Buyagift logo

Buyagift reviews, ervaringen en beoordelingen

Buyagift reviews, ervaringen en beoordelingen
2495
Buyagift logo
Website
Buyagift
Categorie
Dagje weg

Reviews en ervaringen Buyagift

Als je iets cadeau geeft, wil je graag indruk maken. Echt iets bijzonders geven. Dat zou je kunnen doen door te kiezen voor Buyagift. Om inzichtelijk te maken wat Buyagift precies is en voor je kan betekenen, hebben we de reviews en ervaringen hier voor je samengevat. Op basis van deze extra informatie kun je zelf beslissen of jij ook kiest voor Buyagift.

Over Buyagift

Buyagift biedt onder meer unieke verjaardagscadeaus en cadeaus voor kerst. Je geeft door te kiezen voor Buyagift een herinnering weg, iets dat de ontvanger nog jarenlang bij zal blijven. Buyagift is leverancier van geluk en biedt alleen maar geweldige ervaringen. Het geeft je bovendien de mogelijkheid om gepersonaliseerde cadeaus te geven, en ook dan geef je iets extra’s weg. Je hebt uitzonderlijk veel te kiezen bij deze specialist en tussen dat indrukwekkende aanbod vind je zeker ook precies dat cadeaus dat jij zoekt en dat echt past bij de ontvanger.

Waarom kiezen voor Buyagift?

Dagjes uit, cadeaus die betrekking hebben op eten en drinken, Spa & Beauty, korte uitjes, avontuur en gepersonaliseerde cadeaus; je vindt het allemaal bij deze specialist. Geef eens een weekendje glamping weg, of een stedentrip. Buyagift biedt cadeaus ter gelegenheid van de verjaardag, bruiloft, pensioen en ook bedankcadeautjes. Over de klantenservice hoef jij je ook al geen zorgen te maken. Niet voor niets werd de onderneming bekroond met de ServiceMark van het Institute of Customer Service.

Is Buyagift betrouwbaar?

Uit de reviews en ervaringen blijkt uit niets dat Buyagift niet betrouwbaar is. De bestaande klanten hebben altijd precies dat gekregen dat beloofd werd en bovendien kregen ze het altijd op tijd. De klantenservice van Buyagift is bekroond, en ook dat biedt vertrouwen en houvast. Voor wie verder kijkt dan naar alleen het aanbod, Buyagift is een CO2-neutraal bedrijf en probeert steeds rekening te houden met de toekomst en dus met de toekomstige generatie. Bij de specialist krijg je de beste prijsgarantie en er wordt een 60 dagen restitutiebeleid.

Klantenservice en klachten

Bij Buyagift wordt de klant serieus genomen. Dat geldt zeker ook als je een klacht in wilt dienen. Buyagift geeft je er de ruimte voor en zal er steeds alles aan doen om de klacht op te lossen. Om je klacht kenbaar te maken kun je gewoon telefonisch contact opnemen met de specialist, zoals je op de website ook een speciaal contactformulier vindt om je klacht kenbaar te maken. Je kunt ook via de sociale media kanalen Facebook, Twitter en Instagram contact leggen met Buyagift. Ook wordt regelmatig een nieuwsbrief verzonden. Het is verstandig je daar ook op te abonneren. Dan weet je zeker dat niets je nog ontgaat.

Wil jij ook beoordelen?

Mocht je twijfels hebben over een product of een dienst, dan heb je echt hele veel aan beoordelingen van mensen die al eens met dat product of dienst gewerkt hebben. Zij geven je praktische informatie en dat is precies wat je zoekt. Om die reden willen we je vragen om voortaan ook een beoordeling te maken. Zo kun je andere mensen ook op het juiste spoor zetten als ze keuzes moeten maken.

Reviews over Buyagift
Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Blitzhandel24 logo
Blitzhandel24
3 beoordelingen
7,8
Tegeltjes.com logo
Tegeltjes.com
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Buyagift

Het bedrijf Buyagift is geverifieerd door ons. De webshop Buyagift is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Buyagift is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Buyagift maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Buyagift is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Buyagift te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Buyagift.

Geplaatst op: 13-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne en leuke shop

Dit was mijn eerste aankoop via deze website. Kon niet tevredener zijn met mijn aankoop of met de levering ervan! Verpakt op tijd aangekomen, en in perfecte staat. Zou niet aarzelen om opnieuw via deze website te bestellen!

Geplaatst op: 05-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Danny R.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Buyagift
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Alicejo logo
Alicejo
1 beoordeling
10
Blitzhandel24 logo
Blitzhandel24
3 beoordelingen
7,8
Tegeltjes.com logo
Tegeltjes.com
1 beoordeling
8,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Buyagift een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Buyagift. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Buyagift actief?

Buyagift is vooral actief in de categorie dagje weg en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) groeps en bedrijfsuitjes , tickets , uitjes , cadeaus en voordeelshops.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Buyagift reviews? Dan kun je naar de website van Buyagift gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie