Blokker.nl logo

Blokker.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

76 beoordelingen • 3,1
Bezoek de website
Blokker.nl logo
Blokker.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
76 beoordelingen • 3,1
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
76 beoordelingen
3,1
5 sterren
9%
4 sterren
3%
3 sterren
1%
2 sterren
11%
1 ster
76%
3,1
3,0
3,2
3,2

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo VidaXL
67 beoordelingen
3,2
Waterontharder.com logo Waterontharder.com
0 beoordelingen
10
The Beautiful Bride Shop logo The Beautiful Bride Shop
0 beoordelingen
10

Blokker is een van de bekendste winkelketen in Nederland. En sinds kort heeft Blokker ook een eigen website waar je voordelig inkopen kan doen. Op Ervaringensite.nl lees je de ervaringen die mensen hebben met de webshop van Blokker. Wil jij weten wat de Blokker.nl ervaringen zijn van gebruikers van de webshop? Bekijk dan hieronder de reviews en beoordelingen.

Blokker webshop

De webshop van Blokker (Blokker.nl) heeft een groot aanbod van producten en doet zeker niet onder voor het assortiment in de winkels. Je kan het zo gek niet bedenken maar ook in de webshop van Blokker kun je enorm veel producten vinden van persoonlijke verzorgingsproducten tot DVD's. Kies uit diverse voordeelacties en vul je mandje online. Als je uit geshopt bent kun je eenvoudig afrekenen en heb je binnen 1 dag al je spullen in huis.

Blokker webshop voordelen

De Blokker.nl webshop heeft vele voordelen. Je kan namelijk vanaf je luie stoel inkopen doen en alles eenvoudig laten bezorgen. Ook als je op het werk bent kun je in je pauze snel de bestelling doen. Bestel je voor 18:00 uur dan heb je je bestelling al de volgende morgen in huis. Eenvoudig en snel en dat allemaal zonder moeite. Ook kun je je spullen zelf afhalen. Er zijn meer dan 600 afhaalpunten waar je jouw bestelling kunt afhalen. En mocht je niet tevreden zijn dan kun je alles binnen 30 dagen weer terugsturen.

Bestellen op Blokker.nl

Het bestellen van producten op Blokker.nl is eenvoudig en simpel. Je profiteert altijd van de lage Blokker prijzen. Bestel voor 18:00uur en je hebt je producten al de volgende morgen in huis. En ben je niet tevreden dan kun je alles binnen 30 dagen terugsturen. Zo kun je ook online zonder zorgen terecht bij een van de bekendste winkels in huis en tuin artikelen.

Blokker.nl ervaringen en klachten

Heb jij wel eens een bestelling gedaan op Blokker.nl? Dan zijn we opzoek naar jou. We horen graag wat jouw Blokker.nl ervaringen zijn. Deel je ervaring en schrijf een Blokker.nl review en vertel wat jij van deze webshop vindt. Ook wanneer je niet tevreden bent over de webshop kun je je mening hier kwijt. Deel je Blokker.nl klachten en vertel welke beoordeling je geeft aan de webshop.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Blokker.nl

profielfoto van Dorien
Dorien
04-06-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Betreft Statiefventilator van Esperanza "Manuel EHF001" via Blokker voor €35,95

a) Kruisvoet is slap: is van blik en verbuigt snel !!!
b) Bij werkende ventilator storende rammel !!!!
(Schroeven aandraaien ? Leek te helpen, maar niet voor lange duur.
Schroeven zit in kunststof huis en draaien door. Goed aandraaien niet (goed) mogelijk.)
--> Niet aanbevolen ! Nog terug te sturen ?

profielfoto van Peters
Peters
26-03-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Je wordt voor gek verklaard Blokker Heesch

Stoomstrijkijzer tefal
4 keer met zekerheid gevraagd over de extra inruil korting als je het inruilt dat er nog 20% vanaf ging op de website kun je het gewoon kopen zonder inruil voor dezelfde prijs toen werd er gezegd dat ervan de prijs die er stond nog 20% vanaf ging kom je daarna terug met strijkijzer dan is het opeens weer anders terwijl je het 4 keer gevraagd hebt. Ze zeggen gewoon dat ze het niet gezegd hebben en doen net of wij achterlijk zijn. Ik vind het niet gek dat alle winkels failliet gaan als je zo geholpen wordt.

profielfoto van Sietske
Sietske
17-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Code voor een krant die niet werkt

Balen bij een oneline bestelli g zat een waardecheque voor een krant voor 3 eu 3 weken lang ...maar die code werkt niet ik heb hier meerdere mensen met dezelfde klacht over gehoord doe hier wat aan Blokker.

profielfoto van Caspar
Caspar
03-08-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Betaal en krijg niet geleverd

Als je wat besteld bij blokker denk je met blokker te maken te hebben, maar helaas nemen ze alleen verantwoordelijk voor je betaling en niet voor je spullen!!!
Zit pas twee weken op een prullenbak te wachten die vast niet zal komen ?want ze wijzen naar hun verkooppartners maar je moet wel aan blokker betalen stelletje prutsers zijn het!!!
Nooit meer blokker online

profielfoto van Merle
Merle
29-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
lang wachten op bestelling

ze hebben nooit iets in de winkel wand de spullen die ik nodig heb waarschijnlijk bestellen ze er weinig van. dit werd mij ook op een zeer botte manier medegedeeld alsof ik niet wist dat het logisch was dat er zo weinig van waren. vervolgens heb ik het product online besteld ik wacht al 2 weken wand volgens track and trace is het product nog steeds in de winkel en hebben ze het niet meer terwijl op de site stond dat er nog genoeg op vooraad waren.

profielfoto van Anneloes
Anneloes
03-07-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Ik moet voor de fouten opdraaien die de BLOKKER maakt

De blokker online bestelling geplaatst op 25 Juni.
Afgelopen zondag mail morgen komt u bestelling
Paar uur later sorry parasol niet meer op voorraad
Maandag 1 x een gedeelte bestelling ontvangen.
Deze bestelling was extra prijzig met verzendkosten en heb ik nu 1 x willen doen omdat ik dan alles kon laten bezorgen maar zonder hoofd reden wat ik moest hebben de parasol had ik dit alles nooit gekocht. En nu hoefde ik geen vervoer te regelen maar werd voor deze keer met extra geld het thuis gelverd.
Nu is de parasol niet meer leverbaar sorry maar geld nog niet terug.
Mail contact en gooien ze het op de stoelen de verzxendkosten maar snappen willen niet begrijpen dat ika nders nooit deze bestelling had geplaatst.
Ik voel me in de zeik genomen als betaalde klant en sta met de rug tegen de muur en moet maar wachten tot ik de andere spullen in huis krijg.
Pas een andere parasol laten komen was kapot en ja ik die zelf terug gebracht en ja dan hoor je ze ook niet maar daar aangekomen ja hadden ze bij je op meoten halen. Oke maar goed ik niet blij maar ja dacht het is nu zo maar nu weer zulke dingen en nee ik voel me geen gewardeerde klant en met sorry zeggen ja klint zo makkelijk maar ik ben de pineut en nee zo wil ik me niet voelen als een klant die spullen bij u heeft besteld. Ik ben woest en hou niet van zulke bedrijven die je lokken met van alles wat leuk goedkoop is en dan nu je laten vallen. Bah bah

profielfoto van Anneke
Anneke
26-06-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Betaald 2 campingstoelen ,die uitverkocht zijn,wat ik pas de 5de dag hoor.En geen geld terug.

<p>Vrijdag 2 goedkope relax campingstoelen besteld EN betaald via Blokker.nl.Zouden smaandags geleverd worden.Mijn zus heeft zaterdag er ook 2 besteld.Mijn zus kreeg ze smaandags binnen.Ik niet!Gebeld ,nou er staat bij track en trace dat ze dinsdag binnenkomen.Ik gewacht ,Weer niets!Weer gebeld ,Nee ze komen toch woendag ,dus morgen pas binnen.En ik kon beter niet bellen,maar gewoon track en trace in de gaten houden!MAAR daar heb je ook niets aan,want hun krijgen t niet geleverd van Blokker.Dus die schuiven t steeds een dag op.!!WEER GEWACHT WOENSDAG PFFF,,Weer niets!Gebeld,en toen kwam de aap uit de mouw.Ze zijn uitverkocht!?Maar toen ik ze betaald heb ,waren ze er nog,en mijn zus heeft een dag later besteld ,en die heeft ze al wel Rara ,hoe kan dit?Geef dan mijn geld maar terug.kan ik voor andere gaan kijken.NEE mevrouw,zo werkt t niet !Als t nog 3 weken duurt voordat ze weer leverbaar zijn,zult u gewoon moeten wachten TOT ze er zijn.wilt u ze dan niet meer,DAN krijgt u pas geld retour.!!!!En dit terwijl er stond dat binnen 2 dagen geleverd zou worden.nou mooie service Blokker.HEEL FIJN EN ASOCIAAL</p>

profielfoto van Wilco
Wilco
13-05-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service? Verschikkelijke service, alles loopt door elkaar heen, reacties komen veel te laat of nooit en klantgerichtheid is zeer ver te zoeken (gewoonweg volledig kwijt).

Slechte service? Verschikkelijke service, alles loopt door elkaar heen, reacties komen veel te laat of nooit en klantgerichtheid is zeer ver te zoeken (gewoonweg volledig kwijt).
Wij kregen het verkeerde geleverd. Vervolgens ging de omruiling niet door en werd ons na 4 weken verteled dat we beter alles konden terugsturen. In de tussentijd heb ik 3 keer de hele dag vrij moeten nemen om deze omruiling (Je moet hiervoor de hele dag tussen 8.00 uur en 21.00 uur aanwezig zijn), die niet kwam. Uiteindelijk hebben we als nog meer dan 3 weken moeten wachten op een terugbetaling, dat overigens niet vanzelf ging. Ik heb er 6 keer voor gemaild. Kreeg absoluut geen reactie via Whatsapp en na 3 keer bellen werd eindelijk mijn gekd teruggestuurd. Ik wacht hier nu nog steeds op.

profielfoto van TST
TST
18-04-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slecht

Misleidende advertentie Blokker.
Gisteren hebben we een poging gedaan om een Senseo 7817/60 te kopen welke door Blokker werd aan geboden voor net geen 40 euro bij een extra koopavond vanaf 17.00 uur. We waren voor vijf in drie verschillende Blokker filialen aanwezig echter in alle drie de filialen was het betreffende Senseo model niet aanwezig, wel vele ander duurder Senseo modellen. Twee van ons zijn ook nog snel naar twee in de buurt liggende Blokker filialen gegaan, Daar kwamen we rond half zes aan in de winkel en waren de Senseo modellen al uitverkocht. In een van deze winkels werd gezegd dat ze maar twee stuks van de bestelling hadden geleverd gekregen, die waren meteen al verkocht. In een van de eerste winkels werd na vijfen tegen aan andere klant ook gezegd dat de apparaten al uitverkocht zijn terwijl een van ons uit eigen waarneming heeft gezien dat de apparaten nooit in de winkel verkrijgbaar waren. Het is geen wonder dat Blokker zijn klanten niet weet van te houden als deze klanten niet serieus worden genomen en zelfs worden voorgelogen van op is op en aanbiedingen wel op papier worden gedaan als lokkertje maar niet in de winkel. Helaas voor Blokker kunnen daar nu weer enkele klanten worden bijgevoegd, er moet heel wat gebeuren om het vertrouwen weer terug te winnen. De bezochten filialen betrof Amstelveen, Gelderlandplein, Bijlmerplein, Reigersbos en Diemerplein.
T.Stam Ouder-Amstel.

profielfoto van Karin
Karin
12-03-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

Gisteren bij Blokker Mathenesserplein Rotterdam een haasteren puzzel gekocht.
Speciale puzzel speciaal voor Blokker.
Vandaag hoor ik dat je bij deze puzzel een kraslot zou moeten krijgen, de winkel gebeld....ze hebben geen krasloten.
Klantenservice gebeld, ik moet met de bon terug naar de winkel, want ze hebben wel krasloten.
Wat een kastje naar de muur service.
Ben benieuwd als ik er heen ga of ik een kraslot kan krijgen.

profielfoto van Annemiek
Annemiek
24-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte ervaring Blokker Savornin Lohmanplein Den haag

Zojuist bij Blokker Den Haag, Savornin Lohmanplein geweest. Ik wilde een Leifheit-dweilset twv 40 euro kopen. Gevraagd of ik vandaag mocht afrekenen, maar het morgen kon ophalen omdat ik op de fiets was. Nee, dat kon niet. Daar zouden ‘ze’ moeilijk over gaan doen. Aangegeven dat het het laatste exemplaar was dat ze in huis hadden en dat ik morgen niet voor niets wil langskomen. Helaas mevrouw, dat kunnen wij niet doen.
Eerlijk gezegd vind ik het geen wonder dat Blokker zowat failliet is. Wat een reteslechte service. Hier kom ik nooit meer.

profielfoto van R
R
11-12-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
mevr.

Al vanaf september met Blokker aan het mailen bellen appen over mijn geleden schade door een koelkast defect
Koelkast service was prima
Maar de schade nog steeds NIETS van gehoord
Hoelang zou dit nog duren
Geen zin meer in en t vertrouwen in Blokker kwijt

profielfoto van Tessa
Tessa
08-11-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Reservering

Vorige week telefonisch bij blokker een product gereserveerd waar ik een tijd al op wachte. Werknemer gaf aan wanneer zij de product in de winkel verwachte en noteerde mijn naam en telefoonnummer. Ik zou dan gebeld worden hoe en wat als het binnen zou zijn. Na een week werd ik nieuwschierig en begon ik mij af te vragen of het product binnen was. Vergeten kan altijd toch? Ik bel naar het desbetreffende zaak. Nam een dame de telefoon op. Ik leg de hele situatie uit. Vervolgens zegt ze dat ik helemaal niks heb gereserveerd en dat mijn naam nergens te vinden is. Ik begreep er natuurlijk niks van en benoemde welke collega mij die dag had geholpen. Weer zei de dame "helaas". Ik verbouwereerd natuurlijk. Waar is mijn product waar ik op wacht? Mevrouw kon me nergens bij helpen en bleef geiriteerd herhalen dat het nu op is en dat ze geen nieuwe meer kunnen bestellen, omdat de actie over 4 dagen verlopen is... Erg slechte service. Geen wonder dat het zo slecht gaat met de blokker. Dit is al de vierde keer binnen een jaar tijd dat ik dit met blokker meemaak.

profielfoto van Melis
Melis
27-10-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Service

Koop je een nieuwe collectie servies en daar wil je passende koffie kopjes bij maar die zijn niet leverbaar. Schrijf je een mail naar Blokker dan krijg je een standaard antwoord. Sorry Blokker heeft volgens mij nooit gehoord van klantgerichte service. En vinden het best hoe het gaat als je maar koopt. Verder maakt het hun niet uit. Jammer daar zit je dan met een servies wat je niet meer compleet krijgt. En Blokker die doet er niets aan zelfs kunnen ze geen antwoord geven of het ooit nog geleverd wordt. Hoe slecht kan je het maken wel promoten en verkopen daarna niets meer.

profielfoto van Lud V.
Lud V.
04-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Wel je geld terug maar geen vervangend apparaat of je moet bijbetalen

IN februari een Karcher automatisch dweil gekocht via de blokker webshop. Apparaat werkt egoed totdat het in juni verstopt raakte. Na overleg met klantenservice apparaat ter reparatie aangeboden. 8 weken
Waardeloze servicelater hoor ik dat het apparaat niet wordt gerepareerd maar dat ik mijn geld terugkrijg of een ander apparaat. Ik wilde graag een ander appraat aangezien ik er erg blij mee was. Maar omdat de prijs inmiddels verhoogd was, zou ik het verschil moeten bijbetalen.
Dit is echt onzin, eerst 8 weken wachten en dan horen dat ik een keuze heb die niet echt een keuze is. Dus nu geld terughalen en elders kijken of ik het apparaat tegen de oorspronkelijke prijs alsnog kan kopen
Waardeloze service!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Krijg geen reactie

Paar dagen geleden bestelling geplaatst en voor betaald maar heb nooit een bevestiging gekregen. Bestelling staat niet eens op ons account geregistreerd! Probeert via verschillende media zonder resultaat contact te krijgen met blokker. Gewoonweg erg triest.

profielfoto van D. K.
D. K.
25-07-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onacceptabele slechte service en bereikbaarheid

Opgelicht? Failliet? Of gewoon slechte service?
Gister twee ventilatoren besteld van samen € 106,62. Geld is meteen middels iDeal afgeschreven, maar geen bevestiging ontvangen per mail en de bestelling is ook niet te zien in mijn Blokker account.
Ze geven op de website allerlei contactmogelijkheden met de klantenservice maar op geen enkele manier zijn ze bereikbaar:
Facebook - berichten worden niet gelezen
Whatsapp - berichten komen niet aan
Twitter - geen reactie
Mail - geen reactie
Telefonische klantenservice - wachttijd van meer dan 30 minuten, geen doen!
Ventilatoren zouden vandaag geleverd worden, maar niets ontvangen natuurlijk!
Wat nu? Zijn we opgelicht? Gaat Blokker nu dan echt écht failliet? Is het een storing? Of hebben ze gewoon schijt aan hun klanten?

profielfoto van AntiBlokker
AntiBlokker
10-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Leugens door Blokker

Op 21 april j.l. heb ik een Nature beschermhoes voor tuinkussens - 57x128x37 cm ( Artikelnummer 4804457 ) voor een prijs van €14,25 en een set drinkglazen van €1,99 met nog eens €3,99 aan verzendkosten besteld via de website van Blokker. Een paar dagen later werd alleen de set drinkglazen geleverd, zonder de beschermhoes. Na een mailtje gestuurd te hebben, kreeg ik de volgende mail terug; "Beste heer/mevrouw ,
Bij deze stuur ik u een e-mail naar aanleiding van uw geplaatste bestelling bij Blokker.nl.

Tijdens het verwerken van uw bestelling is gebleken dat de Nature beschermhoes voor kussens helaas niet meer voorradig is. Dit in tegenstelling tot eerdere berichten. Excuses voor het ongemak.
Wij streven ernaar om voorraadverschillen zoveel mogelijk te voorkomen. Helaas kan het gebeuren dat online voorraadgegevens niet snel genoeg bijgewerkt zijn of dat de kwaliteit van het artikel onvoldoende is om naar u toe te sturen.
Het aankoopbedrag wordt binnen twee weken op uw rekening terug geboekt.
Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
Mocht u verder nog vragen en/of opmerkingen hebben dan staan wij graag voor u klaar. U kunt ons bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00-20:00 uur, via social media, e-mail, telefoonnummer 088-9494800 of Whatsapp 06-12823538.

Met vriendelijke groet,

Blokker Klantenservice
Sita "

Ze hadden het bedrag van €14,25 al terug gestort.
Op diezelfde dag ben ik weer naar de site van Blokker gegaan om natuurlijk te kijken of dit klopt.
Tot mijn grote verbazing stond precies hetzelfde product gewoon te koop op de site en ook gewoon op voorraad, met sterker nog, precies hetzelfde artikelnummer, alleen nu voor €23,59 ipv €14,25 !
Deze heb ik dus gewoon weer opnieuw besteld via dezelfde (Blokker) site.
2 dagen later kreeg ik de beschermhoes binnen.

Blokker heeft dus gewoon tegen mij gelogen.
Erger nog, ik heb voor 6 drinkglazen van €1,99 dus €5,98 betaald, aangezien ik de verzendkosten niet terug heb gekregen en daarbij heb ik voor de beschermhoes €9,34 meer betaald.
Ik ben dus eigenlijk door Blokker opgelicht voor een totaal van €13,33.
Natuurlijk heb ik ze daarover gemailed en gevraagd of ze minstens de verzendkosten van €3,99 willen terug betalen aan mij, maar tot op heden heb ik niets meer vernomen van Blokker. Wel nog een automatisch mailtje, dat ze me binnen 5 werkdagen zullen mailen....

