Cruise.nl logo

Cruise.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Cruise.nl logo
Cruise.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

Fox reizen logo Fox reizen
1 beoordelingen
8
Corendon logo Corendon
5 beoordelingen
4,4
Captaincruise logo Captaincruise
0 beoordelingen
10

Cruise.nl ervaringen

Cruise.nl is de website die zich gespecialiseerd heeft in het aanbieden van cruise reizen. Het hele jaar door kan je de mooiste reizen online vergelijken en boeken. Dit klinkt natuurlijk goed, maar is de website ook te vertrouwen? Het boeken van een cruise gaat vaak om veel geld en je zou wel graag wat willen weten over de Cruise.nl ervaringen. Misschien heb je zelf al eens hier een boeking gedaan en ben jij onze ervaringsdeskundige. Dan horen we graag jouw eigen cruise.nl ervaringen op onze website. Je kan zo anderen overtuigen om voortaan hier hun cruise reis te boeken of misschien liever niet.

Over Cruise.nl

Cruise.nl is de specialist als het aankomt op cruise reizen. Ondanks dat de naam misschien een beetje nieuw is zal het moederbedrijf je wel bekend voorkomen. De website is namelijk een onderdeel van Stip reizen. Het bedrijf heeft nu een apart bedrijf opgezet om zich te specialiseren in het aanbieden van cruise reizen. Hierdoor is het bedrijf volledig aangesloten bij het calamiteitenfonds, het ANVR en de SGR. Dankzij de naam Stip reizen heeft het reisbureau al een langere tijd ervaring in het online boeken van reizen. Met cruise.nl komt hier een extra specialisme bij.

Betaalbare cruises

Stip reizen was natuurlijk altijd al bezig met het aanbieden van voordelige reizen in binnen en buitenland met een luxe achtergrond. Met Cruise.nl kunnen ze nu ook betaalbare cruises aanbieden naar de mooiste bestemmingen. Vanaf 200 euro kan je al een hele mooie cruise maken binnen Europa. Uiteraard kan je hierbij alles laten regelen van de betaling van de fooien tot het entertainment en de vlucht ernaartoe.

Wereld cruises

Je vind niet alleen betaalbare cruises in Europa op Cruise.nl, maar ook buiten Europa. Zelfs Australië, Afrika, de Caribbean, Amerika, Zuid-Amerika en het verre oosten behoren tot de mogelijkheden. Ontdek zelf welke betaalbare reizen je kan maken en lees vooraf op onze website even de cruise.nl ervaringen. Je weet zo direct of deze cruise wat voor jouw is of dat je toch opzoek bent naar iets anders. Mocht je de cruise van je dromen maken dan zien we je graag terug op onze website om zelf jouw ervaringen achter te laten.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Cruise.nl

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Cruise.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Fox reizen logo Fox reizen
1 beoordelingen
8
Corendon logo Corendon
5 beoordelingen
4,4
Captaincruise logo Captaincruise
0 beoordelingen
10