Videotrips.nl logo

Videotrips.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Videotrips.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
4535
Videotrips.nl logo
Website
videotrips.nl
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Videotrips.nl

Op vakantie gaan. Het is iets waar je ongetwijfeld maandenlang naar uit hebt gekeken. Het is ook iets waar je best wel wat geld voor over hebt. Des te vervelender is het dan als je op bestemming aankomt en toch niet alles helemaal naar wens blijkt te zijn. Wil je dit vermijden? Al op voorhand een duidelijk en correct idee van de sfeer en accommodaties krijgen? Dan kan je eens een kijkje nemen bij Videotrips.nl. Maar zorgt Videotrips.nl wel voor de service die ze beloven? Zijn de beoordelingen van hun klanten positief? Hoe klinken de ervaringen met Videotrips.n? Je leest hier in de reviews over Videotrips.nl!

Over Videotrips.nl

Videotrips.nl is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het aanbieden van reizen naar Duitsland, Frankrijk en Oostenrijk. Ook richting Istrië in Kroatië kan je tegenwoordig met Videotrips.nl naartoe trekken. Videotrips.nl werd opgericht in september 2006 door ondernemers Sander van Oostrum en Maurits van Tongeren. Het doel daarbij was om de zaken net iets anders aan te pakken dan de meeste organisaties. Je kunt bij Videotrips.nl arrangementen boeken en een leuke vakantie in elkaar steken. Het verschil zit hem erin dat je bij Videotrips.nl de vakantie al beleeft tijdens het boeken. Je ziet van elke vakantiebestemming eigen video’s en video’s van klanten van Videotrips.nl. Zo voel en zie je meteen hoe de sfeer ter plekke is. Je vindt er reisvlogs die je zelfs live kunt volgen. Er zijn van zo goed als elk hotel en van zo goed als elke locatie beelden. Zo kom je nooit voor een nare verrassing te staan!

Waarom kiezen voor Videotrips.nl?

Videotrips.nl is gespecialiseerd in een vrij beperkt aantal bestemmingen. Dat betekent ook dat de expertise en de service voor die bestemmingen niet te evenaren valt. Zo kan je via Videotrips.nl accommodaties boeken met als thema gezinnen, stellen, 50+, aan het water, berg en bos, fietsvakantie, all-inclusive, actief en ga zo nog maar even door. Of je nu op zoek bent naar de leukste camping of het lekker luxueus mag: bij Videotrips.nl kan het allemaal. Om maar een greep te nemen uit het aanbod aan bestemmingen: Donau, Bodensee, Eifel, Zwarte Woud, Sauerland, Istrië, Elzas, Franse Alpen, Tirol, Karinthië en nog veel meer. Goed om te weten is dat als je ter plekke in de problemen komt jouw persoonlijke reisadviseur van Videotrips.nl altijd voor je klaar staat! Je hoeft je dus over niks zorgen te maken.

Is Videotrips.nl betrouwbaar?

Videotrips.nl is ondertussen enkele jaren actief in de sector en heeft een goede reputatie binnen de markt. Belangrijk om in het achterhoofd te houden is dat Videotrips.nl geen lid is van de ANVR of de SGR. Dat betekent echter niet dat het bedrijf niet betrouwbaar is. Zo is Videotrips.nl gecertificeerd door het online keurmerk Stichting Webshop Keurmerk en kan je gratis annuleren binnen bepaalde termijnen. Daarnaast is het zo dat Videotrips.nl een beveiligde verbinding met het internet heeft en je op de website heel wat nuttige informatie terug kunt vinden. Er zijn duidelijke algemene voorwaarden, er is een eigen klantendienst, er is een privacy policy en ook het btw- en het KvK-nummer vind je direct terug. Met andere woorden: Videotrips.nl is absoluut betrouwbaar.

Klantenservice en klachten

Als je op reis gaat is de kans groot dat je nog wel met wat vragen zit. Vind je de antwoorden op jouw vragen niet terug op de website? Dan kan je ook altijd de klantendienst van Videotrips.nl aanspreken of aanschrijven. Dat kan op verschillende manieren. Zo is er op de website zelf een chatfunctie. Ook kan je bellen of even WhatsAppen tijdens de kantooruren. Schrijf je liever een mail? Ook dat kan. De klantendienst van Videotrips.nl is vrij actief en reageert op werkdagen in principe binnen enkele uren. Heb je een klacht voor Videotrips.nl? Dan kan je jouw klacht best per mail doorsturen. Een andere optie is om even de dienst bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk aan te schrijven met jouw probleem. Deze neemt dan verder contact op met Videotrips.nl op zoek naar een oplossing.

Wil jij ook beoordelen?

Ging jij al eens op reis mat Videotrips.nl? Dan horen wij graag of dat een positieve of een negatieve ervaring was. Hoe zou jij bijvoorbeeld de service van Videotrips.nl zowel voor als tijdens de trip beoordelen? Heb je het gevoel dat de prijs die je hebt betaald correct was? Zijn er voldoende bestemmingen bij Videotrips.nl? Zou je in de toekomst opnieuw kiezen voor Videotrips.nl? Schrijf op deze pagina een review en vertel het ons!

Reviews over Videotrips.nl

Gerelateerde bedrijven

Sunweb logo
Sunweb
44 beoordelingen
5,9
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over Videotrips.nl

Het bedrijf Videotrips.nl is geverifieerd door ons. De webshop videotrips.nl is al jaren een betrouwbare partij om te bestellen. Videotrips.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Videotrips.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van videotrips.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van videotrips.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Videotrips.nl.

Geplaatst op: 04-05-2022
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Videotrips.nl


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Sunweb logo
Sunweb
44 beoordelingen
5,9
BoerenBed logo
BoerenBed
2 beoordelingen
10
HouseOfBritain logo
HouseOfBritain
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Videotrips.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Videotrips.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Videotrips.nl actief?

Videotrips.nl is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) autovakantie.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Videotrips.nl reviews? Dan kun je naar de website van Videotrips.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie