Cardoen logo

Cardoen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Cardoen reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Cardoen logo
Website
Cardoen
Categorie
Autos

Reviews en ervaringen Cardoen

Een wagen is een investering die je meestal wel voor een behoorlijke periode maakt. Toch is het natuurlijk zo dat je af en toe een nieuwe wagen nodig hebt. In dat geval kan je naar een dealer gaan van een specifiek merk maar je kunt er ook voor kiezen om even bij Cardoen te gaan kijken. Maar is Cardoen wel een betrouwbare partner voor jouw nieuwe wagen? Wat zijn de ervaringen van mensen met Cardoen? Hoe beoordelen zij het bedrijf? Als jij op zoek bent naar reviews over Cardoen heb je ze hier op deze pagina gevonden. Lekker handig toch?

Over Cardoen

Cardoen is een bekende verkoper van nieuwe auto’s die in België vandaag de dag niet minder dan dertien vestigingen heeft. Cardoen is in feite een onafhankelijke invoerder van auto’s die een multimerk concept aanbiedt aan de klanten. Dat betekent dat je bij Cardoen terecht kunt voor auto’s van heel wat verschillende merken en dat bovendien aan een laagste prijsgarantie. De geschiedenis van het bedrijf gaat terug tot 1949 wanneer in Antwerpen Albert Cardoen start met de verkoop van tweedehandsauto’s. Door de jaren heen werd de zaak uitgebreid tot de grote en bekende speler die het vandaag de dag is. Bij Cardoen leggen ze vooral de focus op de laagste prijs en op een flexibile service. Zo kan je eender welke wagen naar jouw wensen aan laten passen, kan je de basis waarborg tot zeven jaar uitbreiden, kan je alles van verzekering tot financiering laten regelen door Cardoen en ga zo maar door.

Waarom kiezen voor Cardoen?

Bij Cardoen vind je eerst en vooral een ruim gamma aan nieuwe auto’s terug. Bovendien zijn er ook heel wat diensten die bij Cardoen worden aangeboden. Zo kan je er terecht voor de verkoop van jouw oude wagen, voor het onderhoud van jouw auto en ook voor producten zoals leasing, verzekeringen, financiering en nog veel meer. Op de website kan je de auto van jouw dromen opzoeken via een handig zoeksysteem waarbij je op heel wat leuke waarden kunt filteren. Heb je een keuze kunnen maken? Dan geniet je bij Cardoen van een gratis levering van jouw nieuwe wagen. Bovendien heb je tot 14 dagen na ontvangst van jouw bolide de tijd om het herroepingsrecht in te roepen en jouw wagen retour te sturen. Bij Cardoen vind je een ruim aanbod aan merken terug zoals onder andere Renault, Fiat, Dacia, Kia, Opel, BMW, Mercedes, Volkswagen en ga zo maar door.

Is Cardoen betrouwbaar?

Cardoen is een bedrijf dat al sinds 1949 bestaat en dus een geschiedenis heeft van meer dan 70 jaar. Er kan dus geen twijfel over bestaan dat Cardoen in die tijd een goede reputatie als een betrouwbare partner heeft opgebouwd. Bovendien heeft Cardoen een eigen klantenservice waar je met vragen en/of problemen bij terecht kunt en zijn er 13 fysieke vestigingen om eventueel jouw verhaal te komen halen. Op de website zelf vind je tevens alle nodige bedrijfs- en contactgegevens terug en bij Cardoen kan je ter plekke altijd veilig betalen. Ook de verbinding met de website van Cardoen is een veilige verbinding op basis van het SSL-certificaat. Kortom: Cardoen is absoluut een betrouwbaar bedrijf.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of een probleem waarvan het antwoord niet op de website terug te vinden is? Dan kan je natuurlijk altijd de klantenservice van Cardoen contacteren. Dat kan je doen door het contactformulier op de website in te vullen, een mail te sturen of door telefonisch contact op te nemen met de vestiging naar keuze. Je kunt natuurlijk ook altijd fysiek naar één van de vestigingen trekken. De klantenservice van Cardoen geeft zo goed altijd binnen enkele uren een antwoord op vragen. Is er iets misgelopen en heb je een klacht? Dan doe je dat het best via het formulier op de website. Je kunt ook jouw klacht per mail opsturen. Bij klachten ontvang je altijd een ontvangstbevestiging en ten laatste na twee weken een inhoudelijk antwoord.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij jouw wagen bij Cardoen? Of heb je op een andere manier ervaring met hun diensten? Dan is jouw beoordeling van dit bedrijf van goudwaarde voor wie nog twijfelt. Schrijf op deze pagina jouw review over Cardoen en geef een antwoord op een aantal prangende vragen. Is de prijs bij Cardoen effectief de laagste? Hoe zit het met de service? Wat is de levertermijn? Ben je tevreden over de dienst na verkoop? Zou je opnieuw voor Cardoen kiezen of net niet?

Reviews over Cardoen

Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
2 beoordelingen
8,5
AutoVendi logo
AutoVendi
2 beoordelingen
8,5
Classiccarspool.nl logo
Classiccarspool.nl
2 beoordelingen
8,5
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Cardoen

Het bedrijf Cardoen is geverifieerd door ons. De webshop Cardoen is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Cardoen is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Cardoen maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Cardoen is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Cardoen te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Cardoen.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Cardoen


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
2 beoordelingen
8,5
AutoVendi logo
AutoVendi
2 beoordelingen
8,5
Classiccarspool.nl logo
Classiccarspool.nl
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cardoen een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Cardoen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cardoen actief?

Cardoen is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto verkopen en autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cardoen reviews? Dan kun je naar de website van Cardoen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie