100%Leuk.nl logo

100%Leuk.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
100%Leuk.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4447
100%Leuk.nl logo
Website
100procentleuk.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen 100%Leuk.nl

Op een jaar tijd zijn er heel wat momenten om een cadeau te geven. Er zijn verjaardagen, er zijn de feestdagen en natuurlijk heb je dan ook nog bijzondere gebeurtenissen zoals huwelijken, geboortes en meer. Ben jij iemand die altijd twijfelt over wat een leuk cadeau zou zijn? Of ben je gewoon op zoek naar een website met een ruim assortiment aan leuke spullen en cadeaupakketten? Dan is 100%Leuk.nl exact wat je zoekt. Maar is 100%Leuk.nl echt de beste keuze? Op deze pagina kan je alvast de mening van echte klanten van 100%Leuk.nl lezen. Neem even de reviews en de ervaringen met 100%Leuk.nl door en je weet meteen of de beoordelingen positief of negatief zijn!

Over 100%Leuk.nl

100%Leuk.nl is een webwinkel waar je heel wat verschillende spulletjes terug kunt vinden. Het is een webshop die zich specialiseert in leuke cadeautjes, in verrassende cadeaupakketten en alles wat in die sfeer zit. Het bedrijf werd enkele jaren geleden opgericht en is in korte tijd sterk gegroeid. Vandaag de dag vind je de producten van 100%Leuk.nl terug op diverse verkooppunten doorheen het land of gewoon op de website. De sterke punten van 100%Leuk.nl zijn de persoonlijke aanpak en de opgebouwde expertise. Zo kan je altijd advies vragen bij het team achter de website. Vind je bijvoorbeeld iets specifiek niet terug? Aarzel dan niet om even contact op te nemen. Ook stuurt 100%Leuk.nl altijd een ingepakt en persoonlijk kaartje bij elke bestelling! Alle nieuwtjes en promoties in het oog houden? Schrijf je dan in op de nieuwsbrief van 100%Leuk.nl.

Waarom kiezen voor 100%Leuk.nl?

Je kiest vooral voor 100%Leuk.nl omwille van de persoonlijke benadering en het enorme assortiment. Zo vind je op de website tal van categorieën terug die zeker spek voor ieders bek zijn. Om maar een kleine greep te nemen uit de diverse categorieën: bad & douche, snoep, zepen, textiel, kaarten en ga zo maar door. Leuk aan 100%Leuk.nl is ook dat je zelf een pakket kunt samenstellen om af te leveren voor bijzondere gelegenheden. Vind je niet meteen het juiste cadeau? Dan kan je ook gebruik maken van de zoekbalk door op trefwoord te zoeken. Heb je toch het perfecte cadeautje gevonden? Dan geniet je altijd van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 35 euro. Bovendien hoef je ook nooit lang te wachten op de levering. Bestel je voor 15 uur? Dan kan je jouw pakketje reeds de volgende dag aan huis verwachten. Retour sturen? Dat kan binnen de 14 dagen na ontvangst.

Is 100%Leuk.nl betrouwbaar?

100%Leuk.nl is een Nederlandse website die zich dan ook onderwerpt aan de Nederlandse wetgeving. Dat betekent dat je op de website zelf ook heel wat info over het bedrijf terug kunt vinden. Je vindt er het nummer van de Kamer van Koophandel, het btw nummer en natuurlijk ook het adres. Daarnaast is er een eigen klantenservice en vind je de namen van het hele team achter de webshop ook terug. 100%Leuk.nl is een aangesloten lid van het online keurmerk Stichting WebwinkelKeur en biedt bovendien een veilige verbinding met het internet aan. Je kunt veilige betalen via onder andere iDeal, Bancontact, kredietkaart, PayPal en meer! Je kunt dus op beide oren slapen: 100%Leuk.nl is een veilige webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je een vraag of heb je advies nodig? Dan kan je de 100%Leuk.nl klantendienst altijd bereiken. Dat kan door telefonisch contact op te nemen, door te mailen of door het contactformulier op de website in te vullen. Wil je lekker ouderwets doen? Dan kan je een brief opsturen met de post! In principe krijg je binnen enkele uren een antwoord terug op werkdagen. Heb je een klacht? Dan kan je die best per mail doorsturen naar de klantendienst van 100%Leuk.nl. Alternatief kan je ook jouw klacht overbrengen aan de dienst bemiddeling van Stichting WebwinkelKeur. Deze bemiddelen dan tussen jou en 100%Leuk.nl en kunnen eventueel aansturen op een uitspraak van de Geschillencommissie die het laatste woord heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens een cadeaupakket of een cadeautje bij 100%Leuk.nl? Dan zijn wij op zoek naar jouw verhaal. Schrijf jouw ervaringen neer op deze pagina in de vorm van een review. Hoe zou je de website beoordelen? Is de website overzichtelijk? Is het aanbod groot? Wat vind je van de kwaliteit van de producten? En van de kwaliteit van de service? Zou je in de toekomst opnieuw kopen bij 100%Leuk.nl? Laat het ons weten!

Reviews over 100%Leuk.nl

Gerelateerde bedrijven

gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
3 beoordelingen
7,3
Printmijnstad logo
Printmijnstad
2 beoordelingen
9,5
Geboorteplaatje.nl logo
Geboorteplaatje.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Lees onze review over 100%Leuk.nl

Ons team van experts heeft 100%Leuk.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van 100%Leuk.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. 100%Leuk.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

100%Leuk.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van 100procentleuk.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van 100%Leuk.nl.

Geplaatst op: 30-03-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over 100%Leuk.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

gefeliciTAART.nl logo
gefeliciTAART.nl
3 beoordelingen
7,3
Printmijnstad logo
Printmijnstad
2 beoordelingen
9,5
Geboorteplaatje.nl logo
Geboorteplaatje.nl
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is 100%Leuk.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over 100%Leuk.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is 100%Leuk.nl actief?

100%Leuk.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de 100%Leuk.nl reviews? Dan kun je naar de website van 100%Leuk.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie