Wenz.nl logo

Wenz.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Wenz.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Wenz.nl logo
Website
wenz.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Wenz.nl

Je hebt een nieuw paar schoenen nodig en je wilt de sneakers die je op de site van Wenz.nl zag te bestellen? Overweeg je er meteen een paar mooie sieraden bij te nemen? Wellicht heb je nog geen ervaring met Wenz.nl en zoek je naar reviews van andere klanten. Dan ben je hier precies op de goede plek. Wij verzamelden beoordelingen die andere mensen schreven over Wenz.nl. Je vindt ze hier handig op een rijtje. Als je leest hoe andere consumenten Wenz.nl ervaren, krijg je een betere indruk van dit bedrijf. En zo maak je zelf een weloverwogen keuze om de schoenen, sieraden of andere artikelen wel of niet in deze shop te bestellen.

Over Wenz.nl

In de online shop Wenz.nl vind je alles wat je wenst op het gebied van mode, sieraden en woontextiel. Er is sprake van een rijk geschakeerd aanbod van sieraden, een grote keuze woontextiel, decoratie-artikelen en kleinmeubelen. Ook vind je op de site interessante ideeën voor cadeau. Wenz.nl staat voor uitstekende service, modieuze collecties en meer waar voor je geld. Dit zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit.

Waarom kiezen voor Wenz.nl

Bij Wenz.nl kun je terecht voor onder andere mode, sieraden, wonen en outlet. De heren- en damesmode staat heel overzichtelijk bij elkaar. De foto’s zijn goed in te zoomen, zodat je het item uitstekend kunt bekijken. Dankzij de zoekfunctie met selectiefilters kom je eerder bij het door jou gewenste artikel. Als je iets gevonden hebt, kun je meteen zoeken naar bijvoorbeeld passende lingerie of accessoires. Zo heb je heel snel en gemakkelijk een complete outfit bij elkaar. Wil je op dit gebied advies, dan kun je kijken bij trends. Dan wordt direct jouw outfit aangepast op de trend van jouw keuze. Je vindt bij Wenz.nl de betere kledingmerken zoals onder meer JOOP! en Gerry Weber. Shop je graag kleding en accessoires voor de laagste prijzen, dan is het slim om bij de sale te kijken. Mocht je nu toch niet blij zijn met je aankoop, dan kun je de bestelling binnen 14 dagen kosteloos retour zenden.

Is Wenz.nl betrouwbaar?

Wenz.nl is aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg, dus je kunt erop vertrouwen dat je hier op een veilige manier je aankopen doet. Ook weet je zeker dat de betaling op een veilige wijze verloopt. Daarnaast is de klantenservice van deze online winkel vrijwel altijd bereikbaar, zelfs in het weekend. Tenslotte geven de beoordelingen van andere klanten je het vertrouwen dat je bij Wenz.nl met een goed gevoel je kleding en accessoires kunt bestellen. Mensen zijn heel tevreden over de producten en over de verleende service en je ziet dat medewerkers van Wenz.nl reageren als er iets niet naar wens is.

Klantenservice en klachten

Wenz.nl neemt klachten en opmerkingen van klanten heel serieus. Er wordt zo goed mogelijk gezocht naar een oplossing. Ben je niet tevreden over een product, dan kun je dat ook kosteloos retourneren. De klantenservice is telefonisch zeer goed bereikbaar. Op werkdagen zelfs ook ’s avonds. Op zaterdag en zondag kun je ook de hele dag bellen met een medewerker. Dat is dus ideaal. Heb je geen dringende vraag of leg je liever op een andere manier contact, dan kun je mailen of het contactformulier gebruiken.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een complete outfit bij elkaar gezocht op de site van Wenz.nl? Vond je het gemakkelijk om de items bij elkaar te zoeken? Ben je tevreden over de kwaliteit? Was het nodig om contact op te nemen met de klantenservice? Hoe verliep dat? Of wellicht heb je een keer een product terug moeten sturen. Schrijf een recensie over jouw ervaringen en vertel andere consumenten meer over dit bedrijf. Dit helpt hen om een weloverwogen keus te maken om wel of niet bij Wenz.nl te bestellen.

Reviews over Wenz.nl

Gerelateerde bedrijven

Bonprix logo
Bonprix
6 beoordelingen
8
123orgasme logo
123orgasme
2 beoordelingen
9,5
Overhemden.com logo
Overhemden.com
2 beoordelingen
10
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Wenz.nl

Het bedrijf Wenz.nl is geverifieerd door ons. De webshop wenz.nl is al sinds 2000 een betrouwbare partij om te bestellen. Wenz.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Wenz.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van wenz.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van wenz.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Wenz.nl.

Geplaatst op: 11-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Fijne webwinkel

Ik vind Wenz een fijne webwinkel en zodra er weer toffe aanbiedingen zijn ben ik er als eerste weer bij. Het assortiment is goed en de prijze zijn prima. Verder is het een betrouwbaar bedrijf die goed te bereiken valt.

Geplaatst op: 14-03-2021
Laatst bewerkt op: 29-05-2021
Geschreven door: Lisa K.

7 / 10
3/5 5/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Wenz.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Bonprix logo
Bonprix
6 beoordelingen
8
123orgasme logo
123orgasme
2 beoordelingen
9,5
Overhemden.com logo
Overhemden.com
2 beoordelingen
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Wenz.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Wenz.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Wenz.nl actief?

Wenz.nl is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels , modeaccessoires , schoenenwinkels en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Wenz.nl reviews? Dan kun je naar de website van Wenz.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie