Boekhandel Pardoes logo

Boekhandel Pardoes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Boekhandel Pardoes reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3767
Boekhandel Pardoes logo
Website
Boekhandel Pardoes
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Boekhandel Pardoes

Wil je graag een boek kopen bij Boekhandel Pardoes, maar wil je voor dat je gaat bestellen eerst graag wat meer informatie over dit bedrijf weten of Boekhandel Pardoes betrouwbaar is? Lees dan eerst deze pagina. Op deze pagina lees je namelijk meer over Boekhandel Pardoes, waarom je voor deze onderneming zou moeten kiezen, of het bedrijf daadwerkelijk betrouwbaar is en hoe je het bedrijf kunt benaderen. Ook lees je meerdere ervaringen van reeds bestaande klanten. Hierdoor kun je eenvoudig zelf een weloverwogen beslissing maken om wel of niet bij deze onderneming een bestelling te plaatsen.

Over Boekhandel Pardoes

Boekhandel Pardoes is een boekhandel met een online webshop en een fysieke winkel in Mechelen. Je kunt bij deze boekhandel terecht voor vele leuke kinderenboeken en tienerboeken. De onderneming richt zich tot het aanbieden van een ruim aanbod aan unieke boeken, voor de aller jongste lezers tot aan jong volwassenen lezers. Naast unieke boeken wil het bedrijf graag een zo optimaal mogelijke service verlenen. Zo levert het bedrijf gunstige algemene voorwaarden en kun je via de website altijd terecht voor het doen van een aanvraag van een specifiek boek.

Waarom kiezen voor Boekhandel Pardoes

Indien je op zoek bent naar een leuk cadeau voor kinderen, is een bezoek aan de webwinkel van Boekhandel Pardoes zeker de moeite waard. Naast vele spannende, unieke en informatieve voorleesverhalen en boeken voor verschillende leeftijdscategorieën, kun je bij de boekhandel ook terecht voor speelgoed en schrijfwaren. Met een zeer uitgebreid assortiment vind je bij deze boekhandel ongetwijfeld een geschikt cadeau. De producten worden snel bij je thuis geleverd of kunnen gekocht worden in de fysieke winkel in Mechelen.

Is Boekhandel Pardoes betrouwbaar?

Naast het feit dat Boekhandel Pardoes een fysieke winkel heeft, is de onderneming ook erg succesvol. Zo heeft de onderneming een grote naamsbekendheid en zijn haar boeken en producten bekend bij een breed publiek. Ook voldoet de webwinkel van het bedrijf aan de gestelde veiligheidsnormen, zoals veilige betalingsvoorwaarden en het open communiceren van bedrijfsgegevens, en kun je dus zonder enig probleem een bestelling plaatsen bij Boekhandel Pardoes.

Klantenservice en klachten

Indien je graag de klantenservice van Boekhandel Pardoes wilt benaderen kun je dit eenvoudig via het online contact formulier van de website doen. Ook kun je de organisatie telefonisch benaderen. Doorgaans wordt je snel en goed geholpen door een medewerker van Pardoes. Indien je daarnaast klachten of opmerkingen hebt, kun je ook bij de klantenservice terecht en kun je beroep doen op het retourbeleid van de onderneming.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij een bestelling geplaatst bij Boekhandel Pardoes of een aankoop gedaan in de fysieke winkel van Boekhandel Pardoes? Laat dan voor andere potentiele kopers een recensie achter en help ze met het maken van een weloverwogen en goede beslissing om wel of niet te kopen bij Boekhandel Pardoes. Schrijf bijvoorbeeld in je review of je tevreden bent met de verleende service van het bedrijf, of je tevreden bent met jouw aankoop en schrijf daarnaast ook of je het bedrijf wel of niet aan andere zou aanbevelen.

Reviews over Boekhandel Pardoes

Gerelateerde bedrijven

Luisterrijk logo
Luisterrijk
2 beoordelingen
9
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
2 beoordelingen
9
Questjunior.nl logo
Questjunior.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Boekhandel Pardoes

Ons team van experts heeft Boekhandel Pardoes geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Boekhandel Pardoes bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Boekhandel Pardoes is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Boekhandel Pardoes is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Boekhandel Pardoes te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Boekhandel Pardoes.

Geplaatst op: 15-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Boekhandel Pardoes


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Luisterrijk logo
Luisterrijk
2 beoordelingen
9
Natgeoshop/traveler logo
Natgeoshop/traveler
2 beoordelingen
9
Questjunior.nl logo
Questjunior.nl
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Boekhandel Pardoes een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Boekhandel Pardoes. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Boekhandel Pardoes actief?

Boekhandel Pardoes is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Boekhandel Pardoes reviews? Dan kun je naar de website van Boekhandel Pardoes gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie