VoetbalShirtsKoning logo

VoetbalShirtsKoning reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
VoetbalShirtsKoning reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2019
VoetbalShirtsKoning logo
Website
voetbalshirtskoning.be
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en ervaringen VoetbalShirtsKoning

Voetbal is en blijft de populairste sport ter wereld. Koning voetbal is emotie en het spreekt voor zich dat je dan ook graag in de shirts van de helden van de groene rechthoek rondloopt. Maar waar vind je een goede kwaliteit voor een goede prijs? VoetbalShirtsKoning is een onderneming waar dat misschien wel mogelijk is. Ben jij op zoek naar reviews over VoetbalShirtsKoning? Lees dan hier de ervaringen en beoordelingen van echte klanten van VoetbalShirtsKoning. Zo kan jij een gefundeerde mening over deze webshop vormen.

Over VoetbalShirtsKoning

VoetbalShirtsKoning is een webshop waar je een groot aanbod aan voetbalshirts terug kunt vinden. Het bedrijf profileert zichzelf zelfs als de grootste voetbalwebshop van Nederland en België. Naast een groot aanbod waar je naast voetbalshirts ook aanverwanten zoals trainingspakken en voetballen terug kunt vinden steunt VoetbalShirtsKoning vooral op het feit dat de voetbalkleding recht van de clubs komt. Dat betekent dat je hier niet met namaakkleding te doen hebt maar met kleding die stuk voor stuk de officiële logo’s, tags en labels bevatten. Dit met uitzondering van de landenshirts die non-branded zijn. Officiële shirts met een betaalbaar prijskaartje is waar VoetbalShirtsKoning voor staat. Ook kan je bij het bedrijf genieten van een uitstekende webwinkel-starten/" target="_blank">klantenservice met kennis van zaken. Je kunt er terecht bij vragen of voor advies. Ten slotte kan je tot 30 dagen na ontvangst van jouw bestelling retour sturen.

Waarom kiezen voor VoetbalShirtsKoning?

Bij VoetbalShirtsKoning vind je een ruim assortiment aan voetbalshirts en aanverwanten. En dat niet alleen van jouw favoriete teams in eigen land, maar ook in Europa en daarbuiten. Liever internationaal voetbal? Ook van landenteams zijn er heel wat tenues te verkrijgen. De webshop zelf is onderverdeeld in de volgende categorieën: voetbaltenues, voetbalshirts, trainingspakken, fanshop, voetbalbroekjes, voetbalsokken, keepers, ballen, bedrukken (dat kan dus ook!) en dames. Daarnaast is er ook een sale pagina en een zoekbalk om de website te doorzoeken. Heb je de juiste fit voor jou gevonden? Dan kan je betalen op heel wat verschillende manieren en in een veilige betaalomgeving. Zo kan je betalen via iDeal, met de kredietkaart, met Bancontact, via Klarna, met PayPal en ga zo maar door. Bestel je op werkdagen voor 22 uur? Dan mag je in de regel jouw pakketje reeds de volgende dag thuis verwachten. Bij VoetbalShirtsKoning geniet je van gratis verzending vanaf een bestelbedrag van 35 euro.

Is VoetbalShirtsKoning betrouwbaar?

Shoppen doe je bij voorkeur bij een betrouwbare partner. Bij VoetbalShirtsKoning kan je er alleszins al zeker van zijn dat het een betrouwbare webshop is. De webwinkel is immers aangesloten bij het bekende keurmerk Thuiswinkel Waarborg. Daarenboven vind je op de website heel wat reviews van echte klanten over het bedrijf terug. De website biedt duidelijke algemene voorwaarden aan en je vindt er ook bedrijfs- en contactgegevens terug zoals het nummer van de Kamer van Koophandel. VoetbalShirtsKoning beschikt bovendien over een eigen klantenservice en biedt een veilige betaalomgeving aan. Ten slotte is het ook zo dat de verbinding met de website zelf een veilige verbinding is. Je hoeft dus geen schrik te hebben voor jouw persoonsgegevens.

Klantenservice en klachten

Het is altijd mogelijk dat je met een bepaalde vraag zit waarvan je het antwoord niet meteen op de website terug kunt vinden. Dan kan je terecht bij de actieve klantenservice van VoetbalShirtsKoning. Dat kan op heel wat verschillende manieren. Zo kan je tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen. Daarnaast kan je ook per brief, per mail of via het contactformulier op de website een boodschap overbrengen. Meestal krijg je op werkdagen binnen enkele uren een reactie op vragen. Is er iets fout gelopen bij een bestelling en heb je een klacht? Dan kan je deze best per brief of via het contactformulier overbrengen. Ten laatste 14 dagen later ontvang je een voorstel tot oplossing of een inhoudelijk antwoord van VoetbalShirtsKoning. Ben je hier niet tevreden mee? Dan kan je de afdeling bemiddeling van Thuiswinkel Waarborg inschakelen. Het ontstane geschil komt vervolgens voor de geschillencommissie die het laatste woord heeft.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij al eens een tenue gekocht bij VoetbalShirtsKoning? Dan heb je ongetwijfeld ook een mening over deze webwinkel. Wat vond je van de kwaliteit van jouw aankoop? Was de levertijd even snel als besproken? Heb je misschien enig contact gehad met de klantenservice? Zou je in de toekomst opnieuw kopen bij VoetbalShirtsKoning? Laat het ons weten in een review op deze pagina en help anderen aan de hand van jouw ervaringen met VoetbalShirtsKoning verder.

Reviews over VoetbalShirtsKoning
Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Sportkledingspecialist logo
Sportkledingspecialist
2 beoordelingen
9
Oomssport logo
Oomssport
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen
9,3
100% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met VoetbalShirtsKoning

VoetbalShirtsKoning is geverifieerd door ons expert team. De webshop VoetbalShirtsKoning bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is VoetbalShirtsKoning lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via VoetbalShirtsKoning. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van voetbalshirtskoning.be is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van voetbalshirtskoning.be te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 17-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Alles super in orde , voetbaltenue is perfect

Snelle levering en gekregen wat er beloofd is. Ik ga zeker nog bestellen..

Geplaatst op: 28-11-2022
Laatst bewerkt op: 28-11-2022
Geschreven door: Natasja D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig

Een Barcelona tenue besteld voor mijn zoontje en voor mezelf een ek 88 shirt. Goede kwaliteit en mijn zoontje is in er helemaal dol van!

Geplaatst op: 29-06-2022
Laatst bewerkt op: 29-06-2022
Geschreven door: Bert V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Geweldig om mee te werken

We hebben talloze bulkbestellingen van shirts besteld. Dit bedrijf is geweldig om mee te werken en zal ervoor zorgen dat jouw ontwerp precies is wat je zoekt. Wij zullen in de toekomst onze producten blijven bestellen.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Hidde V.

7 / 10
3/5 3/5 3/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over VoetbalShirtsKoning
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
LightInTheBox logo
LightInTheBox
2 beoordelingen
9
Sportkledingspecialist logo
Sportkledingspecialist
2 beoordelingen
9
Oomssport logo
Oomssport
0 beoordelingen
10
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is VoetbalShirtsKoning een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over VoetbalShirtsKoning. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9,3 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is VoetbalShirtsKoning actief?

VoetbalShirtsKoning is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de VoetbalShirtsKoning reviews? Dan kun je naar de website van VoetbalShirtsKoning gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie