Trampoline-winkel logo

Trampoline-winkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Trampoline-winkel reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
996
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Ervaringen met Trampoline-winkel

Trampoline-winkel is geverifieerd door ons expert team. De webshop Trampoline-winkel bestaat al sinds 2008 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Trampoline-winkel lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Trampoline-winkel. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

Trampoline-winkel is van origine een Nederlands bedrijf en is daarnaast al een lange tijd actief op het internet. Hun reputatie is daarom ook erg goed. Op onze website kan jij ook een review plaatsen om andere gebruikers te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Trampoline-winkel te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review

Schrijf een review over Trampoline-winkel


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

Toprc logo
Toprc
4 beoordelingen
8,3
Vrijbuiter logo
Vrijbuiter
4 beoordelingen
8
Gearfreak logo
Gearfreak
1 beoordeling
10

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Trampoline-winkel een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Trampoline-winkel. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Trampoline-winkel actief?

Trampoline-winkel is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) outdoor en speelgoed.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Trampoline-winkel reviews? Dan kun je naar de website van Trampoline-winkel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie