ABMarineService logo

ABMarineService reviews, ervaringen en beoordelingen

ABMarineService reviews, ervaringen en beoordelingen
2616
ABMarineService logo
Website
ABMarineService
Categorie
Autos

Reviews en Ervaringen ABMarineService

Als je onderdelen voor je eigen boot zoekt, dan wil je natuurlijk wel een betrouwbaar adres waar je dit kunt bestellen. Gaat het om de motorbediening, de aandrijving of het koelsysteem, dan moeten deze onderdelen wel doen wat ze moeten doen. Hoe zit dit bij ABMarineService? Is dat een betrouwbaar adres? Hoe zit het met de service? En de onderdelen die ze verkopen zijn echt van goede kwaliteit? Wij verzamelden beoordelingen over dit bedrijf en deze hebben we hier handig voor je op een rijtje gezet. Lees de recensies, zodat je daarna een weloverwogen beslissing kunt nemen om wel of niet bij hen te kopen.

Over ABMarineService

De eigenaar van ABMarineService is in 2005 gestart in de watersport. Hij heeft een opleiding gevolg en was een aantal jaren werkzaam als technicus mobiele werktuigen. Toen kwam hij uiteraard allerlei uitdagingen tegen. Hij werkte in een werkplaats waar niet altijd alles voorhanden was. Dit maakt creatief en innovatief op technisch gebied. Uiteindelijk bleek dat werktuigen en watersport alles met elkaar te maken hebben. De aandrijvingen verschillen bijvoorbeeld nauwelijks van elkaar. Toen werd besloten om van hobby werk te maken. Er was een magazijn, een werkplaats en een team van enthousiaste mensen. Inmiddels is er nu een leverancier in watersport ontstaan die een zeer brede kennis heeft op technisch gebied. Heb je vervangende onderdelen nodig, dan vind je deze bij dit bedrijf. De missie van ABMarineService is iedereen graag te helpen bij zijn of haar technische uitdaging. Ben je namelijk de eigenaar van een boot, dan krijg je vroeg of laat vanzelf technisch onderhoud voor je kiezen. Misschien is het ook jouw hobby om in de winter zelf je boot te onderhouden. ABMarineService is dan je ideale partner. Je vindt er de nodige onderdelen, maar je mag zeker ook gebruik maken van de aanwezige expertise. Ook de meest technische vragen kun je stellen aan het team van deze winkel.

Waarom kiezen voor ABMarineService

Zoek je een bepaald onderdeel voor je eigen boot, dan is ABMarineService een ideaal adres. Je vindt hier waarschijnlijk elk onderdeel dat je nodig hebt, maar bovendien ben je verzekerd van professioneel advies indien je dat nodig hebt. Je weet ook zeker dat je goede producten aanschaft, want je ontvangt 2 jaar garantie op de onderdelen. Als het tenminste om nieuwe artikelen gaat, maar dat spreekt ook wel voor zich. Wat kun je zoal vinden op deze site? Gebruikte motoren, gebruikte bootonderdelen en de nodige handleidingen. Qua motoronderdelen vind je hier zo ongeveer alles wat je maar nodig kunt hebben. Denk bijvoorbeeld aan pakkingen, slangen, filters en motorbedieningen. Zoek je bijvoorbeeld op dynamo, dan verschijnen niet alleen de betreffende producten, maar er komt meteen advies. Aan alles is te zien dat het team achter dit bedrijf je dolgraag helpt met het klaarmaken van je boot. Ook voor elektra en koelwatersysteem ben je hier op de goede plek.

Is ABMarineService betrouwbaar?

Wil je weten of ABMarineService betrouwbaar is, dan is het altijd goed om even te kijken naar de gegevens. Je ziet dat er een duidelijk adres vermeld staat en dat zegt al veel over de betrouwbaarheid. Wat je nog meer vertelt over de transparantie, de eerlijkheid en de service van een bedrijf zijn de recensies van andere klanten. Er zijn er een heel aantal te vinden en deze zijn unaniem heel positief. Mensen zijn blij met de onderdelen, maar ook met het professionele advies dat ze hebben ontvangen. Ook is de levering van de artikelen snel.

Klantenservice en klachten

ABMarineService vindt het erg vervelend als klanten ontevreden zijn. Het is tenslotte hun passie dat mensen juist genieten van hun boot. Heb je een klacht over de dienstverlening of over een product, dan vragen ze je of je dat meteen wilt melden. Dat kan via de mail, per post of telefonisch. Stuur je een mail, dan mag je binnen 3 werkdagen een reactie terug verwachten. Als er meer tijd nodig is om jouw klacht af te handelen, dan krijg je daar ook een bericht van. Ook voor vragen en opmerkingen kun je telefonisch of per mail contact opnemen met de klantenservice.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met ABMarineService? Kocht je hier een keer bepaalde onderdelen voor je boot? Schrijf er een beoordeling over en help op deze manier andere mensen. Zij komen dankzij jouw review meer te weten over dit bedrijf.

Reviews over ABMarineService
Gerelateerde bedrijven
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
RentCars.com logo
RentCars.com
7 beoordelingen
8,6
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met ABMarineService

ABMarineService is geverifieerd door ons expert team. De webshop ABMarineService bestaat al sinds 2015 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is ABMarineService lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via ABMarineService. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

ABMarineService is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van ABMarineService te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 10-05-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super service

Ik wat een aantal slangklemmen besteld samen met een nieuwe slang. Ik had alleen perongelijk de verkeerde diameter geselecteerd maar gelukkig waren ze zeer scherp en hebben ze mij gebeld of het wel klopte. Echt super!

Geplaatst op: 21-06-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Owen B.

8 / 10
3/5 5/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over ABMarineService
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Osw.nl logo
Osw.nl
3 beoordelingen
7
RentCars.com logo
RentCars.com
7 beoordelingen
8,6
auto-onderdelen24.nl logo
auto-onderdelen24.nl
17 beoordelingen
4,9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is ABMarineService een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over ABMarineService. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is ABMarineService actief?

ABMarineService is vooral actief in de categorie autos.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de ABMarineService reviews? Dan kun je naar de website van ABMarineService gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie