Veluwse Bron logo

Veluwse Bron reviews, ervaringen en beoordelingen

Veluwse Bron reviews, ervaringen en beoordelingen
249
Veluwse Bron logo
Website
Veluwse Bron
Categorie
Vakantie & reizen

Veluwse Bron ervaringen

Je bent echt even toe aan een dagje ontspanning in een wellness resort. Je twijfelt alleen tussen de Veluwse Bron en andere wellness resorts. Gelukkig kan je op onze website alle Veluwse Bron ervaringen lezen. Je leest hier terug hoe jouw relax dag eruit komt te zien als je deze boekt bij de Veluwse Bron. Ben je zelf pasgeleden nog naar de Veluwse Bron geweest? Wij zijn heel benieuwd naar je eigen Veluwse Bron ervaringen. Je kan jouw ervaringen altijd achterlaten op onze website. Wij kunnen zo anderen informeren over de mogelijkheden bij de Veluwse Bron.

Over de Veluwse Bron

Midden op de Veluwe in Ermst ligt de Veluwse Bron. Dit prachtige wellness resort is gelegen aan een meer. Privacy staat centraal en aan het meer ben je omgeven door natuur. In de verste verte zie je geen enkel gebouw of woning. Je kan zo heerlijk ontspannen in de natuur. De Veluwse Bron behoort tot één van de uitgestrekste wellness resorts van Nederland. Het complex bestaat uit een groot aantal baden, sauna’s en andere wellnessfaciliteiten verspreid over het terrein. In de Veluwse Bron is zowel een binnen gedeelte als een buitengedeelte. In het buitengedeelte kan je heerlijk genieten van de natuur in combinatie met baden.

Behandelingen

Er zijn verschillende behandelingen op de Veluwse Bron die je kan boeken. Eventueel kan je een behandeling combineren met een arrangement. Bij een arrangement is een behandeling en de entree vaak inbegrepen. Meestal krijg je een behandeling van 25 minuten bij een arrangement. Bij de behandelingen kan je eventueel nog voor een andere behandeling kiezen om erbij te boeken. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke hot stone massage of een gezichtsbehandeling. Na een dagje Veluwse Bron kom je als herboren terug.

hemaruimtes

De Veluwse Bron heeft verschillende themaruimtes die je kan ontdekken tijdens een dagje wellness. Bezoek bijvoorbeeld de stoomgrotsauna waar je in een grot kan ontspannen. Of wat dacht je van een dagje strand? In de themaruimtes is telkens weer een uniek thema nagebouwd tot in perfectie. Heel even vergeet je waar je bent en beleef je een unieke wereld in de Veluwse Bron!

Gerelateerde bedrijven
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Good4fun logo
Good4fun
4 beoordelingen
8
TopTicketShop.nl logo
TopTicketShop.nl
15 beoordelingen
4,6
Gerelateerde blogartikelen
5,3
34% zou hier weer kopen
4 beoordelingen
Ervaringen met Veluwse Bron

Veluwse Bron is geverifieerd door ons expert team. De webshop Veluwse Bron bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Veluwse Bron lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Veluwse Bron. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van Veluwse Bron is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Veluwse Bron te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Zeer veel mensen ( massa is kassa)

Jammer jammer jammer… samen met mijn partner dacht ik een ontspannend dagje wellness te hebben maar niets is minder waar. Alvorens ons bezoek de reviews gelezen over de Veluwsebron. Hier schrokken we in eerste instantie van maar wij hadden via een website al entree kaarten geboekt. Vervolgens vol goede moed op weg gegaan naar het wellness complex alhoewel het eigenlijk deze naam niet mag hebben. Het zou eerder park Prinsenmeer mogen heten (massa is kassa) erg veel mensen in de hal en restaurant die wachten om naar binnen te mogen. Wij hebben drie kwartier in de rij gestaan.

Vervolgens het saunaplein op gelopen en daar was het druk, erg druk! De sauna’s zaten meer dan vol.. het advies om eerst de voeten in een voetenbad te laten wennen aan de verhoogde temperaturen ging op de begane grond niet op. Het voetenbadje was buitengebruik…. Boven kon je wel terecht…. De zwembaden zijn te koud om lekker in te kunnen ontspannen. De douches zijn ook erg koud afgesteld. Duidelijk wordt hier zwaar op bezuinigd terwijl de Veluwsebron aan alle kanten geld binnen harkt.

De horeca is ook om te huilen. Er was geen enkele plek om te zitten. Omdat er veel te veel mensen binnen waren. Toen we vroegen aan het bar personeel waar we wel konden zitten werden we verwezen naar het Italiaanse restaurant elders op het terrein. Maar daar hadden wij al gezeten en toen wij na 45 minuten nog niet geholpen werden zijn we van ellende maar vertrokken. Wat wel opmerkelijk is, dat als je het lopende buffet had besteld er uiteraard wel een plekje voor je gereserveerd is om dat de Veluwsebron hier goed aan verdiend.

Vervolgens naar de receptie gelopen om onze klacht neer te leggen. Daar kwamen we tot de pijnlijke conclusie dat als je via een andere website een sauna entree besteld je er totaal niet toe doet. Ze kunnen dan niets voor je betekenen. We zouden door de manager terug gebeld worden maar dat is tot op heden niet gebeurd.

