Waxguru logo

Waxguru reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Waxguru reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2301
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Waxguru

Waxguru is geverifieerd door ons expert team. De webshop Waxguru bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Waxguru lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Waxguru. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Waxguru is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Waxguru te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 02-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Waxguru


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Blackroll logo
Blackroll
2 beoordelingen
10
De Roofvisser logo
De Roofvisser
2 beoordelingen
8,5
Subside logo
Subside
2 beoordelingen
9,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Waxguru een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Waxguru. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Waxguru actief?

Waxguru is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Waxguru reviews? Dan kun je naar de website van Waxguru gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie