Cabau Lifestyle logo

Cabau Lifestyle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Cabau Lifestyle reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Cabau Lifestyle logo
Website
cabaulifestyle.com
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Cabau Lifestyle

Zoek je naar sportvoeding of sportkleding? Heb je interesse in producten waardoor en waarmee je jezelf beter gaat voelen? Wellicht kom je dan na een korte zoektocht uit bij de shop van Cabau Lifestyle. Je wilt hier een bestelling plaatsen, maar voordat je de knoop definitief doorhakt, raadpleeg je graag een aantal reviews? Dan zit je op deze pagina precies goed. Wij verzamelden beoordelingen van andere klanten. Je ziet ze hier handig op een rijtje staan. Lees de recensies door en beslis vervolgens of je wel of niet bij Cabau Lifestyle wilt bestellen.

Over Cabau Lifestyle

Cabau Lifestyle is opgericht door Yolanthe Cabau. Willen mensen gelukkig zijn en alles uit zichzelf halen, dan hebben ze een fit lichaam en een gezonde geest nodig. Dat wil zij bereiken met haar webshop. Omdat ze er heilig van overtuigd is dat vrouwen horen te bloeien, heeft ze dit bedrijf opgericht. Cabau Lifestyle maakt sporten leuker, voedingssupplementen voedzamer, gezond eten leuker en tilt me-time naar een hoger level. In de webwinkel vind je alleen producten die kwaliteitsingrediënten bevatten. Er is sprake van een open-minded, waardoor niemand beoordeeld wordt. Door de no-nonsense mentaliteit wordt er op een open, ontspannen en liefdevolle manier gewerkt. Verder mag je erop vertrouwen dat de bestelde producten veilig zijn. Alles wat je binnenkrijgt, is voor 100% goedgekeurd en eerst uitgeprobeerd. Het is de ambitie van Cabau Lifestyle om zoveel mogelijk vrouwen te motiveren meer te bewegen, beter te eten en maximaal van elke dag van je leven te genieten.

Waarom kiezen voor Cabau Lifestyle

Cabau Lifestyle inspireert en motiveert je om sterker, fitter en zelfverzekerder te worden. Je krijgt bij hen tools, tips en tricks die je nodig hebt om het gemakkelijker en leuker te maken, om je innerlijke powerwoman te ontketenen en om de wereld te veroveren. Je kunt bij dit bedrijf sportvoeding, sportkleding, accessoires en beauty producten bestellen. Je selecteert gemakkelijk op een van deze items. Vervolgens zie je welke producten er te bestellen zijn. De shop is voorzien van een groot assortiment aan producten. Bij diverse betaaldrempels ontvang je gratis cadeautjes. Het is mogelijk om achteraf te betalen als je de producten liever eerst in huis hebt. De levering is snel, want als je voor 21:00 uur bestelt, heb je de bestelling de volgende werkdag al in huis. Verder vind je op de site gratis recepten. Wil je samen sporten met Yolanthe, dan maak je gebruik van de Cabau app.

Is Cabau Lifestyle betrouwbaar?

Cabau Lifestyle is zeker een betrouwbaar bedrijf. Ook de producten die je bij hen bestelt, zijn voor 100% betrouwbaar. Stuk voor stuk zijn ze eerst uitgeprobeerd en getest op veiligheid en werking. Het is niet moeilijk om contact op te nemen met de eigenaar van dit bedrijf. Dit kan op verschillende manieren. Bekijk je de beoordelingen van andere klanten, dan wordt de betrouwbaarheid van deze shop alleen nog maar bevestigd. Mensen zijn blij met de producten en ervaren dat hun gezondheid en lifestyle verbetert.

Klantenservice en klachten

Wil je meteen een reactie op een dringende vraag, dan kun je kiezen voor de chatbox. Deze is dag en nacht actief. De praktijk wijst uit dat je op deze manier algemene vragen prima beantwoord krijgt, maar soms is het handiger om meteen een medewerker te spreken. Wil je een klacht een opmerking of een vraag schriftelijk stellen, dan kan dat via de mail of je gebruikt het contactformulier. Cabau Lifestyle verzekert je ervan dat je dan snel een reactie terugkrijgt. Tenslotte zou je nog op Facebook een berichtje achter kunnen laten. En kies je voor de app, dan heb je natuurlijk ook contact met Jolanthe.

Wil jij ook beoordelen?

Wil jij Cabau Lifestyle beoordelen? Heb je ervaring met hun producten? Anderen vrouwen zijn heel benieuwd naar jouw review. Ben je tevreden en merk je echt dat je fitter wordt door deze producten te gebruiken? Heb je de sportkleding ook uitgeprobeerd en hoe is het om deze te dragen? Jouw onafhankelijke en persoonlijke recensie is belangrijk voor andere consumenten. Het kan natuurlijk dat je geen positieve, maar juist negatieve ervaringen hebt. Of je hebt wellicht een klacht ingediend? Vertel over al je ervaringen, zodat mensen een beter beeld krijgen van deze webshop.

Reviews over Cabau Lifestyle

Gerelateerde bedrijven

NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
2 beoordelingen
9,5
Ep logo
Ep
2 beoordelingen
8,5
Remescar logo
Remescar
2 beoordelingen
9,5
8,3
67% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Cabau Lifestyle

Cabau Lifestyle is geverifieerd door ons expert team. De webshop Cabau Lifestyle bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Cabau Lifestyle lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Cabau Lifestyle. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Cabau Lifestyle is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van cabaulifestyle.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 06-08-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slecht

Ik ben van de producten aan gekomen dus ik vraag mij af in hoever er daad werkelijk werkelijk voedingsdeskundige op zit. Ik sport 5 dagen in de week en ik kom aan??? Zeer zonde van mijn geld.

Geplaatst op: 16-08-2021
Laatst bewerkt op: 16-08-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Nee
Geweldige producten

Geweldige producten en de klantenservice is echt top! Elke persoon die ik heb gesproken was super behulpzaam en een aanwinst voor het bedrijf! Ik zal ze nog lang gebruiken.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Lana Z.

8 / 10
5/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede ervaringen

Mijn ervaring met deze website is positief. Ik heb verschillende vitamine- en supplementenproducten besteld. Ze kwamen op tijd aan. De producten zijn geweldig en de prijzen waren betaalbaar. Ik voel me erg op mijn gemak om ze aan te bevelen.

Geplaatst op: 11-08-2021
Laatst bewerkt op: 12-08-2021
Geschreven door: Bo V.

7 / 10
4/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Cabau Lifestyle


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

NaturalHeroes logo
NaturalHeroes
2 beoordelingen
9,5
Ep logo
Ep
2 beoordelingen
8,5
Remescar logo
Remescar
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Cabau Lifestyle een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Cabau Lifestyle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,3 gekregen, waarbij 67% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Cabau Lifestyle actief?

Cabau Lifestyle is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen , sportkleding en verzorging & gezondheid.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Cabau Lifestyle reviews? Dan kun je naar de website van Cabau Lifestyle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie