Cruise.nl logo

Cruise.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Cruise.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
176
Cruise.nl logo
Website
Cruise.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Cruise.nl ervaringen

Cruise.nl is de website die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van cruise reizen. Het hele jaar door kan je de mooiste reizen online vergelijken en boeken. Dit klinkt natuurlijk goed, maar is de website ook te vertrouwen? Het boeken van een cruise gaat vaak om veel geld en je zou wel graag wat willen weten over de Cruise.nl ervaringen. Misschien heb je zelf al eens hier een boeking gedaan en ben jij onze ervaringsdeskundige. Dan horen we graag jouw eigen cruise.nl ervaringen op onze website. Je kan zo anderen overtuigen om voortaan hier hun cruise reis te boeken of misschien liever niet.

Over Cruise.nl

Cruise.nl is de specialist als het aankomt op cruise reizen. Ondanks dat de naam misschien een beetje nieuw is zal het moederbedrijf je wel bekend voorkomen. De website is namelijk een onderdeel van Stip reizen. Het bedrijf heeft nu een apart bedrijf opgezet om zich te specialiseren in het aanbieden van cruise reizen. Hierdoor is het bedrijf volledig aangesloten bij het calamiteitenfonds, het ANVR en de SGR. Dankzij de naam Stip reizen heeft het reisbureau al een langere tijd ervaring in het online boeken van reizen. Met cruise.nl komt hier een extra specialisme bij.

Betaalbare cruises

Stip reizen was natuurlijk altijd al bezig met het aanbieden van voordelige reizen in binnen en buitenland met een luxe achtergrond. Met Cruise.nl kunnen ze nu ook betaalbare cruises aanbieden naar de mooiste bestemmingen. Vanaf 200 euro kan je al een hele mooie cruise maken binnen Europa. Uiteraard kan je hierbij alles laten regelen van de betaling van de fooien tot het entertainment en de vlucht ernaartoe.

Wereld cruises

Je vind niet alleen betaalbare cruises in Europa op Cruise.nl, maar ook buiten Europa. Zelfs Australië, Afrika, de Caribbean, Amerika, Zuid-Amerika en het verre oosten behoren tot de mogelijkheden. Ontdek zelf welke betaalbare reizen je kan maken en lees vooraf op onze website even de cruise.nl ervaringen. Je weet zo direct of deze cruise wat voor jouw is of dat je toch opzoek bent naar iets anders. Mocht je de cruise van je dromen maken dan zien we je graag terug op onze website om zelf jouw ervaringen achter te laten.

Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
134 beoordelingen
5,4
CruiseOnline.com logo
CruiseOnline.com
1 beoordeling
10
Veenstra reizen logo
Veenstra reizen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Cruise.nl

Cruise.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Cruise.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Cruise.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Cruise.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Cruise.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van Cruise.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cruise.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Leuke cruise

Ging van NYC naar Bahama's aan boord voor 7 nachten, dit was september 2014 (huwelijksreis). Was briljant van begin tot eind, het schip was toen in een geweldige vorm en fris ingericht. Personeel was geweldig en zeer behulpzaam. Veel te doen aan boord, van muurklimmen tot het sportveld.

Geplaatst op: 20-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jade G.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cruise.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
TUI logo
TUI
134 beoordelingen
5,4
CruiseOnline.com logo
CruiseOnline.com
1 beoordeling
10
Veenstra reizen logo
Veenstra reizen
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cruise.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Cruise.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cruise.nl actief?

Cruise.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cruises.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cruise.nl reviews? Dan kun je naar de website van Cruise.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie