vtwonen logo

vtwonen reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
vtwonen reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1382
vtwonen logo
Website
shop.vtwonen.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Vtwonen is natuurlijk geen onbekende op woongebied. Ben je van plan om iets bij Vtwonen aan te schaffen, dan wil je wel graag weten of het bedrijf ook in dat opzicht wel te vertrouwen is. Ervaringen en beoordelingen van anderen kunnen je helpen om hier goed zicht op te krijgen. Hoe zit het bijvoorbeeld met het beleid als er klachten zijn? Hoe weet je of het bedrijf wel betrouwbaar is? En heb jij zelf al ervaring met Vtwonen? Ook jouw recensie is in dat geval waardevol! Deze kan je dan ook hier achterlaten.

Over Vtwonen

Vtwonen: er zullen weinig mensen zijn die hier nog nooit van gehoord hebben. Ze zijn immers goed zichtbaar, door hun eigen televisieprogramma op SBS6, maar ook door hun woonmagazine. Vtwonen is dan ook veel meer dan alleen maar een aanbieder in woonproducten. Hun ervaring op dit gebied (en dat is al 50 jaar) delen ze met iedereen. Veel inspiratie kan je opdoen op hun site, via hun magazine of natuurlijk de televisie. Bezoekers van de site kunnen hun hart ophalen aan het ruime aanbod aan woonproducten, maar ook aan de leukste ideeën om zelf te maken. En door heel veel inspiratievolle artikelen, waarin bijvoorbeeld een interieurstijl wordt uitgelegd of er bij anderen binnen wordt gekeken. In de shop zijn maar liefst ruim 150 woonmerken verkrijgbaar. Klinkende merken als Zuiver, Brabantia en bijvoorbeeld Le Creuset. Op woongebied is Vtwonen dan ook een autoriteit, waar je simpelweg niet omheen kunt. Niet alleen om iets aan te schaffen, maar minstens net zo goed om wooninspiratie op te doen. Vtwonen kom je daarnaast natuurlijk ook tegen op de woonbeurs in Amsterdam. En ze hebben hun eigen huiscollectie! Vtwonen heeft zijn eigen cadeaukaarten, waardoor een geschenk geven op woongebied ook simpel kan zijn.

Waarom kiezen voor Vtwonen?

Kiezen voor Vtwonen is kiezen voor gedegen kennis van zaken. Maar waarom zou je ook kiezen voor Vtwonen, als je iets gaat kopen? De voordelen even in het kort:

  • Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • 30 dagen retourtermijn
  • Retourneren is altijd gratis
  • De gewenste afleverdatum kies je zelf
  • Cadeauverpakking is mogelijk
  • Een persoonlijke wenstekst is gratis
  • Vtwonen cadeaukaarten kunnen gekocht worden
  • Bij een bestelling boven €30,00 zijn er geen verzendkosten

Is Vtwonen betrouwbaar?

Vtwonen is een bedrijf met een grote naamsbekendheid, wat toch al zeer betrouwbaar overkomt. Anders zou dit je toch niet lukken! Vtwonen heeft een Fonq garantieplan. Deze garantie duurt minimaal 2 jaar. Je hebt in die periode recht op gratis reparatie of een nieuw product. Binnen die termijn zijn de verzendkosten voor Vtwonen en niet voor jou! De uitzonderingen hierop zijn logisch, zoals bij normale slijtage door gebruik, schade door onjuist gebruik en met reparaties door derden. Daarnaast zijn er artikelen die niet onder deze verzekering vallen. Maar dit staat vermeld bij het product.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur. Je kunt bellen, maar ook het contactformulier invullen. Bij klachten nemen ze binnen 14 dagen contact met je op en zullen ze de klacht onderzoeken. Er wordt geprobeerd om samen tot een oplossing te komen en zij zullen de gemaakte afspraken uiteraard nakomen. Een klacht indienen kan je via de site doen, waar een klachtenformulier te vinden is. Of je belt met de klantenservice natuurlijk. Daarnaast kan je mailen of schrijven.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij Vtwonen? Deel jouw recensie dan hier. Beoordelingen helpen anderen bij het maken van hun keuze! Denk aan het beoordelen van het product, de levering, maar ook hoe eventuele klachten afgehandeld zijn. .

Reviews over vtwonen
Gerelateerde bedrijven
Plantje.nl logo
Plantje.nl
11 beoordelingen
5,9
Verlichtebloempotten logo
Verlichtebloempotten
1 beoordeling
10
Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen
7,3
50% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Waardeloos

Bestelde producten zijn niet leverbaar. Word hier niet over geïnformeerd, hier moet jezelf achteraan. Contact opgenomen met de klantenservice, gevraagd of hetzelfde product (andere kleur) geleverd kan worden. Dit is mogelijk, maar tegen een meerprijs! Dat noemen ze klantenbinding.

Geplaatst op: 15-08-2023
Laatst bewerkt op: 15-08-2023
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Erg fijne service

Ik kreeg netjes een mail toen het product dat ik wilde weer op voorraad was en toen heb ik hem meteen besteld. Vervolgens werd het snel bij mij geleverd. Ik ben er super blij mee en mijn muur ziet er weer prachtig uit.

Geplaatst op: 04-04-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Sjoerd M.

10 / 10
5/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over vtwonen
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Plantje.nl logo
Plantje.nl
11 beoordelingen
5,9
Verlichtebloempotten logo
Verlichtebloempotten
1 beoordeling
10
Dekruidenbaron logo
Dekruidenbaron
2 beoordelingen
9,5
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is vtwonen een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over vtwonen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 7,3 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is vtwonen actief?

vtwonen is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) huis en bouwen , huishouden , koken & tafelen , meubels , sanitair , slaapcomfort , tuin , verlichting en woonaccessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de vtwonen reviews? Dan kun je naar de website van vtwonen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie