Zelfranken.nl logo

Zelfranken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Zelfranken.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
3935
Zelfranken.nl logo
Website
zelfranken.nl
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Zelfranken.nl

Wanneer je in de huidige wereld succes wil boeken met je bedrijf, of dit nou online is of niet, dan is SEO of simpelweg hoog scoren in Google onvermijdelijk. Wanneer je hoog weet te ranken in Google trek je meer websitebezoekers en daarmee dus ook meer potentiële klanten. Dit wordt vaak ook wel Search Engine Optimization genoemd, afgekort tot SEO. En dat is SEO is nog niet zo makkelijk, er komt ontzettend veel bij kijken. Het is daarom vaak handig om hierbij een partner in te huren die je hiermee verder kan helpen. Een partij die dat kan is Zelfranken.nl. Hierbij geef het niet uit handen, maar leer om het zelf te doen. Wil jij meer weten over de ervaringen en beoordelingen van Zelfranken.nl? Dan ben je hier op de goede plek. Wij hebben namelijk voor jou de reviews over Zelfranken.nl op een rijtje gezet. Op basis hiervan kun je een goede beslissing nemen om wel of niet bij Zelfranken.nl te kopen.

Over Zelfranken.nl

Zelfranken.nl is een website van Gregory de Boer, die al ruim 20 jaar ervaring heeft met SEO. Hij liep op een gegeven moment aan tegen wat hij noemt mainstream SEO, wat de meesten doen. Je hebt in zijn visie echter ook nog geavanceerde SEO en dat is waar de echte winst te halen valt. Hij ging hiermee aan de slag, werd er steeds beter in en merkte dat het werkte. Toen hij hier goed in was wilde hij dit meer mensen leren. Dat was ook om te kijken hoeveel hij er nou zelf vanaf wist en om zich uit te dagen. Einstein zei ooit; wie het niet duidelijk uit kan leggen heeft er niet voldoende verstand van. Dat is de reden waarom Gregory is begonnen met Zelfranken.nl. Hij wil high tech SEO voor iedereen begrijpelijk maken zodat meerdere mensen hiervan kunnen profiteren. Dat doet hij door informatie te delen en cursussen aan te bieden. Zowel voor beginners als mensen die al wat van het onderwerp weten is er ontzettend veel te vinden. En dat alles in begrijpelijke taal, Jip en Janneke taal zelfs. De inhoud van de website is samen te vatten als enorm waardevol en van hoog niveau, maar dan simpel te begrijpen en te volgen.

Waarom kiezen voor Zelfranken.nl?

Waarom zou je nou eigenlijk kiezen voor deze website? Allereerst omdat er ontzettend veel informatie te vinden is voor iedereen die iets zou willen weten van SEO. Daarnaast omdat deze informatie op hele overzichtelijke en eenvoudige wijze wordt uitgelegd. Je kunt hier naast deze informatie ook cursussen volgen waardoor jij zelf leert SEO beter toe te passen, zodat je hoger kunt ranken met je eigen bedrijf zonder veel geld uit te geven aan een bedrijf dat dit voor je oplost. Deze cursussen zijn opgesteld door iemand met ontzettend veel kennis er ervaring. De kwaliteit van deze cursussen wordt onderschreven door vele mensen, die allemaal hebben ervaren wat deze cursussen kunnen betekenen. Dit maakt Zelfranken.nl een uitstekende partner voor iedereen die zijn of haar positie in Google wil verhogen.

Is Zelfranken.nl betrouwbaar?

De betrouwbaarheid van een bedrijf is natuurlijk altijd van ongekend belang. Het bedrijf Zelfranken.nl is door ons dan ook geverifieerd. Het bedrijf is lid van de KVK en beschikt over een SSL certificaat, wat laat zien dat het betrouwbaar is. Het is veilig om op deze website te bestellen en ook de online betaalmethodes zijn veilig. Zelfranken.nl maakt hierbij ook gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden. Een ander ding waar we altijd naar kijken is de reputatie van een bedrijf. Ook deze is bij Zelfranken.nl zeer positief te noemen. Het bedrijf bestaat al behoorlijke tijd en heeft in al deze jaren positieve recensies weten op te bouwen. Op basis van deze zaken kunnen we concluderen dan Zelfranken.nl een betrouwbare partner is.

Klantenservice en klachten

Een ander belangrijk punt dat we altijd bekijken is de klantenservice en omgang met eventuele klachten. Zelfranken.nl is geen groot bedrijf, het bestaat uit maar één persoon, en beschikt dan ook niet over een grote klantenservice. Wel kun je als betalende klant altijd de eigenaar mailen, die dan snel bij je terug zal komen. Daarnaast kan iedereen lid worden van een besloten Facebook groep, waarbij je ook al je vragen kan stellen. Over de omgang met klachten is weinig te vinden. Dat is echter vaak een goed teken, dus dat is ook positief.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij wel eens informatie gelezen op deze website of wellicht een cursus van Zelfranken.nl uitgeprobeerd, dan zouden we het waarderen als je hier je review wil achterlaten. Op deze manier helpen we elkaar met het maken van bewuste keuzes rondom bedrijven waar we wel of niet mee in zee gaan. Hoe meer recensies, hoe beter!

Reviews over Zelfranken.nl
Gerelateerde bedrijven
Thuiscursus.nl logo
Thuiscursus.nl
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
Skillstown Connect logo
Skillstown Connect
1 beoordeling
10
6
40% zou hier weer kopen
11 beoordelingen
Onze beoordeling over Zelfranken.nl

Het bedrijf Zelfranken.nl is geverifieerd door ons. De webshop zelfranken.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Zelfranken.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Zelfranken.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van zelfranken.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van zelfranken.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Zelfranken.nl.

Geplaatst op: 12-11-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Wat nieuws geleerd

Op zelfranken.nl kom je seo termen tegen waar ik nog niet eerder van had gehoord dus dat wekte mijn nieuwsgierigheid. Na het zien van de cursussen begreep ik meteen dat zoekmachine optimalisatie heel anders gaat dan ik dacht te weten. Het klopt allemaal wat Greg zegt. Het is alleen geen cursus voor de beginner.

Geplaatst op: 28-12-2023
Laatst bewerkt op: 28-12-2023
Geschreven door: Joseph B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Echte kenner

Wat een geweldig support van iemand die echt weet waar hij het over heeft. Ik had een vraag over mijn website en de oplossing werd direct geboden.

Geplaatst op: 24-12-2023
Laatst bewerkt op: 24-12-2023
Geschreven door: Michelle B.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Goede cursus

De seo die mij werd geleerd op zelfranken.nl heeft ervoor gezorgd dat mijn zoekwoorden eindelijk eens op pagina 1 van Google zijn gekomen. Dit is nog nooit eerder gelukt.

Het niveau is wel wat hoger waardoor je aandachtig moet luisteren maar dat geeft niet.

De cursusgever Greg zegt zelf seo opleidingen gevolgd te hebben en dit blijkt. Ik ben uiterst tevreden over het resultaat.

Geplaatst op: 19-12-2023
Laatst bewerkt op: 19-12-2023
Geschreven door: Jeroen V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Weggegooid geld

De kwaliteit van de cursus is ontzettend slecht. Veel onwaarheden. Alles wat verteld wordt is "basis van de basis". Je hebt hier echt niks aan, je kan hetzelfde gratis op YouTube vinden. Zonde van het geld dus.

Daarnaast is de eigenaar ook onwijs onvriendelijk en roept hij allemaal onwaarheden in zijn privé Facebook groep. Deze onwaarheden schade je SEO.

Geplaatst op: 19-11-2023
Laatst bewerkt op: 19-11-2023
Geschreven door: Alfred J.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloos, geen cent waard, advocaten zijn begonnen

Waardeloze cursus. Knip en plak materiaal dat achterhaald is. Wie de methodieken toepast, zal zien dat een website enorm zakt in de zoekresultaten. Zeg je er netjes wat van in de Facebookgroep, dan word je gebanned. Ik ben tesamen met 5 andere mensen die ruim 400 euro hebben betaald bezig om een civielrechtelijke procedure op te starten, aangezien de maker van de cursus weigert om geld te terug te betalen, niet reageert en mensen banned uit de Facebookgroep, die deel uitmaakt van de cursus. Onze advocaten zijn zeker dat we gaan winnen, maar wij zoeken meer gedupeerden voordat wij het voorleggen bij een rechter. Des te meer gedupeerden wij vinden, hoe groter de zaak wordt.

Geplaatst op: 05-11-2023
Laatst bewerkt op: 07-11-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Teleurstellende ervaring met zelfranken.nl

Ik had hoge verwachtingen van zelfranken.nl, maar helaas werd mijn ervaring een grote teleurstelling. Deze website belooft informatie te verschaffen over zelfrangschikking, maar in werkelijkheid is er veel verkeerde informatie te vinden.

Het grootste probleem dat ik ondervond, was de onnauwkeurigheid van de verstrekte informatie. De stappen en richtlijnen die op de website worden gegeven, bleken niet betrouwbaar te zijn en leidden tot verwarring en frustratie. Het is ongelooflijk frustrerend om tijd te verspillen aan advies dat niet werkt zoals beloofd.

Daarnaast was de beheerder van de website buitengewoon onvriendelijk en onbekwaam. Toen ik contact opnam om mijn zorgen te uiten en om verduidelijking te vragen, kreeg ik te maken met onprofessioneel gedrag en een gebrek aan hulpvaardigheid. Het is belangrijk dat een website die informatie verstrekt over zelfrangschikking, een behulpzame en competente beheerder heeft om gebruikers te begeleiden.

Al met al was mijn ervaring met zelfranken.nl bijzonder negatief. Ik raad ten zeerste af om op deze website te vertrouwen voor informatie over zelfrangschikking. Er zijn ongetwijfeld betere en betrouwbaardere bronnen beschikbaar om u te helpen bij dit proces.

Geplaatst op: 13-11-2023
Laatst bewerkt op: 13-11-2023
Geschreven door: Egbert H.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Blijf ver weg bij deze club

Maanden geleden de cursus gekocht, tot mijn grote teleurstelling betreft het alleen basis informatie. Veel informatie is direct van internet gehaald en slechts vertaald.

Al enig tijd volg ik ook de Facebook groep van de eigenaren. In deze groep is veel trammelant en gedoe. Regelmatig zie je dat ze slecht advies geven, en wanneer iemand hun dan op vriendelijke manier corrigeert, dan worden ze uit de groep gegooid.

Onprofessioneel gedrag van de makers, en dan ook nog hier en daar verkeerde informatie.

Bekijk zijn eigen website maar eens, hoe slecht deze in elkaar zit. Dat spreekt al boekdelen. Doe ook maar eens onderzoek naar "Zelfranken" op Facebook en in Google.

Een overvloed aan slechte ervaringen van mensen, tot aan oplichting toe.

Ver weg blijven van deze club. Jammer van mijn geld, een wijze les geleerd.

Geplaatst op: 30-09-2023
Laatst bewerkt op: 30-09-2023
Geschreven door: John K.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Veel spijt van

Ik kocht deze cursus voor mijn nieuwe baan na aanbevelingen van enkele mensen op Facebook.

Tot mijn spijt ontdekte ik al snel dat de eigenaar nogal onbeleefd is en vaak onjuiste informatie verspreidt.

Wanneer ik een vraag stelde, kreeg ik steevast een kort en bot antwoord terug.

Daarnaast heb ik via diverse groepen gehoord dat het geen prettig persoon is.

De cursus heeft maar een paar lessen en helaas laat de kwaliteit te wensen over.

Ik zou het dus niet aanraden.

Geplaatst op: 01-10-2023
Laatst bewerkt op: 01-10-2023
Geschreven door: Ursula D.

4 / 10
4/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht

Ik heb de cursus gisteren gekocht maar man, wat heb ik een spijt. Er zit nauwelijks content in, en wat hij verteld is allemaal basis SEO.
Wat verteld wordt is ook binnen één minuut op het internet te vinden, gratis en voor niks.

Ik heb dus iemand €400 euro betaald om een samenvatting te maken van wat je gratis op het internet kunt vinden.
SEO geheimen of goede SEO technieken worden je niet geleerd.

Uiteraard is de maker zo slim om een 'niet goed, geen geld terug garantie' in te bouwen, wat inhoud dat je gewoon je geld kwijt bent.

NIET KOPEN MENSEN!

Geplaatst op: 29-09-2023
Laatst bewerkt op: 29-09-2023
Geschreven door: Arnold V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Prima content

Gewoon een prima cursus over de nieuwe manier van SEO ranken.

Geplaatst op: 30-09-2023
Laatst bewerkt op: 30-09-2023
Geschreven door: Daniel V.

8 / 10
3/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Zelfranken.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Thuiscursus.nl logo
Thuiscursus.nl
2 beoordelingen
9,5
Laudius logo
Laudius
2 beoordelingen
8
Skillstown Connect logo
Skillstown Connect
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Zelfranken.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 11 beoordelingen geplaatst over Zelfranken.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6 gekregen, waarbij 40% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Zelfranken.nl actief?

Zelfranken.nl is vooral actief in de categorie studie en opleidingen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) cursussen en trainingen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Zelfranken.nl reviews? Dan kun je naar de website van Zelfranken.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie