Vliegtickets.nl logo

Vliegtickets.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

36 beoordelingen • 3,6
Vliegtickets.nl logo
Vliegtickets.nl ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
36 beoordelingen • 3,6
Beoordeling
36 beoordelingen
3,6
5 sterren
8%
4 sterren
8%
3 sterren
8%
2 sterren
6%
1 ster
69%
Bestelproces
3,6
Service
3,6
Prijs
3,6
Levering
3,6

Gerelateerde bedrijven

333Travel logo 333Travel
0 beoordelingen
10
Corendon logo Corendon
5 beoordelingen
4,4
BaliTravel logo BaliTravel
0 beoordelingen
10

Vliegtickets.nl ervaringen

Op deze site kun je reacties lezen van mensen die hun Vliegtickets.nl ervaringen graag delen. Heb je zelf gebruik gemaakt van de ticketaanbieder Vliegtickets.nl, dan kan je jouw Vliegtickets.nl ervaringen delen door een review te plaatsen. Bekijk de beoordelingen en maak een verstandige keuze wanneer je een aankoop gaat doen.

Over Vliegtickets.nl

Vliegtickets.nl is binnen Nederland een van de grootste aanbieders van vliegtickets en verwante diensten. Waar je reis ook heen gaat, Vliegtickets.nl heeft het aanbod om je te laten reizen waar je ook maar heen wilt.

Waarom Vliegtickets.nl

Het grote voordeel van Vliegtickets.nl is dat niet alleen standaardprijzen worden getoond. Je krijgt namelijk ook speciaal onderhandelde prijzen en prijzen van low cost vliegtuigmaatschappijen. Vliegtickets.nl heeft een IATA gekwalificeerd Contact Center. Daarmee ben je verzekerd van goede hulp bij het online of telefonisch reserveren van tickets. Ook is deze vliegticketaanbieder aangesloten bij verschillende betrouwbare organisaties zoals de ANNVR, SGR, IATA en Thuiswinkel Waarborg. Dit geeft vertrouwen en zekerheid bij het online boeken en reserveren van vliegtickets. In 2009 is Vliegtickets.nl door de Thuiswinkel Organisatie uitgeroepen tot beste online aanbieder van vliegtickets. Via de website van Vliegtickets.nl kun je betalen via creditcard en internet bankieren. Wanneer er haast geboden is dan is er, afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij, mogelijkheid tot een spoedoverboeking of contante betaling via een GWK Travelex kantoor. Naast vliegtickets biedt Vliegtickets.nl ook andere producten en diensten aan. Wil je een hotelovernachting boeken, een auto huren voor op je bestemming of een annuleringsverzekering, reisverzekering of vliegticketverzekering afluiten? Dan heeft Vliegtickets.nl een breed aanbod met scherpe prijzen.  

Vliegtickets.nl ervaringen en klachten

Heb jij Vliegticket.nl ervaringen of juist Vliegticket.nl klachten en wil je deze delen? Schrijf dan je Vliegticket.nl ervaringen op in een review en geef Vliegtickets.nl een beoordeling.

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Vliegtickets.nl

profielfoto van Rahel
Rahel
16-08-2020
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Niet bereikbaar/ geen geld terug en geen voucher

Dramatische ervaring met vliegtickets.nl. Retour Amsterdam Londen werd geannuleerd door British Airways in maart je. BA communiceerde vrij snel en duidelijk. Maar van vliegtickets. nl geen geld terug

profielfoto van Lieke D.
Lieke D.
11-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Stedentrips zijn top bij Vliegtickets.nl

Ik ga regelmatig met vriendinnen naar een leuke stad in Europa. En Vliegtickets.nl heeft echt super scherpe dealtjes en soms sta je echt versteld van de lage prijzen.

Enige nadeel is wel dat de vliegtijden niet echt gunstig zijn maar daar betaal je dan ook voor (of juist niet).

Ook ben ik te spreken over de service want je krijgt goede online begeleiding en adviezen wat prijzen zijn op andere dagen. Zo kan je echt veel geld besparen.

Volgende week naar London en kijk er erg naar uit. Want voor iets meer dan 60 euro een retour is toch geen geld!

profielfoto van Quinten D.
Quinten D.
10-02-2014
10 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prima aanbod

Veel aanbod, niet altijd gunstige tijden om te vliegen maar boeken is simpel, prijzen zijn goed.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
08-04-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prijs beter dan andere vliegticket aanbieders

Regelmatig reis ik met het vliegtuig voor mijn werk. Ik ben zelfstandig ondernemer en moet dus ook op de kosten letten. Maar ook de verbinding en korte reistijden zijn voor mij van belang want tijd is geld.

Op Vliegtickets.nl kan ik makkelijk zoeken en kan ik ook makkelijk keuzes maken op basis van reistijden. In vergelijking tot andere ticket aanbieders is Vliegtickets.nl vaak de goedkoopste en kun je makkelijk ook een hotel boeken.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
28-03-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Boeken ineens goedkoper

We wilde met zijn tweeen op vakantie dus ik zoeken op internet naar een goede ticketaanbieder. Kwam uit bij Vliegtickets.nl en de prijzen zijn echt scherp. Maar nu waren er nog beperkt plekken beschikbaar voor de vlucht die we wilde pakken naar New York. Alles in gang gezet en meteen geboekt.

Vervolgens kwam ik enkele dagen later nog eens kijken op de site en zag ik ineens dat de prijzen voor de tickets veel lager waren.

Ik heb ze gemaild en gezegd dat ik de tickets voor de lagere prijs wil kopen. Want ik voelde me nogal benadeeld en doordat er stond dat er nog beperkt plaats was heb ik een overhaaste beslissing moeten nemen.

Ze denken niet met je mee en willen je niet tevreden houden. Een reactie zoals "sorry maar dat is een risico als je snel beslist" helpt je niet echt verder. Er zijn voor mijn gevoel wel flink wat euros door de neus geboord en door de beroerde service ben ik echt klaar met ze.

Volgende keer weet ik wel beter.

profielfoto van Bianca R.
Bianca R.
14-02-2014
8 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Prijs echt top

Echt voor het boeken van vliegtickets kijk ik alleen nog op vliegtickets.nl. Alles werkt snel en de prijzen zijn top.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
15-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Vergelijk ook met andere aanbieders

Vliegtickets.nl is niet altijd de goedkoopste aanbieder van tickets. Als je een reis wil maken op een bepaalde datum naar een bepaalde locatie dan loont het om ook te kijken naar andere aanbieders. Voor de speciale deals is Vliegtickets.nl wel altijd aantrekkelijk alleen moet je soms wel vertrekken op een onmogelijke dag of tijdstip.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
12-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Focus op vliegtickets is mijn advies

Ik dacht dat Vliegtickets.nl alleen maar vliegtickets aanbood maar ik kwam er laatst achter dat ze ook hotelovernachtingen, autoverhuur en complete vakanties aanbieden.

Ik snap dat je als reisorganisatie van meerdere walletjes wil mee eten maar denk dat je veel scherpere prijzen kan bieden en betere service kan bieden als je focust op 1 ding. Daar slaat Vliegtickets.nl de plank mis en denk dat ze een beter aanbod zouden hebben.

Hoewel ik diverse keren heb geboekt via Vliegtickets.nl, zorg ik nu ook bij andere vliegticket aanbieders check voor ik boek. Vliegtickets.nl is namelijk niet altijd de beste aanbieder.

profielfoto van Anoniem
Anoniem
10-02-2014
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Wat een gedoe toch om een reis te boeken

Ik dacht dat het internet alles makkelijker zou maken. Maar een vliegticket boeken is me toch een onderneming. Eerst een locatie vinden en dan kan je boeken. In een paar stappen klaar zijn is er echt niet bij.

Bij vliegtickets.nl heb ik denk wel een uur lang zitten klooien met alle informatie die je moet invullen. En dan denk je dat je klaar bent en dan krijg je nog zoveel dingen die ze je willen verkopen...nou ik was er wel klaar mee en was direct aan vakantie toe. Prijs is ok maar wel een onderneming om een ticket te fixen.

profielfoto van Toon
Toon
27-10-2015
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
onbetrouwbaar

Personeel wilde reis niet annuleren. Dit hierom zelf gedaan. De annuleringskosten werden hierna wel door hen in rekening gebracht, ondanks de toezegging dat dit niet zou gebeuren.
Niet op vertrouwen wat het personeel aan de telefoon doorgeeft!!!!!!!

profielfoto van Toon
Toon
17-11-2014
4 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Vliegtickets steekt teruggekregen belastinggeld grotendeels in eigen zak

Ivm ernstige ziekte van mijn vader kon een geboekte reis bij Vliegtickets niet doorgaan. Het was bekend dat de ticket niet geannuleerd kon worden. Ivm fatsoen doorgegeven dat de vlucht geannuleerd werd. Vliegtickets.nl weigerde om de annulering te melden bij Emirates. Uit fatsoen zelf gebeld, waarbij een medewerkster van Emirates bedankte voor het doorgeven. Zij gaven echter tot mijn verbazing aan dat ik recht had op teruggaaf van de luchthavenbelastingen, een bedrag van ruim 120 Euro. Hierna gebeld met Vliegtickets, waarbij zij aangaven dat ik dit bedrag terug zou krijgen, zonder de annuleringskosten te hoeven betalen. Het zou alleen gaan om belastingteruggave volgens de medewerkster van Vliegtickets. Emirates hadden al aangegeven het bedrag terug te storten naar de rekening van Vliegtickets.

Tot mijn verbazing werden er echter toch 90 Euro annuleringskosten in rekening gebracht. Na verschillende mailcontacten, waarbij de nodige leugens werden verteld, bleven ze bij hun weigering.

Tip is om bij de luchtvaartmaatschappij zelf te boeken. Voordeel is een over het algemeen lagere prijs en dat de voorwaarden veel gunstiger zijn.

Natuurlijk is het wel handig om de "vlieg"sites te gebruiken voor het zoeken naar de meest gunstige maatschappij.

profielfoto van Mario
Mario
08-09-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Voor mij nooit geen Vliegtickets.nl meer.

In november 2019 een reis voor 8 personen naar Mallorca geboekt via Vliegtickets.nl. We zouden vliegen met Lauda (is Ryanair)., Netto prijs € 1.997,00 exclusief € 29,00 Boekingskosten en € 14,99 volledig servicepakket. Kreeg van Ryanair een bevestiging dat geboekt en betaald was.. € 1.862,00.
Verschil van bijna € 180,00 inclusief dus de betaalde Boekingskosten en Servicepakket, . Na verschillende mails kreeg uiteindelijk een heel lulverhaal maar kwam er achter dat Vliegtickets.nl gewoon extra geld bij de bagage opdrukt . Dat was 1ste teleurstelling maar goed, geboekt is geboekt.
Toen kregen we in maart bericht van Ryanair dat de reis gecanceld werd door Corana.
Van Vliegtickets.nl toen geen enkele reactie, Na maanden kreeg we uiteindelijk bericht dat zij er niet aan konden doen ne zodra het geld bij hen binnen zou komen, het terug betaald zou worden. Verschillende keren gevraagd of zij daar achteraan zouden gaan werd niet beantwoord. Zelf maar met Ryanair aan de gang. Uiteindelijk las ik een artikel dat er een “refund” aangevraagd diende te worden indien er bij een “tussenpersoon” geboekt was. Uiteindelijk kreeg ik van hen bericht dat er half juli terug betaald worden zou. Maar al wat er niet kwam, het geld van Vliegtickets.nl
Nadat ik in augustus maar eens dreigde juridische stappen te overwegen kreeg ik plotseling een bericht van Vleigticket.nl dat de financiële afdeling “onlangs” het bericht had ontvangen.
Uiteindelijk had ik op 24 september m’n geld weer terug maar wel minus de Boekingskosten en het Volledig Servicepakket. Boekingskosten kan ik me dan nog een keer iets bij voorstellen maar ook het Servicepakket willen ze niet terug betalen terwijl ze qua Service helemaal niets hebben gedaan.
Mijn advies. Boek gewoon rechtstreeks bij een maatschappij, dit scheelt al in de boekingskosten en geen opslag voor bagage. Een goede leer voor de volgende keer, voor mij nooit geen Vliegtickets.nl meer.

profielfoto van Silvain
Silvain
20-08-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
absoluut onbetrouwbaar in boekingen

Vliegtickets.nl verkoopt tickets voor vluchten die niet bestaan. Laten je vervolgens ter plekke zitten. Zijn onbereikbaar. Vergoeden niets van de torenhoge kosten om toch terug te kunnen komen.

profielfoto van Rahel
Rahel
16-08-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Niet bereikbaar en geen reactie op mails sinds april

Dramatische ervaring met vliegtickets.nl. Retour Amsterdam Londen werd geannuleerd door British Airways 3 personen. BA communiceerde vrij snel. Maar van vliegtickets.nl tegenstrijdige mail, geen geld terug geen voucher.
Vliegtickets.nl is een onbetrouwbaar bedrijf.

profielfoto van Mithat
Mithat
04-08-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
ONBEREIKBAAR EN ONBETROUWBAAR

2 Tickets gekocht bij vliegtickets.nl, passagiers terwijl passagiers niet inde vliegtuig mochten, vliegtickets.nl is totaal onbereikbaar en schuilt achter corona cirisis terwijl zij zelf crisis veroorzaken.
Maar goed wij zijn geld verloren door deze oplichters bende.
Mijn advies koop bij de vliegmaatschappij dan weet je dat je service hebt.
Vermijd deze oplichters bende.

profielfoto van Alex
Alex
16-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Dramatische klacht afhandeling

Reageren al bijna 4 maanden miet op mijn verzoek om mijn tixket te vergoeden d.m.v. geld of een vouxher. Nog nooit zo iets schandaligs meegemaakt. Hoe een bedrijf zo met zijn klantem omgaat. Gewoon niet te beschrijvem, zo slecht!

profielfoto van Mirko
Mirko
15-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Geen enkele toegevoegde waarde

Door Corona Geannuleerde vluchten allemaal zelf moeten afhandelen. Helemaal niets van Vliegtickets.nl gehoord. Ik heb zelf contact gezocht met Vliegtickets.nl, maar zij hebben niets gedaan. Toegevoegde waarde van Vliegtickets.nl is wat mij betreft helemaal nul. Als ik dan toch alles zelf mag regelen dan boek ik voortaan wel rechtstreeks bij de luchtvaartmaatschappij.

Nu we weer een beetje gaan vliegen wel weer volop reclame maken. Dus ze leven kennelijk nog wel !

profielfoto van Arnold
Arnold
01-07-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Aan het lijntje gehouden..

Onze reis is geannuleerd door corona. Natuurlijk snappen we dat. We hadden een verzekering Afgesloten die restitueert om welke reden dan ook. Maar 3 maanden na de annulering en 2 maanden na de toezegging te restitueren geeft men nog steeds aan dat er een achterstand van duizenden verzoeken ligt. Je kan mij niet wijsmaken dat het restitueren van een bedrag 3 maanden na dato nog steeds niet mogelijk is. Hier wordt welbewust niet uitgekeerd..

profielfoto van Wim
Wim
28-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Bizar waardeloze organisatie, houden ons geld bewust achter en reageren niet op mail of beantwoorden telefoon

Vliegtickets geboekt. De reis gaat niet door ivm corona. Daar kan vliegtickets niets aan doen. Wat ze wel zouden kunnen doen is op zijn minst op 1 e-mail reageren. Al weken sturen we dagelijks een mail met het verzoek om ons geld terug te krijgen conform de geldende regels. Maar vliegtickets.nl geeft niet thuis. Mijn mening is dat dat behoort tot de categorie oplichters praktijken! We zullen nimmer meer zaken doen met dit “bedrijf”!

profielfoto van Bas
Bas
13-05-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
niet klantgericht

Zeer slechte ervaring met de reisorganisatie. Door corona is mijn vlucht geannuleerd. Dit is volledig overmacht en buiten hun schuld.

Door de situatie rondom corona lopen de dingen nu iets anders. De vliegmaatschappijen mogen, onder bepaalde voorwaarden, passagiers ter compensatie een voucher aanbieden. Echter, zoals de Europese Commissie heeft gesteld, behoudt de passagier het recht om een degelijke voucher te weigeren en een volledige restitutie te ontvangen.

Vliegtickets pakt de situatie niet goed op. Ik heb per mail contact opgenomen over de geannuleerde vlucht een een restitutie aangevraagd. Het reisbureau is niet ingegaan op mijn behoefte en heeft mij gewezen op een voucher. Ik heb in meerdere e-mails moeten uitleggen hiervan te willen afzien en recht te hebben een terugbetaling.
Desondanks heeft Vliegtickets voor mij een voucher aangevraagd bij de maatschappij.

Wanneer ik hen wijs op mijn rechten en hun fout willen zij deze niet (h)erkennen. Ze lijken zich te verschuilen achter onwetendheid en onprofessionaliteit.
Vliegtickets is hierin niet klantgericht en durft niet de spreekwoordelijke hand in eigen boezem te steken. Dit siert een bedrijf van deze omvang niet.

Al met al ben ik erg teleurgesteld. Bij voorkeur zou ik een boeking Vliegtickets.nl in de toekomst vermijden.

profielfoto van Daniella
Daniella
05-04-2020
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Er word niet gereageerd op emails omboeken of voucher verkrijgen ivm Corona-crisis is onmogelijk!

Wegens corona-crisis moesten wij onze reis wijzigen. Vooralsnog geen enkele reactie of oplossing van Vliegtickets.nl.Over 72 uur vertrekt onze vlucht naar Mexico! Wij zijn bang dat wij onze zuurverdiende spaarcenten die in de tickets zaten op ons buik kunnen schrijven.

profielfoto van Peter
Peter
21-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
oplichting

Ik heb al gelezen dat ik niet de enige ben die onder valse beloftes gelokt is.
ik boek voorkeuze stoelen voor mijn reis naar curaçao en deze afspraak wordt 1 week na betaling teruggedraaid
ik kan nu de zelfde stoelen weer boeken voor 200€ meer.
Wat een streek zeg, en je belt klantenservice en die zeggen glashard dat ze er niets aan kunnen doen

profielfoto van Edwin
Edwin
12-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verschuilen zich heel snel achter de voorwaarden

De reviews lezende ben ik niet de enige met een slechte ervaring. Klacht ingediend, na reminden pas na dik een week respons. Om vervolgens alleen maar te verschuilen achter de voorwaarden. Wij werden gelokt met 96 euro en opeens in het acceptatie proces naar 134 euro verhoogd. Toch maar gedaan. Om vervolgens de volgende morgen wakker te worden met een annulering .. ?. Om vervolgens elders (uiteraard) duurder te moeten boeken. Want tickets zijn volatiel ...

Advies: niet betrouwbaar qua verwachtingen dus, gewoon rechtstreeks boeken.

profielfoto van Dave
Dave
07-12-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
VLIEGTICKETS.NL IS ZEER SLECHT ! ! !

Voor de 1ste keer geboekt bij Vliegtickets. Ach, een foutje moet kunnen.

Mijn vliegticket had nog geen 250 euro gekost. Door kleine foutje van mijn kant kreeg ik per email een betaal link van 190 euro. Dit moest betaald worden voor de wijziging.

Ik toon begrip voor de kosten van wijziging maar je vraagt toch niet 190 euro extra voor kleine aanpassing ! ! !

homepage beloofd veel maar als je hulp nodig hebt, zijn ze niet thuis. Wij zullen nooit, maar dan ook nooit meer gebruik maken van de Vliegtickets.nl. Tip voor degene die overweegt via Vliegtickets.nl te boeken: NIET doen! Het kost een hoop geld en ergernis en je komt nergens!

BOEK DIRECT VANUIT DE VLIEGMAATSCHAPPIJ KOM JE VEEL GOEDKOPER UIT EN KAN JE ZELF JE GEGEVENS WIJZIGEN ZONDER EXTRA KOSTEN

profielfoto van Cindy
Cindy
24-04-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
verschrikkelijk. je kan niet normaal je achternaam invoeren (omdat je geen leestekens in kan voeren)

verschrikkelijk!
verschrikkelijk!! Krijg niemand aan de lijn echt al vaak gebeld!! Ik heb een achternaam met leestekens en deze is fout ingevoerd omdat jullie als vliegmaatschappij deze niet kennen. nog nooit meegemaakt maar dit was de eerste keer dat een website voor vliegtickets een umlaut niet accepteerde en zei (vul een geldige achternaam in). Gedaan dus.. maar deze is fout ingevoerd dus wil graag deze laten veranderen. En het is best dringend. Daarnaast krijg ik diegene die wel reageerde op mijn chat niet meer te pakken , ik heb gelijk gereageerd maar deze persoon is er gewoon mee gekapt en reageert niet meer (Rianne). verschrikkelijke ervaring. Ik mag hopen dat jullie mij toch wel nog verder willen helpen met mijn vraag aangezien deze nog steeds speelt!!

profielfoto van Mariette
Mariette
02-01-2019
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Duurder dan rechtstreeks boeken bij de luchtvaartmaatschappij

Advies: kijk eerst bij de luchtvaartmaatschappijen zelf wat de totale kosten daar zijn. Vliegtickets oogt in eerste instantie goedkoper voor een ticket maar rekent behoorlijk pittige boekingskosten die daar dan nog bovenop komen. Ik heb hierover gebeld Annulering bleek niet mogelijk en vliegtickets ziet het verder ook niet misleidend..
Als ik rechtstreeks bij Transavia geboekt had was ik een stuk goedkoper geweest. Verder vind ik de website van vliegtickets heel onoverzichtelijk, word je van het kastje naar de muur gestuurd als je vragen hebt tenzij je direct de klanten service belt à € 1,00 per gesprek. Ik geloof niet dat ik nog een keer gebruik ga maken van de diensten van vliegtickets.

profielfoto van Ilone
Ilone
03-09-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Oplichters!

Anderhalve week geleden heb ik contact gehad met vliegtickets.nl om onze vlucht naar lombok om te boeken (dit ivm aardbevingen). Toen werd mij verteld dat er tot nu toe alleen een negatief reisadvies is t/m 31 aug en dat dan bekend werd of deze verlengd wordt. Het zou ons op dat moment dan ongeveer €500,- extra kosten om onze tickets om te boeken naar Bali, dit was met omboekingskosten incl. Vandaag belde ik nogmaals om te kijken wat de stand van zaken is. Ze vertelde mij toen dat het negatieve reisadvies verlengd is tot 31 oktober. Wat dus betekende dat ik geen omboekingskosten hoef te betalen. Toen ik zei dat ok dit wilde doen vertelde de dame mij dat dit dat €500,- zou kosten. (Huh!) ik vroeg hoe dit kon, toen zei ze dat het tariefverschil omhoog gegaan is, maar als ik kijk op hun site bieden ze deze vlucht aan voor €716,-. Wij hebben €730,- betaald voor onze tickets. Haar antwoord was, ja maar nu wil iedereen omboeken, dus hebben we minder tickets beschikbaar.... Ik was gewoon perplex!!!! Geen idee wat ik nu moet doen. Ik voel me echt belazerd!

profielfoto van Jan
Jan
21-06-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
boeking

wat een slechte klant onvriendelijk "buro"is dit

profielfoto van Anoniem
Anoniem
06-03-2018
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Waarschuwing

Pas op met het boeken van tickets bij vliegtickets.nl een van de bedrijven van Oltravo BV.
Wanneer je tickets bestelt en betaalt en die je vervolgens ook nog via de mail bevestigd krijgt denk je dat alles ok is. Echter als je gebruik wilt maken van je ticket om terug te vliegen en aan de incheckbalie wordt verteld dat je niet op de passagierslijst staat voor de terugvlucht word je aan je eigen lot overgelaten en mag je zelf nieuwe tickets kopen, een overnachting regelen en 1000 euro onnodige kosten maken. Vervolgens deelt vliegtickets.nl na weken wachten mede dat niet zij verantwoordelijk zijn maar de vliegmaatschappij en dat je hen maar aansprakelijk moet stellen. De afdeling Customer Care doet niets, verschuilt zich en komt geen enkele afspraak na. Je koopt dus een dienst die niet afgenomen kan worden en je kan naar je geld fluiten. De betreffende vliegmaatschappij Corendon waar naar verwezen wordt doet overigens precies het zelfde. Ook zij delen mede niet verantwoordelijk te zijn omdat zij de tickets hebben doorgezet naar een andere vliegmaatschappij. Veel succes met de afhandeling van de klacht met een maatschappij uit een niet Europees land werd nog even medegedeeld. De uitslag laat zich raden.
De slogan van vliegtickets.nl Transparant en Betrouwbaar
en bemiddeling bij klachten kan beter veranderd worden in Ondoorzichtig en Onbetrouwbaar, bemiddeling bij klachten doen wij niet aan dat komt dichter bij de waarheid.

profielfoto van Charlotte
Charlotte
01-11-2017
2 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Nee
Verborgen kosten

Ze rekenen meer dan 800 euro aan verborgen kosten en reageren dan nergens meer op. Niet op de telefoon, niet op de mail, niet op de externe klachten sites. BLIJF BIJ ZE UIT DE BUURT

Schrijf een review over Vliegtickets.nl

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

333Travel logo 333Travel
0 beoordelingen
10
Corendon logo Corendon
5 beoordelingen
4,4
BaliTravel logo BaliTravel
0 beoordelingen
10