Opvallend is ook dat de Veluwsebron vaak reageert op positieve Google reviews en de negatieve vaak laat voor wat het is. Wij krijgen de indruk dat het ze totaal niets interesseert over hoe jij je voelt bij de Veluwsebron want geld is belangrijker en nogmaals massa is echt kassa!!
Wij zijn na twee uur weer vertrokken…..

JAMMER!

Tip: Als je rust wilt in de wellness kies dan voor een iets duurdere Wellness zoals Thermen Busloo of Berendonck daar krijg je echt waar voor je geld en ga je ontspannen weg.

Geplaatst op: 01-01-2024
Laatst bewerkt op: 01-01-2024
Geschreven door: R.j. V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Waardeloze communicatie

Waardeloze communicatie. Echt belachelijk dat ze zich zo geweldig voordoen op internet. De sauna's zullen zeker prachtig zijn hoor, maar wat een verschrikkelijk ingericht bedrijf. Nergens een telefoonnummer te vinden, dus contact opnemen is niet te doen. Vriendin heeft ze bijna moeten stalken via FB om een reactie te krijgen; echt niet normaal.

Je geld terug krijgen kun je ook vergeten; daar werken ze ook niet aan mee. Echt ernstig dat het mogelijk is om op deze manier een bedrijf te runnen. Ik vind het echt schandalig dat grote bedrijven (IWR is het overkoepelende bedrijf dat sauna's door heel nederland heeft en koopt) op deze manier hun geld kunnen verdienen. Het boeit ze geloof ik erg weinig; want dit soort problemen doen zich al langer voor lees ik op allerlei klachtenwebsites.

Kleine tip voor als je toch telefonisch contact met ze wil opnemen; probeer dit nummer: +31 578 700 500 van IWR (international Wellness Resorts), dit is het overkoepelende bedrijf waar erg veel sauna's (waaronder Veluwse bron) bij zijn aangesloten. Mijn aanrader? Vermijd dit bedrijf als de pest en ga lekker naar een sauna toe die gewoon in eigen beheer is en waar je telefonisch contact mee op kunt nemen.

van hun website (dan weet je welke sauna's je beter kan vermijden ivm de slechtste klantenservice die ik ooit heb meegemaakt):
IWR werd in maart 2011 opgericht en heeft onder haar hoede een aantal toonaangevende wellnessresorts waaronder de Veluwse Bron – Emst (gemeente Epe), SpaPuur – Tilburg, Elysium – Bleiswijk, SpaSense – Geldrop (bij Eindhoven), de Zwaluwhoeve – Hierden (gemeente Harderwijk), SpaWell (Peize, Drenthe) en Thermen Holiday (Schiedam).

Geplaatst op: 19-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marleen B.

3 / 10
1/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Goede facilliteit, erg jammer van alle service

Erg ruim aanbod aan sauna’s en baden en ook in prima conditie, dat was echt top!
Maar de manier waarop het personeel met ons omging deed echt afbreuk aan de hele ervaring.
Heel begrijpelijk dat er soms even ergens op gewezen moet worden (niet bij onweer de buitenbaden in/we gaan om 11 uur sluiten etc.) maar de manier waarop dit gebracht werd, was echt alsof we een stel ongehoorzame kids waren die hier niks te zoeken hebben, heel ongastvrij!
De enige die ons erg vriendelijk te hulp had gestaan was een jonge vrouw in het restaurant. Zij was erg hartelijk en bood zelfs een drankje op haar kosten aan, ivm een incidentje waardoor ons diner ruim 45 min op zich liet wachten. Wel vreemd eigenlijk dat dit dan weer geen service is van ”˜t huis zelf, maar iets wat zij persoonlijk aanbood ter compensatie.
Efin, door haar vriendelijkheid hadden we het er nog wel over om hier nog eens terug te komen, ondanks het andere personeel, maar toen kwam het volgende: vrienden van ons waren een polsbandje kwijt geraakt, heel vervelend voor iedereen aangezien het al laat werd. Daardoor waren wij uiteindelijk de laatsten die daar vertrokken en kregen ipv een uitrij-muntje, te horen dat we op een knopje moesten drukken, dan zouden zij de slagboom open doen. Nou, mooi niet dus. Kon weer teruglopen naar het hoofdgebouw waar alles al op slot zat en niemand achter de balie, heel begrijpelijk, maar dat zorgde er ook voor dat ik kon blijven kloppen. Uiteindelijk kwamen er een paar schoorvoetend naar beneden, aarzelend om te helpen. Zodat ik alsnog schreeuwend (want tja alles zat al op slot) duidelijk kon maken dat we vast stonden op de parkeerplaats.

Geplaatst op: 15-08-2018
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: MlaR

6 / 10
3/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Veluwse Bron
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Tours & Tickets logo
Tours & Tickets
2 beoordelingen
10
Good4fun logo
Good4fun
4 beoordelingen
8
TopTicketShop.nl logo
TopTicketShop.nl
15 beoordelingen
4,6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Veluwse Bron een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 4 beoordelingen geplaatst over Veluwse Bron. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5,3 gekregen, waarbij 34% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Veluwse Bron actief?

Veluwse Bron is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) tickets en uitjes.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Veluwse Bron reviews? Dan kun je naar de website van Veluwse Bron gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie