Vliegtickets.nl logo

Vliegtickets.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Vliegtickets.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Vliegtickets.nl logo
Website
Vliegtickets.nl
Categorie
Vakantie & reizen

Vliegtickets.nl ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Vliegtickets.nl ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van de ticketaanbieder Vliegtickets.nl, dan kan je jouw Vliegtickets.nl ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is binnen Nederland een van de grootste aanbieders van vliegtickets en verwante diensten. Waar je reis ook heen gaat, Vliegtickets.nl heeft het aanbod om je te laten reizen waar je ook maar heen wilt.

Waarom Vliegtickets.nl

Het grote voordeel van Vliegtickets.nl is dat niet alleen standaardprijzen worden getoond. Je krijgt namelijk ook speciaal onderhandelde prijzen en prijzen van low cost vliegtuigmaatschappijen. Vliegtickets.nl heeft een IATA gekwalificeerd Contact Center. Daarmee ben je verzekerd van goede hulp bij het online of telefonisch reserveren van tickets. Ook is deze vliegticketaanbieder aangesloten bij verschillende betrouwbare organisaties zoals de ANNVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg. Dit geeft vertrouwen en zekerheid bij het online boeken en reserveren van vliegtickets. In 2009 is Vliegtickets.nl door de Thuiswinkel Organisatie uitgeroepen tot beste online aanbieder van vliegtickets. Via de website van Vliegtickets.nl kun je betalen via creditcard en internet bankieren. Wanneer er haast geboden is dan is er, afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij, mogelijkheid tot een spoedoverboeking of contante betaling via een GWK Travelex kantoor. Naast vliegtickets biedt Vliegtickets.nl ook andere producten en diensten aan. Wil je een hotelovernachting boeken, een auto huren voor op je bestemming of een annuleringsverzekering, reisverzekering of vliegticketverzekering afluiten? Dan heeft Vliegtickets.nl een breed aanbod met scherpe prijzen.  

Vliegtickets.nl ervaringen en klachten

Heb jij Vliegticket.nl ervaringen of juist Vliegticket.nl klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je Vliegticket.nl ervaringen op in een review en geef Vliegtickets.nl een beoordeling.

Gerelateerde bedrijven

Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
10 beoordelingen
7,3
333Travel logo
333Travel
2 beoordelingen
9
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9
3,9
22% zou hier weer kopen
42 beoordelingen
Onze beoordeling over Vliegtickets.nl

Ons team van experts heeft Vliegtickets.nl geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Vliegtickets.nl bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Vliegtickets.nl is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Vliegtickets.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van Vliegtickets.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Vliegtickets.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Niet bereikbaar/ geen geld terug en geen voucher

Dramatische ervaring met vliegtickets.nl. Retour Amsterdam Londen werd geannuleerd door British Airways in maart je. BA communiceerde vrij snel en duidelijk. Maar van vliegtickets. nl geen geld terug

Geplaatst op: 16-08-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rahel

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Stedentrips zijn top bij Vliegtickets.nl

Ik ga regelmatig met vriendinnen naar een leuke stad in Europa. En Vliegtickets.nl heeft echt super scherpe dealtjes en soms sta je echt versteld van de lage prijzen.

Enige nadeel is wel dat de vliegtijden niet echt gunstig zijn maar daar betaal je dan ook voor (of juist niet).

Ook ben ik te spreken over de service want je krijgt goede online begeleiding en adviezen wat prijzen zijn op andere dagen. Zo kan je echt veel geld besparen.

Volgende week naar London en kijk er erg naar uit. Want voor iets meer dan 60 euro een retour is toch geen geld!

Geplaatst op: 11-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Lieke D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima aanbod

Veel aanbod, niet altijd gunstige tijden om te vliegen maar boeken is simpel, prijzen zijn goed.

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Quinten D.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja
Prijs beter dan andere vliegticket aanbieders

Regelmatig reis ik met het vliegtuig voor mijn werk. Ik ben zelfstandig ondernemer en moet dus ook op de kosten letten. Maar ook de verbinding en korte reistijden zijn voor mij van belang want tijd is geld.

Op Vliegtickets.nl kan ik makkelijk zoeken en kan ik ook makkelijk keuzes maken op basis van reistijden. In vergelijking tot andere ticket aanbieders is Vliegtickets.nl vaak de goedkoopste en kun je makkelijk ook een hotel boeken.

Geplaatst op: 08-04-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Boeken ineens goedkoper

We wilde met zijn tweeen op vakantie dus ik zoeken op internet naar een goede ticketaanbieder. Kwam uit bij Vliegtickets.nl en de prijzen zijn echt scherp. Maar nu waren er nog beperkt plekken beschikbaar voor de vlucht die we wilde pakken naar New York. Alles in gang gezet en meteen geboekt.

Vervolgens kwam ik enkele dagen later nog eens kijken op de site en zag ik ineens dat de prijzen voor de tickets veel lager waren.

Ik heb ze gemaild en gezegd dat ik de tickets voor de lagere prijs wil kopen. Want ik voelde me nogal benadeeld en doordat er stond dat er nog beperkt plaats was heb ik een overhaaste beslissing moeten nemen.

Ze denken niet met je mee en willen je niet tevreden houden. Een reactie zoals "sorry maar dat is een risico als je snel beslist" helpt je niet echt verder. Er zijn voor mijn gevoel wel flink wat euros door de neus geboord en door de beroerde service ben ik echt klaar met ze.

Volgende keer weet ik wel beter.

Geplaatst op: 28-03-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Prijs echt top

Echt voor het boeken van vliegtickets kijk ik alleen nog op vliegtickets.nl. Alles werkt snel en de prijzen zijn top.

Geplaatst op: 14-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bianca R.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Dieven zijn het!

Voor Covid ticket besteld naar Amerika helaas konden we de USA niet in. Geen geld terug maar een zo genaamde voucher. We proberen nu al weken zo niet maanden in contact te komen met vliegtickets. Echter op welke wijze we het op proberen er komt geen enkele reactie. Koop geen tickets bij dit bedrijf het zijn dieven. Ongelooflijk dat ze nog mogen verkopen.

Geplaatst op: 10-08-2021
Laatst bewerkt op: 11-08-2021
Geschreven door: Simone

6 / 10
5/5 1/5 5/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Vergelijk ook met andere aanbieders

Vliegtickets.nl is niet altijd de goedkoopste aanbieder van tickets. Als je een reis wil maken op een bepaalde datum naar een bepaalde locatie dan loont het om ook te kijken naar andere aanbieders. Voor de speciale deals is Vliegtickets.nl wel altijd aantrekkelijk alleen moet je soms wel vertrekken op een onmogelijke dag of tijdstip.

Geplaatst op: 15-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Focus op vliegtickets is mijn advies

Ik dacht dat Vliegtickets.nl alleen maar vliegtickets aanbood maar ik kwam er laatst achter dat ze ook hotelovernachtingen, autoverhuur en complete vakanties aanbieden.

Ik snap dat je als reisorganisatie van meerdere walletjes wil mee eten maar denk dat je veel scherpere prijzen kan bieden en betere service kan bieden als je focust op 1 ding. Daar slaat Vliegtickets.nl de plank mis en denk dat ze een beter aanbod zouden hebben.

Hoewel ik diverse keren heb geboekt via Vliegtickets.nl, zorg ik nu ook bij andere vliegticket aanbieders check voor ik boek. Vliegtickets.nl is namelijk niet altijd de beste aanbieder.

Geplaatst op: 12-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Wat een gedoe toch om een reis te boeken

Ik dacht dat het internet alles makkelijker zou maken. Maar een vliegticket boeken is me toch een onderneming. Eerst een locatie vinden en dan kan je boeken. In een paar stappen klaar zijn is er echt niet bij.

Bij vliegtickets.nl heb ik denk wel een uur lang zitten klooien met alle informatie die je moet invullen. En dan denk je dat je klaar bent en dan krijg je nog zoveel dingen die ze je willen verkopen...nou ik was er wel klaar mee en was direct aan vakantie toe. Prijs is ok maar wel een onderneming om een ticket te fixen.

Geplaatst op: 10-02-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Anoniem

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja
Vlucht naar Bali geannuleerd 17 oktober 2020 tot heden geen geld terug ontvangen. .en restitutie ontvangen.

De annuleerings mail beloofde ook resitutie. Mails worden niet beantwoord de klantenservice lijn is gesloten, klachten via klachten kompas ook geen antwoord. Vliegtickrets is onbereikbaar en dat geld ook voor hen holding company OTRAVO.
07 augustus 2021 en geen restitutie.
Zeer slechte dienst, gebruik NIET Vliegtickets of aangesloten bedrijven van OTRAVO.

Geplaatst op: 07-08-2021
Laatst bewerkt op: 07-08-2021
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
17 Oktober 2020 is de vlucht geannuleerd tot vandaag 16 juli 2021 geen restitutie mogen ontvangen. Voldoet niet aan de Eurppese Wetgeving

Vliegtickets voldoet niet aan de Europese Wetgeving dat een restitutie binnen 7 dagen uitgekeerd word.
Zij verwijsen Naar Garuda Indonesie dat blijkbaar het geld niet aan hen is overgmaakt.
Beide Vliegtickets en Garuda Indonesie vallen onder de Europese Wetgeving dat na annulering van een vlucht het geld teruggestort moet worden op de klant zijn rekening.
Klanten service bel lijn van Vliegtickets en de Holding Company OTRAVO zijn gesloten.
OTRAVO antwoordgeen mails, Vliegtickets heel zelden.
Raad iederen af gebruik te maken van Vliegtickets en de andere aangesloten bedrijven van OTRAVO want als er iets fout gaat zijn zij niet te vinden.

Geplaatst op: 16-07-2021
Laatst bewerkt op: 16-07-2021
Geschreven door: Dr. Nico R.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbetrouwbaar

Personeel wilde reis niet annuleren. Dit hierom zelf gedaan. De annuleringskosten werden hierna wel door hen in rekening gebracht, ondanks de toezegging dat dit niet zou gebeuren.
Niet op vertrouwen wat het personeel aan de telefoon doorgeeft!!!!!!!

Geplaatst op: 27-10-2015
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Toon

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Vliegtickets steekt teruggekregen belastinggeld grotendeels in eigen zak

Ivm ernstige ziekte van mijn vader kon een geboekte reis bij Vliegtickets niet doorgaan. Het was bekend dat de ticket niet geannuleerd kon worden. Ivm fatsoen doorgegeven dat de vlucht geannuleerd werd. Vliegtickets.nl weigerde om de annulering te melden bij Emirates. Uit fatsoen zelf gebeld, waarbij een medewerkster van Emirates bedankte voor het doorgeven. Zij gaven echter tot mijn verbazing aan dat ik recht had op teruggaaf van de luchthavenbelastingen, een bedrag van ruim 120 Euro. Hierna gebeld met Vliegtickets, waarbij zij aangaven dat ik dit bedrag terug zou krijgen, zonder de annuleringskosten te hoeven betalen. Het zou alleen gaan om belastingteruggave volgens de medewerkster van Vliegtickets. Emirates hadden al aangegeven het bedrag terug te storten naar de rekening van Vliegtickets.

Tot mijn verbazing werden er echter toch 90 Euro annuleringskosten in rekening gebracht. Na verschillende mailcontacten, waarbij de nodige leugens werden verteld, bleven ze bij hun weigering.

Tip is om bij de luchtvaartmaatschappij zelf te boeken. Voordeel is een over het algemeen lagere prijs en dat de voorwaarden veel gunstiger zijn.

Natuurlijk is het wel handig om de "vlieg"sites te gebruiken voor het zoeken naar de meest gunstige maatschappij.

Geplaatst op: 17-11-2014
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Toon

4 / 10
2/5 2/5 2/5 2/5
Nogmaals kopen? Nee
Bij boeking bagage

Meer dan 2 weken geleden heb ik contact gehad met iemand van de organisatie. Over het bijgeboekte bagage. Er werd mij verteld dat hij het probleem ook niet kon oplossen maar iemand anders zou mij verder helpen maar Tot op heden is dat nog steeds niet gebeurt. Het probleem is dat ik bovenop de bagage wat we van de vliegmaatschappij hebben nog extra 30 kg heb bijgeboekt. Op de e-ticket klopt het ook. Alleen Pegasus airlines zegt dat het niet klopt en dat ik maar 10 kg heb gekocht van Vliegtickets. Ik wil hier opheldering over, of eenpersoonlijke e-mail en geen geautomatiseerde e-mail. Ze blijven het negeren. Ik ben bang dat ik opgelicht ben en 80 euro voor 10 kilo betaald heb.

Geplaatst op: 22-10-2021
Laatst bewerkt op: 23-10-2021
Geschreven door: Gokcen K.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slechte service en onbereikbaar voor problemen.

Omdat de vliegtuigmaatschappij mijn vlucht heeft geannuleerd heb ik nieuwe tickets moeten kopen. Vliegticket.nl heeft niets van zich laten horen. Geen mail maar na telefonisch contact wel beloofd om de vlucht om te zetten naar een andere maatschappij voor dezelfde dag van vertrek. Ik heb niets meer gehoord. Niets per mail en dus ook geen tickets.
Belofte niet nagekomen en ze zijn onbereikbaar. Ik heb zelf meerdere mails gestuurd maar nog steeds geen reactie gehad.
Vliegtickets.nl nooooooit meer!

Geplaatst op: 22-10-2021
Laatst bewerkt op: 22-10-2021
Geschreven door: Elisabeth

3 / 10
3/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Voor mij nooit geen Vliegtickets.nl meer.

In november 2019 een reis voor 8 personen naar Mallorca geboekt via Vliegtickets.nl. We zouden vliegen met Lauda (is Ryanair)., Netto prijs € 1.997,00 exclusief € 29,00 Boekingskosten en € 14,99 volledig servicepakket. Kreeg van Ryanair een bevestiging dat geboekt en betaald was.. € 1.862,00.
Verschil van bijna € 180,00 inclusief dus de betaalde Boekingskosten en Servicepakket, . Na verschillende mails kreeg uiteindelijk een heel lulverhaal maar kwam er achter dat Vliegtickets.nl gewoon extra geld bij de bagage opdrukt . Dat was 1ste teleurstelling maar goed, geboekt is geboekt.
Toen kregen we in maart bericht van Ryanair dat de reis gecanceld werd door Corana.
Van Vliegtickets.nl toen geen enkele reactie, Na maanden kreeg we uiteindelijk bericht dat zij er niet aan konden doen ne zodra het geld bij hen binnen zou komen, het terug betaald zou worden. Verschillende keren gevraagd of zij daar achteraan zouden gaan werd niet beantwoord. Zelf maar met Ryanair aan de gang. Uiteindelijk las ik een artikel dat er een “refund” aangevraagd diende te worden indien er bij een “tussenpersoon” geboekt was. Uiteindelijk kreeg ik van hen bericht dat er half juli terug betaald worden zou. Maar al wat er niet kwam, het geld van Vliegtickets.nl
Nadat ik in augustus maar eens dreigde juridische stappen te overwegen kreeg ik plotseling een bericht van Vleigticket.nl dat de financiële afdeling “onlangs” het bericht had ontvangen.
Uiteindelijk had ik op 24 september m’n geld weer terug maar wel minus de Boekingskosten en het Volledig Servicepakket. Boekingskosten kan ik me dan nog een keer iets bij voorstellen maar ook het Servicepakket willen ze niet terug betalen terwijl ze qua Service helemaal niets hebben gedaan.
Mijn advies. Boek gewoon rechtstreeks bij een maatschappij, dit scheelt al in de boekingskosten en geen opslag voor bagage. Een goede leer voor de volgende keer, voor mij nooit geen Vliegtickets.nl meer.

Geplaatst op: 08-09-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mario

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Absoluut onbetrouwbaar in boekingen

Vliegtickets.nl verkoopt tickets voor vluchten die niet bestaan. Laten je vervolgens ter plekke zitten. Zijn onbereikbaar. Vergoeden niets van de torenhoge kosten om toch terug te kunnen komen.

Geplaatst op: 20-08-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Silvain

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet bereikbaar en geen reactie op mails sinds april

Dramatische ervaring met vliegtickets.nl. Retour Amsterdam Londen werd geannuleerd door British Airways 3 personen. BA communiceerde vrij snel. Maar van vliegtickets.nl tegenstrijdige mail, geen geld terug geen voucher.
Vliegtickets.nl is een onbetrouwbaar bedrijf.

Geplaatst op: 16-08-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Rahel

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ONBEREIKBAAR EN ONBETROUWBAAR

2 Tickets gekocht bij vliegtickets.nl, passagiers terwijl passagiers niet inde vliegtuig mochten, vliegtickets.nl is totaal onbereikbaar en schuilt achter corona cirisis terwijl zij zelf crisis veroorzaken.
Maar goed wij zijn geld verloren door deze oplichters bende.
Mijn advies koop bij de vliegmaatschappij dan weet je dat je service hebt.
Vermijd deze oplichters bende.

Geplaatst op: 04-08-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mithat

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Dramatische klacht afhandeling

Reageren al bijna 4 maanden miet op mijn verzoek om mijn tixket te vergoeden d.m.v. geld of een vouxher. Nog nooit zo iets schandaligs meegemaakt. Hoe een bedrijf zo met zijn klantem omgaat. Gewoon niet te beschrijvem, zo slecht!

Geplaatst op: 16-07-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Alex

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Geen enkele toegevoegde waarde

Door Corona Geannuleerde vluchten allemaal zelf moeten afhandelen. Helemaal niets van Vliegtickets.nl gehoord. Ik heb zelf contact gezocht met Vliegtickets.nl, maar zij hebben niets gedaan. Toegevoegde waarde van Vliegtickets.nl is wat mij betreft helemaal nul. Als ik dan toch alles zelf mag regelen dan boek ik voortaan wel rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij.

Nu we weer een beetje gaan vliegen wel weer volop reclame maken. Dus ze leven kennelijk nog wel !

Geplaatst op: 15-07-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Mirko

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Aan het lijntje gehouden..

Onze reis is geannuleerd door corona. Natuurlijk snappen we dat. We hadden een verzekering Afgesloten die restitueert om welke reden dan ook. Maar 3 maanden na de annulering en 2 maanden na de toezegging te restitueren geeft men nog steeds aan dat er een achterstand van duizenden verzoeken ligt. Je kan mij niet wijsmaken dat het restitueren van een bedrag 3 maanden na dato nog steeds niet mogelijk is. Hier wordt welbewust niet uitgekeerd..

Geplaatst op: 01-07-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Arnold

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Bizar waardeloze organisatie, houden ons geld bewust achter en reageren niet op mail of beantwoorden telefoon

Vliegtickets geboekt. De reis gaat niet door ivm corona. Daar kan vliegtickets niets aan doen. Wat ze wel zouden kunnen doen is op zijn minst op 1 e-mail reageren. Al weken sturen we dagelijks een mail met het verzoek om ons geld terug te krijgen conform de geldende regels. Maar vliegtickets.nl geeft niet thuis. Mijn mening is dat dat behoort tot de categorie oplichters praktijken! We zullen nimmer meer zaken doen met dit “bedrijf”!

Geplaatst op: 28-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Wim

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Niet klantgericht

Zeer slechte ervaring met de reisorganisatie. Door corona is mijn vlucht geannuleerd. Dit is volledig overmacht en buiten hun schuld.

Door de situatie rondom corona lopen de dingen nu iets anders. De vliegmaatschappijen mogen, onder bepaalde voorwaarden, passagiers ter compensatie een voucher aanbieden. Echter, zoals de Europese Commissie heeft gesteld, behoudt de passagier het recht om een degelijke voucher te weigeren en een volledige restitutie te ontvangen.

Vliegtickets pakt de situatie niet goed op. Ik heb per mail contact opgenomen over de geannuleerde vlucht een een restitutie aangevraagd. Het reisbureau is niet ingegaan op mijn behoefte en heeft mij gewezen op een voucher. Ik heb in meerdere e-mails moeten uitleggen hiervan te willen afzien en recht te hebben een terugbetaling.
Desondanks heeft Vliegtickets voor mij een voucher aangevraagd bij de maatschappij.

Wanneer ik hen wijs op mijn rechten en hun fout willen zij deze niet (h)erkennen. Ze lijken zich te verschuilen achter onwetendheid en onprofessionaliteit.
Vliegtickets is hierin niet klantgericht en durft niet de spreekwoordelijke hand in eigen boezem te steken. Dit siert een bedrijf van deze omvang niet.

Al met al ben ik erg teleurgesteld. Bij voorkeur zou ik een boeking Vliegtickets.nl in de toekomst vermijden.

Geplaatst op: 13-05-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Bas

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Er word niet gereageerd op emails omboeken of voucher verkrijgen ivm Corona-crisis is onmogelijk!

Wegens corona-crisis moesten wij onze reis wijzigen. Vooralsnog geen enkele reactie of oplossing van Vliegtickets.nl.Over 72 uur vertrekt onze vlucht naar Mexico! Wij zijn bang dat wij onze zuurverdiende spaarcenten die in de tickets zaten op ons buik kunnen schrijven.

Geplaatst op: 05-04-2020
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Daniella

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Oplichting

Ik heb al gelezen dat ik niet de enige ben die onder valse beloftes gelokt is.
ik boek voorkeuze stoelen voor mijn reis naar curaçao en deze afspraak wordt 1 week na betaling teruggedraaid
ik kan nu de zelfde stoelen weer boeken voor 200€ meer.
Wat een streek zeg, en je belt klantenservice en die zeggen glashard dat ze er niets aan kunnen doen

Geplaatst op: 21-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Peter

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschuilen zich heel snel achter de voorwaarden

De reviews lezende ben ik niet de enige met een slechte ervaring. Klacht ingediend, na reminden pas na dik een week respons. Om vervolgens alleen maar te verschuilen achter de voorwaarden. Wij werden gelokt met 96 euro en opeens in het acceptatie proces naar 134 euro verhoogd. Toch maar gedaan. Om vervolgens de volgende morgen wakker te worden met een annulering .. ?. Om vervolgens elders (uiteraard) duurder te moeten boeken. Want tickets zijn volatiel ...

Advies: niet betrouwbaar qua verwachtingen dus, gewoon rechtstreeks boeken.

Geplaatst op: 12-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Edwin

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
VLIEGTICKETS.NL IS ZEER SLECHT ! ! !

Voor de 1ste keer geboekt bij Vliegtickets. Ach, een foutje moet kunnen.

Mijn vliegticket had nog geen 250 euro gekost. Door kleine foutje van mijn kant kreeg ik per email een betaal link van 190 euro. Dit moest betaald worden voor de wijziging.

Ik toon begrip voor de kosten van wijziging maar je vraagt toch niet 190 euro extra voor kleine aanpassing ! ! !

homepage beloofd veel maar als je hulp nodig hebt, zijn ze niet thuis. Wij zullen nooit, maar dan ook nooit meer gebruik maken van de Vliegtickets.nl. Tip voor degene die overweegt via Vliegtickets.nl te boeken: NIET doen! Het kost een hoop geld en ergernis en je komt nergens!

BOEK DIRECT VANUIT DE VLIEGMAATSCHAPPIJ KOM JE VEEL GOEDKOPER UIT EN KAN JE ZELF JE GEGEVENS WIJZIGEN ZONDER EXTRA KOSTEN

Geplaatst op: 07-12-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Dave

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Verschrikkelijk. je kan niet normaal je achternaam invoeren (omdat je geen leestekens in kan voeren)

verschrikkelijk!
verschrikkelijk!! Krijg niemand aan de lijn echt al vaak gebeld!! Ik heb een achternaam met leestekens en deze is fout ingevoerd omdat jullie als vliegmaatschappij deze niet kennen. nog nooit meegemaakt maar dit was de eerste keer dat een website voor vliegtickets een umlaut niet accepteerde en zei (vul een geldige achternaam in). Gedaan dus.. maar deze is fout ingevoerd dus wil graag deze laten veranderen. En het is best dringend. Daarnaast krijg ik diegene die wel reageerde op mijn chat niet meer te pakken , ik heb gelijk gereageerd maar deze persoon is er gewoon mee gekapt en reageert niet meer (Rianne). verschrikkelijke ervaring. Ik mag hopen dat jullie mij toch wel nog verder willen helpen met mijn vraag aangezien deze nog steeds speelt!!

Geplaatst op: 24-04-2019
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Cindy

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Vliegtickets.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
10 beoordelingen
7,3
333Travel logo
333Travel
2 beoordelingen
9
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Vliegtickets.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 42 beoordelingen geplaatst over Vliegtickets.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 3,9 gekregen, waarbij 22% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Vliegtickets.nl actief?

Vliegtickets.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Vliegtickets.nl reviews? Dan kun je naar de website van Vliegtickets.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie