TV Familie logo

TV Familie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

TV Familie reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3701
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Onze beoordeling over TV Familie

TV Familie is geverifieerd door ons expert team. De webshop TV Familie bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is TV Familie lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via TV Familie. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

TV Familie is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Het is verstandig de website van TV Familie te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van TV Familie.

Geplaatst op: 08-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over TV Familie


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Leesmap.nl logo
Leesmap.nl
1 beoordeling
10
Libelle Shop logo
Libelle Shop
2 beoordelingen
9
BookBeat logo
BookBeat
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TV Familie een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over TV Familie. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TV Familie actief?

TV Familie is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) boeken en magazines.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TV Familie reviews? Dan kun je naar de website van TV Familie gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie