Classic Cars logo

Classic Cars reviews, ervaringen en beoordelingen

Classic Cars reviews, ervaringen en beoordelingen
2323
Classic Cars logo
Website
Classic Cars
Categorie
Webshops

Review en ervaringen Classic Cars

Ben je als echte autoliefhebber op zoek naar een magazine waarin je alles over jouw favoriete onderwerp kunt lezen? Dan zou je kunnen overwegen een abonnement te nemen op Classic Cars. Om je meer inzicht te geven over dat wat Classic Cars te bieden heeft, hebben we de reviews en ervaringen doorgenomen en samengevat. Op grond daarvan kun je al dan niet besluiten om ook een abonnement te nemen op Classic Cars.

Over Classic Cars

Classic Cars is een magazine dat er is voor alle liefhebbers van klassieke auto’s. Het magazine staat boordevol met reportages, rij-impressies, kooptips en restauratieverhalen van zowel klassiekers als youngtimers. Classic Cars is een uitgave van F&L Media, een ontwikkelaar van merken en behalve van Classic Cars bekend door het uitbrengen van bekende magazines als Maarten!, AutoReview, Filosofie, Gardeners’ World, iCreate en Koken & Genieten. Je kunt via de website van Classic Cars een abonnement afsluiten, je kunt daar ook losse nummers bestellen.

Waarom kiezen voor Classic Cars?

Classic Cars heeft alles wat jij je als rechtgeaard liefhebber van klassieke auto’s leuk vindt. Elke uitgave is 132 pagina’s en je vindt er de beste kooptips, de leukste restauratieverhalen, uitgebreide reportages in binnen- en buitenland en uitgebreide rij-impressies. Bovendien worden klassiekers en youngtimers vergeleken. Alle klassiekers komen voorbij, dat wil zeggen auto’s uit de tijd van de T-Ford, maar ook de youngtimers uit de jaren negentig.

Is Classic Cars betrouwbaar?

Over de betrouwbaarheid van Classic Cars hoeft niemand zich getuige de beoordelingen zorgen te maken. Classic Cars houdt van vastigheid. Je vindt de verschijningsdata overzichtelijk op de website van Classic Cars en een andere zekerheid is dat het magazine steeds 132 pagina’s is. De kooptips en recensies in het magazine zijn van de beste kwaliteit en worden verzorgd door mensen met verstand van zaken. De uitgever mag er dan ook zijn en geeft behalve Classic Cars meer bekende magazines uit. Ook dat zegt zeker iets over zowel de kwaliteit als ook over de betrouwbaarheid.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk kun je een keer ontevreden zijn over Classic Cars. Ook daar werken mensen immers en mensen maken nou eenmaal wel eens een foutje. Je kunt een klacht indienen door een e-mail te sturen of door gewoon te bellen met Classic Cars. Medewerkers staan je graag te woord en zullen er alles aan doen de klacht te verhelpen. Via de sociale media kanalen Facebook en Instagram kun je eventueel ook nog contact leggen met de specialisten achter het magazine. Als je verstandig bent, neem je ook meteen ene gratis abonnement op de nieuwsbrief van Classic Cars die regelmatig verschijnt.

Wil jij ook beoordelen?

Zeker als je twijfels hebt om voor een bepaald product of dienst te kiezen, heb je baat bij de beoordelingen van mensen die al gebruik maken van dat product of die dienst. Beoordelingen zijn onafhankelijk en de informatie die je krijgt helpt je dus echt om een beter en een weloverwogen besluit te nemen. Daarom vragen we jou om in het vervolg ook een beoordeling achter te laten. Je bewijst er andere mensen een grote dienst mee.

Reviews over Classic Cars

Gerelateerde bedrijven

Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Eigen Huis & Interieur logo
Eigen Huis & Interieur
2 beoordelingen
9
Bambook logo
Bambook
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

6,7
50% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Classic Cars

Het bedrijf Classic Cars is geverifieerd door ons. De webshop Classic Cars is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Classic Cars is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Classic Cars maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Classic Cars is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Classic Cars. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Classic Cars.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Oplichters van het zuiverste water

Koop hier nooit een auto,het bedrijfje is alleen goed om mensen geld uit de zak te kloppen.Geef nooit een voorschot op een auto die u niet gezien heeft,maar wat wel van u wordt gevraagd.Ga nooit in zee met mr j blom.
Er zijn voldoende meer betrouwbare bedrijven in de buurt,maar blijf hier weg..!

Geplaatst op: 03-06-2023
Laatst bewerkt op: 03-06-2023
Geschreven door: Wouter D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Leuke website

Als je van klasieke autos houdt dan is dit zeker een leuke website. Ik kijk er altijd met plezier naar aangezien dit een grote hobby van mij is. De website wordt goed bijgehouden qua content en visuele vormgeving.

Geplaatst op: 15-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard T.

8 / 10
5/5 3/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Classic Cars


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Tijdschrift.nl logo
Tijdschrift.nl
4 beoordelingen
6,3
Eigen Huis & Interieur logo
Eigen Huis & Interieur
2 beoordelingen
9
Bambook logo
Bambook
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Classic Cars een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Classic Cars. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,7 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Classic Cars actief?

Classic Cars is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Classic Cars reviews? Dan kun je naar de website van Classic Cars gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie