Caiway logo

Caiway ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
Caiway logo
Caiway ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
Bestelproces
10
Service
10
Prijs
10
Levering
10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
Solcon logo Solcon
0 beoordelingen
10

Reviews en Ervaringen Caiway

Bij het nemen van de juiste beslissing zoek je vaak naar een stukje bevestiging. Naar de mening van mensen die voor een zelfde soort vraagstuk stonden. Neem zoiets als telefonie en internetdiensten. Is het verstandig om dan zaken te doen met Caiway? Wij hebben op basis van de beoordelingen van andere mensen hun ervaringen met Caiway voor je samengevat. Op basis daarvan kun je vervolgens een eigen beslissing nemen en kies je eventueel ook voor Caiway.

Over Caiway

Caiway geldt als een van de grootste glasvezelproducenten van ons land. Het levert in bepaalde delen van het land – en op steeds meer plaatsen- televisie, internet en telefoniediensten. Aan ervaring geen gebrek, want de onderneming bestaat al vanaf 1981. Het heette destijds overigens nog Centrale Antenne Inrichting en richtte zich na de start in eerste instantie op televisie aansluitingen. Caiway is regionaal maar wel door heel ons land actief en levert televisie, internet en telefonie in ondertussen meer dan 200.000 huishoudens. Caiway is overigens ambitieus en streeft er naar richting de 500.000 aansluitingen te kruipen de komende jaren.

Waarom kiezen voor Caiway?

Je kunt kiezen voor Caiway vanwege de jarenlange ervaring die het bedrijf heeft. De expertise binnen de organisatie is groot en glasvezel heeft net als telefonie, internet en telefonie al lang geen geheimen meer voor deze aanbieder. Caiway maakt de nieuwste ontwikkelingen voor steeds meer mensen bereikbaar en glasvezel van Caiway staat voor razendsnel glasvezel internet Nog een reden om te kiezen voor de diensten van Caiway is het aantrekkelijk geprijsde alles-in-1-pakket, terwijl je ook de vrijheid hebt om voor alleen internet te kiezen. Bovendien kun je ook prima je mobiele telefoonabonnement via Caiway regelen. In dat geval heb je alles onder een vertrouwd dak en weet je dat je nooit teveel betaalt voor internet, telefonie, televisie en je mobiele abonnement.

Is Caiway betrouwbaar?

Als je inwoners van onder neer Westland, Gouda, Loenen aan de Vecht, Berghem, Heumen, Hilvarenbeek, Schiedam, Aalsmeer en een groot deel van Twente vraagt of je met Caiway een betrouwbare partner kiest, dan wordt die vraag met een volmondig ja beantwoord. Het feit dat het al ruim dertig jaar actief is in een branche die bol staat van de concurrentie het hoofd toch relatief eenvoudig boven water houdt, zegt ook al heel erg veel. Met name ook de persoonlijke aandacht en de geleverde service worden bovendien geroemd. Behalve betrouwbaar kunnen de specialisten die elke dag het beste beentje voor zetten namens Caiway ook zeer gedreven genoemd worden.

Klantenservice en klachten

Aan duidelijkheid geen gebrek als je de website van Caiway bezoekt. Je vindt er een antwoord op elke vraag en transparantie is het toverwoord bij Caiway. Mocht je desondanks toch met vragen blijven zitten of mocht je een klacht indienen, dan biedt Caiway verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor de live chat met een van de medewerkers van Caiway, kun je uiteraard gewoon bellen, leg je contact via WhatsApp en kun je ook via de social media in contact komen met Caiway.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt zo een duidelijk beeld van waar Caiway voor staat. Dit op basis van beoordelingen van mensen die al zaken doen met deze onderneming. Zo kun jij een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij andere mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuzes? Laat dan voortaan ook een beoordeling achter.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Caiway

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over Caiway

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

KPN logo KPN
11 beoordelingen
6
Pricewise logo Pricewise
0 beoordelingen
10
Solcon logo Solcon
0 beoordelingen
10