Tennis-geest logo

Tennis-geest reviews, ervaringen en beoordelingen

Tennis-geest reviews, ervaringen en beoordelingen
348
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Ervaringen met Tennis-geest

Het bedrijf Tennis-geest is geverifieerd door ons. De webshop Tennis-geest is al sinds 2011 een betrouwbare partij om te bestellen. Tennis-geest is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tennis-geest maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

Tennis-geest is een Nederlands bedrijf en is al een lange tijd actief op het internet. Dit heeft ze een goede reputatie opgeleverd. Binnen ons platform kan ook jij een review achterlaten om zo andere consumenten te helpen een goede keus te maken bij hun aankopen op het internet.

Wij raden het aan om eerst even op de website van Tennis-geest te kijken voor actuele openingstijden. Hier kun je ook hun uitgebreide assortiment bekijken.

Geplaatst op: 05-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Tevreden klant

Ik heb erg snel mijn bestelling kunnen plaatsen op de site. De levering was ook erg snel en de omschrijving van het product kwam ook goed overeen met het product zelf. Super correcte service!

Geplaatst op: 08-03-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Damian W.

8 / 10
4/5 5/5 3/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tennis-geest
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Zeeman logo
Zeeman
4 beoordelingen
9
Ador logo
Ador
5 beoordelingen
5,5
Internet-Sport&Casuals logo
Internet-Sport&Casuals
2 beoordelingen
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tennis-geest een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tennis-geest. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tennis-geest actief?

Tennis-geest is vooral actief in de categorie mode en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) sportkleding en sport & fitness.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tennis-geest reviews? Dan kun je naar de website van Tennis-geest gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie