Tiptopdeal.nl logo

Tiptopdeal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
Tiptopdeal.nl reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
Tiptopdeal.nl logo
Website
tiptopdeal.nl
Categorie
Webshops
Bezoek de website

Reviews en ervaringen Tiptopdeal.nl

Tijdens een online zoektocht op Tiptopdeal.nl uitgekomen? En ben je nu benieuwd naar wat anderen over dit bedrijf te vertellen hebben? Dan zit je hier aan het juiste adres. Op deze pagina vind je reviews terug met beoordelingen van en ervaringen met Tiptopdeal.nl. Zo hoef je niet in het duister te tasten bij het bepalen van de betrouwbaarheid van deze webshop, maar beschik je echt over een gefundeerde mening.

Over Tiptopdeal.nl

Tiptopdeal.nl is een webshop die zijn naam niet gestolen heeft. Je vindt er tal van dagaanbiedingen en exclusieve deals. Bijzonder is dat de deals bijna altijd slechts 24 uur beschikbaar zijn. Na een dag verdwijnen de deals om plaats te maken voor nieuwe. Tiptopdeal.nl is reeds enkele jaren actief en altijd op zoek naar nieuwe leveranciers om het aanbod te vergroten of om scherpere prijzen aan te kunnen bieden. Verzenden doen ze vanuit de distributiecentra in Nederland, Duitsland en Spanje. Hoe snel jouw bestelling geleverd kan worden hangt dan ook sterk af van waar het product opgeslagen staat. Vanuit het magazijn in Nederland heb je jouw aankoop binnen twee werkdagen. Staat het opgeslagen in Spanje of Duitsland? Dan is de levertijd tussen de drie en de zes werkdagen. Bij een bestelling onder de 20 euro betaal je bij Tiptopdeal.nl 4,95 euro verzendkosten. Bestellingen boven de 20 euro worden gratis verzonden.

Waarom kiezen voor Tiptopdeal.nl?

Tiptopdeal.nl is dus een website die exclusieve dagdeals in een ruim scala aan producten aan de man brengt. De webshop zelf is onderverdeeld in de categorieën computer & elektronica, huishouden & wonen, keuken, outdoor & reizen, tuin, speelgoed & hobby, mooi & verzorging en ten slotte fashion. Of je nu op zoek bent naar een laptop, een home cinema, sportkleding, parfums of zelfs kleding: bij Tiptopdeal.nl vind je elke dag dergelijke deals terug. Een keuze kunnen maken? Dan kan je bij Tiptopdeal.nl in een beveiligde betaalomgeving betalen met iDeal, Klarna, PayPal, Creditcard en Bancontact. Heb je na de aankoop van jouw keuze toch spijt? Dan kan je bij Tiptopdeal.nl het artikel retour sturen binnen de 30 dagen na ontvangst. Om retour te sturen kan je het retourformulier downloaden en dit melden bij de klantenservice van de website.

Is Tiptopdeal.nl betrouwbaar?

Zoals net al werd aangehaald kan je bij Tiptopdeal.nl betalen in een beveiligde betaalomgeving. De webshop maakt gebruik van een veilige SSL-verbinding (te herkennen aan het slotje linksboven in de adresbalk) om jouw persoonsgegevens te beschermen. Ook vind je op de website al snel heel wat relevante bedrijfsinformatie zoals het KvK-nummer, het btw nummer en het adres van de hoofdzetel. Bij Tiptopdeal.nl kan je bovendien zelf de algemene voorwaarden goed doorlezen waar de procedure in heel wat situaties beschreven staat. Zit je toch nog met vragen? Dan kan je contact opnemen met de klantenservice van de webshop. Bovendien heeft Tiptopdeal.nl het keurmerk van Trusted Shops wat betekent dat ze voldoen aan de kwaliteitscriteria van dit keurmerk. Kort door de bocht betekent het dat je hier veilig kunt bestellen. Ten slotte publiceert Tiptopdeal.nl zelf reviews en beoordelingen van klanten op hun website en geniet je als klant van onafhankelijke kopersbescherming tot 2500 euro. Tiptopdeal.nl is dus vast en zeker een veilige webshop.

Klantenservice en klachten

Heb je de veelgestelde vragen doorlezen en bracht dat weinig soelaas? Dan kan je bij problemen, vragen en klachten altijd terecht bij de klantenservice van Tiptopdeal.nl. Deze kan je bereiken via mail, via de telefoon of door het contactformulier op de website in te vullen. De klantenservice van Tiptopdeal.nl is elke dag van maandag tot zondag bereikbaar van 9 uur tot 21 uur. In de regel krijg je altijd binnen de 2 werkdagen een inhoudelijk antwoord op jouw vraag, probleem of klacht. Als er meer tijd nodig is laat de klantenservice je dit weten. Geraak je er met Tiptopdeal.nl niet uit bij een klacht? Dan is het handig om te weten dat de webshop vrijwillig deelneemt aan de geschillenbeslechtingsprocedure van de Europese Commissie.

Wil jij ook beoordelen?

Kocht jij al eens iets op Tiptopdeal.nl? Of hou je systematisch de webshop in het oog op zoek naar goede deals? Hoe dan ook zijn wij benieuwd naar wat jouw ervaringen met Tiptopdeal.nl zijn. Beoordeel je de werking van de website als goed? Zijn de levertijden aanvaardbaar? Is de prijs-kwaliteitsverhouding goed? Ben je al eens in aanraking gekomen met de klantenservice? Schrijf hier een review en help met jouw beoordeling van Tiptopdeal.nl de volgende mogelijke klant verder!

Reviews over Tiptopdeal.nl

Gerelateerde bedrijven

FonQ logo
FonQ
2 beoordelingen
10
The Retro Family logo
The Retro Family
2 beoordelingen
9
Tarwegraskoning.nl logo
Tarwegraskoning.nl
1 beoordeling
10
8,5
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over tiptopdeal.nl

Het bedrijf Tiptopdeal.nl is geverifieerd door ons. De webshop tiptopdeal.nl is al sinds 2012 een betrouwbare partij om te bestellen. Tiptopdeal.nl is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tiptopdeal.nl maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tiptopdeal.nl is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Het is verstandig de website van tiptopdeal.nl te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tiptopdeal.nl.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Super betrouwbaar

Erg betrouwbare webshop. Ik heb hier al vaker spullen besteld en onlangs de drukken kerst periode doen ze er nog steeds alles aan om iedereen op tijd hun pakket te kunnen bezorgen. Top service!

Geplaatst op: 14-06-2021
Laatst bewerkt op: 13-07-2021
Geschreven door: Esmee B.

7 / 10
4/5 3/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tiptopdeal.nl


Bestelproces *
10
/ 10
Service *
10
/ 10
Prijs *
10
/ 10
Levering *
10
/ 10


Gerelateerde bedrijven

FonQ logo
FonQ
2 beoordelingen
10
The Retro Family logo
The Retro Family
2 beoordelingen
9
Tarwegraskoning.nl logo
Tarwegraskoning.nl
1 beoordeling
10

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tiptopdeal.nl een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tiptopdeal.nl. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 8,5 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tiptopdeal.nl actief?

Tiptopdeal.nl is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) dagaanbiedingen , elektronica , lingerie & ondergoed en koken & tafelen.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tiptopdeal.nl reviews? Dan kun je naar de website van Tiptopdeal.nl gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie