247Parking.nl logo

247Parking.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

9 beoordelingen • 3,8
Bezoek de website
247Parking.nl logo
247Parking.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
9 beoordelingen • 3,8
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
9 beoordelingen
3,8
5 sterren
22%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
78%
3,8
3,8
3,8
3,8

Gerelateerde bedrijven

Park 'n Fly logo Park 'n Fly
0 beoordelingen
10
Shuttleparkeren logo Shuttleparkeren
0 beoordelingen
10
Thevaletguys logo Thevaletguys
0 beoordelingen
10

247 Parking Schiphol ervaringen

Je auto parkeren op Schiphol als je met vakantie gaat? Bekijk de 247Parking.nl ervaringen van mensen die gebruik hebben gemaakt van deze valet parking aanbieder.

Over 247Parking.nl

247Parking.nl is een aanbieder van parkeeroplossingen op Schiphol. Ga je lekker met vakantie en wil je je auto voordelig parkeren op Schiphol dan kan dit voordelig en heel gemakkelijk. Er zijn drie manieren waarop je voordelig kan parkeren op Schiphol via 247Parking.nl: - Valet parkeren - Shuttle parkeren - Combi parkeren

247Parking.nl valet parkeren

Wanneer je gebruikt maakt van 247Parking.nl valet parkeren service dan kun je met je eigen auto naar de vertrekhal op Schiphol rijden. Je stopt dus voor de deur als het ware en bij terugkomst staat jouw auto weer voor de aankomsthal. Jouw auto wordt opgehaald door een van de chauffeurs van 247 Parking en deze parkeert je auto dan op een beveiligde parkeerplaats.

247Parking.nl shuttle parkeren

Met de shuttle parkeren service van 247Parking.nl parkeer je de auto op de beveiligde parkeerplaats van 247 Parking en dan kun je de gratis shuttlebus pakken die je naar Schiphol brengt.

247Parking.nl combi parkeren

Bij deze parkeerservice kun je profiteren van zowel de valet als de shuttle parkeermogelijkheden. Wil je bijvoorbeeld op de heenreis gebruik maken van de valet optie en op de terugreis van de shuttleservice dan kun je eenvoudig de gewenste combinatie samenstellen.

247Parking.nl voordelen

Er zijn diverse redenen waarom je voor 247Parking.nl zou kiezen. Deze parkeerservice onderscheid zich door de persoonlijke aandacht en service naar de klant. Door de kleinschaligheid kan er volledig aandacht worden gegeven aan het verlenen van perfecte service. Door duidelijke prijzen te hanteren en geen verborgen toeslagen weet je als klant precies waar je aan toe bent. Dat is waarom je kiest voor 247Parking.nl!

247Parking.nl ervaringen en klachten

Wil jij met je auto naar Schiphol en genieten van het gemak van valet parking? Bekijk dan de 247Parking.nl ervaringen en kijk of deze parkeerservice ook iets voor jou is. Heb je zelf wel eens gebruik gemaakt van de diensten van 247Parking.nl? Schrijf dan een review en deel je 247Parking.nl ervaringen en of 247Parking.nl klachten.

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over 247Parking.nl

profielfoto van Roedi
Roedi
08-08-2019
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Nooit geen problemen mee gehad.

Wij hebben nooit problemen gehad met 24/7 parking. Alles altijd zeer goed verlopen en we doen het al jaren.

profielfoto van J H.
J H.
14-07-2015
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Keurig

Ik op de weg naar Schiphol netjes gebeld waar wij reden en bij aankomst stond de chauffeur klaar om de auto mee te nemen. Toen wij terug kwamen van vakantie stond de chauffeur met auto weer netjes klaar en konden we na een heerlijke vakantie weer lekker naar huis!

profielfoto van De V.
De V.
17-08-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
De heer

Slecht geregeld en aangegeven.
Chauffeur zei er mogen er 52 in de bus en regel het zelf maar.
Het werd haast een gevecht om je koffer te bergen.
Wat ongeregeld en slecht voor elkaar nooit weer .

profielfoto van Monique
Monique
18-05-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer 24/7

Wat een vreselijke bende! Bij aankomst stond het personeel buiten een sigaret te roken zonder ook maar enig aandacht aan ons te schenken. Er kon nog geen goedemorgen vanaf. Ondanks dat we vooral hadden gezocht op het niet afgeven van de autosleutel, moesten we deze toch afgeven. Er werd ons niet gemeld dat dit tegen kosten toch zou kunnen. We hebben daarop onze dure auto vergrendeld om te kunnen starten en bij terugkomst bleek dat ze er in gezeten hadden! De spiegels stonden uitgeklapt en de stoel was naar voren geschoven. Vanwege de drukte in de meivakantie stond er een touringbus klaar, die eerst wat voller moest zijn voordat we vertrokken. We werden keurig afgezet maar bij aankomst duurde het toch wel lang voordat we weer werden opgehaald, terwijl we hadden aangegeven dat we de koffers al in bezit hadden (1e op de band). Afgelopen week ook nog eens mail gehad om onze vlucht te claimen van 4/5 terwijl we op 1/5 vlogen, dus de administratie klopt daar ook niet. Nee, NOOIT meer 24/7

profielfoto van Jaco
Jaco
05-02-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer

We zijn jaren klant geweest. In het laatste jaar is de service echter VRESELIJK geworden. En als je erover klaagt, krijg je dit:

"Wil je gvd stoppen met je eigenwijze gelul.
Jouw fout, jouw probleem.

We hoeven jullie nooit meer te zien!!!

