DeubaXXL logo

DeubaXXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
DeubaXXL reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4551
DeubaXXL logo
Website
deubaxxl.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DeubaXXL

In jouw huis en tuin breng je logischerwijze ook het meeste tijd door. Het spreekt dan ook voor zich dat je graag een leuke omgeving op poten zet om in te vertoeven. Met de juiste spullen maak je jouw thuis niet enkel praktischer om in te wonen maar ook gewoon een stuk gezelliger. Ben jij op zoek naar een specialist in huis- en tuinproducten? Dan kan je bij DeubaXXL terecht. Maar is DeubaXXL de beste keuze? Wat zeggen de reviews eigenlijk over DeubaXXL? Zijn de ervaringen van hun klanten positief of beoordelen ze het bedrijf toch eerder negatief? Je ontdekt het hier!

Over DeubaXXL

DeubaXXL is een online webwinkel die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met wonen. Je vindt er een ruim assortiment van bijna vijfduizend artikelen geschikt voor huis en tuin. DeubaXXL is een Duits bedrijf dat in 2002 werd opgericht en ondertussen dus kan steunen op een jarenlange ervaring. De webshop is actief doorheen zowat heel Europa en telt op jaarbasis meer dan twee miljoen klanten. Een snelle en een goede service met een goede prijs zijn de ankerpunten van de bedrijfsuitoefening bij DeubaXXL. Bestellingen kunnen door het bedrijf vlot verwerkt worden met dank aan de meer dan 100 000 vierkante meter magazijnruimte waarover DeubaXXL beschikt. Bovendien mikken ze bij de Duitse onderneming ook op duurzaamheid. Zo vind je heel wat producten in het assortiment terug gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Volg de socials van DeubaXXL of schrijf je in op de nieuwsbrief om nooit een nieuwtje te missen!

Waarom kiezen voor DeubaXXL?

DeubaXXL is in de eerste plaats een webshop waar je een enorm aanbod aan producten kunt verwachten. Ze verkopen niet alleen spullen van het eigen merk maar ook een brede selectie A-merken. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: tuin, meubels & woonkamer, huishouden, klusse, kinderen & baby’s, sport & vrije tijd, dierbenodigheden en de sale pagina. Je vindt er een zoekbalk om op trefwoord te zoeken en bij elk product een uitgebreide en duidelijke omschrijving. Heb je iets in jouw winkelmandje geplaatst? Dan geniet je van gratis verzending van eender welk product! Wat de levertijd betreft kan je binnen Nederland rekenen op een wachttijd van één tot drie werkdagen afhankelijk van jouw aankoop. Je krijgt wel altijd een track en trace code meegeleverd. Uiteraard is het bij DeubaXXL ook mogelijk om een bestelling retour te sturen binnen de juiste termijn!

Is DeubaXXL betrouwbaar?

DeubaXXL is een internationale speler op de markt en is actief binnen de sector sinds 2002. Er is dus een rijke geschiedenis aan ervaringen om op te steunen om te zeggen dat DeubaXXL een betrouwbare webwinkel is. Bovendien is het bedrijf ook aangesloten bij het online keurmerk Stichting WebwinkelKeur. Dat betekent dat de identiteit van het team achter het bedrijf geverifieerd is en alles juridisch in orde is. Bovendien kan je door dit certificaat ook genieten van geschilbemiddeling. Daarnaast beschikt DeubaXXL over een eigen klantendienst waar je terecht kunt met vragen en/of problemen. Ook kan je bij DeubaXXL veilig betalen op de manier die het best bij jou past. Zo kan je betalen via PayPal, iDeal, Visa, Mastercard, ApplePay en zelfs op rekening!

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen of heb je een klacht voor DeubaXXL? Dan is er een geheel eigen servicepagina waar je terecht kunt. Deze pagina is beschikbaar in het Duits, Frans, Engels, Spaans en Italiaans. Hier kan je contact opnemen met de klantendienst of handleidingen terugvinden. Je kunt een contactformulier invullen maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een mail te sturen of even te bellen tijdens de kantooruren. Ook via sociale media kan je een berichtje laten. Bij DeubaXXL krijg je altijd binnen enkele uren op werkdagen een reactie terug. Klachten kan je rechtstreeks naar DeubaXXL sturen of je kunt ook contact opnemen met de Stichting WebwinkelKeur. Deze bemiddelen dan en in extreme gevallen kan jouw klacht voor de geschillencommissie komen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden een leuke tuinset of iets anders bij DeubaXXL? Dan heb je de nodige ervaring met de prijs, de kwaliteit, het aanbod en de service van DeubaXXL. Hoe zou jij al die elementen beoordelen? Is de site gebruiksvriendelijk? Is het aanbod groot? Is de kwaliteit van de producten goed? Schrijf een review over DeubaXXL en laat onze bezoekers weten of de webshop de juiste keuze is of net niet!

Reviews over DeubaXXL

Gerelateerde bedrijven

Blokker.nl logo
Blokker.nl
71 beoordelingen
4,9
AimeTé logo
AimeTé
2 beoordelingen
9,5
Van Melis logo
Van Melis
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met DeubaXXL

DeubaXXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop DeubaXXL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is DeubaXXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via DeubaXXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

DeubaXXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van deubaxxl.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over DeubaXXL


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Blokker.nl logo
Blokker.nl
71 beoordelingen
4,9
AimeTé logo
AimeTé
2 beoordelingen
9,5
Van Melis logo
Van Melis
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DeubaXXL een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over DeubaXXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DeubaXXL actief?

DeubaXXL is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden en meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DeubaXXL reviews? Dan kun je naar de website van DeubaXXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie