Winparts.be logo

Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

849 beoordelingen • 8,5
Bezoek de website
Winparts.be logo
Winparts.be ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
849 beoordelingen • 8,5
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
849 beoordelingen
8,5
5 sterren
57%
4 sterren
28%
3 sterren
5%
2 sterren
3%
1 ster
8%
8,5
8,5
8,5
8,5

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo Geeektech
0 beoordelingen
10
Winkelglutenvrij.nl logo Winkelglutenvrij.nl
0 beoordelingen
10
Kunstkerstbomen.nl logo Kunstkerstbomen.nl
0 beoordelingen
10

Winparts ervaringen

Als jij iets aan je auto moet doen dan wil je wel zeker weten dat de onderdelen van uitstekende kwaliteit is. Een uitstekende kwaliteit, maar het liefst ook nog de orginele onderdelen en dan vooral voor een zo laag mogelijk prijs! Ben jij niet zeker of Winparts de juiste keuze is? Lees hieronder dan alle Winparts ervaringen, reviews en beoordelingen van Winparts van consumenten en door consumenten. Heb jij nou zelf ook Winparts ervaringen en wil je deze graag delen met andere? Schrijf dan Winparts ervaringen en laat andere consumenten profiteren van jou ervaring met Winparts!

Over Winparts

Ben je opzoek naar autoonderdelen? Dan is winparts het juiste adres! Of je nou opzoek ben naar een uitlaat, remsysteem, koelsysteem, motor, trekhaak of onderstel. Winparts heeft eigenlijk alles wat een auto nodig heeft! Winparts bestaat al 25 jaar en heeft dus ongelofelijk veel kennis van de autobranch. De afgelopen 10 jaar zijn ze ook op de online markt te vinden en is het bedrijf uitgegroeid tot 40.000m2 magazijn waar vrijwel elk autoonderdeel te vinden is.

Waarom Winparts?

Winparts wil zo een transparante speler in de automarkt worden. Je hoeft bij Winparts bijv. nooit lang te zoeken of het onderdeel wel leverbaar is, want binnen 1 oogopslag is dit al zichtbaar. Daarnaast kan Winparts door de jarenlange ervaringen enorm scherpe prijzen hanteren en hoeven ze geen tot nauwelijks verzendkosten te berekenen.

Winparts ervaringen en klachten

Heb jij Winparts ervaringen of juist Winparts klachten en wil je deze delen? Schrijf hieronder dan jou ervaringen en deel deze met andere consumenten. Hierdoor zullen andere consumenten weten waar zij aantoe zijn voordat ze met Winparts in zee gaan. Zo kunnen nieuwe klanten profiteren van de voordelen en zijn ze gewaarschuwd voor de nadelen van het bedrijf

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Winparts.be

profielfoto van Frank M.
Frank M.
26-11-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kofferbak mat

Hallo Winparts,

Hier een opmerking over het verzenden van de kofferbak mat :

Deze is opgevouwen verzonden , waardoor er nu putten en vouwen in zitten . Deze had beter opgerold kunnen worden ,dan was dit voorkomen geweest

Mvgr Frank Mennen

profielfoto van M.Korthuis
M.Korthuis
27-07-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
retour regeling.


Ik dacht dat de wieldoppen ZEKER zouden passen, er staat alleen de inch maat, maar helaas dus niet.
De service daarover zeer tevreden, en speciaal de snelheid waarin de retour plaats vond.

Echter een dure grap, in totaal incl. met terug sturen € 35,51 betaald waarvan ik totaal maar € 25,61 terug gestort heb gekregen dus € 9,90 eigen kosten, dit geeft reden om niets meer te bestellen als men niet 100% zeker is van een aankoop.
Dat is erg jammer.

profielfoto van Heynen E.
Heynen E.
17-07-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Brommer onderdeel

Het onderdeel is perfect maar de afgesproken levertijd hebben ze niet waargemaakt, dus dat vind ik een tegenvallende ervaring met Winparts.

profielfoto van Honda A.
Honda A.
03-07-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kwaliteit is prima, verzend- en retourkosten niet.

Kwaliteit van de producten is goed. Verzendkosten bij een bestelling van €85 EN retourkosten betalen is niet meer van deze tijd. Volgende keer toch maar via Bol bestellen.

profielfoto van Erwin
Erwin
03-07-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verpakking

De order is geleverd zoals op de site beloofd. De doos waar de remschijven en andere spulletjes in zaten was al aan twee hoeken volledig open gescheurd. gelukkig zat alles er nog in.

profielfoto van Wies G.
Wies G.
11-06-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Mevr

Ik heb een bezwaar over een zending want als er een artikel er niet is krijg je de andere artikelen ook niet dus daar zou ik graag een verandering in zien want je moet veel te lang wachten op de dingen die je nodig hebt

profielfoto van Temmerman S.
Temmerman S.
07-06-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
aangekocht: accu voor auto

Accu reeds geleverd 3 dagen na bestelling. de Accu geplaatst 15 min.werk en de wagen direct gestart,werkt perfect WAaaaauuw

profielfoto van Sven
Sven
31-05-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Zonneschermen clubman

Na te hebben gemaild of het zonnescherm voor de lange zijruit uit 1 deel bestaat kreeg ik het antwoord dat deze uit 1 deel bestaat. Toen ik de set thuisgestuurd kreeg bleek dit scherm toch uit 2 delen te bestaan. Jammer, want dit doet enige afbreuk aan de kwalitatieve uitstraling.

profielfoto van Rost
Rost
02-05-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima

In 1e instantie ging er iets mis met de betaling via Paypal.

Alles leek goed totdat de volgende dag een mail kwam dat de betaling niet juist was gegaan (nog nooit geen problemen gehad met betalingen via Paypal).

Ik had een ruitenwisser besteld 30 cm. Deze werd 2 dagen later geleverd in een doos van een 100 x 10 cm. Daar konden wel 100 ruitenwissers in. Dat kan efficiënter lijkt me.

profielfoto van Bruns
Bruns
27-03-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
nvt

na ideal betaling nog lang moeten wachten op levering.

ook had de bestelling in een kleine verpakking gekund zodat deze gewoon in de brievenbus kon.

profielfoto van Jansen
Jansen
02-03-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Kentekencheck

Vaar niet blind op de kentekencheck. Controleer alsnog of het produkt voor uw auto geschikt is.

profielfoto van Ron
Ron
29-01-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Aankoop

Achterlicht voor ibiza 6l
Eerste bestelling bleek een waarschijnlijk terug gestuurde te zijn zaten kieren in en was lek ,nu na een paar maanden bleek het achterlicht opnieuw lek te zijn en heb eeer een nieuwe besteld , wegegooit geld dus.
Niet echt tevreden.

profielfoto van Niels
Niels
10-01-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
kapotte wieldop geleverd gekregen

normaal altijd heel tevreden, deze keer helaas iets minder. door de feestdagen was de verzending al iets vertraagd (logisch natuurlijk!) maar bij het uitpakken van de doos bleek helaas dat 1 van de 4 wieldoppen beschadigd is. er is een hele hap uit de rand van de velg. hoop dat ik via deze weg alsnog een nieuwe wieldop gestuurd zou kunnen krijgen!

profielfoto van Wim V.
Wim V.
17-12-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Dhr.

De windschermen geven na het gebruik van een week problemen met het sluiten van de ramen. De beveiliging wordt continu ingeschakeld als de beide protierramen worden gesloten en schuiven de ramen weer naar beneden. Daarnaast is er veel windgeruis aan beide kanten waarneembaar omdat de pasvorm aan de voorzijde niet optimaal is. In de beschrijving zijn de geleverde zijwindschermen geschikt voor de audi A4 B08 en niet zoals op de site van Winparts staat voor de B09. Kortom, ik ben niet geheel tereveden.

profielfoto van J W.
J W.
29-11-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

De wieldoppen zien er netjes uit.

profielfoto van V.gooszen
V.gooszen
26-11-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
uitlaat

ik had een uitlaat besteld die was heel netjes en snel geleverd zonder de ophangbeugels die kreeg ik 2 dagen later maar ik heb alleen de montage set gekregen die ik had besteld maar niet de gratis beugels die jullie er normaal bij doen en ik wilde nog zeggen op de achter demper horen 3 rubbers niet 1 dus de montage sets zijn niet compleet en de beugels van de montage set waren maat 1 van 48 en 1 van 58 terwijl de maat op de uitlaat 2 van 48 moest zijn dus ik heb bij de gamma een nieuwe beugel er bij gehaald ik denk dat jullie hier nog wat punten kunnen verbeteren groetjes vincent en winparts is ondanks dit wel een goede betrouwbare side ik heb er ook een koplamp gehaald dat was ook netjes goed verpakt snel geleverd 2 dagen top succes

profielfoto van Jan
Jan
05-11-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Alles goed zoals het moet!

Makkelijk bestellen. Telefonisch contact verliep ook soepel. Snelle en correcte levering. Info op de site is nagekomen. Dikke prima!

profielfoto van P.
P.
26-10-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
retourzenden kost geld

Ze leveren wat je besteld hebt en ook snel. Maar ze adverteren dan wel met 14 dagen omruilgarantie. Daarbij wordt niet vermeld dat je de kosten van retourzenden zelf moet betalen. En als het verstuurd wordt heb je ook al verzendkosten betaald. Dus als het produkt niet is wat je er van verwacht kost het je nog minsten 2 x 6,95 (indien een klein pakketje) om uiteindelijk niets te hebben. Ik bestel er niet meer.

profielfoto van Wim
Wim
22-10-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wieldoppen

Ik heb bij winparts wieldoppen gekocht deze zijn bezorgd,ik wilde het uit de verpakking halen maar zag al een scheur in één van de wieldoppen, dit alles kwam volgens mij omdat de wieldoppen alleen in een doos verpakt zijn zonder goede bescherming.
Ik heb er achter aan gemaild maar kreeg antwoord, toen maar gebeld toen vertelden ze mij geen mail van mij te hebben ontvangen.
Uit eindelijk hebben ze toch weer een andere wieldop gestuurd (weer los in een doos)
Jammer dat dit een wieldop is van een andere productie, er zit kleurverschil in.
Moest uit eindelijk alle wieldoppen overspuiten om geen kleurverschil te hebben.
Kortom winparts verpak dit soort gevoelige producten beter.
Dit heeft mij uit eindelijk extra geld gekost en veel ergernis.

profielfoto van Jos
Jos
30-09-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verkeerd advies

Vooraf advies gevraagd over de passing van specifieke spatlappen. Men gaf aan dat ze zouden moeten passen maar dat was niet het geval. Retour goed afgehandeld maar je moet wel zelf de gegevens verzendkosten betalen.

profielfoto van Jan
Jan
12-09-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Ervaring

Mijn ervaring met Winparts is goed voor wat betreft de geleverde onderdelen.
Het verzenden is traag vergeleken met andere aanbieders, sommige hebben als sameday dilivery ander voor 17:00 besteld morgen in huis. Hier schiet Winparts helaas te kort.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
29-08-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
snelle levering viel tegen

Op vrijdag avond motorolie besteld in de hoop dat het maandag of dinsdag binnen zou zijn maar dit werd pas woensdag einde van de dag dit vond ik erg jammer zeker als jullie zelf aangeven dat je een snelle levering hebben.

profielfoto van Martijn
Martijn
11-08-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Jeep Renegade Sonniboy zonneschermen

Dit product is de definitie van perfecte pasvorm.
Helaas ook een paar kanttekeningen:

1) Levertijd was niet zoals vermeld 1 dag, maar dik 2 weken. Dit product was helemaal niet op voorraad.
2) Op mijn mails daarover is gewoon nooit gereageerd.
3) Er stat vermeld dat je een zonnescherm voor elk raam achter de B-stijl krijgt. Dit is onjuist, de kleine raampjes zitten er niet bij. Ze zijn ook wel heel klein, maartoch.

Over het product zeer tevreden.

profielfoto van Bart
Bart
21-07-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Snelle levering vervangend product

Spiegel die ik bestelde niet op voorraad, leverde wel alternatief binnen 2 dagen

profielfoto van Karim
Karim
08-07-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Tevreden na wat hobbels.......

Ik had een dakkoffer gekocht bij winparts. Mooie koffer die aan mijn eisen voldoet. Daar kan ik niks over zeggen!

Maar voordat ik hem had.... Men had, om onbekende redenen, een verkeerd verzend adres gebruikt waarna ik daar toch wel 3 a 4 dagen mee bezig ben geweest om dit recht gezet te krijgen. Uiteindelijk gesproken met een medewerker die het WEL regelde.

Irritant:
- Enorme lange wachttijd aan de tel. tot soms wel 20 min Als ik ze al te pakken kreeg. (Hier was men niet van op de hoogte gaven ze aan?)
- Meerdere emials verzonden, ook erg moeizaam.

Maar goed uiteindelijk net voor de vakantie toch binnen gekregen.

Het is echt door de laatste medewerker die ik aan de lijn kreeg, nog goed gekomen, anders had ik de hele zooi afgeblazen en was ik er gewoon 1 in de winkel gaan halen.

Dus qua service, kan WINPARTS nog wel de nodige stappen maken! Muv de betreffende medewerker die het wel netjes oppakte. Alleen jammer dat ik daarvoor ook nog een stuk of 3 heb gesproken buiten het mailen om!

profielfoto van Ouali
Ouali
22-04-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Geen antwoord op mail terug gekregen.

Ik heb een vraag ingesteld en zou hier via mail terug antwoord krijgen ik wacht nog steeds.
Ik heb dud toch maar besteld zonder dst ik zeker wist of het juist was.
Gelukkig heb ik goed gegokt.
Dat vond ik wel jammer.

profielfoto van Bram
Bram
29-03-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede prijzen!

Winparts heeft veel artikelen en ook goede prijzen. Ik heb er een ruitenwisser besteld, omdat ik deze nergens anders kon vinden.
Over het gehele proces heb ik een goede indruk, behalve dat ze enorm veel mailtjes sturen. Ik heb er 8 gehad voor alleen de ruitenwisser en dat vind ik storend.

profielfoto van Christina M.
Christina M.
10-01-2017
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Verzendkosten

Eigenlijk belachelijk als ik iets retour stuur en zelf de verzendkosten van 6.95 moet betalen en dan nog eens de verzendkosten van 4.95.van de bestelling. Totaal dus 11.90 kwijt en dan heb ik nog niks.
Dat ik er 1 betaal oke maar 2x bezopen!

profielfoto van Anoniem
Anoniem
26-12-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
mr.

produkt zoals verwacht, verzendingskosten te duur.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
25-12-2016
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Uitlaat

Snelle levering, goedkope uitlaat maar verkeerde montageset erbij.

Schrijf een review over Winparts.be

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Geeektech logo Geeektech
0 beoordelingen
10
Winkelglutenvrij.nl logo Winkelglutenvrij.nl
0 beoordelingen
10
Kunstkerstbomen.nl logo Kunstkerstbomen.nl
0 beoordelingen
10