Tasty Present logo

Tasty Present reviews, ervaringen en beoordelingen

Tasty Present reviews, ervaringen en beoordelingen
980
Tasty Present logo
Website
Tasty Present
Categorie
Eten & drinken

Reviews en Ervaringen Tasty Present

Voor de liefhebbers van chocolade is de Tasty Present webshop een aanrader. Je vindt er de leukste en meest heerlijke chocolade om zelf uit te proberen of om te schenken aan een dierbare. Voordat je bij Tasty Present je aankopen doet, bekijk je wel beter eerst de Tasty Present ervaringen op deze site. Zo kom je meer te weten over de goede en slechte kanten van het bedrijf!

Over Tasty Present

Tasty Present is ontstaan in 1991 en was eerst een webwinkel die zich specialiseerde in de verkoop van wijn. Het is met tijd uitgegroeid tot een webwinkel waar je de meest heerlijke en unieke chocoladeproducten vindt. De webshop is voornamelijk opgericht om mensen de mogelijkheid te geven om een dierbare een uiterst uniek geschenk te bieden. In het assortiment vind je luxe chocolade, extra large chocolade, vegan chocolade, chocolade die je kan laten bedrukken en nog veel meer!

Tasty Present is actief in Nederland, Duitsland, België en Engeland en bezorgt bij zowel bedrijven als particulieren. Het bijzondere aan dit bedrijf is dat het eigen merken op de markt heeft gebracht, zoals Chocotelegram®, ChocoABC, ChocoImage en ChoCard. Deze producten zijn alleen via Tasty Present of een partnerbedrijf te verkrijgen.”‹

Waarom kiezen voor Tasty Present

Op een bijzonder moment wil je je geliefde uiteraard verrassen met een leuk cadeautje. Het is echter niet altijd even eenvoudig om origineel te blijven. Tasty Present biedt je in dit geval dé oplossing, want het heeft unieke chocoladepakketen die je nergens anders vindt. Bovendien is het mogelijk om bepaalde chocoladecadeaus met foto of tekst te laten bedrukken. Omdat (bijna) iedereen van chocolade houdt, kan je er terecht voor een verrassing om aan je partner, kind, mama en/of andere familieleden of vrienden te schenken tijdens een bijzondere dag.

Tasty Present is ook een goede webwinkel als je zelf bijzondere chocolade wilt uitproberen. Het is daarnaast de beste optie voor bedrijven, want je kan er in grote hoeveelheden bestellen. Hoe meer je bestelt, hoe meer je uitspaart. Doordat je bij Tasty Present ook altijd op een snelle verzending kan rekenen, hoef je bovendien nooit lang op je artikelen te wachten!

Is Tasty Present betrouwbaar?

Aan de positieve beoordelingen merk je al dat Tasty Present betrouwbaar is, maar de webwinkel heeft nog een aantal andere dingen die erop wijzen dat het je vertrouwen waard is. Zo is het mogelijk om Tasty Present via diverse sociale mediakanalen te volgen en kan je er via verschillende veilige methodes betalen.

Klantenservice en klachten

Heb je al chocoladegeschenken gekocht bij Tasty Present, maar was het toch niet wat je ervan verwachtte? Dan kan je met je klachten terecht bij de klantenservice. Die is bereikbaar via WhatsApp en e-mail. Er is een apart telefoonnummer en mailadres voor zowel België, Nederland als Duitsland.

Wil jij ook beoordelen?

Aan de hand van beoordelingen kunnen potentiele klanten eenvoudiger bepalen of Tasty Present voor hen de beste webshop is. Om die reden is het voor anderen fijn als jij bij ons een review achterlaat. Een beoordeling schrijven duurt helemaal niet lang, dus daar hoef je niet mee in te zitten!

Reviews over Tasty Present
Gerelateerde bedrijven
Smartphoto logo
Smartphoto
2 beoordelingen
9,7
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Startselect logo
Startselect
3 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen
9
100% zou hier weer kopen
2 beoordelingen
Onze beoordeling over Tasty Present

Het bedrijf Tasty Present is geverifieerd door ons. De webshop Tasty Present is al sinds 2006 een betrouwbare partij om te bestellen. Tasty Present is lid bij de KvK (kamer van koophandel) en hun website beschikt over een SSL certificaat (het groene slotje). Dit slotje geeft aan dat het veilig is om te bestellen via de online betaalmethodes die ze aanbieden. Tasty Present maakt gebruik van de meest voorkomende betaalmogelijkheden in Nederland.

De reputatie van Tasty Present is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van Tasty Present te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van Tasty Present.

Geplaatst op: 08-03-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Lekkere chocola

lekkere chocola voor een betaalbare prijs. Maar voorafgaand aan mijn laatste bestelling was beschadigd, na een klacht bij de klantenservice via e-mail is het snel opgelost!

Geplaatst op: 02-08-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Menno H.

8 / 10
4/5 3/5 4/5 4/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over Tasty Present
Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven
Smartphoto logo
Smartphoto
2 beoordelingen
9,7
Plein.nl logo
Plein.nl
9 beoordelingen
7
Startselect logo
Startselect
3 beoordelingen
6
Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is Tasty Present een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 2 beoordelingen geplaatst over Tasty Present. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is Tasty Present actief?

Tasty Present is vooral actief in de categorie eten & drinken en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) eten bestellen en cadeaus.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de Tasty Present reviews? Dan kun je naar de website van Tasty Present gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie