vtwonen logo

vtwonen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

0 beoordelingen • 0,0
Bezoek de website
vtwonen logo
vtwonen ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
0 beoordelingen • 0,0
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Beoordeling
0 beoordelingen
10
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
0%
2 sterren
0%
1 ster
0%
10
10
10
10

Gerelateerde bedrijven

Brievenbusdirect logo Brievenbusdirect
0 beoordelingen
10
Leenbakker logo Leenbakker
0 beoordelingen
10
RVS-products logo RVS-products
0 beoordelingen
10

Vtwonen is natuurlijk geen onbekende op woongebied. Ben je van plan om iets bij Vtwonen aan te schaffen, dan wil je wel graag weten of het bedrijf ook in dat opzicht wel te vertrouwen is. Ervaringen en beoordelingen van anderen kunnen je helpen om hier goed zicht op te krijgen. Hoe zit het bijvoorbeeld met het beleid als er klachten zijn? Hoe weet je of het bedrijf wel betrouwbaar is? En heb jij zelf al ervaring met Vtwonen? Ook jouw recensie is in dat geval waardevol! Deze kan je dan ook hier achterlaten.

Over Vtwonen

Vtwonen: er zullen weinig mensen zijn die hier nog nooit van gehoord hebben. Ze zijn immers goed zichtbaar, door hun eigen televisieprogramma op SBS6, maar ook door hun woonmagazine. Vtwonen is dan ook veel meer dan alleen maar een aanbieder in woonproducten. Hun ervaring op dit gebied (en dat is al 50 jaar) delen ze met iedereen. Veel inspiratie kan je opdoen op hun site, via hun magazine of natuurlijk de televisie. Bezoekers van de site kunnen hun hart ophalen aan het ruime aanbod aan woonproducten, maar ook aan de leukste ideeën om zelf te maken. En door heel veel inspiratievolle artikelen, waarin bijvoorbeeld een interieurstijl wordt uitgelegd of er bij anderen binnen wordt gekeken. In de shop zijn maar liefst ruim 150 woonmerken verkrijgbaar. Klinkende merken als Zuiver, Brabantia en bijvoorbeeld Le Creuset. Op woongebied is Vtwonen dan ook een autoriteit, waar je simpelweg niet omheen kunt. Niet alleen om iets aan te schaffen, maar minstens net zo goed om wooninspiratie op te doen. Vtwonen kom je daarnaast natuurlijk ook tegen op de woonbeurs in Amsterdam. En ze hebben hun eigen huiscollectie! Vtwonen heeft zijn eigen cadeaukaarten, waardoor een geschenk geven op woongebied ook simpel kan zijn.

Waarom kiezen voor Vtwonen?

Kiezen voor Vtwonen is kiezen voor gedegen kennis van zaken. Maar waarom zou je ook kiezen voor Vtwonen, als je iets gaat kopen? De voordelen even in het kort:

  • Voor 23:00 uur besteld, volgende dag in huis
  • 30 dagen retourtermijn
  • Retourneren is altijd gratis
  • De gewenste afleverdatum kies je zelf
  • Cadeauverpakking is mogelijk
  • Een persoonlijke wenstekst is gratis
  • Vtwonen cadeaukaarten kunnen gekocht worden
  • Bij een bestelling boven €30,00 zijn er geen verzendkosten

Is Vtwonen betrouwbaar?

Vtwonen is een bedrijf met een grote naamsbekendheid, wat toch al zeer betrouwbaar overkomt. Anders zou dit je toch niet lukken! Vtwonen heeft een Fonq garantieplan. Deze garantie duurt minimaal 2 jaar. Je hebt in die periode recht op gratis reparatie of een nieuw product. Binnen die termijn zijn de verzendkosten voor Vtwonen en niet voor jou! De uitzonderingen hierop zijn logisch, zoals bij normale slijtage door gebruik, schade door onjuist gebruik en met reparaties door derden. Daarnaast zijn er artikelen die niet onder deze verzekering vallen. Maar dit staat vermeld bij het product.

Klantenservice en klachten

De klantenservice is bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 10:00 tot 17:00 uur. Je kunt bellen, maar ook het contactformulier invullen. Bij klachten nemen ze binnen 14 dagen contact met je op en zullen ze de klacht onderzoeken. Er wordt geprobeerd om samen tot een oplossing te komen en zij zullen de gemaakte afspraken uiteraard nakomen. Een klacht indienen kan je via de site doen, waar een klachtenformulier te vinden is. Of je belt met de klantenservice natuurlijk. Daarnaast kan je mailen of schrijven.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij iets gekocht bij Vtwonen? Deel jouw recensie dan hier. Beoordelingen helpen anderen bij het maken van hun keuze! Denk aan het beoordelen van het product, de levering, maar ook hoe eventuele klachten afgehandeld zijn. .

Bekijk bedrijfswebsite
Start met beoordelen

Lees beoordelingen over vtwonen

Er zijn nog geen reviews geplaatst bij dit bedrijf. Start nu met beoordelen en ben de eerste!

Schrijf een review over vtwonen

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Brievenbusdirect logo Brievenbusdirect
0 beoordelingen
10
Leenbakker logo Leenbakker
0 beoordelingen
10
RVS-products logo RVS-products
0 beoordelingen
10