DeubaXXL logo

DeubaXXL reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
DeubaXXL reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4551
DeubaXXL logo
Website
deubaxxl.nl
Categorie
Wonen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen DeubaXXL

In jouw huis en tuin breng je logischerwijze ook het meeste tijd door. Het spreekt dan ook voor zich dat je graag een leuke omgeving op poten zet om in te vertoeven. Met de juiste spullen maak je jouw thuis niet enkel praktischer om in te wonen maar ook gewoon een stuk gezelliger. Ben jij op zoek naar een specialist in huis- en tuinproducten? Dan kan je bij DeubaXXL terecht. Maar is DeubaXXL de beste keuze? Wat zeggen de reviews eigenlijk over DeubaXXL? Zijn de ervaringen van hun klanten positief of beoordelen ze het bedrijf toch eerder negatief? Je ontdekt het hier!

Over DeubaXXL

DeubaXXL is een online webwinkel die gespecialiseerd is in alles wat te maken heeft met wonen. Je vindt er een ruim assortiment van bijna vijfduizend artikelen geschikt voor huis en tuin. DeubaXXL is een Duits bedrijf dat in 2002 werd opgericht en ondertussen dus kan steunen op een jarenlange ervaring. De webshop is actief doorheen zowat heel Europa en telt op jaarbasis meer dan twee miljoen klanten. Een snelle en een goede service met een goede prijs zijn de ankerpunten van de bedrijfsuitoefening bij DeubaXXL. Bestellingen kunnen door het bedrijf vlot verwerkt worden met dank aan de meer dan 100 000 vierkante meter magazijnruimte waarover DeubaXXL beschikt. Bovendien mikken ze bij de Duitse onderneming ook op duurzaamheid. Zo vind je heel wat producten in het assortiment terug gemaakt van FSC-gecertificeerd hout. Volg de socials van DeubaXXL of schrijf je in op de nieuwsbrief om nooit een nieuwtje te missen!

Waarom kiezen voor DeubaXXL?

DeubaXXL is in de eerste plaats een webshop waar je een enorm aanbod aan producten kunt verwachten. Ze verkopen niet alleen spullen van het eigen merk maar ook een brede selectie A-merken. De website zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: tuin, meubels & woonkamer, huishouden, klusse, kinderen & baby’s, sport & vrije tijd, dierbenodigheden en de sale pagina. Je vindt er een zoekbalk om op trefwoord te zoeken en bij elk product een uitgebreide en duidelijke omschrijving. Heb je iets in jouw winkelmandje geplaatst? Dan geniet je van gratis verzending van eender welk product! Wat de levertijd betreft kan je binnen Nederland rekenen op een wachttijd van één tot drie werkdagen afhankelijk van jouw aankoop. Je krijgt wel altijd een track en trace code meegeleverd. Uiteraard is het bij DeubaXXL ook mogelijk om een bestelling retour te sturen binnen de juiste termijn!

Is DeubaXXL betrouwbaar?

DeubaXXL is een internationale speler op de markt en is actief binnen de sector sinds 2002. Er is dus een rijke geschiedenis aan ervaringen om op te steunen om te zeggen dat DeubaXXL een betrouwbare webwinkel is. Bovendien is het bedrijf ook aangesloten bij het online keurmerk Stichting WebwinkelKeur. Dat betekent dat de identiteit van het team achter het bedrijf geverifieerd is en alles juridisch in orde is. Bovendien kan je door dit certificaat ook genieten van geschilbemiddeling. Daarnaast beschikt DeubaXXL over een eigen klantendienst waar je terecht kunt met vragen en/of problemen. Ook kan je bij DeubaXXL veilig betalen op de manier die het best bij jou past. Zo kan je betalen via PayPal, iDeal, Visa, Mastercard, ApplePay en zelfs op rekening!

Klantenservice en klachten

Zit je met vragen of heb je een klacht voor DeubaXXL? Dan is er een geheel eigen servicepagina waar je terecht kunt. Deze pagina is beschikbaar in het Duits, Frans, Engels, Spaans en Italiaans. Hier kan je contact opnemen met de klantendienst of handleidingen terugvinden. Je kunt een contactformulier invullen maar het is natuurlijk ook altijd mogelijk om een mail te sturen of even te bellen tijdens de kantooruren. Ook via sociale media kan je een berichtje laten. Bij DeubaXXL krijg je altijd binnen enkele uren op werkdagen een reactie terug. Klachten kan je rechtstreeks naar DeubaXXL sturen of je kunt ook contact opnemen met de Stichting WebwinkelKeur. Deze bemiddelen dan en in extreme gevallen kan jouw klacht voor de geschillencommissie komen.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij in het verleden een leuke tuinset of iets anders bij DeubaXXL? Dan heb je de nodige ervaring met de prijs, de kwaliteit, het aanbod en de service van DeubaXXL. Hoe zou jij al die elementen beoordelen? Is de site gebruiksvriendelijk? Is het aanbod groot? Is de kwaliteit van de producten goed? Schrijf een review over DeubaXXL en laat onze bezoekers weten of de webshop de juiste keuze is of net niet!

Reviews over DeubaXXL
Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
Van der Garde logo
Van der Garde
5 beoordelingen
6,6
Musthaves.nl logo
Musthaves.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen
4,8
18% zou hier weer kopen
18 beoordelingen
Ervaringen met DeubaXXL

DeubaXXL is geverifieerd door ons expert team. De webshop DeubaXXL bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is DeubaXXL lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via DeubaXXL. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

DeubaXXL is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van deubaxxl.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Mooie praatjes maar meedenken ho maar!!

Een mooie loungeset gezien op de site van Deubaxxl. Geïnformeerd wat de afmetingen waren. Eerst gebeld met het aangegeven telefoonnummer: na 30 minuten maar opgehangen. Enkele malen een mail gestuurd. Reactie: een kopie van de afbeelding op internet.
Op de site staat dat levering gratis is, verder niets te vinden. Dan toch maar besteld. Bij ontvangst blijkt dat het materiaal slecht is! De aangegeven rotan is meer een soort van dun plastic. En dan de afmetingen van de rugleuning gecombineerd met de kussens. Zeer kort. Vanaf je middel houdt de bank op!!
Nee, qua informatie en kwaliteit levert deze firma een slecht product! De zorg naderhand is .....er wordt in het geheel geen nazorg gepleegd.
Deubaxxl is op zijn Hollands gezegd: 2 keer niks en dat op zijn xxl's!!

Geplaatst op: 13-07-2024
Laatst bewerkt op: 13-07-2024
Geschreven door: Stef S.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
SLECHT

Twee kofferdeksel besteld voor de vakantie. Mooie prijs en de koffers zagen er leuk uit. Levering ging prima, zaten 2 dagen tussen de leveringen. Bij ontvangst bleek de koffers een verkeerde afmeting. Probeer sinds een week contact te krijgen via e-mail, telefoon en contact formulier. Ineen retourlabel of retourinstructies. Totaal geen reactie of ontvangstbevestiging.
Ik koop hier nooit meer en raad iedereen dit af!

Geplaatst op: 18-07-2024
Laatst bewerkt op: 18-07-2024
Geschreven door: Robe

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichters

Ik deel de ervaring met de voorgaande reviews. Helaas ben ik bij Deuba terechtgekomen via Amazon.
Ik had deCasaria ligstoel besteld.
Wat een waardeloos product! Onbegrijpelijk dat ze die rotzooi nog steeds leveren.
De mail van Antoinette is niet te beantwoorden. Mail adres is onbekend.
Duidelijk een teken van zwendel.
Trap er niet in !!!

Geplaatst op: 12-04-2024
Laatst bewerkt op: 12-04-2024
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Kansloos

Ondertussen 4 weken verder en nog steeds niet compleet kreeg een paar kromme bananen opgestuurd maar daar kan ik geen kas mee bouwen. Nu ondertussen maar bezig met juridische stappen tegen deze oplichters. Volgens mij verdienen zij hun geld op 2 manieren.
1 de telefoonlijn NIET BEREIKBAAR
2 rentenieren op het geld wat je betaald

Geplaatst op: 02-04-2024
Laatst bewerkt op: 02-04-2024
Geschreven door: Alexc H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos product geleverd gekregen

Tuinkas besteld die zelfs tegen extreme weersomstandigheden bestand zou zijn: matig windje en hele ding ligt door de tuin verspreid, volgende dag uiets sterkere wind en ook het frame begeeft het. Slechte klantenservice, want geven niet thuis....

Geplaatst op: 06-02-2024
Laatst bewerkt op: 08-02-2024
Geschreven door: Catrinus H.

5 / 10
4/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gammel product en slechte service

Stofzuiger besteld voor ons vakantiehuis. Na w weken gebruikt. De stofzuiger viel uit elkaar en om. Na 4 weken aangegeven. Natuurlijk te laat . Kreeg een nieuwe gammele stofzuiger. Ze wilde verder niet meer in gesprek over een te goed bon omdat ik te laat was . Daar hebben ze gelijk in maar wie verkoopt er nou een gammele stofzuiger.

Geplaatst op: 16-10-2023
Laatst bewerkt op: 16-10-2023
Geschreven door: Anoniem

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer tevreden en snelle levering

Woensdagavond laat een 4-delig kofferset besteld en vrijdagmiddag is het al geleverd. Top service! Ik was na het lezen van de reviews wel huiverig om hier te bestellen, maar kan niets anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben. Alles is keurig geleverd en ik zal zeker vaker hier gaan bestellen.

Geplaatst op: 23-06-2023
Laatst bewerkt op: 23-06-2023
Geschreven door: Wilma K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Snelle service. binnen vier dagen in huis.direct reactie op mail gehad

Prima geholpen via de mail
product zondag besteld .Dondedag geleverd .Ben er tevreden

Mevr Y Springer

Geplaatst op: 15-06-2023
Laatst bewerkt op: 15-06-2023
Geschreven door: Yvonne S.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima tot nu toe

Een parasol met een houten stok besteld en zeker niet de hoofdprijs. Het onderste deel van de stok is compleet gespleten. Een mail gestuurd met foto's. Telefoonnummer gevonden via Google.de 0049 6861 9010000. Daar iemand van de klantenservice gesproken, zij kon mijn foto's zien en ik heb per ommegaande, binnen 2 dagen, een compleet nieuwe parasol ontvangen.

Geplaatst op: 06-06-2023
Laatst bewerkt op: 06-06-2023
Geschreven door: Syrthe B.

8 / 10
3/5 4/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Miskoop van de maand

3 curved solarpanelen aan geschaft bij Deubaxxl in Duitsland.Helaas werken de panelen niet daar er geen ontluchtings mogelijkheid aanwezig aan de bovenkant
van de panelen, luchtbellen stijgen toch op? In Spanje geen gebrek aan zon. Alles van de klantenservice is onder constructie en zodoende niet te berijken. Kan ik ze terug sturen??

Geplaatst op: 19-02-2023
Laatst bewerkt op: 19-02-2023
Geschreven door: Raymond C.

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen contact.

Geprobeerd een werkend email adres te achterhalen ivm met vragen over geleverde spullen.
Helaas in alle landen is hij onder constructie.
Bellen niet mogelijk, mailen niet mogelijk.
Levering van bestelling ging in 4 stappen dus 4x thuisblijven.
Kortom spijt van mijn aankoop.

Geplaatst op: 29-01-2023
Laatst bewerkt op: 29-01-2023
Geschreven door: Raymond C.

5 / 10
3/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Grote Oplichtersbende!

Wilde een dikke 0 geven, want zelfs een 1 is nog veels teveel! (helaas kun je dan geen reactie plaatsen) Ondertussen 5 wk verder en nog steeds is onze retouropdracht niet afgehandeld noch omgeruild. Mailtjes worden niet gelezen en telefonisch zijn ze al helemaal niet bereikbaar. Als hun vingers eindelijk weer eens de knoppen van hun laptop kunnen bedienen, krijg je zulke domme reacties, dat je ook al heel duidelijk kunt zien dat je mailtjes totaal niet worden gelezen. Diverse keren vrij moeten nemen ivm retouropdracht, zijn dus tot op heden echter nooit geweest!. Inmiddels hebben wij een officiële klacht ingediend en wilt zelfs Bol.Com ook geen zaken meer doen met dit soort malfide bedrijven. Dus mensen betaal liever een paar tientjes meer, dan iets minder en al deze ellende erbij. Hier dus nooit iets bestellen want het is één en al drama en om je geld terug te krijgen of een reactie is een nog grotere drama.

Geplaatst op: 04-01-2023
Laatst bewerkt op: 04-01-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Regelrechte nachtmerrie!!

Heb een hoogglans witte draaibare salontafel besteld. Kreeg eerst pakket nr. 2 en vervolgens zat er meer dan een week tussen voordat ik pakketnummer nr. 1 mocht ontvangen. Twee tafelbladen bleken dus beschadigd te zijn. Heb hier direct foto's van gemaakt en dit doorgemaild. Ondertussen kregen wij na diverse mailtjes geen enkele reactie en het telefoonnummer bleek niet te werken. Ondertussen zijn wij nu bijna 3 weken, 300 mailtjes verder en is de oude tafel nog steeds niet opgehaald noch omgeruild! Er wordt werkelijk waar op geen enkele mail antwoord gegeven en ondertussen zitten wij de feestdagen dus zonder een salontafel! Nog nooit zo'n slechte zaak meegemaakt met nog slechtere service! Wij gaan in iig andere stappen ondernemen, want wij willen gewoon ons geld terug van deze louche oplichters!!

Geplaatst op: 21-12-2022
Laatst bewerkt op: 21-12-2022
Geschreven door: Anoniem

3 / 10
1/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte kwaliteit, service, geen contact mogelijk!

Geen contact mee te krijgen, reageren nergens op. Er is geen telefoonnummer bekend. 3 mails gestuurd maar helaas geen respons.

Geplaatst op: 08-10-2022
Laatst bewerkt op: 08-10-2022
Geschreven door: Enrica C.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Het is een vieze Gore oplichters site met troep die uit uit China komt enen het meeste wordt niet geleverd wel betalen niks krijgen

Deze site is een vieze Gore oplichters bende betalen en vervolgens niks krijgen en wat je krijgt is baggertroep uit China van zeer slechte kwaliteit .en geld kan je naar fluiten

Geplaatst op: 19-09-2022
Laatst bewerkt op: 19-09-2022
Geschreven door: GMEA F.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen contact te krijgen

Mooie prijzen en mooie NL site. Korting van € 5 bij inschrijven op nieuwsbrief, komt niet door. Contact-button gaat naar een Duitse site met alleen aanmelden met klantnummer. Geen enkel ander contact mogelijk dan per e-mail. Geen telefonisch contact mogelijk of chatten. Ik krijg leesbevestiging van mijn e-mail maar geen reactie. Ik ga hier toch maar niet bestellen. Ze zijn helemaal niet goed uitgerust voor de NL markt.

Geplaatst op: 09-08-2022
Laatst bewerkt op: 16-08-2022
Geschreven door: Tineke M.

5 / 10
3/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slechte service, of eigenlijk geen service

Mijn levering bleek eerst vastgehouden te worden door de vervoerder. Daarna uiteindelijk toch nog geleverd, is een dikke week onderweg geweest.
Na uitpakken beek de levering beschadigd. Een mail gestuurd met foto. Geen reactie. Nogmaals meerdere mails gestuurd met het verzoek om een antwoord. En dit al een paar weken lang. Contact krijgen blijkt niet mogelijk. Het enige wat ik krijg is een automatisch antwoord in het Duits dat het enkele dagen kan duren. Ik ben nu al meer dan 4 weken verder, zonder enige reactie van DeubaXXL.
Ik zit met een onbruikbare levering. Inmiddels wil ik mijn geld terug en zoek bij een andere aanbieder een geschikt product. Maar ook op dat verzoek geen enkele reactie. Mijn vertrouwen is zoek.

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 27-06-2022
Geschreven door: Judith L.

4 / 10
3/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over DeubaXXL
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
VidaXL logo
VidaXL
238 beoordelingen
5,3
Van der Garde logo
Van der Garde
5 beoordelingen
6,6
Musthaves.nl logo
Musthaves.nl
1 beoordeling
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is DeubaXXL een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 18 beoordelingen geplaatst over DeubaXXL. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,8 gekregen, waarbij 18% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is DeubaXXL actief?

DeubaXXL is vooral actief in de categorie wonen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huishouden en meubels.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de DeubaXXL reviews? Dan kun je naar de website van DeubaXXL gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie