dat je er precies vindt wat je zoekt!

Door dat De Stentor al bijna 20 jaar bestaat en ondertussen uitgegroeid is tot een populair en betrouwbaar bedrijf, hoef jij je ook nooit geen zorgen te maken om in deze webshop te kopen. Er zijn dus veel redenen om voor De Stentor te kiezen!

Is De Stentor betrouwbaar?

Je kan er zeker van zijn dat de De Stentor webshop betrouwbaar is. Het maakt namelijk deel uit van het Vlaamse mediabedrijf DPG Media dat in 2003 het gelijknamige dagblad opstartte.

In de webshop kan je bovendien via allerlei veilige betaalmethoden betalen, waaronder Visa en iDeal. En ook de vele positieve beoordelingen zijn een goede indicator dat de webshop te vertrouwen is.

Klantenservice en klachten

Heb jij al eerder aankopen gedaan in de De Stentor webshop en zit je met klachten? Dan kan je het bedrijf bereiken via het contactformulier op de website. Daarnaast is het mogelijk om met een medewerker te chatten of om het bedrijf te bellen op weekdagen tussen 08:30 en 17:00 uur. Bij vragen loont het ook de moeite om de sectie 'Veelgestelde vragen' te bekijken onderaan de pagina.

Wil jij ook beoordelen?

Aarzel niet om je beoordelingen bij ons na te laten als je al De Stentor ervaringen hebt opgedaan. Het geeft anderen namelijk een goed beeld van het bedrijf en helpt hen bepalen of kopen in deze webshop echt iets voor hen is. Een review schrijven is ook helemaal niet moeilijk. Laat ons gewoon weten wat je fijn vond aan je ervaringen en wat er eventueel beter kon!

Reviews over De Stentor

Gerelateerde bedrijven

Storytel logo
Storytel
2 beoordelingen
9,5
CHIP FOTO Magazine logo
CHIP FOTO Magazine
2 beoordelingen
9
vtwonen magazine logo
vtwonen magazine
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

7
0% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over De Stentor

Ons team van experts heeft De Stentor geverifieerd op een aantal punten. De webshop van De Stentor bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. De Stentor is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

De Stentor is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van webwinkel.destentor.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van De Stentor.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
R.U.K.

Mijn ervaring is dat de Stentor (Zwolle) na jarenlang ok bezorging, nu volledig in de soep is gelopen (sinds een half jaar)

De krant wordt meestal niet bezorgd. Wanneer dit wel gebeurd, dan wordt er bij voorkeur eerst een prop van gemaakt.

Je moet iedere dag klagen en tenminste wekelijks (anders kan er niet gecrediteerd worden.

Dus in de vakantie 5 weken geen krant ontvangen, pech. Naar je centen kun je fluiten. Niet helemaal correct akls je het mij vraagt.

Ondanks vaak geklaagd te hebben en duidelijk sprake is van een wanprestatie, houdt men vast aan de maand opzegtermijn. Dus ook de laatste maand klagen ander kun je die centen ook vergeten.

Kortom, ok krant. Zeer, zeer matige service.

Geplaatst op: 31-08-2022
Laatst bewerkt op: 31-08-2022
Geschreven door: Joost S.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over De Stentor


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Storytel logo
Storytel
2 beoordelingen
9,5
CHIP FOTO Magazine logo
CHIP FOTO Magazine
2 beoordelingen
9
vtwonen magazine logo
vtwonen magazine
2 beoordelingen
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is De Stentor een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over De Stentor. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is De Stentor actief?

De Stentor is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de De Stentor reviews? Dan kun je naar de website van De Stentor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie