Puincontainershop.nl logo

Puincontainershop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Puincontainershop.nl reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2951
Puincontainershop.nl logo
Website
puincontainershop.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Puincontainershop.nl

Op zoek naar een oplossing voor jouw afval? Dan kan Puincontainershop.nl je meer dan goed van dienst zijn. Om je inzicht te geven in de diensten die deze specialist je kan bieden, hebben we de reviews en ervaringen goed doorgenomen en kernachtig voor je samengevat. Op die manier kun je gemakkelijk zelf bepalen of Puincontainershop.nl ook jouw partner in afvaloplossingen wordt.

Over Puincontainershop.nl

Puincontainershop.nl stelt het zelf heel duidelijk: ze bieden voor elke klus een passende afvaloplossing. Bij deze specialist huur je gemakkelijk en snel en ook nog eens voordelig een voor jou geschikte puincontainer voor je afval. Ideaal als je gaat verbouwen, sloopwerkzaamheden uit gaat voeren of gewoon de zolder op wilt ruimen. De containers van Puincontainershop.nl zijn geschikt voor met name bouwafval, puinafval, houtafval, groenafval, grofvuil en dakafval.

Waarom kiezen voor Puincontainershop.nl?

Puincontainershop.nl heeft altijd een passende afvaloplossing als je wilt verbouwen, slopen of op wilt ruimen. Voor deze oplossing hanteert het lage all-in tarieven. Puincontainershop.nl is er voor heel Nederland en bestel je vandaag een container dan wordt de container al de volgende dag bezorgd. De specialist biedt puincontainers van 3, 6 en 10 kubieke meter, terwijl er ook een container van 10 kubieke meter die ook nog eens prima af te sluiten is. De containers kun je gebruiken voor bouw-, puin-, hout-, groen- en dakafval, net als voor grofvuil. Het kiezen van een geschikte puincontainer is niet moeilijk. Je selecteert de afvalstroom, kiest de voor jou geschikte maat en bestelt de container, nadat je jouw gegevens ingevuld hebt.

Is Puincontainershop.nl betrouwbaar?

Ja, Puincontainershop.nl is betrouwbaar, zo blijkt uit de reviews en ervaringen van bestaande klanten. Dat blijkt ook wel uit de 9,1 die Puincontainershop.nl van de klanten toebedeeld krijgt. Ook het feit dat de specialist beschikt over het Webshop Keurmerk zegt veel. Dit keurmerk wordt alleen uitgereikt aan webshops die zich aan alle geldende regels houden zoals die gelden voor webshops. Afspraak is bovendien nog echt afspraak bij Puincontainershop.nl, waar je ook nog eens veilig in je eigen bankomgeving met iDeal kunt betalen.

Klantenservice en klachten

Hoewel in de reviews en ervaringen van klanten niets dan lof klinkt voor Puincontainershop.nl, kan het best zo zijn dat jij een klacht hebt over een product of dienst. In dat geval dien je gemakkelijk een klacht in. Op de website vind je het adres, zodat je schriftelijk een klacht in kunt dienen. Je kunt ook een e-mail sturen, zoals je ook gewoon kunt bellen of gebruik kunt maken van een contactformulier op de website. Als je niets wilt missen, neem dan vooral ook een abonnement op de nieuwsbrief. Dan weet je zeker dat je op de hoogte blijft van alles rondom deze specialist.

Wil jij ook beoordelen?

Met de beoordelingen van bestaande klanten heb je waardevolle informatie in handen. Het gaat altijd om onafhankelijke beoordelingen vanuit de dagelijkse praktijk. Ze kunnen net het verschil maken tussen de juiste en een foutieve keuze. Om die reden vragen wij je om voortaan ook een beoordeling achter te laten. Zo help jij andere mensen ook als die ook lastige keuzes moeten maken.

Reviews over Puincontainershop.nl
Gerelateerde bedrijven
Mtools logo
Mtools
1 beoordeling
9
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Expondo logo
Expondo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,5
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Top

Ik heb hier super snel een bestelling kunnen plaatsen. Alle vragen die ik had zijn super goed beantwoord door de klantenservice en ze waren ook erg snel met reageren. Top!

Geplaatst op: 14-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno E.

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Puincontainershop.nl
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Mtools logo
Mtools
1 beoordeling
9
Horloge-bandjes.nl logo
Horloge-bandjes.nl
2 beoordelingen
8,5
Expondo logo
Expondo
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Puincontainershop.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Puincontainershop.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Puincontainershop.nl actief?

Puincontainershop.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) gereedschap.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Puincontainershop.nl reviews? Dan kun je naar de website van Puincontainershop.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie