CT Magazine logo

CT Magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

CT Magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2325
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met CT Magazine

Het bedrijf CT Magazine is geverifieerd door ons. De webshop CT Magazine is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. CT Magazine is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. CT Magazine maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van CT Magazine is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van CT Magazine te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne app

Ik maak al langer gebruik van de website maar nu sinds kort een van de app die redelijk fijn blijkt te zijn. Beide hebben een goede layout en indeling en zijn goed te zien op telefoon. Er staat veel leuk informatie op wat erg vermakelijk kan zijn

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anne T.

9 / 10
5/5 3/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CT Magazine


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

De Gelderlander logo
De Gelderlander
11 beoordelingen
5,2
Veronica Magazine logo
Veronica Magazine
2 beoordelingen
9,5
Nextory logo
Nextory
8 beoordelingen
5,9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CT Magazine een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CT Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CT Magazine actief?

CT Magazine is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CT Magazine reviews? Dan kun je naar de website van CT Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie