BDstore.com logo

BDstore.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
BDstore.com reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1551
BDstore.com logo
Website
bdstore.com
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen BDstore.com

Ben jij op zoek naar een winkel in outdoor adventure? Dan zou je wellicht zaken kunnen doen met BDstore.com. Om je een goed beeld te geven van alles wat BDstore.com voor je kan betekenen, hebben we ons verdiept in de reviews en ervaringen en die voor je samengevat. Zo kun je zelf beoordelen of BDstore.com ook een goed adres voor jou kan zijn.

Over BDstore.com

BDstore is er al vanaf 1966 in de vorm van een fysieke winkel in Middelburg. Die winkel is er overigens nog steeds. Vanwege het aanvankelijke aanbod werd de winkel al snel BD genoemd, vrij naar Brammetje Dump, een bijnaam voor eigenaar Bram Vreeke. Tegenwoordig is BDstore.com al lang geen dumpwinkel meer, maar is het een alom gerespecteerde outdoor adventure gigant, een specialist die alles biedt op het gebied van vrijetijdsbesteding en outdoor. Het is simpelweg het adres waar je alles koopt voor het buitenleven.

Waarom kiezen voor BDstore.com?

Je kiest voor BDstore.com vanwege het uitgebreide en zeer gevarieerde aanbod. Je koopt er alleen de beste schoenen, outdoorkleding, alles voor kamperen, hengelsport, legerartikelen en al eveneens voor wandelsport en voor hiking. Je koopt er simpelweg alles op het gebied van het buitenleven. In www.werkschoenenland.nl heeft BDstore.com nog een gespecialiseerde webshop. Deze website is speciaal voor bedrijven met een groot assortiment en biedt een enorm assortiment werkschoenen en werkkleding. De specialist verzendt de gekochte spullen gratis vanaf een aankoop van 49 euro en biedt standaard twee jaar garantie.

Is BDstore.com betrouwbaar?

De reviews en ervaringen zijn eensluidend als het gaat om de betrouwbaarheid van BDstore.com. De bestaande klanten noemen het allemaal een betrouwbare partner. En die betrouwbaarheid zie je ook terug aan het Webwinkel keurmerk waarover de specialist beschikt. Daarmee laat BDstore.com zien dat het zich aan alle wetten en regels houdt. Wat zeker ook iets zegt over de betrouwbaarheid is het feit dat je alle bedrijfsgegevens - zoals het KvK en BTW nummer- gewoon op de website zichtbaar zijn. Er is vanuit BDstore.com ook vertrouwen in de klant. De specialist in buitenleven biedt namelijk de mogelijkheid om achteraf te betalen.

Klantenservice en klachten

Natuurlijk beschikt BDstore.com ook over een uitstekende klantenservice. Mocht je een klacht hebben over een product of dienst, dan kun je schriftelijk een klacht indienen. Je kunt echter ook gewoon bellen of een e-mail sturen. De laatste opties zijn de snelste. In alle gevallen zal BDstore.com er alles aan doen om de klacht op te lossen. Check wel altijd eerst de veel gestelde vragen. Vaak wordt je dan al veel meer duidelijk.

Wil jij ook beoordelen?

Om maar met de deur in huis te vallen; wil jij voortaan ook een beoordeling achterlaten? Je hebt nu zelf ervaren hoeveel meerwaarde de beoordelingen van bestaande klanten kunnen hebben immers. Door het maken van een beoordeling kun je andere mensen echt helpen om een verstandig besluit te nemen. En dat terwijl het maar een kleine moeite is.

Reviews over BDstore.com

Gerelateerde bedrijven

Van Mourik Schoenen logo
Van Mourik Schoenen
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Jeans Centre logo
Jeans Centre
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met BDstore.com

BDstore.com is geverifieerd door ons expert team. De webshop BDstore.com bestaat al sinds 1996 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is BDstore.com lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via BDstore.com. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

BDstore.com is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van bdstore.com te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Breedt assortiment

Alle bestelprocessen van het plaatsen van de bestelling tot het ontvangen van de goederen werden probleemloos en met de nodige informatie doorlopen. Ik werd hier ook genoeg over geinformeerd tijdens de bestelling. Absoluut aan te bevelen.

Geplaatst op: 13-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jamie V.

8 / 10
4/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over BDstore.com


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Van Mourik Schoenen logo
Van Mourik Schoenen
2 beoordelingen
9,5
Wenz.nl logo
Wenz.nl
5 beoordelingen
6
Jeans Centre logo
Jeans Centre
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is BDstore.com een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over BDstore.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is BDstore.com actief?

BDstore.com is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) schoenenwinkels , outdoor en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de BDstore.com reviews? Dan kun je naar de website van BDstore.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie