Yourgift logo

Yourgift reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Yourgift reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
9,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Yourgift

Yourgift is geverifieerd door ons expert team. De webshop Yourgift bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Yourgift lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Yourgift. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Yourgift is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Yourgift te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Cadeaubon

Ik heb een tijdje geleden een yourgift cadeaubon over laten zetten naar een bol.com cadeaubon. Deze kwam toen in mijn spam map terecht die na 10 dagen verwijderd werd. Helaas was die toen weg. Ik heb toen een mailtje gestuurd en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd.

Geplaatst op: 20-05-2021
Laatst bewerkt op: 22-05-2021
Geschreven door: Mohamed B.

9 / 10
4/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Yourgift


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

deBallonnensite.nl logo
deBallonnensite.nl
2 beoordelingen
9,5
Servies.nl logo
Servies.nl
2 beoordelingen
9
Fotofabriek logo
Fotofabriek
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Yourgift een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Yourgift. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Yourgift actief?

Yourgift is vooral actief in de categorie financieel en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) creditcards & bankpassen en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Yourgift reviews? Dan kun je naar de website van Yourgift gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie