Aurox Health logo

Aurox Health reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Aurox Health reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4343
Aurox Health logo
Website
Aurox Health
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Aurox Health

Gezondheid is een issue dat voor veel mensen meer en meer op de eerste plaats komt. Gezond zijn kan ook verder gaan dat veel bewegen en letten op je eten. Met de juiste supplementen geef je jouw lichaam nog eens een extra boost waar het dat nodig heeft. Ben jij op zoek naar kwaliteitsvolle voedingssupplementen? Dan is Aurox Health misschien wel wat je zoekt. Maar is Aurox Health wel betrouwbaar? Zijn de reviews van hun klanten positief? Wat vertellen klanten over hun ervaring met Aurox Health? Om die vragen te beantwoorden kan je op deze pagina even de beoordelingen over Aurox Health doornemen!

Over Aurox Health

Aurox Health is een onderneming die dus gespecialiseerd is in supplementen. De focus ligt daarbij op supplementen die jouw gezondheid ondersteunen en stimuleren. Het bedrijf werd opgericht in 2014 en heeft sindsdien een ontzettend simpele missie: kalnten helpen bij het gezond worden en blijven. Om dat te bereiken vind je bij Aurox Health niet alleen een ruim assortiment aan producten terug maar ook enkele duidelijke kernwaarden. Eerlijkheid, transparantie en hard werken zijn ontzettend belangrijk voor Aurox Health. Daarom vind je op de website bij elk product een uitgebreide omschrijving. Daarom kan je met eender welke vraag terecht bij de klantendienst van Aurox Health. Heb je advies nodig? Aarzel dan ook niet om even contact op te nemen. Vind je niet meteen wat je zoekt? Dan kan het zijn dat Aurox Health je toch nog verder kan helpen!

Waarom kiezen voor Aurox Health?

Aurox Health is een Nederlands bedrijf dat een ruim assortiment aan supplementen aan de man brengt. Om maar een kleien greep te nemen uit het aanbod A-merken dat je op de webshop terug kunt vinden: Swanson, Puritan’s Pride, Now, Doctor’s Best en ga zo maar door. De producten zijn onderverdeeld in de categorieën supplementen, vitaminen, kruiden en mineralen. Ben je op zoek naar een specifiek product? Dan kan je ook op trefwoord zoeken in de handige zoekbalk! Heb je wel gevonden wat je zocht? Dan is het wel zo handig om te weten dat Aurox Health doorheen zo goed als heel Europa levert. De levertijd van de producten hangt af van het specifieke product maar bedraagt in de regel slechts 1 werkdag! Bovendien kan je een leuke korting krijgen op jouw eerste bestelling door je in te schrijven op de nieuwsbrief van Aurox Health.

Is Aurox Health betrouwbaar?

Aurox Health is een Nederlands bedrijf en valt dus ook onder de Nederlandse wetgeving. Je vindt op de website dan ook heel wat nuttige informatie over Aurox Health terug. Zo zie je er niet alleen het adres van de hoofdzetel maar ook het btw nummer en het nummer van de Kamer van Koophandel. Daarnaast is het zo dat Aurox Health beschikt over een eigen klantendienst en werkt met een beveiligde verbinding. Ben je toch aan het twijfelen geslaan na jouw aankoop? Dan kan je bij Aurox Health ook genieten van 14 dagen de tijd om zonder opgave van reden jouw bestelling retour te sturen. Ten slotte kan je veilig betalen bij Aurox Health. Dat kan via onder andere iDeal, PayPal en de kredietkaart!

Klantenservice en klachten

Op de website van Aurox Health vind je heel wat informatie over Aurox Health terug. Staat hier toch nergens het antwoord op jouw vraag tussen? Dan kan je altijd nog even contact opnemen met de klantendienst van Aurox Health. Dat kan je doen door een mail te sturen. Je kunt ook het contactformulier op de website invullen of je kunt een brief sturen naar de hoofdzetel. Snel een antwoord nodig? Dan bel je best even tijdens de kantooruren. Heb je een klacht? Dan geef je die best per mail of via het contactformulier door. Vergeet daarbij niet om alle relevante informatie neer te pennen en eventueel bewijsmateriaal toe te voegen. De klantendienst van Aurox Health reageert binnen de twee werkdagen op vragen en/of klachten.

Wil jij ook beoordelen?

Hoe weet je als consument nu welke onderneming echt betrouwbaar is? Door de reviews en de ervaringen van anderen natuurlijk. Ben jij een klant van Aurox Health? Dan kan jij als ervaringsdeskundige een beoordeling over Aurox Health neerpennen. Wat vind je van de kwaliteit van de supplementen? Zijn ze hun geld waard? Ga je in de toekomst nog kopen bij Aurox Health? Waarom wel? Waarom niet? Schrijf het hier neer en help anderen de juiste keuze maken!

Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Muscle Vitamins logo
Muscle Vitamins
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Aurox Health

Het bedrijf Aurox Health is geverifieerd door ons. De webshop Aurox Health is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Aurox Health is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Aurox Health maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Aurox Health is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Aurox Health te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Aurox Health.

Geplaatst op: 21-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Aurox Health
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Weight Watchers logo
Weight Watchers
32 beoordelingen
4,9
Vitamunda logo
Vitamunda
2 beoordelingen
9,5
Muscle Vitamins logo
Muscle Vitamins
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Aurox Health een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Aurox Health. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Aurox Health actief?

Aurox Health is vooral actief in de categorie dieet en gezondheid en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vitamines en voedingssupplementen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Aurox Health reviews? Dan kun je naar de website van Aurox Health gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie