247Parking.nl logo

247Parking.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
247Parking.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
247Parking.nl logo
Website
247parking.nl
Categorie
Parkeren
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen 247Parking.nl

Je kent het vast en zeker wel. De heenreis en terugreis tijdens een vakantie of zakenreis kunnen behoorlijk chaotisch en stressvol zijn. Je bent er daarom maar al te graag zeker van dat het parkeren van de auto zo ontspannen mogelijk verloopt. Het parkeren van de auto via 247Parking.nl is daarom in alle gevallen aan te raden. We hebben de nodige informatie op deze pagina voor je op een rijtje gezet.

Over 247Parking.nl

Door gebruik te maken van de service van dit bedrijf, kun je eenvoudig en snel je auto dichtbij het vliegveld van Schiphol parkeren. Daarnaast is het vliegveld van dit bedrijf dag en nacht geopend, wat betekent dat je 24/7 je auto kunt halen en brengen. Wel zo handig als je vlucht een flinke vertraging op heeft gelopen en hierdoor op een ander tijdstip je auto nodig gaat hebben dan verwacht.

Waarom kiezen voor 247Parking.nl

Meer en meer mensen kiezen er vandaag de dag voor om de auto te parkeren op de parkeerplaatsen van 247Parking.nl. Je bent altijd zeker van een gratis shuttle bus, waardoor je binnen zeven tot negen minuten bij de ingang van de luchthaven bent. Je kunt online eenvoudig en snel een vooruitbetaling doen en je parkeert je auto op een geasfalteerde parking. Het beste van allemaal? Je kunt je auto zelf parkeren en je mag na het verlaten van de parkeerplaats gewoon de sleutel houden. Wel zo handig, toch?

Is 247Parking.nl betrouwbaar?

Het parkeren van de auto via 247Parking.nl doe je eenvoudig en snel. Naast dat je je auto zelf kunt parkeren op een veilig parkeerterrein dichtbij de luchthaven, heb je ook de mogelijkheid om te kiezen voor Valet Parking. Dit betekent dat je rechtstreeks betaalt bij de vertrekhal en dat je auto wordt geparkeerd door ervaren chauffeurs. Ook heb je de mogelijkheid om achteraf de kosten te betalen.

Klantenservice en klachten

Wil je graag meer weten over alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van het parkeren van je auto? Neem gerust eens een keer contact op met het team van 247Parking.nl. Je stelt je vragen door het formulier op de website van dit bedrijf in te vullen of door direct te bellen met het Nederlands sprekende team. Er wordt altijd graag met je meegedacht en je bent ook nog eens zeker van een service op maat.

Wil jij ook beoordelen?

Heb je ooit in je leven al eens een keer gebruik gemaakt van de diensten van dit bedrijf? En ben je daar op dit moment zeer sterk over te spreken? Laat dan je review achter op deze pagina en weet ook andere consumenten te overtuigen om eens een keer een keer een bezoek te brengen aan de webshop van dit bedrijf. De kans is groot dat ook andere klanten overtuigd kunnen raken van alle voordelen die dit professionele bedrijf hun te bieden heeft.

Gerelateerde bedrijven

Park 'n Fly logo
Park 'n Fly
2 beoordelingen
8,5
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
2 beoordelingen
8,5
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5
4,4
23% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Ervaringen met 247Parking.nl

Het bedrijf 247Parking.nl is geverifieerd door ons. De webshop 247parking.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. 247Parking.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. 247Parking.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

247Parking.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van 247parking.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: Ervaringensite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Nooit geen problemen mee gehad.

Wij hebben nooit problemen gehad met 24/7 parking. Alles altijd zeer goed verlopen en we doen het al jaren.

Geplaatst op: 08-08-2019
Geschreven door: Roedi

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Keurig

Ik op de weg naar Schiphol netjes gebeld waar wij reden en bij aankomst stond de chauffeur klaar om de auto mee te nemen. Toen wij terug kwamen van vakantie stond de chauffeur met auto weer netjes klaar en konden we na een heerlijke vakantie weer lekker naar huis!

Geplaatst op: 14-07-2015
Geschreven door: J H.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
De heer

Slecht geregeld en aangegeven.
Chauffeur zei er mogen er 52 in de bus en regel het zelf maar.
Het werd haast een gevecht om je koffer te bergen.
Wat ongeregeld en slecht voor elkaar nooit weer .

Geplaatst op: 17-08-2018
Geschreven door: De V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer 24/7

Wat een vreselijke bende! Bij aankomst stond het personeel buiten een sigaret te roken zonder ook maar enig aandacht aan ons te schenken. Er kon nog geen goedemorgen vanaf. Ondanks dat we vooral hadden gezocht op het niet afgeven van de autosleutel, moesten we deze toch afgeven. Er werd ons niet gemeld dat dit tegen kosten toch zou kunnen. We hebben daarop onze dure auto vergrendeld om te kunnen starten en bij terugkomst bleek dat ze er in gezeten hadden! De spiegels stonden uitgeklapt en de stoel was naar voren geschoven. Vanwege de drukte in de meivakantie stond er een touringbus klaar, die eerst wat voller moest zijn voordat we vertrokken. We werden keurig afgezet maar bij aankomst duurde het toch wel lang voordat we weer werden opgehaald, terwijl we hadden aangegeven dat we de koffers al in bezit hadden (1e op de band). Afgelopen week ook nog eens mail gehad om onze vlucht te claimen van 4/5 terwijl we op 1/5 vlogen, dus de administratie klopt daar ook niet. Nee, NOOIT meer 24/7

Geplaatst op: 18-05-2018
Geschreven door: Monique

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

We zijn jaren klant geweest. In het laatste jaar is de service echter VRESELIJK geworden. En als je erover klaagt, krijg je dit:

"Wil je gvd stoppen met je eigenwijze gelul.
Jouw fout, jouw probleem.

We hoeven jullie nooit meer te zien!!!

Met vriendelijke groet,

Michel Overmars
Directeur 247Parking.nl"

Geplaatst op: 05-02-2017
Geschreven door: Jaco

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Uur lang wachten op schiphol

er worden te weinig bussen ingezet en moest een uur lang wachten op Schiphol. Ik hoef geen contact meer met dit bedrijf, want ik ben er helemaal klaar mee!

Geplaatst op: 23-07-2016
Geschreven door: Jay

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Drama!

Als je me vorige week gevraagd had over 247 parking, was ik vol lof geweest. Tot nu toe nog nooit problemen gehad en tegen iedereen geroepen dat dit prima was. Tot afgelopen week. Twee weken vooraf geboekt en betaald met iDeal. Voucher gekregen, deze nog een keer gewijzigd, allemaal geen probleem. Auto wordt keurig aangenomen en ik vertrek voor een zakenreis van een paar dagen.
Bij terugkomst gebeld en krijg ineens te horen dat ik nog moet betalen. Ik kon op dat moment mijn bankrekening niet checken maar wist 98% zeker dat er was betaald, met iDeal kan het haast niet anders. De chauffeur blijft echter voet bij stuk houden en zegt doodleuk dat ik dan de auto niet meekrijg.
Bij instappen zitten de sleutels er in en ik wil wegrijden, in mijn ogen stond ik volledig in mijn recht. Chauffeur reageert echter zeer agressief en rukt de sleutels uit mijn handen.
Marechaussee erbij gehaald en omdat ik niet kon bewijzen dat ik had betaald, toch maar € 55 afgerekend. Ik kreeg de verzekering dat men het zou nakijken en dat, als er toch betaald was, ik het geld terug zou krijgen.
Twee dagen gewacht en niets van ze gehoord, bellen gaat niet, dan krijg je de chauffeurs te pakken en niet de directie.
Mail gestuurd mét het bewijs van betaling, beweren ze nog doodleuk dat zij niets ontvangen hebben…
Kortom, niet meer doen!

Geplaatst op: 31-01-2015
Geschreven door: Theo

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Parkeeraanbieder zónder verzekering

Vervolg van bericht juni 2014

Wij waren in juni met vakantie en hadden de auto (valet parking) overgedragen aan 247 Parking. Bij terugkomst stond er niemand te wachten, dus eerst gebeld en na een half uur kwam de eigenaar (vertelde hij) met onze auto. De auto was door een medewerker tegen een paal gezet, de achterbumper beschadigd en hing er los aan. Maar ik moest hem de volgende dag even een mail sturen met alle gegevens voor de verzekering, want hij was goed verzekerd. Na meermaals mails en telefonische contacten, (met iedere keer andere uitvluchten), was ik het zat en heb een review geplaatst waarin deze firma natuurlijk niet goed wegkwam. Het zijn in mijn ogen doodgewone bedriegers.

Omdat het een leaseauto is, (van het bedrijf waar mijn man werkt), heeft de werkgever zelf geprobeerd met deze firma in contact te treden, na dreiging met een advocaat reageerde hij plotseling en was (zogenaamd) bereid een gedeelte (schade ca. € 1200 daar van € 700) van de schade te betalen mits ik de slechte beoordeling weg zou halen. Inmiddels had deze fijne mijnheer deze beoordeling die ik op parkerenbijvliegvelden.nl had geplaatst, gewoonweg gekopieerd en op zijn eigen website gezet. Nu moet u weten, dat niemand daar een review kan plaatsen, zónder dat hij hem heeft vrijgegeven. U kunt zich wel voorstellen, dat hij deze voor ons niet heeft vrijgegeven. Omdat we dachten, beter € 700 dan helemaal niets, heb ik de beoordeling (bij parkerenbijvliegvelden.nl) er weer af gehaald. Echter betalen doet deze mijnheer helemaal niets, en laat ook niets meer van zich horen. Ik heb nog eens op de website van 247-Parking gekeken en zie daar: de review die hij er zelf had op gezet is plotseling weer verdwenen.

Mijn raad aan iedereen: wees gewaarschuwd, bij schade hebben ze geen verzekering en er wordt niets vergoed. Ik vermoed dat ze de auto´s bij valet-parking gewoon ergens neerzetten, welgemerkt zónder toezicht.

NOOIT MEER 247-Parking

Geplaatst op: 24-11-2014
Geschreven door: P. H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit meer 247 Parking

Nooit meer met 247 Parking. 11 dagen in juni 2014

Heenweg alles goed, er stond iemand op ons te wachten en nam de auto in ontvangst (valet parking). Bij terugkomst in de ochtend, moesten we enige tijd wachten, toen er iemand (de eigenaar) met onze auto kwam, bleek dat een personeelslid de auto tegen een paal had gezet, de achterbumper hing op half elf en hij was flink gedeukt. Géén probleem zei de eigenaar, ze waren goed verzekerd en hij had de verzekering alles al doorgegeven. De auto is een leaseauto, eigendom van de Duitse firma waarvoor mijn man werkt.

Na meerdere mails en telefoontjes is het resultaat nul!! Geen enkele medewerking van de eigenaar, hij liegt en doet niets.

We hebben nu contact met de politie opgenomen, ook de Duitse verzekering gaat op onderzoek, zo nodig met advocaat.

Wij vermoeden dat de auto onbeheerd ergens is afgesteld.

Geplaatst op: 24-07-2014
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over 247Parking.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Park 'n Fly logo
Park 'n Fly
2 beoordelingen
8,5
Quickparking.nl logo
Quickparking.nl
2 beoordelingen
8,5
Shuttleparkeren logo
Shuttleparkeren
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 247Parking.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over 247Parking.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,4 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 247Parking.nl actief?

247Parking.nl is vooral actief in de categorie parkeren en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) luchthaven parkeren.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 247Parking.nl reviews? Dan kun je naar de website van 247Parking.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie