Vonroc logo

Vonroc reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vonroc reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3748
Vonroc logo
Website
Vonroc
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Vonroc

Ben jij een handige Harry? Dan heb je kwalitatief gereedschap nodig om je klussen naar behoren te kunnen uitvoeren. Daarvoor kan je terecht bij Vonroc, want in deze webshop vind je heel wat tools die van pas komen bij verschillende soorten klusjes. Voordat je gereedschap koopt bij Vonroc, lees je wel beter eerst de Vonroc Ervaringen op onze website. Ze helpen je namelijk bij het maken van de juiste beslissing!

Over Vonroc

Vonroc is een populair en snel groeiend Nederlands e-commerce bedrijf. Het doel van dit bedrijf is vooral het vervaardigen en verkopen van kwalitatief gereedschap voor de tuinliefhebber en de doe-het-zelver. Vonroc werd pas in 2017 opgericht, maar is ondertussen actief in maar liefst 10 Europese landen. De ambitie van Vonroc is groot. Binnenkort komen er nog 5 nieuwe landen bij en wordt ook het assortiment uitgebreid. De slogan van het bedrijf is “Build Your Future”. Dit verwijst naar de innovatieve en duurzame machines die ze ontwerpen.

Maar het denken aan de toekomst zie je ook aan de manier waarop ze verpakken en aan de hand van de milieuprojecten die ze ondersteunen. Vonroc heeft zelfs een eigen project op het gebied van milieu: RocYourPlanet. De toestellen worden bovendien niet verpakt in plastic koffers, maar wel in milieuvriendelijke toolbags waardoor de CO2 uitstoot veel minder is.

Waarom kiezen voor Vonroc

Vonroc is een goede webshop om je aankopen te doen als je van plan bent kwalitatief gereedschap te kopen als doe-het-zelver. Je hebt er keuze uit een uitgebreid assortiment waardoor er een grote kans is dat je vindt wat je nodig hebt. De toestellen van deze webshop zijn bovendien allen erg duurzaam en worden op een milieuvriendelijke manier verpakt. Door voor Vonroc te kiezen draag jij dus je steentje bij voor een groenere wereld én een betere toekomst.

Doordat de webwinkel scherpe prijzen hanteert doe je bovendien je portefeuille een plezier. En dat is natuurlijk altijd mooi meegenomen. Vonroc verkoopt zowel toestellen voor klusjes in huis als tuingerei en accessoires. De producten zijn allemaal van eigen merk en ontzettend duurzaam. Wanneer je gereedschap koopt bij Vonroc, beleef je er dus lang plezier aan!

Is Vonroc betrouwbaar?

Toestellen kopen doe je uiteraard het best in een webshop die betrouwbaar is. Je wilt er namelijk zeker van zijn dat je kiest voor kwaliteit en dat je je aankopen ook daadwerkelijk geleverd krijgt. Gelukkig hoef jij je geen zorgen te maken over kopen bij Vonroc, want je merkt aan de tal van positieve recensies dat de webwinkel betrouwbaar is.

Vonroc heeft daarnaast een hoge algemene klanttevredenheidsscore en is actief op allerlei sociale media kanalen, waaronder Facebook en Twitter. Bovendien kan je er achteraf betalen, waardoor je zeker helemaal geen risico loopt!

Klantenservice en klachten

In het geval van klachten bij eerdere ervaringen met het bedrijf is het mogelijk om contact met Vonroc op te nemen aan de hand van het contactformulier dat je op de site terugvindt.

Het is eveneens mogelijk om het bedrijf te bellen via WhatsApp, hen een e-mail te sturen of het chatvenster te gebruiken rechts onderaan de website. Als je het bedrijf graag wilt bellen of als je met een medewerker wilt chatten, kan dit wil alleen tijdens werkdagen.

Wil jij ook beoordelen?

Het is erg fijn voor anderen om Vonroc beoordelingen te lezen. Het helpt hen namelijk om een beter zicht te krijgen op het bedrijf en zo te beslissen of deze webwinkel voor hen de beste optie is. Als jij dus al Vonroc ervaringen hebt opgedaan, is het een goed idee om bij ons je review achter te laten. Zo maak jij het verschil!

Reviews over Vonroc

Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
ThuisXL logo
ThuisXL
3 beoordelingen
7,7
Internet-HomeandGarden logo
Internet-HomeandGarden
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

9,1
88% zou hier weer kopen
9 beoordelingen
Lees onze review over Vonroc

Het bedrijf Vonroc is geverifieerd door ons. De webshop Vonroc is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Vonroc is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Vonroc maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Vonroc is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van Vonroc. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Vonroc.

Geplaatst op: 14-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering

Al enkele gereedschappen gekocht, zeer tevreden over het gebruik

Geplaatst op: 15-09-2022
Laatst bewerkt op: 15-09-2022
Geschreven door: Gerda K.

9 / 10
4/5 4/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Perfect gereedschap!

Goed gereedschap, materiaal etc. Daarbij qua levering, contact en problemen een voorbeeld voor andere merken! Zeer tevreden. Vonroc ga zo door!

Geplaatst op: 27-06-2022
Laatst bewerkt op: 28-06-2022
Geschreven door: Joan S.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Retourbon niet ontvangen !

Sturen een waardeloze sleuvenrfees op.
Schijvenbus heeft speling op de as.

Vraag je om een retourbon zeggen ze dat ze deze gaan verwerken als je aan de beurt bent.
Wacht al 2 werkdagen.
Zal er wel druk zijn dan op de retour afdeling !

Geplaatst op: 22-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rob V.

6 / 10
4/5 1/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee
Zaagjes

Houtzaagje van Milwaukee past niet in 8reciprozaag van vocron

Geplaatst op: 07-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: C V.

7 / 10
3/5 3/5 4/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Lang geleden dat ik zo een goede klantenservice heb ervaren.

Onlangs een hogedrukreiniger gekocht, bij het uitpakken bleek de terrasreiniger transportschade te hebben.
Foto gemaakt en e-mail gestuurd.. na 20 minuten al een email met de mededeling dat er een nieuwe terrasreiniger onderweg was.

Geplaatst op: 16-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Patrick K.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Een bijna goede ervaring

De afkortzaag ziet er zeer stevig en robuust uit en dat is hij ook. Echter het verhaal dat er met een 2200 W motor
wordt geadverteerd en een 2000W motor wordt uitgeleverd. Dit als standaard omdat Vonroc dat volgens europese regelwetgeving niet mag vermelden.
Deze uitleg Is uiterst merkwaardig en verwarrend.
Vooral omdat er machines met 2000W en 2200W worden
aangeboden.

Geplaatst op: 07-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Frank F.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Super spul

Ik gebruik vonroc al enkele jaren en dat heeft me nooit teleurgesteld. Altijd de kwaliteit die ik verwacht. de accu is ook erg goed!

Geplaatst op: 01-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Top bedrijf. Heb je een probleem word het snel opgelost

Top bedrijf

Geplaatst op: 15-11-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan L.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Vonroc


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Elkedagietsleuks logo
Elkedagietsleuks
2 beoordelingen
9,5
ThuisXL logo
ThuisXL
3 beoordelingen
7,7
Internet-HomeandGarden logo
Internet-HomeandGarden
2 beoordelingen
9,5

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vonroc een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 9 beoordelingen geplaatst over Vonroc. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,1 gekregen, waarbij 88% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vonroc actief?

Vonroc is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vonroc reviews? Dan kun je naar de website van Vonroc gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie