Telefoonwereld logo

Telefoonwereld reviews, ervaringen en beoordelingen

Telefoonwereld reviews, ervaringen en beoordelingen
1957
Telefoonwereld logo
Website
Telefoonwereld
Categorie
Webshops

Reviews en Ervaringen Telefoonwereld

Je gaat hier straks de gebundelde ervaringen van Telefoonwereld lezen. Deze samenvatting is tot stand gekomen op basis van de ervaringen van mensen die al gebruik maakten van de diensten. Op basis van deze objectieve ervaringen en reviews kun je vervolgens zelf kiezen of je al dan niet in zee gaat met Telefoonwereld, een aanbieder van smartphones, tablets en telefoonaccessoires.

Over Telefoonwereld

Telefoonwereld heeft een missie. Het wil iedereen in Nederland en België de mogelijkheid bieden om mee te groeien met de digitale samenleving. Daarom biedt het niet alleen de nieuwste en beste smartphones aan, maar levert het eveneens talloze telefoonaccessoires. Telefoonwereld staat bekend om de zeer aantrekkelijke prijzen. Het wil mensen niet onnodig veel geld laten betalen om deel te kunnen nemen aan de digitale samenleving. Het zo goedkoop mogelijk aanbieden van de smartphones is een doel op zich voor de onderneming die om die reden behoorlijk populair is geworden de afgelopen jaren.

Waarom kiezen voor Telefoonwereld?

Telefoonwereld is een webshop die zich volledig richt op het zo goedkoop mogelijk aanbieden van smartphones, tablets en telefoonaccessoires. En precies dat is de reden dat steeds meer mensen besluiten om ook zaken te doen met Telefoonwereld. De prijs van de smartphones die Telefoonwereld verkoopt, zijn altijd de laagste. De prijs gaat niet ten koste van het aanbod. Bij deze aanbieder vind je de nieuwste smartphones van bekende merken als Samsung, Apple en Huawei en ene breed aanbod van de merken Xiaomi, Oppo, OnePlus, en Honor. Ook op het gebied van tablets heeft Telefoonwereld erg vele te bieden en dat geldt eveneens voor der zeer betaalbare accessoires in de vorm van onder meer Apple AirPods, Apple Watch, geheugenkaarten, hoesjes en powerbanks.

Is Telefoonwereld betrouwbaar?

Ja, met Telefoonwereld heb je te maken met een betrouwbare aanbieder van de goedkoopste smartphones. Dit blijkt uit de reviews en ervaringen van mensen die al een smartphone kochten bij deze aanbieder. Dat zegt zeker ook het hoge rapportcijfer van Telefoonwereld. Want dat cijfer is een fraaie 8,5. Het zegt wellicht niet alles, maar wel heel erg veel.

Klantenservice en klachten

Wat betreft de informatievoorziening laat Telefoonwereld ook al niets aan duidelijkheid te wensen over. Mocht je toch met vragen blijven zitten of mocht je toch een klacht hebben, dan kun je Telefoonwereld via e-mail bereiken. Je kunt echter ook gewoon bellen. En dat kan elke dag, met uitzondering van de zondag. Daarmee heeft Telefoonwereld de zaken prima in orde en blijft geen klacht onbehandeld.

Wil jij ook beoordelen?

Met dank aan mensen die al eens zaken deden met Telefoonwereld, heb je hier veel informatie in kunnen winnen over deze aanbieder. Dat kan alleen als mensen de moeite nemen om een beoordeling te maken. Wil jij het mensen ook gemakkelijker maken om een goede beslissing te nemen? Laat dan voortaan ook een beoordeling achter. Daar help je mensen echt verder mee. Want op basis van objectieve beoordelingen ben je veel beter in staat om een weloverwogen beslissing te nemen.

Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
FONU logo
FONU
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen
10
100% zou hier weer kopen
1 beoordeling
Snel en betrouwbaar

De levering die ze bieden is echt super snel. Ik heb hier een Samsung telefoon besteld en ik ben er super blij mee. Ik heb erg snel antwoord gekregen op mijn mails en ik ben goed geholpen.

Geplaatst op: 28-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anne V.

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Telefoonwereld
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Geeektech logo
Geeektech
1 beoordeling
9
B2C Telecom logo
B2C Telecom
4 beoordelingen
9,4
FONU logo
FONU
1 beoordeling
9
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Telefoonwereld een betrouwbaar bedrijf?

Er is 1 beoordeling geplaatst over Telefoonwereld. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Telefoonwereld actief?

Telefoonwereld is vooral actief in de categorie webshops en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) telefoon accessoires.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Telefoonwereld reviews? Dan kun je naar de website van Telefoonwereld gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie