Voetbaltafelwinkel logo

Voetbaltafelwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Voetbaltafelwinkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
2020
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Voetbaltafelwinkel

Het bedrijf Voetbaltafelwinkel is geverifieerd door ons. De webshop Voetbaltafelwinkel is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Voetbaltafelwinkel is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Voetbaltafelwinkel maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Voetbaltafelwinkel is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van Voetbaltafelwinkel. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Voetbaltafelwinkel.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Goede kwaliteit

als we met de vriendengroep bij elkaar zitten zijn we altijd aan het spelen op de voetbal tafel maar helaas was deze kapot gegaan. Toen hebben we hier een nieuwe besteld en het is weer opnieuw super leuk!

Geplaatst op: 24-05-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Floris R.

7 / 10
3/5 4/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voetbaltafelwinkel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Raven.nl logo
Raven.nl
2 beoordelingen
9,5
Framo logo
Framo
2 beoordelingen
8,5
Sportkledingspecialist logo
Sportkledingspecialist
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voetbaltafelwinkel een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Voetbaltafelwinkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voetbaltafelwinkel actief?

Voetbaltafelwinkel is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voetbaltafelwinkel reviews? Dan kun je naar de website van Voetbaltafelwinkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie