wijkopenautos.nl logo

wijkopenautos.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
wijkopenautos.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4631
wijkopenautos.nl logo
Website
wijkopenautos.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen wijkopenautos.nl

Snel je auto verkopen voor een goede prijs? Dat kan via wijkopenautos.nl. Vul je kenteken in, beantwoord een aantal vragen en je krijgt direct een prijsopgave. Online krijg je een gegarandeerde prijs. Het enige dat je vervolgens nog hoeft te doen is een inleverafspraak inplannen bij jou in de buurt. Vraag jij je af of wijkopenautos.nl een betrouwbare partij is? Lees dan eerst de reviews over wijkopenautos.nl op deze pagina. Wij verzamelen de beoordelingen van echte klanten, zodat jij de juiste keuze kunt maken.

Over wijkopenautos.nl

Wijkopenautos.nl maakt deel uit van AUTO1 Group. Dit is een toonaangevend Europees platform voor autohandel met meer dan 350 vestigingen in maar liefst 10 Europese landen. Er zit dus een groot en betrouwbaar bedrijf achter wijkopenautos.nl. Ze noemen zichzelf dé specialist in occasionhandel. Wijkopenautos.nl wil het jou zo makkelijk mogelijk maken om je auto te laten taxeren en te verkopen. Zo hoef je zelf geen afspraken meer in te plannen met particulieren en autohandelaren die niet komen opdagen of flink onder je verkoopprijs gaan bieden.

Waarom kiezen voor wijkopenautos.nl

De waardebepaling van jouw auto vindt volledig online plaats en dit is kosteloos. Wijkopenautos.nl vraagt je om zoveel mogelijk informatie over je wagen te delen, zoals een paar foto's, informatie over accessoires en eventuele schade. Zo kunnen ze je een gegarandeerde prijs op afstand aanbieden, zonder dat je naar een vestiging toe moet. Jij bepaalt vervolgens of je jouw auto voor deze prijs wilt verkopen. Er zit altijd een wijkopenautos.nl vestiging bij jou in de buurt waar je jouw auto vervolgens in kunt leveren. Weet jij nog niet zeker of je jouw auto kwijt wilt? Je hebt 7 dagen om over het aanbod na te denken.

Is wijkopenautos.nl betrouwbaar?

Wijkopenautos.nl heeft al meer dan 2 miljoen tevreden klanten geholpen. Het bedrijf achter het platform is actief in 10 Europese landen en er zijn meer dan 20 vestigingen in Nederland waar je jouw auto in kunt leveren. Jij bepaalt zelf of je jouw auto wilt verkopen voor de geboden prijs en zit dus nergens aan vast als je een waardebepaling aanvraagt. Na de verkoop krijg jij het geld op je rekening gestort. Door recensies van andere klanten te lezen krijg je een goed beeld van wijkopenautos.nl.

Klantenservice en klachten

Lees de veelgestelde vragen op de website van wijkopenautos.nl om meer te weten te kopen over de waardebepaling, de verkoopprijs en de inleverafspraak. Wil jij contact met een medewerker van het platform? Dan kan je eenvoudig telefonisch contact opnemen.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij je auto verkocht via wijkopenautos.nl? Vertel dan meer over jouw ervaring met wijkopenautos.nl op deze pagina. Door jouw review te delen zorg je ervoor dat een ander een weloverwogen beslissing kan nemen. Positief of negatief, wij ontvangen graag jouw beoordeling. Was je tevreden over het online waardebepalingsproces? Hoe ging het afleveren in een vestiging? En had je het geld snel op je rekening staan? Alle informatie die jij kunt delen over wijkopenautos.nl is waardevol, dus twijfel niet en laat direct jouw beoordeling over dit platform achter.

Reviews over wijkopenautos.nl

Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
3 beoordelingen
7
AutoVendi logo
AutoVendi
3 beoordelingen
7,7
Osw.nl logo
Osw.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over wijkopenautos.nl

wijkopenautos.nl is geverifieerd door ons expert team. De webshop wijkopenautos.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is wijkopenautos.nl lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via wijkopenautos.nl. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

wijkopenautos.nl is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van wijkopenautos.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van wijkopenautos.nl.

Geplaatst op: 20-06-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over wijkopenautos.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Ikwilvanmijnautoaf logo
Ikwilvanmijnautoaf
3 beoordelingen
7
AutoVendi logo
AutoVendi
3 beoordelingen
7,7
Osw.nl logo
Osw.nl
2 beoordelingen
8,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is wijkopenautos.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over wijkopenautos.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is wijkopenautos.nl actief?

wijkopenautos.nl is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) auto verkopen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de wijkopenautos.nl reviews? Dan kun je naar de website van wijkopenautos.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie