Zekur logo

Zekur ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

12 beoordelingen • 4,0
Zekur logo
Zekur ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
12 beoordelingen • 4,0
Beoordeling
12 beoordelingen
4
5 sterren
8%
4 sterren
17%
3 sterren
8%
2 sterren
0%
1 ster
67%
Bestelproces
4
Service
4
Prijs
4
Levering
4

Gerelateerde bedrijven

FBTO logo FBTO
14 beoordelingen
5,4
CentraalBeheer logo CentraalBeheer
0 beoordelingen
10
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10

Zekur ervaringen

Zekur is een verzekeraar met veel verschillende verzekeringen. Misschien heb je zelf Zekur ervaringen die je wil delen of misschien wil je weten wat de Zekur ervaringen zijn van mensen die al een verzekering hebben of hebben gehad. Lees hier alles over deze verzekeraar en beoordeel zelf of jij ook een verzekering wil afsluiten bij Zekur.

Over Zekur

Zekur is een merk van Univé. Ze bieden onder meer zorgverzekeringen aan tegen een zeer lage premie. Veel jongeren zijn dan ook aangesloten bij Zekur van Univé. Door bundelingen van verzekeringen, en scherpe prijsafspraken met zorgverleners, kan Univé de prijzen laag houden. Bovendien kun je alles zelf regelen via internet. Het aanvragen van een verzekering bij Zekur is in ieder geval zo gedaan. Bij Zekur kun je terecht voor je zorgverzekering, autoverzekering en woonverzekering. Bij alle verzekeringen kun je kiezen uit een tweetal pakketten. Dit is de Gewoon Zekur en de Extra Zekur. Je kunt de Gewoon Zekur kiezen als je de premie zo laag mogelijk wilt houden en Extra Zekur voor als je meer zekerheid wil. Extra Zekur is ook nog eens uitgebreid met een aansprakelijkheidsverzekering, een rechtsbijstandsverzekering, een ongevallenverzekering en zelfs een gratis doorlopende reisverzekering. Zekur richt zich vooral op mensen die graag alles zelf online willen regelen. Het is feitelijk geschikt voor iedereen. Door de lage premie, de goede informatie en het gebruiksgemak van de website, is Zekur een optie als het om verzekeringen gaat. Op de website van Zekur kun je direct je premie berekenen. Zorg verzekeringsmaatschappijen, we hebben er enorm veel in Nederland. Iedere zorgverzekering biedt weer andere mogelijkheden aan. Tevens worden er verschillende prijzen gehanteerd. Het is dan ook erg lastig om een goede keuze te maken uit het uitgebreide aanbod. Vind jij het ook lastig om een keuze te maken? Misschien kun je dan eens de verschillende ervaringen en verhalen rondom Zekur lezen.

Zekur ervaringen en klachten

Ben jij bij Zekur verzekerd en heb jij positieve ervaringen met deze verzekeringsmaatschappij? Ben jij verzekerd geweest bij Zekur maar ben je met een bepaalde reden toch overgestapt op een andere zorg verzekeraar? In beide gevallen is het mogelijk om jouw Zekur ervaringen te delen. Op deze manier kun je jouw ervaringen delen met andere mensen die overwegen om zich te laten verzekeren bij Zekur. Dus schrijf een review en deel je Zekur ervaringen of Zekur klachten op Ervaringensite.nl.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Zekur

profielfoto van Anoniem
Anoniem
18-10-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Gewoon de beste

Zekur is de goedkoopste en beste zorgverzekeraar. Zeker als je niet veel zorg gebruikt kan je prima een verzekering afsluiten bij Zekur. Elk jaar weer zijn de ze goedkoopste dus overstappen is niet nodig.

profielfoto van Stefan
Stefan
07-12-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Voor studenten een uitkomst

Zekur is voor studentjes zoals ik een uitkomst. Lage maandlasten maar helaas wat minder keuze vrijheid. Echter woon en studeer ik in Amsterdam en kan dus bij veel instellingen in de buurt gewoon terecht. Kortom geen probleem voor mij. En zeker voor de lage maandkosten echt een goede keuze.

profielfoto van Gijs
Gijs
15-11-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitkomst voor studenten

Ik heb mijn verzekering lopen bij Zekur omdat ze de goedkoopste zijn voor mij. Dat betekend wel dat ze door de lage kosten niet alles kunnen aanbieden wat ik zou willen maar genoeg wat ik nodig heb. Zo kan ik niet vrij kiezen uit zorgaanbieder. Maar ik heb nagenoeg nooit wat dus dat is niet echt een issue voor me.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-09-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goedkoopste zorgverzekering

Ik ben student en moet dus wel op de centen letten. Als je gaat vergelijken weet je eigenlijk nooit waar je aan toe bent. Het regelen van een zorgverzekering is nog niet zo makkelijk en je wilt zeker niet te veel betalen elke maand. Ik kreeg toen een tip van een maatje om bij Zekur te kijken. Ik heb toen gekeken en de maandelijkse kosten zijn echt super goed. Heb nu een jaar de verzekering lopen bij Zekur en kan niet klagen. Heb nog niet iets gehad dus kan nog niet iets zeggen over de kwaliteit. Een ding is wel zeker en dat is dat ik flink bespaar op mijn ziekte kosten en dat is voor mij wel handig op dit moment.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
04-02-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze/afwezige klantenservice

Ik wacht al weken op een bevestiging van ZEKUR ivm opzeggen autoverzekering. Meerdere berichten via de website ingestuurd, meerdere emails gestuurd via het info adres, wel steeds een bevestiging van ontvangst maar inmiddels 5 weken later en nog steeds helemaal niets terug gehoord. Ook meermaals geprobeerd te bellen maar wat je steeds te horen krijgt is dat er nog meer dan 5 wachtenden zijn, en dat voor meer dan 10 min. Dus steeds maar weer opgelegd. Inmiddels ben ik verzekerd bij een andere verzekeraar maar de betalingsherinneringen voor premies die je niet meer verschuldigd bent ontvang je dan weer wel van ZEKUR. Wat zijn ze bij ZEKUR toch aan het doen? In ieder geval geen klanten voorzien van service. Na 5 weken en meerdere berichten helemaal nog geen reactie plaatst ZEKUR in de top 3 van mijn slechte klantenservice ervaringen ooit. Goed gedaan ZEKUR, ga zo door!”

profielfoto van Ermi
Ermi
27-01-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
slechte autoverzekering

zekur autoverzekering: Ze reageren niet bij klachten. Dreigen met incasso en boetes terwijl je geen autoverzekering meer bij hen hebt. Slordige administratie hebben ze. Verhogen zomaar een kleine week van tevoren de autoverzekering zonder dat je de kans hebt om het op tijd te laten stoppen en verder te zoeken naar een andere autoverzekering. Kosten bellen is veel aangezien er een lange wachtrij is en moeilijk te verstaanbaar medewerkers. Microfoon staat te zacht aan.

profielfoto van Gert-Jan
Gert-Jan
23-05-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
De verzekeraar met de slimme uitsluitingen

Val en stootschade van uw inboedel is niet verzekerd. Het is mooie taal en als je het leest klinkt het nog bijna logisch maar het is natuurlijk je reinste oplichterij. Wanneer gaat er bij de inboedel iets kapot? Door inbraak (komt relatief weinig voor) en doordat je iets laat vallen dat relatief nieuw is. Dat laatste komt weer meer voor maar is bij Zekur niet mee verzekerd. Wel blikseminslag en vandalisme (komt relatief weinig voor) Kortom: bij Zekur ben je verzekerd tegen events die nauwelijks voorkomen. Een hele zorg meer!

profielfoto van Thimo
Thimo
18-12-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waardeloze communicatie

Ongeveer driekwartjaar geleden een Zekur woonverzekering afgesloten met alles erop en eraan a 33,50 per maand. Afgelopen augustus is mijn telefoon gestuiterd en heb ik een schadeformulier ingediend. Toen ik eind september niks had gehoord heb ik maar is gebeld en bleek dat zekur niks had ontvangen. Volgens klantenservice had ik een verkeerd mailadres ingevuld en mlest ik het maar opnieuw indienen. Dat heb ik gedaan en binnen 4 weken zou ik uitsluitsel krijgen. Eind oktober weer gebeld, wéér niks ontvangen. Moest het nog maar een keer indienen. Inmiddels is het half december, zijn we vier maanden verder en heb ik nog steeds niks ontvangen. Prima als iets niet wordt goedgekeurd, maar niks laten weten is zeer amateuristisch. Ik stap over, dit is zonde van mn geld

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen zorg, wel betalen

Bij deze verzekeraar ben je niet verzekerd!
Wettelijk moeten ze aangesloten zijn bij een klachtenorganisatie. Bij klacht indienen bij deze klachtorganisatie wil deze organisatie zeggenschap over je Medisch Dossier.
Als je dit weigert wordt de klacht geweigerd.
M.a.w. deze "Zorg"verzekeraar handelt in strijd met de Zorgwet, intimideert en weigert zorg.

profielfoto van Boersma
Boersma
14-03-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Slechte zorg.

Dure premie en kan nog duurder, slechte service, wordt niet goed geholpen, interesse ligt niet bij de klant maar bij het geld verdienen, zorgkeuze is er niet, je moet velen kilometers reizen voor een simpele behandeling zoals bloedprikken, slaat nergens op. Velen vergoedingen moet je uit je eigen zak betalen. Wordt langzamerhand moe van deze zorgverzekeringen.

profielfoto van Houtman
Houtman
26-07-2016
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Totaal geen communicatie

Zeer slecht bereikbaar, email adressen verdwijnen telefoonnummers werken niet etc etc. Niet aan teraden.
Betaal liever iets meer. Gelukkig alleen de auto verzekert, maar die is sinds vandaag beëindigd. mijn zorg verzekering zou ik nooit en never bij deze maatschappij afsluiten. ZEER ONBETROUWBAAR!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-09-2015
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Trap er niet in!

Ja, het is een goedkope verzekering. Maar op het moment dat iets mis gaat, gaat dat erg in je nadeel werken (is mijn ervaring). Het valt me op dat de goede recensies die ZEKUR krijgt voornamelijk komen van mensen die nog geen echt contact hebben gehad met deze verzekeraar.

Mails worden heel slecht beantwoord, bellen gaat vaak met iemand die heel slecht verstaanbaar is, en er worden allerlei smoesjes bedacht om niet te hoeven uitkeren. Trap er dus niet in, en ga voor een goede verzekeraar. Uiteindelijk zal je daar waarschijnlijk juist veel geld op besparen.

Schrijf een review over Zekur

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

FBTO logo FBTO
14 beoordelingen
5,4
CentraalBeheer logo CentraalBeheer
0 beoordelingen
10
HEMA verzekeringen logo HEMA verzekeringen
0 beoordelingen
10