Heel erg fijn Blokker, dat jullie je miljoenen te kort over de rug van de klant proberen op te lossen en dan ook nog liegen..
Ik zal nooit meer iets bij jullie kopen in ieder geval en hoop dan ook van harte, dat jullie snel failliet mogen gaan....

profielfoto van Kraaier
Kraaier
02-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Weinig voorraad in winkels

We hebben nu in twee winkels van de Blokker, Zaandam en harderwijk, iets geprobeerd te kopen, tw een oventje en parasolhoes. Niets in voorraad. Ik begrijp de digitale tijdperk, maar ik wil altijd eerst het product zien. Ik vind dat Blokker hard achteruit gaat, sinds de verandering. Een parasolhoes, kom nou, niet in voorraad? Een oventje, niet in voorraad.

profielfoto van M N.
M N.
30-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Late bezorging én retour

Zeer slechte service. Bestelling niet op tijd zodat ik er niks meer aan had. Vervolgens na bijna 1 maand nog geen geld terug. Koop nooit meer via blokker.nl

profielfoto van Versluis W.
Versluis W.
16-01-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Onheus beschuldigt en bejegend bij blokker Coriocenter Heerlen

Het vorige geval duidelijk om schreven maar het krijgt uiteraard nog een vervolg, toen de naar ze zegt bedrijfsleidster, aangaf dat ze de beveiliging ging bellen heb ik gezegd doe maar, komt me ondertussen ook nog een alachtone medewerker mij bedreigen ik heb gezegd doe maar joh hier heb je mijn identificatiebewijs dit uit eigen overweging, om hem te overtuigen wie ik was uiteraard.
Daarop wilde hij er een foto van maken, door de commotie niet nagedacht maar ik zeg doe maar.
Niet realiserend dat hij dit niet mag , wellicht kan er ook jog fraude mee gepleegd worden, overweeg dan ook hier aangifte over te doen.
Ondertussen kwam de bewaking van Corio aanlopen die begon gelijk te bulderen en gaf aan Herb jij die vrouw geslagen, en voor dat ik antwoord kon geven stuurde hij mij naar buiten, wilde mijn verhaal doen maar dat mocht niet, gauw eruit schreeuwde hij anders bel ik de politie, ik gaf aan dat ik dat juist wilde maar hij was zo dreigend dat ivm eieren voor mijn geld koos, buiten gekomen schreeuwde hij en een jaar winkelverbod.
Ik heb buiten nog gevraagd Politie te bellen weer schreeuwde hij naar mij wegwezen of ik sla je eruit dit met herhaling en de nodige dreiging uiteindelijk ben ik naar buiten gegaan, maar laat het er uiteraard niet bij zitten ben jarenlang klant bij blokker koop voor veel geld zeker in filialen Beek(Makado) Sittard wens hier een oplossing voor ook de artikelen voor de prijs wat ze stonden ik pik dit niet ga via de consumentenbond mijn recht halen voor de rubriek stekeligheden een goed artikel.

profielfoto van Kees
Kees
30-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
misleidende leveringstijd product

Bij blokker.nl een bestelling gedaan waarbij duidelijk vermeld stond "vandaag voor 22uur besteld voor oud-nieuw in huis"
Ruim voor dit aangegeven tijdsbestek de bestelling en betaling geregeld en een bevestiging gekregen met de op de site vermelde leveringsdatum.
De werkelijke verzending is dus heel anders dan blokker.nl doet geloven, pas de dag waarop deze zou worden geleverd krijg je een mailtje dat je bestelling is verwerkt en verzonden.

Blokker.nl heb ik hierover gemaild en aangegeven dat dit bijzonder misleidend is en ik zeker niet besteld zou hebben als ik de werkelijke levering had geweten. Geeft mij het gevoel dat klantenservice en afspraken op een zeer laag niveau staan.

klantenservice is ook slechts alleen op werkdagen bereikbaar!

Heb elders maar een zelfde product moeten kopen om voor de kinderen het oud-nieuw feestje volgens planning te laten verlopen.

Volgende keer beter gewoon weer bij Bol.com maar zeker niet bij Blokker. Bestelling dus maar retour en hopen dat de afhandeling hiervan beter verloopt.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Blokker is er niet op vooruit gegaan

De sluiting van een aantal lokatiess, het renoveren van de bestaande lokaties, Het heeft Blokker geen goed gedaan. Het zijn onpersoonlijke, slecht gesorteerde, van ondeskundig personeel voorziene kille winkels geworden. Ik ben geconfronteerd met een aanbieding die geen aanbieding blijkt te zijn van €7,49 voor €7,49. Dit is een folderaanbieding. Ik snap hem niet. Dus geen wonder dat de holding steeds dieper in de rode cijfers komt.

profielfoto van Peter
Peter
09-08-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
tuinhuis wat niet werd geleverd

Wat is de service van Blokker slecht zeg, ongelofelijk. Op 1 augustus 2017 tegen de middag via de site een tuinhuisje besteld voor een klant. Meteen reactie via de mail dat het werd afgeleverd op 3 augustus 2017. Dat is best snel want we wonen op Texel. Donderdags worden we gebeld dat het niet gaat lukken. Dat kan en is niet erg. Als we hem hebben voor of op 7 augustus is er niets aan de hand. Op 8 augustus al gebeld met blokker waar het tuinhuis is. Op 9 augustus weer gebeld met de klantenservice en let wel op dit was een gesprek van jawel 2 uur met 3 verschillende poppetjes. Inmiddels was in Den Helder bij de overslag een loungeset afgeleverd, geen tuinhuis. Al met al alles uitgelegd, nummers en info uitgewisseld en de klantenservice kwam tot de conclusie dat het geleverde niet meer leverbaar was en we gewoon pech hadden. Procedure starten om geld terug te krijgen. Jammer de bammer voor je.
We mogen nu meepraten over ervaringen met blokker. Deze zijn ronduit slecht. De site zegt er is voorraad wat dan niet zo is, betalen kun je meteen, wachten en liegen is het gevolg en als het moeilijk wordt laten ze je gewoon barsten. Dat het bij blokker niet goed gaat verbaast mij niets. Wat een dievenbende. Ons advies, koop niets bij deze laaienlichters.

profielfoto van Hintzen
Hintzen
12-07-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
prehistorische website

website blokker:
als je diverse artikelen wilt vergelijken heb je een heel erg groot probleem bij de website van blokker! telkens na het aanklikken van een artikel wil je natuurlijk teruggaan naar de vorige overzichtspagina waarop alle artikelen staan. dat gaat ook heel erg prima. ALLEEN STAAN ER DAN DUS WEER 12 ARTIKELEN OP 1 PAGINA, I.P.V. 48. EN TEVENS STAAT DE VOLGORDE DAN WEER OP BESTVERKOCHT, I.P.V. OP LAAGSTE PRIJS GESORTEERD! IEDERE KEER ALS JE TERUGGAAT NAAR DE VORIGE OVERZICHTSPAGINA SPRINGT DIT AUTOMATISCH WEER TERUG. GEBRUIKEN DIE LUI VAN DE ICT BIJ BLOKKER SOMS DRUGS OF ZO?????! dit is gewoon een schoolvoorbeeld zoals het dus absoluut niet moet!

profielfoto van I
I
22-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Blokker liegt

28 mei een parasol via de site van Blokker gekocht. Kon niet geleverd worden, uren aan de telefoon bij de klantenservice. Vele toezeggingen, geen parasol.Allerlei smoezen gehoord, o.a. dat Blokker slachtoffer was van bende oplichters, dit is per email gedaan.
Dan maar geld terug, letterlijk is mij gezegd "ik zeg niet over 10 werkdagen, maar binnen 10 werkdagen.... nu vele werkdagen later nog steeds geen geld terug. Met de verliezen die ze hebben begrijp ik dat ze de nieuwste blokker willen sponsoren. Geld kwijt? Hoop dat ze snel failliet gaan en dat klanten niet langer de dupe worden van hun malafide praktijken.

profielfoto van Carola B.
Carola B.
14-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Webshop ontzettend slecht

Informatie over product op de site klopt niet. Bij bestelling was geen retourformulier gevoegd. Drie kwartier (!) gebeld met de klantenservice. Midden in het gesprek werd ik gewoon weggedrukt, erg onbeschoft. Gevraagd om een retouradres, maar dat mocht ik niet hebben, zou doorgemaild worden. Vervolgens twee lege mails zonder bijlage ontvangen. Ga nu proberen via een locale winkel de spullen terug te brengen.
Mensen: niet bestellen bij Blokker: slechte levering en een onbeschofte klantenservice!

profielfoto van Ed
Ed
05-06-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geen levering zoals afgesproken

Dinsdag 30 Mei loungeset besteld, levering 2 dagen.
Dag later mail dat er vertraging was ivm drukte, levering zou nog WEL dezelfde week plaatsvinden volgens hun eigen bericht.
Zaterdag 3 Juni niets gehoord of gezien.
Vandaag 5 Juni via Twitter te horen gekregen dat bestelling niet goed was gegaan terwijl ik een bevestiging heb dat het wel degelijk goed is gegaan en ook alles al betaald is.
Levering nu 13 juni...te laat Blokker volgens jullie eigen bevestiging.
Wel het geld incasseren maar niets leveren.
Nooit meer dat ik iets bestel bij dat .... bedrijf.

profielfoto van Elly V.
Elly V.
04-05-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Loungeset wat maar niet kwam.

Schandalig zoals deze bestelling is afgehandeld. Het zou 14-4 bezorgd worden, toen 21-4 en daarna 28-4. Het heeft mij veel tijd aan de telefoon gekost, voor niets een dag zitten wachten. De 25e kreeg ik een telefoontje dat het helemaal niet meer geleverd zou worden. Op mijn aandringen werd toegezegd dat mijn betaling dezelfde dag op mijn rekening terug geboekt zou worden.Ze verkopen iets wat er helemaal niet is en ik ben weken mijn geld kwijt. Dit is gewoon oplichting!! Ik koop niets meer bij blokker.nl.

profielfoto van Inkie K.
Inkie K.
24-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
garantie stofzuiger

Mijn in oktober 2016 gekochte Philips PerformerPro ging stuk.
Ik heb een kopie van de bon gevonden (originele bon na verhuizing zoek). Met de bon en de stofzuiger naar het Blokker filiaal in Baarn gegaan. Ik had wel de stofzuiger, maar niet de hulpstukken meegenomen en die hadden ze ook nodig.
Hulpstukken thuis opgehaald. Bij aflevering kwam de cheffin er bij. Alleen met de originele bon kon ik aanspraak maken op de garantie. De toon was zeer onvriendelijk en toen ik zei dat bij aankoop werd aangeraden een kopie van de bon te maken, omdat de bon onder invloed van licht helemaal vervaagd en wat er dan op de originele bon wel staat en niet op een kopie. Bitste ze dat alleen de originele bon rechtsgeldig is.
Hierop zei in dat er ook per pin was betaald en dat ik hiermee zeker was dat ik in mijn recht stond. Vervolgens zei ze dat ze het bankafschrift dan nodig had. Dus kon ik weer naar huis om dat op te zoeken. Weer terug naar de winkel met een kopie bankafschrift. Het zou 6 tot 8 weken duren voordat ik de stofzuiger terug had zei een verkoopster. Bij het intoetsen van de gegevens van de bon in de computer kwam er een melding tevoorschijn van Philps, waarin stond dat de klant direct recht heeft op een nieuwe stofzuiger. De cheffin meldde dit of ze het zelf bedacht had en was plotseling heel vriendelijk. Er stond er nog 1 in het magazijn en die kreeg ik mee. Natuurlijk was ik blij dat ik meteen een andere stofzuiger had, maar de manier waarop dit is gegaan vind ik beneden alle peil. Het zou handig zijn als de mensen die bij de Blokker werken allereerst leren dat een klant die terugkomt met een artikel dat is stukgegaan binnen de garantietijd dit niet voor zijn/haar plezier doet. En dat tenminste door de medewerker van de Blokker gezegd mag worden dat het vervelend voor de klant is dat het artikel niet naar behoren functioneert. Vriendelijkheid naar de klant is toch wel het minste dat je mag verwachten.

Schrijf een review over Blokker.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo VidaXL
67 beoordelingen
3,2
Waterontharder.com logo Waterontharder.com
0 beoordelingen
10
The Beautiful Bride Shop logo The Beautiful Bride Shop
0 beoordelingen
10