Met vriendelijke groet,

Michel Overmars
Directeur 247Parking.nl"

profielfoto van Jay
Jay
23-07-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
uur lang wachten op schiphol

er worden te weinig bussen ingezet en moest een uur lang wachten op Schiphol. Ik hoef geen contact meer met dit bedrijf, want ik ben er helemaal klaar mee!

profielfoto van Theo
Theo
31-01-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Drama!

Als je me vorige week gevraagd had over 247 parking, was ik vol lof geweest. Tot nu toe nog nooit problemen gehad en tegen iedereen geroepen dat dit prima was. Tot afgelopen week. Twee weken vooraf geboekt en betaald met iDeal. Voucher gekregen, deze nog een keer gewijzigd, allemaal geen probleem. Auto wordt keurig aangenomen en ik vertrek voor een zakenreis van een paar dagen.
Bij terugkomst gebeld en krijg ineens te horen dat ik nog moet betalen. Ik kon op dat moment mijn bankrekening niet checken maar wist 98% zeker dat er was betaald, met iDeal kan het haast niet anders. De chauffeur blijft echter voet bij stuk houden en zegt doodleuk dat ik dan de auto niet meekrijg.
Bij instappen zitten de sleutels er in en ik wil wegrijden, in mijn ogen stond ik volledig in mijn recht. Chauffeur reageert echter zeer agressief en rukt de sleutels uit mijn handen.
Marechaussee erbij gehaald en omdat ik niet kon bewijzen dat ik had betaald, toch maar € 55 afgerekend. Ik kreeg de verzekering dat men het zou nakijken en dat, als er toch betaald was, ik het geld terug zou krijgen.
Twee dagen gewacht en niets van ze gehoord, bellen gaat niet, dan krijg je de chauffeurs te pakken en niet de directie.
Mail gestuurd mét het bewijs van betaling, beweren ze nog doodleuk dat zij niets ontvangen hebben…
Kortom, niet meer doen!

profielfoto van P. H.
P. H.
24-11-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Parkeeraanbieder zónder verzekering

Vervolg van bericht juni 2014

Wij waren in juni met vakantie en hadden de auto (valet parking) overgedragen aan 247 Parking. Bij terugkomst stond er niemand te wachten, dus eerst gebeld en na een half uur kwam de eigenaar (vertelde hij) met onze auto. De auto was door een medewerker tegen een paal gezet, de achterbumper beschadigd en hing er los aan. Maar ik moest hem de volgende dag even een mail sturen met alle gegevens voor de verzekering, want hij was goed verzekerd. Na meermaals mails en telefonische contacten, (met iedere keer andere uitvluchten), was ik het zat en heb een review geplaatst waarin deze firma natuurlijk niet goed wegkwam. Het zijn in mijn ogen doodgewone bedriegers.

Omdat het een leaseauto is, (van het bedrijf waar mijn man werkt), heeft de werkgever zelf geprobeerd met deze firma in contact te treden, na dreiging met een advocaat reageerde hij plotseling en was (zogenaamd) bereid een gedeelte (schade ca. € 1200 daar van € 700) van de schade te betalen mits ik de slechte beoordeling weg zou halen. Inmiddels had deze fijne mijnheer deze beoordeling die ik op parkerenbijvliegvelden.nl had geplaatst, gewoonweg gekopieerd en op zijn eigen website gezet. Nu moet u weten, dat niemand daar een review kan plaatsen, zónder dat hij hem heeft vrijgegeven. U kunt zich wel voorstellen, dat hij deze voor ons niet heeft vrijgegeven. Omdat we dachten, beter € 700 dan helemaal niets, heb ik de beoordeling (bij parkerenbijvliegvelden.nl) er weer af gehaald. Echter betalen doet deze mijnheer helemaal niets, en laat ook niets meer van zich horen. Ik heb nog eens op de website van 247-Parking gekeken en zie daar: de review die hij er zelf had op gezet is plotseling weer verdwenen.

Mijn raad aan iedereen: wees gewaarschuwd, bij schade hebben ze geen verzekering en er wordt niets vergoed. Ik vermoed dat ze de auto´s bij valet-parking gewoon ergens neerzetten, welgemerkt zónder toezicht.

NOOIT MEER 247-Parking

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-07-2014
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Nooit meer 247 Parking

Nooit meer met 247 Parking. 11 dagen in juni 2014

Heenweg alles goed, er stond iemand op ons te wachten en nam de auto in ontvangst (valet parking). Bij terugkomst in de ochtend, moesten we enige tijd wachten, toen er iemand (de eigenaar) met onze auto kwam, bleek dat een personeelslid de auto tegen een paal had gezet, de achterbumper hing op half elf en hij was flink gedeukt. Géén probleem zei de eigenaar, ze waren goed verzekerd en hij had de verzekering alles al doorgegeven. De auto is een leaseauto, eigendom van de Duitse firma waarvoor mijn man werkt.

Na meerdere mails en telefoontjes is het resultaat nul!! Geen enkele medewerking van de eigenaar, hij liegt en doet niets.

We hebben nu contact met de politie opgenomen, ook de Duitse verzekering gaat op onderzoek, zo nodig met advocaat.

Wij vermoeden dat de auto onbeheerd ergens is afgesteld.

Schrijf een review over 247Parking.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Park 'n Fly logo Park 'n Fly
0 beoordelingen
10
Shuttleparkeren logo Shuttleparkeren
0 beoordelingen
10
Thevaletguys logo Thevaletguys
0 beoordelingen
10