TAP Air Portugal logo

TAP Air Portugal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten

Bezoek de website
TAP Air Portugal reviews, ervaringen, beoordelingen en klachten
Beoordeel Bezoek de website Schrijf een beoordeling
2504
TAP Air Portugal logo
Website
flytap.com
Categorie
Vakantie & reizen
Bezoek de website

Reviews en Ervaringen TAP Air Portugal

TAP Air Portugal is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal. De Portugese luchtvaartmaatschappij verzorgt vluchten naar 37 landen en meer dan 90 bestemmingen in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Afrika en is lid van de Star Alliance. Ben jij van plan om binnenkort te gaan vliegen met TAP Air Portugal maar wil je eerst meer weten over de beoordelingen van TAP Air Portugal? Wij hebben de reviews van andere reizigers over TAP Air Portugal op een rij gezet. Lees wat de ervaringen zijn zodat jij de juiste keuze maakt om je tickets te boeken bij TAP Air Portugal.

Over TAP Air Portugal

TAP staat voor Transportes Aéreos Portugueses. TAP Air Portugal is opgericht in 1945 en is de nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal. De luchtvaartmaatschappij vliegt onder andere naar bestemmingen in Portugal en Brazilië en heeft de luchthaven in Lissabon als uitvalsbasis. Ieder toestel is vernoemd naar een bekende Portugees/Portugese. In 2006 heeft TAP Air Portugal Portugália Airlines overgenomen en de naam van de nieuwe dochteronderneming gewijzigd in TAP Express.

Waarom kiezen voor TAP Air Portugal

TAP Air Portugal brengt niet alleen Portugese reizigers naar bestemmingen wereldwijd, maar biedt ook vluchten aan voor reizigers uit andere landen. Dankzij het TAP Miles&Go programma kun je flink besparen op jouw vluchten. Niet alleen profiteer je van kortingen tot maar liefst 40% op je vluchten, maar ook biedt TAP goede deals aan bij partners zoals hotels en autoverhuurbedrijven. Op de website van TAP Air Portugal kun je gemakkelijk en snel de vlucht vinden die aansluit bij jouw wensen. Voor de laagste prijs helpt het vaak als je flexibel bent in jouw reisdata.

Is TAP Air Portugal betrouwbaar?

Als nationale luchtvaartmaatschappij van Portugal is TAP Air Portugal te vergelijken met KLM. Net als KLM is de Portugese luchtvaartmaatschappij aangesloten bij de Star Alliance. Star Alliance is een alliantie van samenwerkende luchtvaartmaatschappijen opgericht in 1997 met het Duitse Lufthansa aan het hoofd. Voordat je besluit om tickets te boeken is het altijd prettig om reviews te lezen van andere reizigers. Wij hebben alle TAP Air Portugal recensies voor je op een rij gezet, zodat je in één oogopslag ziet of de luchtvaartmaatschappij voldoet aan jouw eisen.

Klantenservice en klachten

Je kunt jouw boeking bij TAP Air Portugal online beheren in je eigen account. Hier kun je bijvoorbeeld, vaak tegen betaling, je vluchten wijzigen of annuleren mocht dit nodig zijn. Daarnaast kun je op verschillende manieren in contact komen met een klantenservice medewerker van TAP Air Portugal. Allereerst is het mogelijk om een chat te openen via de website. Ook kun je ervoor kiezen om te bellen, te skypen, door een e-mail te sturen of door contact op te nemen via social media.

Wil jij ook beoordelen?

Heb jij ervaring met TAP Air Portugal? Laat je recensie achter om anderen te helpen bij het maken van de juiste keuze. Vertel bijvoorbeeld hoe de vlucht zelf is bevallen, of er sprake was van vertraging, wat je vond van het boekingsproces en of je het personeel vriendelijk vond of niet. Zou je nog een keer vliegen met deze luchtvaartmaatschappij? Spaar je al punten in het loyaliteitsprogramma en heb je deze wellicht al eens verzilverd voor een mooie korting? Jouw mening doet er toe en geeft veel inzicht in de kwaliteit van TAP Air Portugal.

Reviews over TAP Air Portugal

Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
81 beoordelingen
5,8
BudgetAir logo
BudgetAir
3 beoordelingen
6,3
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

4,6
23% zou hier weer kopen
10 beoordelingen
Onze beoordeling over TAP Air Portugal

TAP Air Portugal is geverifieerd door ons expert team. De webshop TAP Air Portugal bestaat al sinds 1999 en staat bekend als een betrouwbare partij om zaken mee te doen. Daarnaast is TAP Air Portugal lid van de kamer van koophandel en is hun website beveiligd met een SSL certificaat (groen slotje). Dit SSL certificaat geeft aan dat het via de online betaalmethodes veilig is om te bestellen via TAP Air Portugal. Ze bieden de grootste betaalmethodes van Nederland aan op hun webshop.

De reputatie van flytap.com is positief te noemen. Het Nederlandse bedrijf is namelijk ook al een lange tijd actief op het internet. Je kunt zelf ook meehelpen andere gebruikers een goede keus te maken bij hun aankopen. Dit kun je doen door een review achter te laten op deze pagina.

Het is verstandig de website van flytap.com te bekijken voor actuele openingstijden. Daar vind je uiteraard ook het uitgebreide assortiment van TAP Air Portugal.

Geplaatst op: 14-04-2021
Geschreven door: ErvaringenSite.nl

10 / 10
5/5 5/5 5/5 5/5
Expert review
Slechts en onmenselijk behandeld

Op de terug vlucht van lissabon naar
Brussel handtas met identiteitskaart en bankkaarten geld tablet enz...kwijtgeraakt( gestolen ) op toilet juist voor het instappen aan de gate .het ergst was daaropvolgend. Wij mochten niet mee met de vlucht omdat we geen identiteitskaart meer hadden en werden als criminelen aan de kant geduwd zonder enig begrip en hulp voor onze situatie .wij hadden nog wel onze boardingkaart .En waren alle controles nog doorgeraakt MET identiteitskaart . Een ware nachtmerrie voor gepensioneerde. Gangster eerste klas .😡

Geplaatst op: 03-06-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Jan S.

3 / 10
2/5 1/5 2/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boek nooit bij Tap!

In april 2020 zouden wij met Tap Fly naar Lissabon vliegen. Door de pandemie is dit niet doorgegaan. Wij hebben vanaf dat moment geprobeerd om een passende oplossing te zoeken, maar Tap is amper bereikbaar. Inmiddels hebben we 2 vouchers gekregen, welke aankomende maand aflopen, maar Tap beweert dat wij 1 van deze vouchers hebben gebruikt. Dit is echter niet waar. Opvallend genoeg verschilt het moment dat wij gebruik zouden hebben gemaakt van de voucher, per medewerker die we aan de lijn hebben. Bij de ene medewerker zouden we de voucher in december naar Guadelope hebben gebruikt en bij de ander in maart naar Rome. Beide vluchten hebben wij nooit gemaakt. Tevens is er geen contact mogelijk over de uitbetaling van de andere voucher. Vooralsnog hebben wij geen enkel uitzicht op terugbetaling of contact hierover. Ze reageren niet op social media, nemen beperkt de telefoon op en negeren ons in de chat.
Ook verwijst Tap ons naar de tussenpersoon. Wij hebben inmiddels met een jurist uitgezocht of dit mag. Juridisch is dit echter volkomen onjuist en is Tap verantwoordelijk voor de terugbetaling en afhandeling van ons probleem. Ze weigeren dit echter te doen.
Ik raad u aan om nooit bij dit bedrijf te boeken!

Geplaatst op: 01-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Boek nooit bij Tap!

In april 2020 zouden wij met Tap Fly naar Lissabon vliegen. Door de pandemie is dit niet doorgegaan. Wij hebben vanaf dat moment geprobeerd om een passende oplossing te zoeken, maar Tap is amper bereikbaar. Inmiddels hebben we 2 vouchers gekregen, welke aankomende maand aflopen, maar Tap beweert dat wij 1 van deze vouchers hebben gebruikt. Dit is echter niet waar. Tevens is er geen contact mogelijk over de uitbetaling van de andere voucher. Vooralsnog hebben wij geen enkel uitzicht op terugbetaling of contact hierover.
Ik raad een ieder aan, nooit bij Tap te boeken.

Geplaatst op: 17-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Joy V.

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Onbereikbaar

ik bestelde tickets via hun website, ik duide aan voor extra sportbagage ( duikmateriaal).
ik heb hiervoor extra betaald!
er was niets aan de hand tot ik mijn bevestigingsmail kreeg en alles wilde nakijken.
toen was er ineens een probleem met 1 van de 4 vluchten voor het duikmateriaal.
er stond bij contact op te nemen met TAP airline portugal.
e-mail = geen reactie
bellen= nummers die niet bestonden!
na lang zoeken en verschillende bronnen na te plegen kreeg ik eindelijk een telefoon nummer maar deze was betalend.
ze hebben mij 35 minuten van het kaske naar de muur gestuurd constant in wacht gezet.
tot ik het beu was .
het was een duur telefoontje voor uiteindelijk te horen te krijgen dat ze het niet wisten dat ze me nogmaals moesten doorverbinden!
Echt waar!!!!
wat een slechte na service van TAP!
ik wil een nul geven enkel en alleen daarvoor!!
en nog steeds geen oplossing!

