Voordeligwitgoed.nl logo

Voordeligwitgoed.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Voordeligwitgoed.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1306
Voordeligwitgoed.nl logo
Website
voordeligwitgoed.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Voordeligwitgoed.nl

Witgoed is een verzamelterm die we door de loop der jaren zijn gaan gebruiken voor alles wat te maken heeft met huishoudapparatuur. Denk bijvoorbeeld aan het koffiezetapparaat, de kruimeldief of het wasmachine. Ben jij op zoek naar witgoed? Dan kan je onder andere terecht bij Voordeligwitgoed.nl. Maar is Voordeligwitgoed.nl de beste keuze in zijn sector? Wat zijn de ervaringen van hun klanten? Hoe beoordelen anderen Voordeligwitgoed.nl? Op deze pagina vind je reviews, beoordelingen en ervaringen met Voordeligwitgoed.nl terug. De ideale startplek om alle informatie in te winnen over deze website!

Over Voordeligwitgoed.nl

Voordeligwitgoed.nl is een webshop waar je een ruim gamma aan witgoed terug kunt vinden. Het is een webshop die de online tak is van een fysieke winkel die je in Vinkel terug kunt vinden. Zoals je uit de naam ook kunt afleiden mikt Voordeligwitgoed.nl vooral op het aanbieden van een bijzonder lage prijs voor kwalitatieve producten. Dit kan door de bijzondere werkwijze van de onderneming. De handelsonderneming achter de website koopt immers witgoed aan uit faillissementen en uit restpartijen van fabrieken. Bovendien koopt Voordeligwitgoed.nl ook licht beschadigde verpakkingen aan voor een significant lagere prijs. Je krijgt als klant dan ook de kwaliteit van het product zelf met de normale fabrieksgarantie maar aan een sterk verlaagde prijs. Naast de prijs steunt Voordeligwitgoed.nl ook op een uitstekende klantenservice. Heb je bijvoorbeeld vragen of graag een woordje advies? Dan staat er op de website onder andere een chatvenster ter beschikking!

Waarom kiezen voor Voordeligwitgoed.nl?

Bij Voordeligwitgoed.nl vind je in de eerste plaats een indrukwekkend aanbod aan witgoed en aanverwanten. De website zelf is opgebouwd uit de volgende categorieën: keukenapparatuur, vrijstaande apparaten, wasmachines en drogers, huishoudelijk en ten slotte overig. Elk van deze categorieën valt uiteen in diverse subcategorieën zoals bijvoorbeeld afzuigkap, kookplaats, fornuis, koelkast, was-droog automaat, koffiezetapparaat en ga zo maar door. Op de website vind je ook een handige zoekbalk waar je op trefwoord kunt zoeken. Heb je een keuze kunnen maken uit het assortiment? Dan kan je betalen via iDeal of met bancontact. Wat de levering betreft zijn zo goed als alle producten op de website direct uit voorraad leverbaar. Dat betekent dat je in de regel niet meer dan enkele werkdagen moet wachten op jouw bestelling. Leveringen van grote producten zijn gratis vanaf 500 euro en desgewenst neemt Voordeligwitgoed.nl ook jouw oude apparaat terug mee. Twijfel je na jouw aankoop toch? Dan heb je 14 dagen retourrecht.

Is Voordeligwitgoed.nl betrouwbaar?

Witgoed is vaak een behoorlijke investering. Het is dan ook maar logisch dat je graag eerst even controleert of Voordeligwitgoed.nl een betrouwbare webshop is. Positief is alvast dat er een aanwezigheid op sociale media is en je bovendien ook in een fysieke winkel terecht kunt. Op de website vind je bovendien alle nodige contact- en bedrijfsgegevens. Bij Voordeligwitgoed.nl kan je tevens veilig betalen in jouw eigen vertrouwde bankomgeving. Daarenboven is er een veilige verbinding met de webshop. Heb je vragen of problemen? Dan beschikt Voordeligwitgoed.nl over een eigen klantenservice die je kunt contacteren. Ten slotte is Voordeligwitgoed.nl ook aangesloten bij het bekende online keurmerk WebWinkelKeur. Dat betekent dat er een geschillenbemiddeling is, dat de website juridisch gecontroleerd is en de identiteit van de firma achter de webshop bekend is. Kortom: ja, Voordeligwitgoed.nl is betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Zit je met een vraag voor Voordeligwitgoed.nl? Dan vind je op de pagina klantenservice heel wat informatie terug. Staat hier nergens het antwoord waar je naar op zoek bent? Dan zijn er verschillende opties om met de klantenservice in contact te komen. Zo kan je een mail sturen. Zo kan je tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen. Zo kan je het contactformulier invullen op de webshop of via de live chat functie een berichtje sturen. Heb je een klacht? Dan kan je dit laten weten aan de hand van het contactformulier of per mail. Alternatief kan je ook contact opnemen met de afdeling bemiddeling van WebwinkelKeur. De klantenservice van Voordeligwitgoed.nl reageert op werkdagen meestal binnen enkele uren op mails.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens witgoed bij Voordeligwitgoed.nl? Dan ben jij de expert die wij zoeken om wat extra licht op deze webshop te schijnen. Hoe heb jij bijvoorbeeld de kwaliteit van de producten ervaren? Hoe zou je de levering beoordelen? Wat vond je van de klantenservice van Voordeligwitgoed.nl? Zou je in de toekomst opnieuw kiezen voor de diensten van Voordeligwitgoed.nl of net niet? Schrijf op deze pagina jouw review over deze webwinkel en help anderen!

Reviews over Voordeligwitgoed.nl
Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Refurbishwitgoed.nl logo
Refurbishwitgoed.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Voordeligwitgoed.nl

Voordeligwitgoed.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Voordeligwitgoed.nl bestaat al sinds 2010 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Voordeligwitgoed.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Voordeligwitgoed.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Voordeligwitgoed.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Bekijk zeker even de website van voordeligwitgoed.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Voordeligwitgoed.nl.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Prima, geen op- of aanmerkingen.

Een stuk goedkoper dan andere (van tv bekende) leveranciers. Misschien is de levertijd ietsjes langer dan andere leveranciers, maar het prijsverschil maakt dat ruimschoots goed. Van de services heb ik geen gebruik hoeven te maken en kan dat dan niet beoordelen.

Geplaatst op: 03-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Eric V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede prijzen

Snelle levering voor een mooie prijs. Ik werd nog gebeld of ik een links of rechts draaiende deur wilde en hoelaat ze het konden leveren. Ik ben super tevreden over de service. Super!

Geplaatst op: 12-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Vincent L.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voordeligwitgoed.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Klingel logo
Klingel
9 beoordelingen
4,8
Alternate logo
Alternate
18 beoordelingen
6,2
Refurbishwitgoed.nl logo
Refurbishwitgoed.nl
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voordeligwitgoed.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Voordeligwitgoed.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voordeligwitgoed.nl actief?

Voordeligwitgoed.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden en witgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voordeligwitgoed.nl reviews? Dan kun je naar de website van Voordeligwitgoed.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie