Eccellente.nl logo

Eccellente.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Eccellente.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3002
Eccellente.nl logo
Website
eccellente.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Eccellente.nl

Wat is het heerlijk om elke dag te beginnen met een vers bakje koffie. Dit kan echt een genietmomentje zijn. Misschien heb jij ook wel geïnvesteerd in een goede koffiemachine. Dat levert je ongetwijfeld veel plezier op. Helaas blijven machines niet vanzelf goed. Onderhoud is nodig. Bij een espressomachine moet je echt even kijken hoe je deze precies reinigt. Wil jij het beste voor je apparaat, dan kom je misschien wel uit bij de website van Eccellente.nl. Daar kun je allerlei producten vinden om je machine te onderhouden en te ontkalken. Je leest op de site mooie verhalen en beloften. Maar dan de praktijk. Werken de middelen daadwerkelijk zoals beloofd? Raadpleeg daarvoor reviews van echte klanten. Zij weten wat wel en niet werkt. En zij vertellen je in hun beoordelingen of Eccellente.nl een betrouwbaar bedrijf is. Deze recensies vind je handig verzameld op deze pagina. Kijk wat jij van deze shop vindt en of je hier wel of niet wilt bestellen.

Over Eccellente.nl

Eccellente.nl is de specialist op het terrein van het onderhouden en ontkalken van koffiemachines. 13 Jaar geleden begon dit bedrijf met het verkopen van koffiemachines vanaf een zolderkamer. Nu zijn ze een team vol met koffiemachinespecialisten. Bij hen vind je producten en advies om je machine in goede conditie te houden. Ze hebben hun eigen huismerk ontwikkeld. Hiervan weten ze alles. De verhoudingen qua grondstoffen en ook kun je bij deze expert terecht als je last hebt van kleine technische storingen. Een van de doelen van deze online winkel is uit te blinken in het helpen van mensen. Iedereen van het team werkt daarom op de klantenservice. Je kunt dus een stagiaire aan de telefoon krijgen, maar het kan net zo goed de directeur zijn. Verder zijn ze een bedrijf met een christelijke mentaliteit. Ze ondersteunen elk jaar projecten die hun aandacht nodig hebben. Daarnaast investeren ze in mensen. Ook duurzaamheid krijgt de nodige aandacht.

Waarom kiezen voor Eccellente.nl

Bij Eccellente.nl kun je alle benodigdheden voor je espressomachine bestellen. Dit bedrijf heeft een combinatie van drie magazijnen, waardoor de producten altijd snel beschikbaar zijn. Zoek jij een middel om je machine te ontkalken, dan kun je zoeken bij de betreffende artikelen. Heb je meer iets nodig voor de reiniging, dan kun je daar op filteren. Er is ook een specifieke melkreiniger verkrijgbaar. Of je bestelt waterfilters om je koffie nog net even iets lekkerder te krijgen. Bestel je hier je producten, dan is het handig dat je meteen koffiebonen in je bestelling mee kunt nemen. Weet jij nog niet zeker of deze producten iets voor je zijn en weet je niet welk product je het beste kunt nemen, dan kunnen de pakketten uitkomst bieden. Je hebt dan meteen alles in huis voor onderhoud en reiniging van je apparaat. Je hebt trouwens genoeg tijd om uit te proberen of de producten echt naar je zin zijn, maar liefst 365 dagen. Boven een bedrag van 50 euro betaal je geen verzendkosten en verder belooft Eccellente.nl je dat ze de laagste prijs garantie hanteren.

Is Eccellente.nl betrouwbaar?

Als een bedrijf al veel langer dan 10 jaar haar producten verkoopt, dan is het eigenlijk altijd wel in orde met de betrouwbaarheid. Eccellente.nl maakt het je verder gemakkelijk om contact op te nemen met de klantenservice. De medewerkers stellen zich ook voor op de website. Kijk je naar reviews van eerdere klanten, dan zie je dat zij blij zijn met de producten en tevreden over de snelle levering en de verleende service.

Klantenservice en klachten

Het is niet moeilijk om contact op te nemen met de klantenservice van deze shop. Er zijn allerlei manieren waarop je hen kunt benaderen. Kies uit de chat, de telefoon, de mail of maak eventueel gebruik van het postadres. Eccellente.nl is ook actief op de verschillende kanalen van de sociale media. Ook daar kun je je vraag stellen of eventueel een opmerking achterlaten.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met Eccellente.nl? Wil je een beoordeling schrijven over de aanschaf die je deed bij dit bedrijf? Merk je dat je met hun producten je koffiemachine goed kunt onderhouden? Vertel het in je recensie. Er zijn consumenten die nog twijfelen of ze bij dit bedrijf willen kopen. Jouw beoordeling kan hen dan helpen.

Reviews over Eccellente.nl

Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9
Rowenta logo
Rowenta
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Eccellente.nl

Ons team van experts heeft Eccellente.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Eccellente.nl bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Eccellente.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Eccellente.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van eccellente.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Eccellente.nl.

Geplaatst op: 18-07-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima levering

Vorige week met ons bedrijf hier een aantal Siemens ontkalking-tabletten besteld en de volgende dag werden ze netjes geleverd. De volgende keer bestel ik zeker weer bij Eccellente.

Geplaatst op: 05-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Yannick V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Eccellente.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

MiniInTheBox logo
MiniInTheBox
2 beoordelingen
9
Massa markt logo
Massa markt
2 beoordelingen
9
Rowenta logo
Rowenta
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Eccellente.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Eccellente.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Eccellente.nl actief?

Eccellente.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Eccellente.nl reviews? Dan kun je naar de website van Eccellente.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie