Voetbalshirtskoning logo

Voetbalshirtskoning reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Voetbalshirtskoning reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Voetbalshirtskoning logo
Website
voetbalshirtskoning.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website
Voetbalshirtskoning.nl is specialist op het gebied van goedkope replica voetbalshirts, voetbaltenues, merchandising en andere voetbal gerelateerde producten.

Vanuit de webshop levert Voetbalshirtskoning.nl zowel aan particulieren als aan sportverenigingen en bedrijven. Door het groeiende klantenbestand is de vraag naar verschillende Europese clubs steeds groter geworden. Daarom is Voetbalshirtskoning.nl constant bezig om haar productassortiment te verbreden om te voldoen aan de wensen en behoeften van de bezoeker. Reviews over Voetbalshirtskoning

Gerelateerde bedrijven

Betersport.nl logo
Betersport.nl
3 beoordelingen
8,7
Fitness koerier logo
Fitness koerier
2 beoordelingen
9
Justathlete.nl logo
Justathlete.nl
3 beoordelingen
6,7
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Voetbalshirtskoning

Voetbalshirtskoning is geverifieerd door ons expert team. De webshop Voetbalshirtskoning bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Voetbalshirtskoning lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Voetbalshirtskoning. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van voetbalshirtskoning.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van voetbalshirtskoning.nl te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Geweldig om mee te werken

We hebben talloze bulkbestellingen van shirts besteld. Dit bedrijf is geweldig om mee te werken en zal ervoor zorgen dat jouw ontwerp precies is wat je zoekt. Wij zullen in de toekomst onze producten blijven bestellen.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 18-08-2021
Geschreven door: Hidde V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Voetbalshirtskoning


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Betersport.nl logo
Betersport.nl
3 beoordelingen
8,7
Fitness koerier logo
Fitness koerier
2 beoordelingen
9
Justathlete.nl logo
Justathlete.nl
3 beoordelingen
6,7

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Voetbalshirtskoning een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Voetbalshirtskoning. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Voetbalshirtskoning actief?

Voetbalshirtskoning is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Voetbalshirtskoning reviews? Dan kun je naar de website van Voetbalshirtskoning gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie