TUI fly logo

TUI fly reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

TUI fly reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
3714
8,2
75% zou hier weer kopen
5 beoordelingen
Ervaringen met TUI fly

TUI fly is geverifieerd door ons expert team. De webshop TUI fly bestaat al jaren en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is TUI fly lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via TUI fly. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van TUI fly is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Wij raden het aan om eerst even op de website van TUI fly te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 11-10-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super !

Even een groot compliment voor een purser op de vlucht van Antalya-Amsterdam OR 3006 19.15uur 10 aug 2022,
wij hebben met ons gezin van 9 personen vol bewondering gevolgd hoe een mannelijke purser, weet helaas geen naam, met een engelengeduld een zeer onredelijke passagier te woord heeft gestaan en zeker een uur met haar in discussie is geweest over een notenallergie, Dit deed hij met zoveel tact en geduld dat escalatie werd voorkomen. Deze man is een zeer grote aanwinst voor Tui en verdient een dikke pluim!

Geplaatst op: 15-08-2022
Laatst bewerkt op: 15-08-2022
Geschreven door: Joke H.

8 / 10
4/5 4/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Wanneer vliegt TUI terug Antwerpen Toulon

Beste TUI Wanneer vliegen jullie terug vanuit Antwerpen naar Toulon?

Geplaatst op: 08-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

9 / 10
5/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja
Al maanden wacht ik op een terugbetaling van 119 EUR. Onbegrijpelijk. Medewerkers van het call center zijn onbekwaam.

Ik deed een omboeking. Dit kan enkel via het call center. De Tuifly medewerker heeft echter iets fout gemaakt waardoor het bedrag dat ik reeds betaalde niet in mindering werd gebracht. Na telefonisch contact zou het bedrag na 10 werkdagen terugbetaald worden. Echter 3! Maanden en 6 telefoontjes later heb ik nog steeds niets ontvangen. Door corona is er achterstand bij de boekhouding is de verklaring. Onbegrijpelijk dat men dit argument nog durft te gebruiken. Het zegt veel over het bedrijf en de managers ....

Geplaatst op: 08-05-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Bart S.

4 / 10
1/5 1/5 4/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
DE WEBSITE VAN TUI IS SLECHT

HEB UREN WILLEN BOEKEN OP DE SITE. TERWIJL IK AAN HET BOEKEN WAS , IS ER TOT 2 X TOE EEN VERHOGING VAN MIJN TICKET GEWEEST. KREEG PLOTS OP BERICHT DAT IK EEN SUPPLEMENT VOOR HET VLIEGEN MOEST BETALE TBV 10 EURO. OP EEN BEPAALD OGENBLIK TERXIJL IK AAN HET BOEKEN WAS . VERWIJDERDE MEN EEN VAN MIJN BOEKINGEN/ VLUCHT WERD GEANNULEERD. ZELS KON IK NIET MEER BOEKEN ROND 23 UUR , HET WAS ECHT KLOTE NOG NOOIT MEEGEMAAKT 0 OP 10

Geplaatst op: 29-01-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Edwin V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TUI fly


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Vliegwinkel.nl logo
Vliegwinkel.nl
29 beoordelingen
4,6
Tix logo
Tix
24 beoordelingen
4,3
Brussels Airlines logo
Brussels Airlines
3 beoordelingen
7,3

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TUI fly een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 5 beoordelingen geplaatst over TUI fly. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,2 gekregen, waarbij 75% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TUI fly actief?

TUI fly is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TUI fly reviews? Dan kun je naar de website van TUI fly gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie