CamperDays logo

CamperDays reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
CamperDays reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2921
CamperDays logo
Website
camperdays.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen CamperDays

Ga het avontuur aan en huur een camper. Bij CamperDays kun je wereldwijd een camper huren voor een onvergetelijke reis. Lees hier meer over hun aanbod aan campers, services en de ervaringen van reizigers. Klanten van CamperDays kunnen hier namelijk een review schrijven over hun ervaringen met de gehuurde campers en de service van CamperDays.

Over CamperDays

CamperDays is een internationaal bedrijf dat campers verhuurd. Je kunt zowel in Nederland, Europa als wereldwijd terecht bij CamperDays voor de perfecte camper voor jouw reis. Of je nu in je eentje op reis gaat of met een groot gezin, de juiste camper zoek en vind je eenvoudig bij CamperDays.

CamperDays wilt camperrijden een stuk eenvoudiger maken. Je hoeft niet een eigen camper te bezitten om op avontuur te kunnen. Je vult simpelweg de gewenste reisdata, budget en bestemming in de online formule van CamperDays en je ontvangt een aanbod op maat met beschikbare campers.

Waarom kiezen voor CamperDays

CamperDays is een van de grootste camperverhuurders. Je kunt zowel in voor een ritje in Nederland, als voor een tocht in Amerika terecht bij CamperDays. Doordat zij zo groot zijn, kunnen ze een grote diversiteit aan campers aanbieden voor de beste prijs. Je zoekt, boekt en kunt gelijk op pad.

Ook biedt CamperDays geweldige service. Heb je bijvoorbeeld nog nooit in een camper gereden? Dit is geen vereiste voor het huren van een camper. Wel biedt CamperDays de mogelijkheid om eerst goed te oefenen op het verhuurterrein van CamperDays. De medewerkers zullen je de fijne kneepjes van het vak leren en uitleggen waar je goed op moet letten tijdens het rijden. Zo kun je met een zelfverzekerd gevoel op pad.

Bij CamperDays weet je altijd dat je de beste prijs voor een camper kunt verwachten. Dit is niet alleen vanwege de gunstige standaard tarieven, ook omdat CamperDays vaak acties aanbiedt. Huur met korting of maak gebruik van een aanbieding, voordat je jouw camper huurt. Om op de hoogte te blijven van alle aanbiedingen van CamperDays, kun je je gratis aanmelden voor de CamperDays nieuwsbrief.

Is CamperDays betrouwbaar?

CamperDays heeft internationale faam en staat bekend als een van de beste verhuurbedrijven voor campers. Daarnaast is de website ook goed beveiligd. De website van CamperDays is namelijk goedgekeurd door het onafhankelijke TrustPilot. Zo weet je altijd zeker dat je met echt en veilig bedrijf te maken hebt. Ook kun je je goed verzekeren bij ieder verhuurcontract. Zo kun je altijd veilig en zonder zorgen de weg op met een gehuurde camper van CamperDays.

Je kunt online boeken en betalen. Dit kan bij CamperDays gewoon met Ideal. Zo kun je simpelweg via jouw bank betalen en geniet je altijd van extra webbeveiliging tijdens de transactie. Je kunt een account aanmaken bij de website van CamperDays. Hier kun je jouw gegevens opslaan en kun je voortaan rechtstreeks betalen.

Klantenservice en klachten

Heb je nog nooit in een camper gereden of heb je nog nooit een camper gehuurd? CamperDays helpt je graag verder met al jouw vragen en kan je professioneel voorzien van advies. Je kunt online al veel informatie en inspiratie opdoen over camperreizen. Maar wil je specifiekere informatie of heb je een vraag over jouw boeking? Contacteer CamperDays dan rechtstreeks via de klantenservice. Je kunt per mail of per telefoon in contact komen met een klantenservicemedewerker van CamperDays.

Wil je een boeking annuleren, reisdata aanpassen of heb je een klacht? Dan helpt CamperDays je ook graag verder. Je kunt een klacht altijd melden via de klantenservice en niet via een klachtencentrum. Jouw klacht wordt genoteerd en hier wordt gelijk aan gewerkt. Klachten worden altijd zo snel mogelijk opgelost.

Wil jij ook beoordelen?

Ben jij weleens op pad geweest met een camper van CamperDays? Hoe was jouw ervaring met het huren en rijden van een bus van CamperDays? Was het eenvoudig om de camper te boeken, af te halen en om mee te rijden? Zou je een reis met een gehuurde camper van CamperDays aanbevelen en hoe was het contact met de medewerkers van CamperDays? Je kunt dit alles en meer achterlaten in een review over CamperDays. Schrijf een beoordeling met daarin al jouw ervaringen met CamperDays. Eindig jouw review bijvoorbeeld met de reden waarom jij in hier het vervolg wel of niet nogmaals een camper zou huren.

Reviews over CamperDays
Gerelateerde bedrijven
AutobandenCollectief logo
AutobandenCollectief
2 beoordelingen
10
VelgenShop logo
VelgenShop
2 beoordelingen
8,5
Aerosus logo
Aerosus
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over CamperDays

CamperDays is geverifieerd door ons expert team. De webshop CamperDays bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is CamperDays lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via CamperDays. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

CamperDays is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van camperdays.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van CamperDays.

Geplaatst op: 24-06-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede service

Ik heb meerdere keren bij Camperdays geboekt en moest helaas annuleren vanwege Corona. Alles was altijd snel, transparant en professioneel. Ik zal zeker weer boeken bij Camperdays als dit weer allemaal gaat.

Geplaatst op: 11-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Naomi W.

7 / 10
3/5 4/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over CamperDays
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
AutobandenCollectief logo
AutobandenCollectief
2 beoordelingen
10
VelgenShop logo
VelgenShop
2 beoordelingen
8,5
Aerosus logo
Aerosus
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is CamperDays een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over CamperDays. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is CamperDays actief?

CamperDays is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) camperverhuur.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de CamperDays reviews? Dan kun je naar de website van CamperDays gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie