Ulla Popken logo

Ulla Popken reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Ulla Popken reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Ulla Popken logo
Website
ullapopken.nl
Categorie
Mode
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen Ulla Popken

Ben jij een vrouw met een grotere maat en ben je op zoek naar leuke, betaalbare, trendy mode? Dan kom je gegarandeerd bij Ulla Popken uit. Maar voor je bestelt in de webshop wil je natuurlijk graag meer weten of dit modemerk en de service dat het biedt. Dan ben je hier op de juiste plaats! Wij hebben alle reviews van Ulla Popken op een rijtje gezet op deze pagina. Lees snel verder over de ervaringen die andere kopers hebben met Ulla Popken en neem een weldoordachte beslissing om bij Ulla Popken te kopen.

Over Ulla Popken

Ulla Popken is onderdeel van de Popken Fashion Group, die vier merken vertegenwoordigt. Naast Ulla Popken zijn dit de merken GINA LAUREN, het mannenlabel JP1880 en het jongste modemerk Studio Untold. Ulla Popken staat voor kwalitatieve mode voor dames met een grotere maat die graag hun eigen smaak en ideeën uiten in hun kledij. Het merk heeft wereldwijd eigen filialen in meer dan 30 landen.

Waarom kiezen voor Ulla Popken?

Bij Ulla Popken vind je mode voor vrouwen die goed in hun vel zitten. Hun kleding loopt van maat 42 tot maat 68. De collectie wordt gekenmerkt door de perfecte pasvorm, een hippe snit, soepel vallende stoffen, innovatieve materialen, modieuze patronen en trendy kleuren. Door maandelijks nieuwe collecties te introduceren vind je bij Ulla Popken de perfecte outfit voor elke gelegenheid. Stijlbewuste dames met een maatje meer vinden gegarandeerd hun gading bij Ulla Popken. Door gebruik te maken van duurzame materialen draagt Ulla Popken mee zorg voor de planeet. Hun materialen zijn duurzaam vervaardigd op basis van de Global Organic Textile Standard, de Standard 100 by Oeko-Tex en de Organic Content Standard. Daarnaast maakt het merk veelvuldig gebruik van gerecycleerde materialen.

Is Ulla Popken betrouwbaar?

Om de vraag of Ulla Popken betrouwbaar is te kunnen beantwoorden, moet je even op onderzoek gaan op de gekende platformen. Daar merk je dat de winkel middelmatige beoordelingen ontvangt. Vaak worden er problemen met betalingen en bestellingen genoemd. Uiteraard heeft iedereen een ander gevoel bij een bepaalde ervaring en is het belangrijk om je eigen gevoel te volgen als je bij Ulla Popken wilt kopen.

Klantenservice en klachten

Voor een antwoord op je vragen kun je in eerste instantie terecht op de pagina met de veelgestelde vragen. Heb je het antwoord niet gevonden, dan kun je contact opnemen met de klantenservice. Dit kan telefonisch op weekdagen tussen 8u en 19u en op zaterdag tussen 9u en 16u. Daarnaast is er een e-mailadres beschikbaar voor je vragen en klachten. Als je het gevoel hebt dat je klacht niet voldoende behandeld is, kun je contact opnemen met de Europese Commissie en hun forum voor online geschillen.

Wil jij ook Ulla Popken beoordelen?

Heb jij onlangs iets gekocht bij Ulla Popken? Heb je een goede ervaring met de pasvorm en de maatvorming van de kledij? Of liep er iets mis met je bestelling en moest je de klantenservice contacteren om het probleem op te lossen? Laat ons weten hoe je dit hebt aangepakt. Jouw ervaring, negatief of positief, is belangrijk voor andere potentiële kopers. Dankzij jouw review kunnen zij een goed overwogen beslissing nemen om wel of niet te kopen bij Ulla Popken.

Reviews over Ulla Popken

Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
17 beoordelingen
4,6
Sliponline logo
Sliponline
2 beoordelingen
9
Queen of pleasures logo
Queen of pleasures
2 beoordelingen
8,5
6,3
0% zou hier weer kopen
3 beoordelingen
Lees onze review over Ulla Popken

Ons team van experts heeft Ulla Popken geverifieerd op een aantal punten. De webshop van Ulla Popken bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare speler in de markt. Ulla Popken is al vanaf hun oprichting ingeschreven bij de kamer van koophandel en hun website is beveiligd door middel van een SSL certificaat (groene slotje). Alle grote betaalmethodes van Nederland zijn beschikbaar op deze webshop.

Ulla Popken is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Bekijk zeker even de website van ullapopken.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Ulla Popken.

Geplaatst op: 26-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Er blijven aanmaningen komen voor geretourneerde artikelen

Zie hierboven

Geplaatst op: 01-04-2021
Laatst bewerkt op: 15-05-2021
Geschreven door: Pn V W.

5 / 10
4/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Slecht

Buikshirt besteld voor mijn man. Veel te groot. Teruggestuurd en geen nieuwe besteeling gedaan. Krijg alsnog een ander shirt toegestuurd waar ik niet om Buikshirt besteld. Bleek veel te groot. Teuggestuurd. GÉÉN nieuwe bestelling gedaan. Krijg ongevraagd ander shirt toegestuurd. Bovendien 3 euro duurder. Hierover contact gehad met klantenservice en dan wordt er geïrriteerd geantwoord: stuur het shirt dan maar terug. Hoef ik in principe niet te doen, maar uiteindelijk toch maar de factuur betaald om van het gezeur af te zijn. Dit is nog niet eens het hele verhaal, maar zal hier dus NOOIT meer iets bestellen

Geplaatst op: 16-09-2021
Laatst bewerkt op: 16-09-2021
Geschreven door: Lies V.

4 / 10
1/5 1/5 1/5 4/5
Nogmaals kopen? Nee

Schrijf een review over Ulla Popken


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Hema logo
Hema
17 beoordelingen
4,6
Sliponline logo
Sliponline
2 beoordelingen
9
Queen of pleasures logo
Queen of pleasures
2 beoordelingen
8,5

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Ulla Popken een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 3 beoordelingen geplaatst over Ulla Popken. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 6,3 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Ulla Popken actief?

Ulla Popken is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) kledingwinkels en lingerie & ondergoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Ulla Popken reviews? Dan kun je naar de website van Ulla Popken gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie