Cheapcars.nl logo

Cheapcars.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Cheapcars.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Cheapcars.nl logo
Website
Cheapcars.nl
Categorie
Autos

Via Cheapcars.nl kun je een auto huren voor bijvoorbeeld je vakantie. Online regel je alles rond de autoverhuur en zoals de naam al zegt: je betaald altijd een lage en zeer scherpe prijs! Ben jij van plan om een auto te gaan huren en wil je vooraf weten wat de Cheapcars.nl ervaringen zijn van anderen? Lees dan verder en bekijk de Cheapcars.nl reviews.

Auto huren bij Cheapcars.nl

Een auto huren tegen de scherpste prijs doe je bij Cheapcars.nl. Wil je op je vakantiebestemming lekker rondtoeren en de omgeving gaan bekijken, dan is een huurauto een uitkomst. Met een huurauto ben je heerlijk mobiel en kun je je makkelijk leuke uitstapjes maken en de omgeving gaan bekijken. Ook als je in Nederland een auto nodig hebt is Cheapcars.nl een goede keuze. Of je nu een auto voor een vakantie nodig hebt of gewoon omdat je wat dagen wilt kunnen rijden door ons mooie land: Cheapcars.nl heeft het juiste aanbod voor jou!

Auto huren in het buitenland

In het buitenland een auto huren kan wel eens zorgen voor onverwachte kosten of verrassingen. Zorg dus dat je voor je vakantie de autohuur hebt geregeld. Via Cheapcars.nl regel je van achter je computer alles en weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Via Cheapcars.nl kun je kiezen uit vele auto's en je bespaard vele euro's. Vergelijk de tarieven en maak reserveer met een paar muisklikken. Wanneer je vooraf een auto reserveert bespaar je jezelf een hoop ergernissen. Daarnaast kun je via de website van Cheapcars.nl precies zien welke auto's er beschikbaar zijn, en je kan ook direct extra verzekeringen afsluiten.

Cheapcars.nl ervaringen en klachten

Heb jij wel eens een auto gehuurd via Cheapcars.nl en wil jij je mening geven? Schrijf dan een review en deel je Cheapcars.nl ervaringen en geef Cheapcars.nl een beoordeling. Ook wanneer je ervaringen niet zo goed waren kun jij een oordeel geven. Schrijf in dat geval je Cheapcars.nl klachten op in een review en vertel waarom jij teleurgesteld bent in deze autoverhuurder.

Gerelateerde bedrijven

Europcar logo
Europcar
12 beoordelingen
4,1
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Landrover Dream Holiday logo
Landrover Dream Holiday
2 beoordelingen
9
5,6
50% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Ervaringen met Cheapcars.nl

Ons team van experts heeft Cheapcars.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Cheapcars.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Cheapcars.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Cheapcars.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Cheapcars.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 15-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prettige website

Cheapcars maakt het niet te moeilijk en is idd scherp geprijsd. De website werkt prettig en je gaat eenvoudig stap voor stap door het proces heen.

Geplaatst op: 13-07-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Geraldine P.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Gewoon te vreden

Voor een vakantie in Spanje had ik een auto gehuurd voor 3 dagen. Ben direct naar Cheapcars gegaan en heb geen andere aanbieders vergeleken. De prijs was goed en had de auto geboekt toen ik ook tickets via Cheaptickets had besteld. De kwaliteit is ok en weet eigelijk niet wat ik anders had kunnen verwachten omdat ik geen vergelijkingsmateriaal heb.

Was prima geregeld allemaal en niets te klagen.

Geplaatst op: 19-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldige service

Ik heb laatst een auto gehuurd in Barcelona. Prima alles geregeld daar en service top. Cheapcars zijn het wat prijs zeker. In vergelijking niet heel veel goedkoper dan andere aanbieders maar je weet dat je met een betrouwbare partij te maken hebt. Soms kan het met locale verhuurders nog wel eens op rare taferelen uitlopen. Prima verzorgd en gewoon helemaal tevreden.

Geplaatst op: 14-10-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima dienst maar wel een beetje rare nasmaak

Wij gingen naar frankrijk met het vliegtuig en hebben daar onze auto dan ook gehuurd. Op de site alles van te voren besteld en alles stond dan ook netjes klaar. Tot de dag dat we de auto moesten inleveren was ik dan ook alleen maar tevreden. Bij de auto inleveren stond er dat we de tank gewoon leeg mochten inleveren, maar dit was dus neit het geval. Gevolg nog een rekening van 50 euro!! Beetje raar terwijl dit op de site niet stond vermeld.

Al met al ga ik niet zeuren om die 50 euro, maar zou ik het wel netjes vinden als dit vermeld was!

Geplaatst op: 04-09-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Zeer slechte ervaringen

We reserveerden en betaalden onze huurauto in Portugal. Op het laatste moment werd onze vlucht gecanceld, op geen enkele manier konden we iemand van de autoverhuur bereiken. Na 24h kwamen we aan in Portugal en gingen we de situatie persoonlijk uitleggen van goldcar. We werden ontvangen door een arrogant meisje dat niet wilde luisteren naar onze situatie ... Na veel gedoe konden we een andere auto huren en opnieuw betalen ...

Geplaatst op: 06-08-2018
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechtste service ooit

Vorige maand heb ik via cheapcars.nl auto gehuurd bij Dollar car rental. Ophaal locatie schiphol airport. Eenmaal op het vliegveld kwam ik er achter dat Dollar car rental niet op Schiphol zit maar in Hoofdorp. Gebeld met Dollar en de medewerker aan de telefoon vertelde inderdaad dat zij in Hoofdorp gevestigd zijn, hij heeft geen ophaal service aangeboden ook niet dat zij om 22:30 uur sluiten(ik belde om22:04 uur). Eenmaal aangekomen op locatie om 22:34 uur waren deze gesloten en daar sta je dan in de kou. Vervolgens gebeld met de klantenservice van cheapcars kreeg ik een engels sprekend meneer(call centre in de Philipines!) aan de lijn die vevolgens vertelde dat hun de klantenservice zijn voor cheapcars.nl(cartrawler.com). Hij ging mijn klacht rapporteren, en ik zou terug gebeld worden binnen five werkdagen, dit overigens bevestigd per email.
Er heeft nog nooit iemand gebeld, ook niet op mijn mails gerageerd. Overigens was ik genoodzaakt een taxi naar mijn verblijf adres te nemen.
Na 14 dagen gebeld met cartrawler, en je krijgt de brutaalste en de meeste onproffesionele klantensevice ooit aan de lijn.
En je geld terug krijgen, NO WAY.
Al met Al begin niet aan deze website, en huur direct via verhuurbedrijven.

Geplaatst op: 28-06-2017
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: A. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeker niet goedkoop

Het begon al met de informatieve mails die ik nog had. Zij zijden dat ik zeker 2000km op 11 dagen kon rijden (met een heel schema erbij) en dat als ik waarborg zou moeten geven, dit 950 euro zou zijn.
Aangekomen in Marseille, bleek de waarborg 1700 euro !!! te zijn (ik had nl een verzekering bij Axa afgesloten, zoals Cheapcars mij aanraadde).
Uiteindelijk bleek dat ik geen waarborg kon geven en was ik verplicht om nog eens 217 euro extra op te hoesten voor een verzekering bij Goldcar zelf!!!

Voor dat geld had ik met mijn eigen auto ook van België naar Zuid-Frankrijk kunnen rijden.

Ook had ik pas schade ontdekt aan de wagen toen ik aan het eerste tankstation stopte. Ik gaf dat door aan Cheapcars en ze zeiden dat ze het in mijn dossier zouden melden?!
Die schade was er al langer (was al geroest!!!) en dus zeker niet van mij.

Ze spreken Goldcar telkens tegen, ze antwoorden ook maar wat op je mail, zonder dingen echt na te checken.
Als het aan mij ligt... Nooit meer via Cheapcars...

Geplaatst op: 06-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel duurder uit door verzekering

Wij hadden voor twee weken Portugal via Cheapcar een auto gehuurd voor € 349,00. Ik had rondgekeken op internet en dit was de goedkoopste aanbieder met een niet al te kleine auto voor 4 personen plus ruimte voor bagage. Ter plekke op Faro moesten we de auto afhalen bij Goldcar. De mevrouw aan de balie drukte ons op het hart om een extra verzekering te nemen. Wij zeiden dat die inclusief was maar volgens haar was die verzekering lang niet toereikend en hadden we nu een eigen risico van 800 euro. Iedere deuk of kras of lekke band zou voor onze rekening komen, en het gebeurde nog wel eens, zo vertelde zij ons. Ook pechhulp na een eventueel ongeluk was niet gedekt en dat zou zeker duur zijn. Hoewel we het niet van plan waren, vertelde zij zulke verontrustende verhalen dat we toch maar die extra verzekering genomen hebben en een extra € 200,00 kwijt waren. Waarmee de huurauto opeens geen leuke deal meer was. Ik vraag me af of die verzekering echt nodig was of niet. Je wilt tenslotte niet na een ongeluk door je eigen schuld of door iemand anders zijn schuld ook nog eens met fikse rekeningen geconfronteerd worden.. Iemand hier een idee over?

Geplaatst op: 01-09-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Van D.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Cheapcars.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Europcar logo
Europcar
12 beoordelingen
4,1
Momondo logo
Momondo
2 beoordelingen
8,5
Landrover Dream Holiday logo
Landrover Dream Holiday
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cheapcars.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Cheapcars.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,6 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cheapcars.nl actief?

Cheapcars.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autoverhuurders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cheapcars.nl reviews? Dan kun je naar de website van Cheapcars.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie