Blokker.nl logo

Blokker.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

76 beoordelingen • 3,1
Bezoek de website
Blokker.nl logo
Blokker.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
76 beoordelingen • 3,1
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
76 beoordelingen
3,1
5 sterren
9%
4 sterren
3%
3 sterren
1%
2 sterren
11%
1 ster
76%
3,1
3,0
3,2
3,2

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo VidaXL
67 beoordelingen
3,2
Waterontharder.com logo Waterontharder.com
0 beoordelingen
10
The Beautiful Bride Shop logo The Beautiful Bride Shop
0 beoordelingen
10

Blokker is een van de bekendste winkelketen in Nederland. En sinds kort heeft Blokker ook een eigen website waar je voordelig inkopen kan doen. Op Ervaringensite.nl lees je de ervaringen die mensen hebben met de webshop van Blokker. Wil jij weten wat de Blokker.nl ervaringen zijn van gebruikers van de webshop? Bekijk dan hieronder de reviews en beoordelingen.

Blokker webshop

De webshop van Blokker (Blokker.nl) heeft een groot aanbod van producten en doet zeker niet onder voor het assortiment in de winkels. Je kan het zo gek niet bedenken maar ook in de webshop van Blokker kun je enorm veel producten vinden van persoonlijke verzorgingsproducten tot DVD's. Kies uit diverse voordeelacties en vul je mandje online. Als je uit geshopt bent kun je eenvoudig afrekenen en heb je binnen 1 dag al je spullen in huis.

Blokker webshop voordelen

De Blokker.nl webshop heeft vele voordelen. Je kan namelijk vanaf je luie stoel inkopen doen en alles eenvoudig laten bezorgen. Ook als je op het werk bent kun je in je pauze snel de bestelling doen. Bestel je voor 18:00 uur dan heb je je bestelling al de volgende morgen in huis. Eenvoudig en snel en dat allemaal zonder moeite. Ook kun je je spullen zelf afhalen. Er zijn meer dan 600 afhaalpunten waar je jouw bestelling kunt afhalen. En mocht je niet tevreden zijn dan kun je alles binnen 30 dagen weer terugsturen.

Bestellen op Blokker.nl

Het bestellen van producten op Blokker.nl is eenvoudig en simpel. Je profiteert altijd van de lage Blokker prijzen. Bestel voor 18:00uur en je hebt je producten al de volgende morgen in huis. En ben je niet tevreden dan kun je alles binnen 30 dagen terugsturen. Zo kun je ook online zonder zorgen terecht bij een van de bekendste winkels in huis en tuin artikelen.

Blokker.nl ervaringen en klachten

Heb jij wel eens een bestelling gedaan op Blokker.nl? Dan zijn we opzoek naar jou. We horen graag wat jouw Blokker.nl ervaringen zijn. Deel je ervaring en schrijf een Blokker.nl review en vertel wat jij van deze webshop vindt. Ook wanneer je niet tevreden bent over de webshop kun je je mening hier kwijt. Deel je Blokker.nl klachten en vertel welke beoordeling je geeft aan de webshop.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Blokker.nl

profielfoto van Tom
Tom
07-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Puur slecht

Heb onlangs een spacescooter besteld via de site van Blokker. Het ding werd mooi snel geleverd. Tot zover het goede nieuws, de spacescooter bleek kapot. Het ding teruggestuurd en al twee weken later krijg ik het bericht dat de spacescooter ontvangen is en dat het geld teruggestort wordt. Kon de retourzending volgen en het blijkt dat er 13 dagen niets mee is gedaan! Blokker belooft in de leveringsvoorwaarden dat in geval van een retourzending na uiterlijk 14 dagen het geld ook retour gaat. Blokker houdt zich niet aan de eigen leveringsvoorwaarden! Bovendien heb ik twee keer spontaan en een derde keer op verzoek van Blokker een review geschreven. Jammer genoeg wordt deze niet geplaatst, waarschijnlijk omdat ik melding maak van de onrechtmatigheden betreffende de levering. Best jammer, nu ontbreekt op de site van Blokker de mogelijkheid om mensen te waarschuwen voor de praktijken van Blokker. Heb al meerdere mails gestuurd, Blokker lijkt niet van plan te reageren. Ga, als ik morgen nog steeds mijn centen niet terug heb, mijn rechtshulp maar inschakelen om een beetje vaart achter het geheel te zetten. Voor mij geen Blokker meer, kost teveel energie en geld.

profielfoto van M. J.
M. J.
08-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte service

2 weken geleden een aerofryer gekocht op blokker.nl.helaas heeft hij het vandaag al begeven. Ik de klantenservice gebeld. Deze gaf aan ga maar naar de blokker winkel. Ok ik daar aangekomen wordt mij duidelijk gemaakt dat zei er niks mee deden. Ik moest m maar terug sturen. Ze gaven me tevens te verstaan dat je beter in de winkel kunt kopen dan online. Ik zeg mooie service. Geef mij maar bol.com laatste keer dat ik bij blokker koop. Ben benieuwd hoe snel ik een nieuwe krijg

profielfoto van Marjo
Marjo
20-05-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klacht niet afhandelen

We hebben 4 mokken en nog een aantal artikelen besteld bij Blokker.
De mokken waren zodanig verpakt dat ze in de doos heen en weer konden rollen met als gevolg alle 4 mokken stuk.
Contact gelegd met blokker maar geen reactie.
Na te hebben gebeld stuurden ze een retour papier via de mail. Deze ingevuld en de mokken in de orginele verpakking terug gestuurd. Weer geen reactie of nieuwe mokken.Weer moeten bellen.Ze hebben het in behandeling, maar ze hebben het giganties druk

profielfoto van Mar
Mar
19-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
chagrijnig

Zojuist Blokker Bodegraven geweest en ben verbijsterd! Nog nooit een winkel gezien met zulk gedeprimeerd personeel. Het feit dat ik behandeld werd als een achterlijke vind ik ronduit schandalig. Na een telefoontje gepleegd te hebben over een product die volgens de eigenaar in de winkel aanwezig was ben ik voor niets gereden want,het was er niet. Oké kan gebeuren maar vervolgens in mijn gezicht liegen gaat me te ver. Geen sorry niks alleen 3 man waaronder de eigenaar die me ongeïnteresseerd aan staan te gapen. Vriendelijkheid en service VER te zoeken. Nu snap ik waarom mensen niet graag in deze winkel komen!

profielfoto van Francis D.
Francis D.
16-03-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oude model toestel krijgen terwijl voor een nieuwe is betaald en dan word het met een sticker afgeplakt

Als het ware ben ik zwaar opgelicht door Blokker...
Als kado voor iemand de babyfoon Alecto dvm-50 besteld omdat ik deze ook had en er tevreden over ben.
Diegene riep al een hele tijd dat de kwaliteit van mijn babyfoon veel beter is dan die van hun.
Vorige week was ik daar en zag de doos van de babyfoon, er zaten stickers op geplakt met Dvm-50 erop en toen ik het stickertje weg haalde stond eronder op de doos zelf dus Dvm-15.
Ik heb dus gewoon een oud type dus niet eens meer te koop is opgestuurd gekregen met stickers om het een nieuw type te laten lijken.
Via klantenservice door gekregen dat ik naar de winkel van Blokker moest.
Vrijdag geweest en moest de babyfoon achterlaten en zou zaterdag een nieuwe krijgen. 1 dag zonder babyfoon moeten doen!
Zaterdag kwam de bezorger aan de deur en ik maak de doos open... Weer stickers erop
Trek de sticker weg, en er staat weer de dvm 15.
Inmiddels is dit probleem nog niet opgelost en klantenservice is niet zo snel met beantwoorden of het probleem op te lossen

profielfoto van Geen L.
Geen L.
28-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Internet folder.

Leuke aanbiedingen wil ik het aanschaffen is het er niet in de winkel. Bestel het online denk ik..... geen voorraad terwijl de teller aangeeft dat er wel voorraad zou moeten zijn. Waardeloos personeel en slechte service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
09-12-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte levering

Gisteren heb ik rond 5 uur een Nicer dicer besteld bij blokker online. Er word op de site beweerd "voor 22:00 besteld morgen in huis". pure oplichterij. Vandaag heb ik en geen track en trace nummer ontvangen en geen pakketje. Ik ben zwaar teleur gesteld want ik wacht vandaag al heel de dag op iets wat niet gekomen is. Ik koop nooit meer iets op de site van Blokker.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-10-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
chagrijnig personeel

Blokker met het klantvriendelijkste personeel in alle folders. Wat een lachertje. Een stuk chagrijnig in filiaal Houten castellum.

profielfoto van S
S
09-09-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
zeer slechte afwikkeling

Artikel besteld en betaald. Na 2 weken blijkt dat het toch niet op voorraad was en wordt mijn bestelling geannuleerd. Dit zonder het mij te laten weten. Inmiddels is het artikel wél weer op voorraad maar met wil het mij niet toesturen. In plaats daarvan zou het betaalde bedrag teruggestort worden. Ook dit gebeurt niet.

profielfoto van Niet T.
Niet T.
26-08-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
geen retour

Ik had bij de blokker een wastafelkastje gekocht voor onder de wastafel in de badkamer. Helaas bij thuiskomst paste het niet. omdat we de volgende dag op vakantie gingen bracht ik een week later de kast terug. Maar aangekomen in het filiaal werd mij verteld dat ze geen artikelen retour nemen van niemand op het moment omdat ze nu midden in een verbouwing zitten. Dat ik maar naar een ander filiaal moest gaan. Ik vind dit gewoon echt niet kunnen. Die doos is onwijs groot en onhandig sjouwen. Ik moest met openbaar vervoer gaan met mijn kindje. En dan aangekomen krijg ik doodleuk te horen dat ik ergens anders heen moet. Ik vind dit echt hele slechte service.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-08-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
24 uurs service? NEE!

Vandaag besteld morgen in huis. Nou mooi niet dus. En als je dan daarover belt krijg je te horen dat het je eigen schuld is en dat dingen anders kunnen lopen.
Bovendien zeggen ze bij de klantenservice dat ze dingen geregeld hebben die niet waar blijken te zijn.
Ik bestel nooit meer iets online bij Blokker!!

profielfoto van Joyce
Joyce
23-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Klantonvriendelijk

Mijn ervaring met Blokker webshop en de klantenservice is ronduit slecht. De service laat te wensen over, er wordt slecht gecommuniceerd, gemaakte afspraken worden niet nagekomen en de dames en heren die je aan de telefoon krijgt van de klantenservice zijn onvriendelijk, niet behulpzaam en ongeïnteresseerd. Ik zal werkelijk nooit en te nimmer meer iets kopen via de webshop en zal het ook een ieder sterk afraden.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
onbekwaamheid

We gingen naar Blokker op Oostelijke Handelskade in Amsterdam. 2 arbeiders werden praten en de plaats had slechts 3 klanten, waaronder ons. Een klant verliet vanwege trage service. We wilden om een item te kopen dan de werknemer overhandigd ons naar haar collega. Onze voorwerp op haar hand, begon ze te praten met de andere 2 werknemers. We vertelde haar toen we wilde betalen. Ze gaf ons een lelijke commentaar en staren.

profielfoto van Arie
Arie
08-06-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Hele slechte service

Wij hebben 2 mei 2015 een mooi tuinset besteld bij blokker van € 694. Het gaat om 3 stoelen + tafel. (geen 4 omdat ik zelf in een rolstoel zit) Bij aflevering bleek dat er een rugkussen ontbrak en de tafel niet goed in elkaar paste. Blokker gebeld en uitgelegd wat er niet goed was. Tafel en kussen zou omgewisseld worden en op mijn vraag of zij mij konden helpen bij het in en uit elkaar halen van de tafel konden helpen was het botte antwoord "nee meneer ". Ook na het uitleggen dat ik invalide was kreeg ik het antwoord "u vraagt het maa aan de persoon die op de achtergrond mee luistert"
Heel verbaasd legde ik uit dat dat mijn moeder van 77 jaar was en dat de persoon die ons de eerste keer had geholpen met de tafel niet echt naast de deur woonde.
Uiteindelijk hebben we besloten dat alles door blokker werd opgehaald en dat wij ons geld terug kregen. Ik ben nu dus bezig met het terug krijg proces van mijn geld bij blokker. Diverse keren gebeld, helpt niet. Blokker staat op het standpunt dat zij 3 weken de tijd hebben om je terug te betalen en daar maken zij ook dankbaar gebruik van. Het ergste is nog dat je nooit echt iemand van blokker te spreken krijgt, je hebt altijd te maken met het call centrum die je niet mogen doorverbinden of je een telefoon nummer mogen geven.
Schandalig, als wij zolang de tijd nemen dan dreigen zij al met aanmaningen.
Bedankt Blokker mij nooit meer gezien, nu begin ik ook de geruchten te snappen dat het met jullie niet echt goed gaat.

profielfoto van Anouk
Anouk
08-10-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechte service

Laats via blokker een bestelling geplaatst omdat er stond voor 20h besteld volgende dag in huis. Dag erop geen track and trace dus ik belde even met de klantenservice van Blokker. Hier kreeg ik een meisje aan de lijn die mij vertelde dat mijn order niet verstuurd was.. en dat ze dacht dat ik het morgen ofzo wel zou krijgen. Ik gaf aan dat blokker zich niet aan de leverafspraken hield waarop zei antwoorden dat klopt hier heb je gelijk in. Als je je levertijden niet na kunt komen moet je ze ook niet communiceren op je website..

Klacht ingediend via de email. krijg ik een email terug waar totaal niet op mijn klacht is ingegaan. maar ze zetten wel ik hoop dat je tevreden bent .. natuurlijk ben ik niet tevreden!!! dus weer een email gestuurd weer een week later een email terug.. sorry we kunnen je email nog niet beantwoorden.. SLECHTE SERVICEEE SLECHTE LEVERING EN IK BESTEL NOOOIT MEER ONLINE.

Als ik überhaupt ooit nog wat koop bij blokker dan wel in de winkel!!

profielfoto van Ana L.
Ana L.
03-07-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
DRAMA

e denkt soms dat je bij een betrouwbaar en bekend bedrijf beter af bent als klant, dit is bij blokker absoluut niet waar. De service is barrrrr slecht en van het kastje naar de muur heeft een heel nieuw level bereikt hier. Levering te laat, vervolgens het product teruggestuurd en na ruim een maand heen en weer mailen nog geen terugbetaling van het aankoopbedrag. Allemaal verschillende mensen die lang elkaar heen werken. Nu, 10 mailtjes verder, een klacht bij klacht nl en 2 keer een half uur telefoongesprek verder, eindelijk voor elkaar gekregen dat IK MIJN geld terugkrijg. Excuses? tegemoetkoming? DRAMA, nooit weer!!

Schrijf een review over Blokker.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

VidaXL logo VidaXL
67 beoordelingen
3,2
Waterontharder.com logo Waterontharder.com
0 beoordelingen
10
The Beautiful Bride Shop logo The Beautiful Bride Shop
0 beoordelingen
10