Veluwse Bron logo

Veluwse Bron ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten

1 beoordelingen • 6,0
Veluwse Bron logo
Veluwse Bron ervaringen, reviews, beoordelingen en klachten
1 beoordelingen • 6,0
Beoordeling
1 beoordelingen
6
5 sterren
0%
4 sterren
0%
3 sterren
100%
2 sterren
0%
1 ster
0%
6
6
6
6

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Hotels.nl logo Hotels.nl
1 beoordelingen
9
TravelDiaries logo TravelDiaries
1 beoordelingen
9

Veluwse Bron ervaringen

Je bent echt even toe aan een dagje ontspanning in een wellness resort. Je twijfelt alleen tussen de Veluwse Bron en andere wellness resorts. Gelukkig kan je op onze website alle Veluwse Bron ervaringen lezen. Je leest hier terug hoe jouw relax dag eruit komt te zien als je deze boekt bij de Veluwse Bron. Ben je zelf pasgeleden nog naar de Veluwse Bron geweest? Wij zijn heel benieuwd naar je eigen Veluwse Bron ervaringen. Je kan jouw ervaringen altijd achterlaten op onze website. Wij kunnen zo anderen informeren over de mogelijkheden bij de Veluwse Bron.

Over de Veluwse Bron

Midden op de Veluwe in Ermst ligt de Veluwse Bron. Dit prachtige wellness resort is gelegen aan een meer. Privacy staat centraal en aan het meer ben je omgeven door natuur. In de verste verte zie je geen enkel gebouw of woning. Je kan zo heerlijk ontspannen in de natuur. De Veluwse Bron behoort tot één van de uitgestrekste wellness resorts van Nederland. Het complex bestaat uit een groot aantal baden, sauna’s en andere wellnessfaciliteiten verspreid over het terrein. In de Veluwse Bron is zowel een binnen gedeelte als een buitengedeelte. In het buitengedeelte kan je heerlijk genieten van de natuur in combinatie met baden.

Behandelingen

Er zijn verschillende behandelingen op de Veluwse Bron die je kan boeken. Eventueel kan je een behandeling combineren met een arrangement. Bij een arrangement is een behandeling en de entree vaak inbegrepen. Meestal krijg je een behandeling van 25 minuten bij een arrangement. Bij de behandelingen kan je eventueel nog voor een andere behandeling kiezen om erbij te boeken. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijke hot stone massage of een gezichtsbehandeling. Na een dagje Veluwse Bron kom je als herboren terug.

hemaruimtes

De Veluwse Bron heeft verschillende themaruimtes die je kan ontdekken tijdens een dagje wellness. Bezoek bijvoorbeeld de stoomgrotsauna waar je in een grot kan ontspannen. Of wat dacht je van een dagje strand? In de themaruimtes is telkens weer een uniek thema nagebouwd tot in perfectie. Heel even vergeet je waar je bent en beleef je een unieke wereld in de Veluwse Bron!

Start met beoordelen

Lees beoordelingen over Veluwse Bron

profielfoto van MlaR
MlaR
15-08-2018
6 / 10
Bestelproces
Prijs
Service
Levering

Zou je hier nogmaals kopen? Ja
Goede facilliteit, erg jammer van alle service

Erg ruim aanbod aan sauna’s en baden en ook in prima conditie, dat was echt top!
Maar de manier waarop het personeel met ons omging deed echt afbreuk aan de hele ervaring.
Heel begrijpelijk dat er soms even ergens op gewezen moet worden (niet bij onweer de buitenbaden in/we gaan om 11 uur sluiten etc.) maar de manier waarop dit gebracht werd, was echt alsof we een stel ongehoorzame kids waren die hier niks te zoeken hebben, heel ongastvrij!
De enige die ons erg vriendelijk te hulp had gestaan was een jonge vrouw in het restaurant. Zij was erg hartelijk en bood zelfs een drankje op haar kosten aan, ivm een incidentje waardoor ons diner ruim 45 min op zich liet wachten. Wel vreemd eigenlijk dat dit dan weer geen service is van ‘t huis zelf, maar iets wat zij persoonlijk aanbood ter compensatie.
Efin, door haar vriendelijkheid hadden we het er nog wel over om hier nog eens terug te komen, ondanks het andere personeel, maar toen kwam het volgende: vrienden van ons waren een polsbandje kwijt geraakt, heel vervelend voor iedereen aangezien het al laat werd. Daardoor waren wij uiteindelijk de laatsten die daar vertrokken en kregen ipv een uitrij-muntje, te horen dat we op een knopje moesten drukken, dan zouden zij de slagboom open doen. Nou, mooi niet dus. Kon weer teruglopen naar het hoofdgebouw waar alles al op slot zat en niemand achter de balie, heel begrijpelijk, maar dat zorgde er ook voor dat ik kon blijven kloppen. Uiteindelijk kwamen er een paar schoorvoetend naar beneden, aarzelend om te helpen. Zodat ik alsnog schreeuwend (want tja alles zat al op slot) duidelijk kon maken dat we vast stonden op de parkeerplaats.

Schrijf een review over Veluwse Bron

Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10

Gerelateerde bedrijven

Oad logo Oad
1 beoordelingen
8
Hotels.nl logo Hotels.nl
1 beoordelingen
9
TravelDiaries logo TravelDiaries
1 beoordelingen
9

Alle subcategorieën uit deze categorie