Tirendo logo

Tirendo reviews, ervaringen en beoordelingen

Bezoek de website
Tirendo reviews, ervaringen en beoordelingen
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
1159
Tirendo logo
Website
tirendo.nl
Categorie
Autos
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tirendo

Misschien wel het belangrijkste onderdeel van de auto zijn de banden. Banden zijn essentieel voor de veiligheid op de weg. Er zijn heel erg veel aanbieders die autobanden aanbieden. Een daarvan is Tirendo. Om een beter beeld te krijgen van Tirendo, hebben we naar de reviews en ervaringen gekeken en hebben we de belangrijkste zaken voor je uitgelicht. Zo krijg je een veel beter beeld van alles wat Tirendo te bieden heeft.

Over Tirendo

Tirendo is een specialist in het leveren van autobanden, complete wielen, velgen, zomerbanden en industriële banden. Tirendo biedt de banden alleen online te koop aan, banden die geschikt zijn voor zowel de auto, de motor en voor busjes. Het aanbod is groot bij Tirendo, dat alle soorten banden voor elk jaargetijde te bieden heeft. Het voert aan de ene kant banden van de bekende merken, maar heeft ook een mooi aanbod van low budget banden voor je in de aanbieding. Tirendo is een onderdeel overigens van Delticom AG, een bekend Europees e-commerce onderneming die banden aan de man en de vrouw probeert te brengen.

Waarom kiezen voor Tirendo?

Het is het aanbod, de prijs en de service die van Tirendo een interessante partner maken om zaken mee te doen. Je koopt banden en velgen maar kunt ook kiezen voor de combinatie band en velg. Bestel je de banden via deze online aanbieder, dan betaal je een prijs inclusief de verzendkosten en op de webshop vind je een handig zoeksysteem om zo steeds de juiste band te vinden voor jouw auto. Bij Tirendo heb je dertig dagen retourrecht en de meeste mensen besluiten voor Tirendo te kiezen vanwege de uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding.

Is Tirendo betrouwbaar?

De klanten van Tirendo oordelen in de reviews en ervaringen dat Tirendo een betrouwbare partner is om zaken mee te doen. Betrouwbaar is de snelle levering en de prijzen die Tirendo biedt zijn eerlijk. De specialisten van Tirendo onderkennen het belang van de juiste banden en het belang van banden voor de veiligheid. Daarom krijg je ook steeds het beste advies bij de keuze voor de banden. Het feit dat de klanten een 4.1 uit 5 krijgen voor de producten en diensten spreekt in dit kader ook al boekdelen.

Klantenservice en klachten

Hoewel de service bij Tirendo niets te wensen overlaat, kan er natuurlijk altijd een keer iets misgaan. Is dat het geval, dan kun je uiteraard je klacht kenbaar maken bij Tirendo. Dit kun je telefonisch doen, je kunt ook kiezen om een e-mail te sturen. Daarnaast kun je door een gratis abonnement af te sluiten op de nieuwsbrief steeds goed op de hoogte blijven van het reilen en zeilen van deze specialist in autobanden.

Wil jij ook beoordelen?

Met de informatie die we gefilterd hebben uit de reviews en ervaringen, ben jij beter in staat om de beste beslissing te nemen wat betreft de aankoop van autobanden. Daarmee is de waarde van beoordelingen maar weer eens bewezen. Nu jij dat voordeel zelf ervaren hebt gaan we er eigenlijk vanuit dat jij voortaan ook een beoordeling achterlaat. Op die manier kun je andere mensen ook van dienst zijn als die een keuze moeten maken. En heel veel tijd en moeite kost het maken van een beoordeling je zeker niet.

Reviews over Tirendo
Gerelateerde bedrijven
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl logo
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl
2 beoordelingen
9
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
BandenShop.nl logo
BandenShop.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Lees onze review over Tirendo

Tirendo is geverifieerd door ons expert team. De webshop Tirendo bestaat al sinds 2011 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is Tirendo lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via Tirendo. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van tirendo.nl is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Bekijk zeker even de website van tirendo.nl. Dit geeft je een beter beeld van de webshop. Daarnaast staat daar hun uitgebreide assortiment en natuurlijk de openingstijden van Tirendo.

Geplaatst op: 09-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Snelle levering

Ik had hier een bestelling gedaan van een setje banden en deze was 2 werkdagen later al binnen. Ik kon ze meteen laten monteren bij de garage die ik had uitgekozen.

Geplaatst op: 06-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Rick S.

8 / 10
5/5 3/5 5/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tirendo
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl logo
Ikwilvanmijnmotorfietsaf.nl
2 beoordelingen
9
Autodoc logo
Autodoc
19 beoordelingen
4,7
BandenShop.nl logo
BandenShop.nl
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tirendo een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tirendo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tirendo actief?

Tirendo is vooral actief in de categorie autos en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) banden , motoren en tankpassen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tirendo reviews? Dan kun je naar de website van Tirendo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie