Witgoedhuis.nl logo

Witgoedhuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Witgoedhuis.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
364
Witgoedhuis.nl logo
Website
witgoedhuis.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Witgoedhuis.nl

Witgoed zijn producten die een absolute noodzaak zijn in elk huishouden. Een wasmachine, een koelkast, een fornuis en ga zo maar door: je kunt er niet omheen. Ben jij op zoek naar kwaliteitsvolle witgoedproducten online? Dan ben je misschien al eens Witgoedhuis.nl tegen het lijf gelopen. Maar is Witgoedhuis.nl een betrouwbare webshop voor jouw witgoedproducten? De eerlijke ervaringen en beoordelingen van klanten kunnen die vraag voor jou beantwoorden. Daarom vind je op deze webpagina exact dat terug in de vorm van reviews over Witgoedhuis.nl!

Over Witgoedhuis.nl

Witgoedhuis.nl is een website die gespecialiseerd is in alles wat met huishoudelijke apparaten en witgoed te maken heeft. De webwinkel is de online tak van een fysieke winkel die al sinds 1997 gevestigd is te Beesd. Je hebt dus te maken met een team specialisten die al meer dan twintig jaar in het vak zitten. Dat betekent dat je bij de klantenservice van Witgoedhuis.nl terecht kunt voor eender welk probleem of voor advies: ze hebben alles al eens meegemaakt. De pijlers van de bedrijfsuitoefening van Witgoedhuis.nl zijn een uitstekende kennis van zaken gecombineerd met een scherpe prijsstelling en een goede service. Niet voor niets is Witgoedhuis.nl een Klasse shop van beslist.nl. Bij levering spreekt het voor zich dat Witgoedhuis.nl jouw oude apparatuur netjes meeneemt. Bovendien kies je lekker zelf op welk moment jouw aankoop geleverd wordt.

Waarom kiezen voor Witgoedhuis.nl?

Eerst en vooral kom je bij Witgoedhuis.nl bij een echte specialist terecht met tonnen ervaring. Daarenboven vind je op de webwinkel een ruim assortiment aan huishoudelijke apparaten terug. Met meer dan 1800 producten van topmerken vind je zeker wat je nodig hebt. Bij Witgoedhuis.nl vind je immers producten terug van merken als Miele, AEG, Bosch, Siemens, Samsung, Whirlpool en ga zo maar door. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: wassen & drogen, keuken, huishouden, persoonlijke verzorging en accessoires. Tevens is er een zoekbalk om via specifieke trefwoorden meteen terecht te komen bij het product waar je naar op zoek bent. Heb je een keuze kunnen maken? Dan kan je jouw bestelling afhalen in de winkel of laten leveren. Bij levering kan je kiezen tussen de normale bezorgservice en de fullservice. Afhankelijk van jouw bestelling betaal je voor de bezorgservice een ander tarief. Het standaardtarief is 40 euro maar dit kan minder zijn of volledig wegvallen afhankelijk van het product. Kies je voor de fullservice? Dan wordt het product niet alleen afgeleverd en jouw oude versie meegenomen maar ook geïnstalleerd, een trap op of af gedragen en nog eens extra gecontroleerd op beschadigingen. Bij de normale bezorgservice wordt jouw oude product meegenomen, wordt de nieuwe aankoop op de eerste drempel afgeleverd en gecontroleerd op zichtbare beschadigingen. Let wel: bij deze optie sta je zelf volledig in voor de correcte plaatsing van het product.

Is Witgoedhuis.nl betrouwbaar?

Er is geen enkele twijfel over mogelijk dat Witgoedhuis.nl een betrouwbare webshop is. Zo bestaat er ook een fysieke winkel waar je terecht kunt en is Witgoedhuis.nl al menige jaren actief online waarbij een mooie reputatie is opgebouwd. Bovendien kan je bij betaling op de website veilig betalen in de vertrouwde omgeving van je eigen bank. Betalen kan op veilige manieren zoals iDeal, via een bankoverschrijving of door bij levering cash of via bancontact te betalen. Let wel op: bij deze laatste optie worden nog enkele euro’s extra betaalkosten in rekening gebracht. Witgoedhuis.nl beschikt over een eigen klantenservice en op de website vind je tal van gegevens terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel en het btw nummer. De verbinding met die website is overigens volkomen veilig. Zoals je kunt zien aan het slotje in de adresbalk verloopt de verbinding op basis van het zogenaamde SSL-protocol. Dat betekent dat er een encryptie op zit en derden niet zomaar jouw informatie en persoonsgegevens kunnen lezen. Ten slotte is Witgoedhuis.nl ook een aangesloten lid van het keurmerk Thuiswinkel Waarborg en zijn ze een gecertificeerd lid van Q-shops keurmerk. Je kunt er dus absoluut zeker van zijn dat Witgoedhuis.nl te vertrouwen valt.

Klantenservice en klachten

Het is natuurlijk altijd mogelijk dat je toch met vragen blijf zitten of een probleem hebt. In deze gevallen (of voor uitgebreid advies!) kan je terecht bij de klantenservice van Witgoedhuis.nl. Dat kan op verschillende manieren. Je kunt contact opnemen via de telefoon, je kunt een mail sturen, je kunt een brief sturen en je kan ten slotte ook de winkel zelf bezoeken. Witgoedhuis.nl tracht op elk contact te antwoorden binnen de werkdag. Heb je een klacht omdat er iets is misgelopen? Dan stuur je jouw klacht bij voorkeur per mail op of via het formulier op de website. Je krijgt na uiterlijk zeven dagen een inhoudelijke reactie op jouw klacht of een voorstel tot oplossing. Ben je niet tevreden over de afhandeling van jouw klacht door de website? Dan kan je nog altijd jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie van Thuiswinkel Waarborg of van het Europees ODR-platform. De uitspraken van deze commissies zijn bindend en dat betekent dus ook dat Witgoedhuis.nl zich hoe dan ook neerlegt bij de uitspraak.

Wil jij ook beoordelen?

Komt jouw witgoed van Witgoedhuis.nl? Dan is jouw ervaring met dit bedrijf een belangrijke maatstaf voor toekomstige bezoekers om dit bedrijf correct in te schatten. Hoe beoordeel jij de service van Witgoedhuis.nl? Verloopt het leveren zoals je verwacht? Namen ze inderdaad zonder morren jouw oude apparatuur mee? Is de prijs-kwaliteitsverhouding van de producten goed? Zou je in de toekomst opnieuw bij Witgoedhuis.nl of net niet? Waarom dan wel of waarom niet? Laat het ons weten in een review op deze pagina! Het kost weinig moeite en je helpt er heel wat mensen verder mee.

Reviews over Witgoedhuis.nl
Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Kinq logo
Kinq
1 beoordeling
10
Voordeligwitgoed.nl logo
Voordeligwitgoed.nl
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8,7
100% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Witgoedhuis.nl

Witgoedhuis.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop Witgoedhuis.nl bestaat al sinds 2003 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Witgoedhuis.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Witgoedhuis.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van witgoedhuis.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van witgoedhuis.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Witgoedhuis.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goed geholpen

Wij zijn vorig jaar toen wij gingen verhuizen super goed geholpen door de medewerkers van deze webshop en ik ben super tevreden over de service die ze hebben geboden tijdens dit proces.

Geplaatst op: 20-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Johannes W.

7 / 10
5/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Super goed geholpen

Wij zijn bij onze vorige verhuizing erg goed geholpen door de super snelle levering van deze webshop. Ik heb hier een magnetron en een fornuis besteld en alles is netjes en snel geleverd. Super tevreden!

Geplaatst op: 19-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Lara V.

9 / 10
5/5 3/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Witgoedhuis.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Art & Craft logo
Art & Craft
5 beoordelingen
7,2
Kinq logo
Kinq
1 beoordeling
10
Voordeligwitgoed.nl logo
Voordeligwitgoed.nl
3 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Witgoedhuis.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Witgoedhuis.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,7 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Witgoedhuis.nl actief?

Witgoedhuis.nl is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) witgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Witgoedhuis.nl reviews? Dan kun je naar de website van Witgoedhuis.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie