Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Anoniem
Anoniem
30-10-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Foto niet correct op website

Ik heb een onderdeel besteld gehad aan de hand van de foto op de website. Nu bleek het zo te zijn dat het bestelde stuk niet correct was omdat de foto ook niet correct was en het juiste mij meer dan 100 euro extra ging kosten.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-05-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
2 bestellingen

Eerste bestelling had vertraging opgelopen (automatten en een wielsleutel), men moet dit wel zelf nagaan door bij hun in te loggen ,men krijgt hier geen bericht van via mail . Tweede order , een spatbord was snel geleverd .

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-04-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Levering klopt niet zoals ze aangegeven op de site, beloofd komen ze niet waar.

Diverse onderdelen besteld voor mijn auto, om er zaterdagochtend mee bezig te kunnen gaan
Alles was op voorraad en er stond duidelijk bij voor 12:00u besteld de volgende werkdag in huis (donderdags besteld).

Helaas die beloofde zijn ze niet naar gekomen. Gebeld en er werd een beetje makkelijk over gedaan door de klantenservice.

Ze konden mij ook niet tegemoet komen dat terwijl je wel verzendkosten moet betalen dan mag je toch wel verwachten dat het op tijd binnen komt.

Mijn advies is ben je de volgende dag onderdelen nodig bestel dan niet hier!! De info van "op voorraad" klopt dus niet!!!

profielfoto van Peet
Peet
06-09-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ruitenwissers

Bestellen oké.
Leveren oké.
Alleen jammer van die herinneringen dat ik nog moet betalen, je kan alleen wat bestellen als je betaald hebt????

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-09-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ford Ka achterlicht

Zondag besteld, woensdag ontvangen. Levering liet wat langer op zich wachten dan verwacht. Hier werd ik overigens goed van op de hoogte gehouden.
Product was keurig verpakt en precies wat ik zocht. Ik bestel zeker weer via winparts.nl

profielfoto van Roger
Roger
29-08-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Buitenspiegel ford focus

Had op zondag besteld en betaald, zou op dinsdag binnen komen.....werd pas woensdag....
nu is dit geen punt, maar zeg dan dat het woensdag komt!!!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
19-08-2015
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Make up spiegel

Het was moeilijk om een make up spiegel voor de zonneklep te vinden, maar Winparts had hem toch.
Het spiegeltje is van goede kwaliteit. Maar de prijs is wat aan de hoge kant, zeker als de hoge verzendkosten meerekent.

profielfoto van Jo
Jo
14-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Bumperbescherm

Goed geholpen door de medewerker. Het was verkeerd besteld,uiteindelijk goed geholpen door de medewerker om de goede model te bestellen. Goed geleverd en eerder gekomen dan de verwachte levertijd. Compliment voor Winarts.?

profielfoto van Anoniem
Anoniem
14-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zolang het goed gaat is er niets aan de hand

Zolang het goed gaat is er niets aan de hand.
Al vaker heb ik bij WinParts artikelen besteld en dat ging altijd goed.
Maar als WinParts een verkeerd onderdeel afstuurt weigert men om zsm het juiste onderdeel te sturen zodat de klant door kan gaan.
Er wordt verlangt dat de Track en Trace code van de retourzending van het foutief verzonden artikel wordt overlegd.
En dat ik lastig om snel te regelen als je overdag gewoon moet werken.
De klant dient dus wel WinParts op voorhand te vertrouwen door vooraf te betalen maar als WinParts een fout maakt (wat natuurlijk altijd kan gebeuren) vertrouwt zij de klant niet.

profielfoto van J B.
J B.
10-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
UItlaat twee weken onderweg

Wat een gedoe zeg! Had een uitlaat besteld waarbij ik een melding kreeg dat ik waarschijnlijk niet de goede had voor mijn auto. Nou ik dus de goede besteld kreeg ik twee dagen later de uitlaat binnen, maar niet welke ik had besteld. Vervoglens teruggestuurd en moest twee weken wachten voordat ik de goede binnen had. Uiteindelijk dus wel de goede, maar moest dit nou echt twee weken duren?

profielfoto van Ajay
Ajay
28-07-2020
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte levering

Product besteld wat op voorraad is. Er stond voor 21:00 besteld is volgende dag in huis. Heb het rond 7:45 in de ochtend besteld en ben weer een week verder bijna.

Zeer slecht. Zou post nl kiezen ipv DHL.

En klanten service moeilijk te bereiken en niet oplossing gericht

profielfoto van Passie
Passie
21-04-2020
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Lange levertijd, slecht veepakt

2 spuitbussen besteld. Levertijd was 4 dagen, dat is al er ondermaats tegenwoordig. Komen in doos zonder enkele vorm van verpakkingsmateriaal erin. De beide spuitbussen liggen los in de doos. Met als gevolg dat van een spuitbus de kap af is gegaan, kapot is gescheurd en er is zelfs verf uit gespoten. De andere spuitbus ziet er uit alsof hij uit de vuilnis is gehaald, klef en stoffig.
ECHT HEEL SLECHT DIT. Mail gestuurd met foto's maar die blijkt niet terug te vinden

profielfoto van Patrick V.
Patrick V.
24-01-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Prima product, maar heb veeeeeelste veel betaald.

Aanbod en kwaliteit is goed maar na het bestellen van een kachelmotor kelderde de prijs met €75 naar beneden, direct na mijn betaling. Dan weet je gewoon gelijk dat je teveel hebt betaald. E-mail gestuurd en een lullige reactie terug gekregen. Weer gereageerd en toen volgde er radiostilte. Ik verwacht heus niet alles maar krijg gewoon helemaal geen gebaar.. gemiste kans. Nu de rest bij Carpandoo besteld, een aanrader!

profielfoto van Niels H.
Niels H.
02-01-2019
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Stabilisator

Product maandag verwacht kwam pas woensdag.

profielfoto van W. S.
W. S.
16-07-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Retour zending nog steeds niet bevestigd.

Ik heb gebruik gemaakt van mijn recht van retour op afstandsaankopen omdat de bestelde fietsbindbandjes te dik waren voor de lussen van mijn fietsdrager. Dit kon ik online bij de bestelling niet zien omdat de dikte niet vermeld werd.
Hoewel ik de zending reeds één dag na ontvangst heb teruggestuurd heb ik van Winparts nog steeds niets vernomen. Er had op zijn minst een e-mailmelding kunnen komen in de zin van "wij hebben uw retourzending ontvangen op .... en streven ernaar om u binnen ..... terug te betalen".
Verder draai ik nu op voor de retourverzendkosten omdat de informatie van Winparts op de verkoopsite niet volledig was. Ik vind dat erg klantonvriendelijk.

profielfoto van Een O.
Een O.
10-07-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen fijne ervaring

21-06-2018:
Mail gestuurd
11:20 -5 minuten in de wacht gestaan
11:40 - 5 minuten in de wacht gestaan
13:50 - 5 minuten in de wacht gestaan
16:20 - meteen in de wacht gegeooid
16:50 - 5 minuten in de wacht gestaan

25-06-2018:
Nog steeds geen antwoord op de mail. Nieuwe mail gestuurd.
14:10 - 7:33 in de wacht gestaan
Winparts, neem je telefoon eens op...

02-07-2018:
Mailcontact gehad, als alles goed verloopt krijg ik misschien deze week ergens nog een nieuw product, de vorige had een fabricagefout en ging stuk na drie keer gebruiken. Update volgt.

05-07-2018:
Retour is niet in behandeling genomen omdat de plastic verpakking niet is meegestuurd, alhoewel je die open en stuk moet knippen om het product er uit te kunnen halen. Weer mail gestuurd met navraag of ik het open en stukgeknipte verpakkingsmateriaal individueel op retour kan doen. Update volgt. Ondertussen zijn we twee weken verder met het regelen van retour....

05-07-2018:
Retour kan aangevuld worden met na sturen van verpakkingsmateriaal, we wachten het af.

06-07-2018:
De retourbon is al eenmalig gebruikt, dus heb ik weer terug gemaild met de vraag of het versturen van het stukje plastic op eigen rekening gaat. Indien dit het geval is zou het mij 6,95 euro (!) kosten om een stukje plastic te versturen.

10-07-2018:
Eerste mail is overheen gelezen want daar geen antwoord op gekregen, nog een mail gestuurd. Inderdaad, kosten zijn voor eigen rekening. Hier houdt het voor mij op.

Conclusie: Nooit meer zal ik bij winparts bestellen, en daarmee zal ik het ook aan iedereen afraden om hier wat te halen.

profielfoto van W. B.
W. B.
17-02-2018
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bezorging

Ik zou maar eens kijken naar een andere vervoerder, wordt beloofd volgende dag levering dus niet. PostNl bezorger loopt gewoon binnen in een kantoor van buiten af deur toevallig open i.v.m schoonmaak werkzaamheden, niet door de hoofdingang zet op bureau van directeur hier in bedrijf men vraag moet ik tekenen voor ontvangst nee hoef niet en weg was de bezorger rond uit slecht !

profielfoto van Bakker
Bakker
23-10-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet zo goed

Ik had een luchtfilter besteld prima gekregen top ,
Maar ik had stroboschoop besteld wel geleverd maar 2 lampen stuk en de draden veel te kort strobos voor in de koplamp zit er maar een meter snoer aan helemaal kut ga ik kijken op jullie site kan ik de lampen niet los bestellen ?? Raar
Mvg h bakker

profielfoto van Anoniem
Anoniem
31-05-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verkeerde info website

OP de website stond aangegeven dat er 2 gasveren geleverd zouden worden maar dat was helaas dus niet het geval. Beetje jammer.

profielfoto van Jasper
Jasper
05-05-2017
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Kentekenmodule en service is ronduit slecht

Ik heb een aantal producten besteld via Winparts. Net als Misterauto maakt deze gebruik van een kentekenmodule waardoor je je artikelen makkelijk kan selecteren. Helaas was een product niet goed. Terug sturen was een probleem. Na meerdere malen contact mocht ik het toch retourneren. Eenmaal daar aangekomen werd het niet geaccepteerd en teruggestuurd naar een verkeerd adres. Dit heb ik aangegeven en zelfs de nieuwe ontvanger heeft contact met Winparts gezocht welke antwoorden dat het weggegooid mocht worden. Kentekenmodule en service is ronduit slecht. Er zijn vele betere alternatieve.

profielfoto van G. K.
G. K.
03-11-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Veel duurder dan andere aanbieders

Op zoek naar een aantal onderdelen waaronder een massavliegwiel met koppeling van Sachs . Prijs bij winparts: 675.29-.
Na een korte research op het internet kwam ik bij een andere Nederlandse internetaanbieder , die deze koppelingsset op voorraad heeft en de volgende dag kon leveren voor 375,00- excl 6.75 verzendkosten .
Bij navraag bij Winparts wat in hun ogen de "beste prijs garantie" is kreeg ik het volgende antwoord:
De beste prijsgarantie betekend namelijk niet direct de laagste prijs garantie. De beste prijsgarantie houd dan ook bij ons in dat de prijs en service die wij bieden de beste prijsgarantie zal zijn.

Ikzelf vind dit verschil van 300 euro te veel , en ik snap niet precies wat ze met service bedoelen , ze komen mij niet tegemoet en verzendkosten moet je altijd nog bij ze betalen. Ik ben er inmiddels achtergekomen dat ze bij veel producten duurder zijn .

Voordeel van Winparts is wel dat ze veel op voorraad hebben liggen.

Helaas al met al toch kiezen voor een andere en stuk goedkopere leverancier.

profielfoto van W.A.Veenendaal
W.A.Veenendaal
19-09-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
De heer

Na bestelling 3 dagen moeten wachten en toen bleek het een totaal verkeerd artikel te zijn. Vervolgens weer 4 dagen moeten wachten. Totaal een week!! Wel een tegoed bon gekregen van 10 euro maar daar had ik op dat moment niets aan.

profielfoto van Bert  .
Bert .
22-06-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
bestelling compleet FOUT

mijn bestelling is totaal verkeerd.
beide items zijn anders dan besteld.
heb contact gezocht en werd vriendelijk geholpen.
maar dat neem niet weg dat er slecht wordt opgelet bij het inpakken.

ben sinds vandaag terug en ga morgen 1 van de producten terug sturen. de andere had ik afgelopen week gewoon hard nodig en heb besloten deze te houden . alleen het prijs verschil nog afhandelen

profielfoto van Anoniem
Anoniem
07-06-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Levering 4 keer gewijzigd

In eerste instantie een product gekozen en dat ging makkelijk. De levertijd was een week.

Op het moment dat ik het product bij de bestelling had betaald, veranderde de levertijd van 1 week direct naar 3 weken. Ik een mail gestuurd. Werd binnen 24 uur geantwoord dat er problemen zijn met de agenda maar dat de levertijd 1 week was. Helaas was dit niet zo. De datum is online een paar keer gewijzigd en na een maand mocht ik eindelijk mijn product ontvangen via de buren. Niet getekend en niet volgens afspraak.

Verder heb ik het vermoeden dat mijn zonnescherm achter nog een oud model is en niet de nieuwe.

Dit was de eerste en laatste keer dat ik bij winparts besteld heb.

profielfoto van AvA
AvA
15-04-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Automatten 2 wkn wachten

Automatten op merk, bouwjaar en type besteld, "op voorraad" staat er bij. Later toch ook nog gekeken op kenteken, toen bleek er een ander type matten uit te komen. Toevallig passen de bestelde, maar het is raadzaam om dit zelf goed uit te zoeken (kijk ook naar de plaatjes, klopt de vorm?)De leveringsdatum werd steeds weer verschoven, heb 2 weken gewacht. Vind ik te lang.

profielfoto van Johan
Johan
27-03-2016
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
bezorgkosten

Bezorgkosten voor twee gasdrukveertjes zijn 19,50.
Pakketje onder de 10 kg kost in NL normaal gesproken 6,95.
Leuke winstpakker zo voor Win(st)Pa(kke)rts (let op reclameafdeling: gratis te gebruiken in komende reclameuitingen)
Daarnaast wordt er geschermd met kortingscodes maar probeer die maar eens ergens te vinden. Ook niet als je meerdere maken ergens je e-mailadres achterlaat. Je bent dus weer verzekerd van een hoop spam zonder daarvoor iets terug te ontvangen.
Levering van meer dan 100 euro vrij van verzendkosten? Nou bij mij stond de 19,50 nog gewoon in het winkelmandje.
Een dikke onvoldoende dus voor de site van Winparts.

profielfoto van Jeffry
Jeffry
27-12-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
verkeerde afbeelding

de bestelde goederen helaas anders dan afgebeelde artikelen, en juist om die rede bij winparts gekocht.
wel op tijd geleverd.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
27-07-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Levering 2-3 weken, maar product is prima

Na een week wachten een email gestuurd. Reactie: levertijd stond op website aangegeven als onbekend, dus kon nog even duren. De levering zou twee weken later worden bezorgd, maar dit werd uiteindelijk 10 dagen. Toch een meevaller.

profielfoto van Peter
Peter
02-07-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Winparts groot assortiment slechte service

Had een lamp voor mijn auto bestelt. Op de site werd aangegeven door de kenteken check dat deze lamp in mijn auto zou passen. Dit bleek dus niet te zijn. Winparts bood mij de omruil service aan. Toen bleek dat ik hier extra kosten voor moest maken. Ik heb winparts aangeven en ook bewijs geleverd dat dit een fout was op hun site. De kenteken check gaf namelijk aan dat deze lamp erin zou passen. Na veel contact pogingen van mij kreeg in telkens hetzelfde antwoord van winparts. Namelijk een kopie van hun algemene voorwaarden. Ik kin dus niet op coulance rekenen van winparts. Blaakbaar wil winparts liever geld in eigen zak steken dan een tevreden klant! Dus mocht je iets bestellen bel ze maar eerst even op of je zeker wel het goede product is want je wordt bellabert geholpen!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
24-06-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Levertijd

Veel te lange levertijd en slechte feedback voor een bestelling die op voorraad is.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

GrillzShop logo GrillzShop
1 beoordelingen
9
Verhuisdozensale.nl logo Verhuisdozensale.nl
0 beoordelingen
10
VerpakkingenXL logo VerpakkingenXL
0 beoordelingen
10