Geplaatst op: 14-03-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

5 / 10
3/5 1/5 3/5 3/5
Nogmaals kopen? Nee
Zeer slecht geholpen .oftewel uitermate slechte service !!!!

Ticket afgelopen periode gekocht online ,prima,extra koffer bijbestellen hopeloos ! Fout in ticket naam gemaakt bij bestellen .contact gezocht na het constateren bij inchecken online .werd verteld naar luchthaven Schiphol te rijden dan zou het aangepast kunnen worden tegen betaling .wij gedaan 3,5 uur bij swissport gestaan op akkoord van TAP deze konden deze niet aanpassen en konden fluiten naar onze vlucht van vannacht .klote maatschappij .super slechte service .een lege stoel vannacht die ik nog tegen betaling wilde boeken om toch weg te kunnen.maar dat kan bij tap niet dus vannacht is er een lege stoel !!!! Wat een slechte maatschappij .geld in hun zak en krijg de kolere ..dit is bij het beesten af !!!!!! Ratten zijn het !!!!

Geplaatst op: 02-04-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Aardenburg

4 / 10
3/5 1/5 3/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
ZÉÉR SLECHT REAGEREN NERGENS OP NA BOEKING

Ervaring zéér zéér slecht bij Tap Air Portugal. Boeken gaat goed, maar als je dat hebt gedaan en je wil contact. Ze reageren NOOIT zowel niet op de mail, nog op facebook. Zelfs aan de telefoon kun je uren in de wacht blijven , daar er niemand aan de lijn komt. Waardeloos,

Geplaatst op: 15-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Marijke

4 / 10
5/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Nooit reactie zelfs nooit bereikbaar

Op de website vind je tevens de contactmogelijkheden alleen je kunt alle contactmogelijkheden gebruiken, je krijgt nooit contact met dit bedrijf. Reageren nergens maar ook nergens op niet via mail, niet via telefoon , niet via facebook NERGENS NERGENS

Geplaatst op: 15-02-2022
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Anoniem

2 / 10
1/5 1/5 1/5 1/5
Nogmaals kopen? Nee
Gebrekkig

Verkeerde ticket gekregen. Wel toegegeven. Moet nu duidelijk meer betalen terwijl fout daar ligt.
Ook andere prijs (meer) dan op nieuwe ticket staat.
Al eerder ervaringen met moeizame communicatie. Voor Brazilie vaak op TAP aangewezen

Geplaatst op: 23-12-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Peter H.

5 / 10
2/5 3/5 3/5 2/5
Nogmaals kopen? Ja
Prima vlucht gehad

Ik heb hier makkelijk voor een goede prijs een vlucht kunnen boeken. Ik heb een goede vlucht gehad en de tijd om in de rij te staan viel ook reuze mee. Goede reis voor weinig geld!

Geplaatst op: 30-07-2021
Laatst bewerkt op: 08-06-2022
Geschreven door: Carlijn R.

9 / 10
3/5 5/5 4/5 5/5
Nogmaals kopen? Ja

Schrijf een review over TAP Air Portugal


Bestelproces *
0
/ 10
Service *
0
/ 10
Prijs *
0
/ 10
Levering *
0
/ 10


Gerelateerde bedrijven

TUI logo
TUI
81 beoordelingen
5,8
BudgetAir logo
BudgetAir
3 beoordelingen
6,3
BaliTravel logo
BaliTravel
2 beoordelingen
9

Gerelateerde blogartikelen

FAQ (Veelgestelde vragen)

Is TAP Air Portugal een betrouwbaar bedrijf?

Er zijn 10 beoordelingen geplaatst over TAP Air Portugal. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 4,6 gekregen, waarbij 23% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

In welke sectoren is TAP Air Portugal actief?

TAP Air Portugal is vooral actief in de categorie vakantie & reizen en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) vliegticket aanbieders.

Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

Heb je een positieve indruk gekregen door de TAP Air Portugal reviews? Dan kun je naar de website van TAP Air Portugal gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf. We verzamelen reviews van alle grote bedrijven in Nederland en België.

Alle subcategorieën uit deze categorie