CHIP FOTO Magazine logo

CHIP FOTO Magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

CHIP FOTO Magazine reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2324
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over CHIP FOTO Magazine

CHIP FOTO Magazine is geverifieerd door ons expert team. De webshop CHIP FOTO Magazine bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is CHIP FOTO Magazine lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via CHIP FOTO Magazine. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van CHIP FOTO Magazine is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van CHIP FOTO Magazine te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van CHIP FOTO Magazine.

Geplaatst op: 06-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Veel inspiratie

Ik ben al een tijdje lid van het magazine van Chip Foto Magazine en ik ben er een enorm fan van. Ik heb zelf ook een fotograaf en ik krijg altijd weer nieuwe inspiratie als ik er naar kijk.

Geplaatst op: 14-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jimmy H.

8 / 10
3/5 5/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CHIP FOTO Magazine


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

BookSpot logo
BookSpot
5 beoordelingen
7,8
Quotenet.nl logo
Quotenet.nl
2 beoordelingen
8,5
Tubantia Webwinkel logo
Tubantia Webwinkel
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CHIP FOTO Magazine een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CHIP FOTO Magazine. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CHIP FOTO Magazine actief?

CHIP FOTO Magazine is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CHIP FOTO Magazine reviews? Dan kun je naar de website van CHIP FOTO Magazine gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie