Caiway logo

Caiway reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Caiway reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2076
Caiway logo
Website
caiway.nl
Categorie
Telecom
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Caiway

Bij het nemen van de juiste beslissing zoek je vaak naar een stukje bevestiging. Naar de mening van mensen die voor een zelfde soort vraagstuk stonden. Neem zoiets als telefonie en internetdiensten. Is het verstandig om dan zaken te doen met Caiway? Wij hebben op basis van de beoordelingen van andere mensen hun ervaringen met Caiway voor je samengevat. Op basis daarvan kun je vervolgens een eigen beslissing nemen en kies je eventueel ook voor Caiway.

Over Caiway

Caiway geldt als een van de grootste glasvezelproducenten van ons land. Het levert in bepaalde delen van het land – en op steeds meer plaatsen- televisie, internet en telefoniediensten. Aan ervaring geen gebrek, want de onderneming bestaat al vanaf 1981. Het heette destijds overigens nog Centrale Antenne Inrichting en richtte zich na de start in eerste instantie op televisie aansluitingen. Caiway is regionaal maar wel door heel ons land actief en levert televisie, internet en telefonie in ondertussen meer dan 200.000 huishoudens. Caiway is overigens ambitieus en streeft er naar richting de 500.000 aansluitingen te kruipen de komende jaren.

Waarom kiezen voor Caiway?

Je kunt kiezen voor Caiway vanwege de jarenlange ervaring die het bedrijf heeft. De expertise binnen de organisatie is groot en glasvezel heeft net als telefonie, internet en telefonie al lang geen geheimen meer voor deze aanbieder. Caiway maakt de nieuwste ontwikkelingen voor steeds meer mensen bereikbaar en glasvezel van Caiway staat voor razendsnel glasvezel internet Nog een reden om te kiezen voor de diensten van Caiway is het aantrekkelijk geprijsde alles-in-1-pakket, terwijl je ook de vrijheid hebt om voor alleen internet te kiezen. Bovendien kun je ook prima je mobiele telefoonabonnement via Caiway regelen. In dat geval heb je alles onder een vertrouwd dak en weet je dat je nooit teveel betaalt voor internet, telefonie, televisie en je mobiele abonnement.

Is Caiway betrouwbaar?

Als je inwoners van onder neer Westland, Gouda, Loenen aan de Vecht, Berghem, Heumen, Hilvarenbeek, Schiedam, Aalsmeer en een groot deel van Twente vraagt of je met Caiway een betrouwbare partner kiest, dan wordt die vraag met een volmondig ja beantwoord. Het feit dat het al ruim dertig jaar actief is in een branche die bol staat van de concurrentie het hoofd toch relatief eenvoudig boven water houdt, zegt ook al heel erg veel. Met name ook de persoonlijke aandacht en de geleverde service worden bovendien geroemd. Behalve betrouwbaar kunnen de specialisten die elke dag het beste beentje voor zetten namens Caiway ook zeer gedreven genoemd worden.

Klantenservice en klachten

Aan duidelijkheid geen gebrek als je de website van Caiway bezoekt. Je vindt er een antwoord op elke vraag en transparantie is het toverwoord bij Caiway. Mocht je desondanks toch met vragen blijven zitten of mocht je een klacht indienen, dan biedt Caiway verschillende mogelijkheden. Zo kun je kiezen voor de live chat met een van de medewerkers van Caiway, kun je uiteraard gewoon bellen, leg je contact via WhatsApp en kun je ook via de social media in contact komen met Caiway.

Wil jij ook beoordelen?

Je hebt zo een duidelijk beeld van waar Caiway voor staat. Dit op basis van beoordelingen van mensen die al zaken doen met deze onderneming. Zo kun jij een weloverwogen beslissing nemen. Wil jij andere mensen ook helpen bij het maken van de juiste keuzes? Laat dan voortaan ook een beoordeling achter.

Reviews over Caiway
Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
17 beoordelingen
4,7
Kabelmaxx logo
Kabelmaxx
1 beoordeling
9
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
8
25% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met Caiway

Caiway is geverifieerd door ons expert team. De webshop Caiway bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Caiway lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Caiway. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Caiway is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van caiway.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Waardeloos

Wij wonen in Gemeente Twenterand en hebben helaas Caiway! Moesten overstappen van KPN naar Caiway omdat wij helaas geen andere keus hebbend. Wat een waardeloze dienst is die Caiway. Dagelijkse storing en vastgelopen programma’s, 1 waardeloze k..-bende!!!! Als je normaal tv wilt kijken, absoluut geen aanrader!

Geplaatst op: 06-10-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Richard V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama

Ongeveer 6 jaar geleden moesten we nood gedwongen overstappen naar Caiway omdat Ziggo geen deal heeft kunnen sluiten met de netbeheerder in Almelo. Ziggo was een prima provider. Toen we Caiway hadden viel vaak korte tijd het internet uit. Ook vaak digitale storing op de tv ivm een zwak signaal. Vaak over gebeld maar is nooit opgelost. In 2021 werd het wel erg triest.
Begin april klacht (te traag internet 8 mbps ipv 120 )aangegeven. Telefonisch niet kunnen oplossen
- 2 weken wachten op monteur.
-14 april monteur caiway niets gevonden
-16 april monteur kabel maatschappij niets gevonden daarna ineens helemaal geen internet meer.
-nieuw modem toegezonden gekregen .
-contact caiway
nieuwe modem was volgens caiway defect weer nieuw modem toegestuurd gekregen.
- Tweede nieuwe modum kwam niet online daarna eerst vernieuwde weer aangesloten. Dit modum kwam wel weer online na veel gedoe maar probleem( te traag internet) niet opgelost.
- Caiway stelde een bezoek van een speciale monteur voor die een afspraak met mij zou maken
- Nooit meer iets van gehoord
- Ik geef het op. Ik ga in juli verhuizen. Ik ben er zo zat van dat ik geen zin heb om weer m’n hele verhaal te doen. Heb de monteur nooit gezien. Heb nu nog traag internet en ben bang dat ik straks helemaal niets meer heb. Leve de 4G. Op mijn nieuwe adres geen Caiway meer.
- 24 juli Op het nieuwe adres met Ziggo snel internet en de mediabox XL wat een genot. Nooit meer Caiway!!

Geplaatst op: 24-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte wifi

Ik game wel is en dan krijg je op sommige momenten onwijs erge lagg terwijl dat niet gebeurde bij mijn vorige internet

Geplaatst op: 17-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Tevreden klant

Ik heb een maand geleden een abonnement afgesloten en van het bestellen tot het opleveren heb ik alleen nog maar goede dingen meegemaakt. Ik heb zelf de installatie gedaan die reuze makkelijk was. Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt naar Caiway!

Geplaatst op: 17-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Chloé R.

8 / 10
5/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Caiway
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AliExpress logo
AliExpress
17 beoordelingen
4,7
Kabelmaxx logo
Kabelmaxx
1 beoordeling
9
CampusShop logo
CampusShop
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Caiway een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over Caiway. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8 gekregen, waarbij 25% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Caiway actief?

Caiway is vooral actief in de categorie telecom en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) internet , telefonie , televisie en elektronica.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Caiway reviews? Dan kun je naar de website van Caiway gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie